korkmammı kısss yusuf yusufuuum hmde çoookkk
amiiin cnmm hepimizin hakkında ahyırlısı işlhh cnmm bn çıktıım gene yazarım allaha emanet öpüyorumm
ama o duyguda başkadır ya canlı,canlı tanık oluyosun ama kısmet tabi hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun kuzum:))
YASEMİNCİM, iyi olman o kadar mutlu ediyor ki beni, sen harikasın...
TUĞBACIM, bol bol yat, ben de en ufak bi iş yapsam belim ağrıyor. Zaten işten de ayrıldım izne kimseyi çekemiyorum. En ufak ağrı sızı da yat tatlım.
DUMAAAN, sen gene yoğunsun gündüzleri dimi, akşam da ben pek gelemiyorum napim:)
PAŞAM, iş kadını gibi koşturuyosun dimi olsun o da lazım bazen..
BEYDAĞLI, bugün açılışı ben yaptıııııııııııııım,,
naz, müge, kardelya, mirage, dirmit unuttuğum var mı kızlaaaaar hepinizi öpüyorum.
Semra ve esra napıyo var mı görüşen?
canım başın sag olsun sebebini dedilermi doktorlar bilgi veririsen inan çok sevinicem 3 tanede ben kaybettim 10 haflarda bende hem rahim agzı açıklıgı hemde kan pıhtılaşması varSelam ;
aranızda bir iş kadınıda olsun fenamı bebem özledim seni neler var neler yok bakalım bebem bebegim saglıklı gelsin işşallah annesi işşallah
Ben 41 gün önce 25 haftalık bebeğimi kaybettim :-(
zor günler geçiriyorum İşbaşı yaptımda biraz daha iyiyim
Sizlerin yazdıklarını okuyunca daha da rahatladım İnsanın basına gelince
hep kendi sanıyor ama okadar çok ki aynı anları duyguları yaşayan
Rabbim inş tekrar anne olmayı nasip eder Tüm isteyenlere
naz, müge, kardelya, mirage, dirmit unuttuğum var mı kızlaaaaar hepinizi öpüyorum.
ben iyiyim teşekkürler umarım sizde iyisinizdir.
Allah yardımcın olsun, tez zamanda kucağını doldursun
canım dualarım seninle bebem işşallah sıpamı sag saglim alırsın kucagına annesislm kızlaar herkes nasıl iidir umarım bzde iyiyz çok şükür szlere bi bakiim dedim bz artık çok ağırlaştık walla yürüyemez oldum ayaklarım çok şişiyoo artık.szlerin dualarına ihtiyacım war eksik etmwyin emii
ne yapıyosun kuzum ewdemisin yoksa sen busaatte burda olmazdın:))
canım başın sag olsun sebebini dedilermi doktorlar bilgi veririsen inan çok sevinicem 3 tanede ben kaybettim 10 haflarda bende hem rahim agzı açıklıgı hemde kan pıhtılaşması var
bende buradyım bebem benide gör küçük birşey degilimki gözden kaçayım
canım dualarım seninle bebem işşallah sıpamı sag saglim alırsın kucagına annesisenin agırlaşması yisinler bizde işşallah göürürz o haftaları senin gibi bebek odaları nasip etsin yaradan işşallah amin kızlar 3 gün günüm geçti işşallah hamile degilimdir ya yoksa 41 le yandık
canım öyle geldim de yemek yemeden bi bakayım dediydim... nasılsın??
yonca en güzeli normal doğum bikaç saat çekiyosun ama çok sağlıklı,tabi söylemesi kolay demi:))
penpetekir valla sen kız pek nazlı çıktı 18 hafta olmuş hala kesin bişey yok:)) kız millet 13-14 de öğreniyo yeter artık göstersin kendini:)
dirmit-mirage bende sizi merak ediyorum bikaç gündür gözükmüyosunuz...
paşam naber canımmm.
mügeeee ne güzel şeyler yapmışsın öyleee ellerine sağlık yakın olsaydık akşam yemeğine davet ettirirdim kendimi:)) yemekten sonra siz devam ederdiniz artık kutlamaya olmazmıydı??? maşallah siz artık eskimişsiniz artık bebiş zamandırı bu bebeksiz geçen son evlilik yldönümüz olsun :)
demir hoşgeldin aramıza... inşallah birdaha yaşatmaz Allah böyle bir acıyı sana...
Eki Görüntüle 425651 Eki Görüntüle 425652
Bu ne şimdi??? Burada çok silik çıkmış daha belirgin aslında testte dün gece yaptığımda çok silik belirmişti sabah ilk idrarla denedim ikinci çizgi daha belirgin sağlık ocağına gitsem mi ki ???
canım umudunu hiç kaybetme, her zmaan çocugun olacak gibi düşün en kötüsünü hiç geçirme aklından... öpüyorum seni gel lütfen düşünme öyle bizi bunaltıcagını filan...konuşmak rahatlatır..selam arkadaşlar...gelmeme nedenim bunalımlarımdır. gelip gelip sizi de bunaltmak istemiyorum. Belli ki aranızda en güçsüzünüz benim. Herkes bir şekilde hayatına devam ediyor, ben iniş çıkışlarla doluyum. Hayatım normal seyrine dönemiyor. Bu fikre alışılır mı bilmiyorum, ama hiç çocuğum olmazsa böyle ömür geçirmek çok yazık olur. o umutlarım bir iniyor bir çıkıyor. bir saatim diğer saatimle denk değil. Bugün doğum yapan bir arkadaşımın ziyaretine gidicem hastaneye. Bahsetmişimdir 3 düşük yapmıştı 3 sene içinde...Bugün doğum yaptı.
