Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

iyim bende çok şükür canımmmmm.....
çok heyecanlıııııııııı yaaaa hemen yaz buraya...

ilk size yazıcam canımmmm söz internetin başındayım öğrenir öğrenmez yazarım :18::18:

amin canım inşaallah bu sefer güzel olacak herşey..merak etme burda zaman çabuk geçer tam olarak saat kaçta alıcaksın sonucu..

inşallah canımmm inşallah 13:30-14:00 gibi dediler ama ben bekliyorum netin başında

ilk size yazıcam canımmmm söz internetin başındayım öğrenir öğrenmez yazarım :18::18:

inşallah canımmm inşallah 13:30-14:00 gibi dediler ama ben bekliyorum netin başında

eğer 14 00 da alacaksan son 45 dakika yok 13 30 da alacaksan sonnnn 15 dakika:18::18::18:

napim kııız sakininm bakınıyorum öylee:)

canım sen narıyosun burda:)) gelişme yok tatlım kırmızıları gördüm...

ne bilim ya gezinirken buldum bende bebğimi kaybettim korunma sürecindeyim ya sen ne arıyon

kırmızılar gelmiş hakkında hayırlısı canım

Son düzenleme:
iyi eferin sakin ol birsen yaseminle görüştünmü canımmm
canım yasemin iyi maşallahh, suan testlere odaklanmış durumda:) ama sağlam kız bizim arkadaşımız dimdik ayakta moral olarak...

sonuç çıktı kızlar tamı tamına 0,1
offf ama 2.çizgiyi gördük hayırlısı canım önümüzdeki aya inşallah.

sonuç çıktı kızlar tamı tamına 0,1

canım bu gebelik testlerine bişi olmuş sankim bende de bu ay aynen öyle çıktı
şok oldum üstelik korunduğum halde hemen hastaneye koştum sonuç 1,38
yani bişi yok yoksa neden silik çıkıyorki piayasaya bozuk testmi sürdüler nedir

üzülme haktan hayırlısı ben sana dicektim canını sıkmak istemedim.

bi daha da test yaparsam ne olayım. üzülmemek elimde değil kuzum. ne yapacağımı bilmiyorum şu anda...

ya öyle deme üzülme ne olur walla ben kendi adıma söyleyim şu nda korunduğum halde 1 günüm geçse bile hemen test yaparım itiraf ediyorum ben bir test koliğim yani test manyağı ah ne paralar dökmüşlüğüm var o testlere..

yani sakın büyük konuşma eminim bir dah olsa bir daha yapasın sen yapmazsan ben sana yaptırırımmmmmmmmmmmmmm:))

kız bende öyle yapmadımmı koştum hemen test yaptım korunduğum halde ikinci çizgi silik çıktıydı özel hastaneye koştum cumartesi cumartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…