iyim bende çok şükür canımmmmm.....
çok heyecanlıııııııııı yaaaa hemen yaz buraya...
ilk size yazıcam canımmmm söz internetin başındayım öğrenir öğrenmez yazarım :18::18:
inşallah canımmm inşallah 13:30-14:00 gibi dediler ama ben bekliyorum netin başında
iyim bende çok şükür canımmmmm.....
çok heyecanlıııııııııı yaaaa hemen yaz buraya...
amin canım inşaallah bu sefer güzel olacak herşey..merak etme burda zaman çabuk geçer tam olarak saat kaçta alıcaksın sonucu..
ilk size yazıcam canımmmm söz internetin başındayım öğrenir öğrenmez yazarım :18::18:
inşallah canımmm inşallah 13:30-14:00 gibi dediler ama ben bekliyorum netin başında
napim kııız sakininm bakınıyorum öylee:)ne yapıyosun kız yawru kuşum:))
canım sen narıyosun burda:)) gelişme yok tatlım kırmızıları gördüm...duman nasılsın canım varmı bir gelişme :26::26:
ayyyyy hayırlı haberlerle gelirsin inşaallah
eğer 14 00 da alacaksan son 45 dakika yok 13 30 da alacaksan sonnnn 15 dakika:18::18::18:
napim kııız sakininm bakınıyorum öylee:)
canım sen narıyosun burda:)) gelişme yok tatlım kırmızıları gördüm...
napim kııız sakininm bakınıyorum öylee:)
canım sen narıyosun burda:)) gelişme yok tatlım kırmızıları gördüm...
kız ölme sakın sen bize lazımsın:))ölücem şimdi meraktan tam olarak şu haldeyim
ne bilim ya gezinirken buldum bende bebğimi kaybettim korunma sürecindeyim ya sen ne arıyon
kırmızılar gelmiş hakkında hayırlısı canım
kız burası benim ilk topiimmm :)) hayırlısı tatlım yaa hiç üzülmedim desem yeridirne bilim ya gezinirken buldum bende bebğimi kaybettim korunma sürecindeyim ya sen ne arıyon
kırmızılar gelmiş hakkında hayırlısı canım
sonuç çıktı kızlar tamı tamına 0,1
canım yasemin iyi maşallahh, suan testlere odaklanmış durumda:) ama sağlam kız bizim arkadaşımız dimdik ayakta moral olarak...iyi eferin sakin olbirsen yaseminle görüştünmü canımmm
offf ama 2.çizgiyi gördüksonuç çıktı kızlar tamı tamına 0,1
sakın üzülme canım hayırlı zamanda gelir inşaallah sen önündeki maçlara bak sakın bozma moralini
bi daha da test yaparsam ne olayım. üzülmemek elimde değil kuzum. ne yapacağımı bilmiyorum şu anda...
sonuç çıktı kızlar tamı tamına 0,1
bi daha da test yaparsam ne olayım. üzülmemek elimde değil kuzum. ne yapacağımı bilmiyorum şu anda...
ya öyle deme üzülme ne olur walla ben kendi adıma söyleyim şu nda korunduğum halde 1 günüm geçse bile hemen test yaparım itiraf ediyorum ben bir test koliğim yani test manyağı ah ne paralar dökmüşlüğüm var o testlere..
yani sakın büyük konuşma eminim bir dah olsa bir daha yapasın sen yapmazsan ben sana yaptırırımmmmmmmmmmmmmm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?