Yemek yaparken rahatlıyorum diye bu hafta sonuna kalabalık bir grup misafir çağırdım. Öyle işte benden haberler...
Öpüyorum hepinizi...
Eki Görüntüle 425651 Eki Görüntüle 425652
Bu ne şimdi??? Burada çok silik çıkmış daha belirgin aslında testte dün gece yaptığımda çok silik belirmişti sabah ilk idrarla denedim ikinci çizgi daha belirgin sağlık ocağına gitsem mi ki ???
iyiyim çok şükür kuzum sen nasılsıncanım öyle geldim de yemek yemeden bi bakayım dediydim... nasılsın??
yonca en güzeli normal doğum bikaç saat çekiyosun ama çok sağlıklı,tabi söylemesi kolay demi:))
penpetekir valla sen kız pek nazlı çıktı 18 hafta olmuş hala kesin bişey yok:)) kız millet 13-14 de öğreniyo yeter artık göstersin kendini:)
dirmit-mirage bende sizi merak ediyorum bikaç gündür gözükmüyosunuz...
paşam naber canımmm.
mügeeee ne güzel şeyler yapmışsın öyleee ellerine sağlık yakın olsaydık akşam yemeğine davet ettirirdim kendimi:)) yemekten sonra siz devam ederdiniz artık kutlamaya olmazmıydı??? maşallah siz artık eskimişsiniz artık bebiş zamandırı bu bebeksiz geçen son evlilik yldönümüz olsun :)
demir hoşgeldin aramıza... inşallah birdaha yaşatmaz Allah böyle bir acıyı sana...
selam arkadaşlar...gelmeme nedenim bunalımlarımdır. gelip gelip sizi de bunaltmak istemiyorum. Belli ki aranızda en güçsüzünüz benim. Herkes bir şekilde hayatına devam ediyor, ben iniş çıkışlarla doluyum. Hayatım normal seyrine dönemiyor. Bu fikre alışılır mı bilmiyorum, ama hiç çocuğum olmazsa böyle ömür geçirmek çok yazık olur. o umutlarım bir iniyor bir çıkıyor. bir saatim diğer saatimle denk değil. Bugün doğum yapan bir arkadaşımın ziyaretine gidicem hastaneye. Bahsetmişimdir 3 düşük yapmıştı 3 sene içinde...Bugün doğum yaptı.
Yemek yaparken rahatlıyorum diye bu hafta sonuna kalabalık bir grup misafir çağırdım. Öyle işte benden haberler...
Öpüyorum hepinizi...
canım benim bunaltmak ne demek seni çok iyi anlıyorum demek benim yerimde olsan nolurdu şükret haline ben nelerle savaşıyorum bir bilsen hadi gel yanımıza yiwruumm
ccanııımmm hamilemisinnnn:) silik gözüküyo sağlık ocağından hemen vermezler sonucu ama yaaa...
kızlar selamlarhepinize.....mugeeeeeeeeeeeee ne bekliyosun kuzum yaa hemen git kanda baktır silik çizgi var anaaammmm
kuzum bozma şu moralini bak kızıyorum heişte ben de onu diorum ya beydağlım. ben niye bu kadar güçsüzüm? niye başıma büyük felaketler gelmiş gibi davranıyorum? Bir de düşük yapan peşinden bir düşük daha yapıyo ya, yani hamile kalsam bile kesin bana da öyle olacak gibi gelio. ne kadar süreceğini bilmiyorum bu sürecin. Bir Allah biliyor.
nazlıma da çok üzüldüm. neden böyle şeyler yaşıyoruz ki biz? isyan etmek de istemiyorum töbe. ama biz de mutlu olalım artık.
dumaaan kan verdim şimdi özel hastaneye 1 saate kadar çıkacak :18::18::18:
gittim canım gittim geldim bakalım sonuç ne olacak :18::18::18::18:
kuzum bozma şu moralini bak kızıyorum hene biliyosun sen bir daha düşeceğini ALLAH esirgesin lütfen bak sen aşılama öncesi strese sokma kendini birazda başka şeylerden bahsedelim kuzum kafamız dağılır..ah mirage hayatta en önemlisi önce sağlık o olmazsa hiç bir şey olmuyor canım bak annem gözümün önünde böle rahatsız onu görünce ben kendi derdimi bile unutuyorum..bir tek burda biraz kafamı dağıtıyorum...sen işyerindemisin şimdi??
ayy hadi bakalım heyecanla bekliyoruz....
iyim bende çok şükür canımmmmm.....iyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın
canım benim bunaltmak ne demek seni çok iyi anlıyorum demek benim yerimde olsan nolurdu şükret haline ben nelerle savaşıyorum bir bilsen hadi gel yanımıza yiwruumm
çok heyecanlıııııııııı yaaaa hemen yaz buraya...dumaaan kan verdim şimdi özel hastaneye 1 saate kadar çıkacak :18::18::18:
gittim canım gittim geldim bakalım sonuç ne olacak :18::18::18::18:
bende bende zaman nasıl geçicek korkular nasıl geçicek bilmiyorum ama Allah'a sığınıyorum rabbim yardım etsin hepimize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?