Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

sonucu istediğim gibi çıkmasını beklediğim için hüsran oldu bu ay çok ümitliydim ben halbuki geçen yılda bu ayda hamile kalmıştım

canım yaa çok kısa bi an bekledin zaten boşver takmamaya çalış unut gitsin son 1-2 saati...

olmuyo dumanım ya 6 yıllık evlilik yaş geldi 30 a beklemekten ömrüm tükendi

itirafınla kopardın beni demek istiyorum :) demek sende gizliden gizliye test manyağısın...
mügecim ben hamileyken bile 2 günde bir idrar testi yapıyodum canım..üzme sen hiç kendini neden test yaptım diye..önümüzdei ay da yine yapacaksın bunu unutup haberin olsun

haktan hayırlısını iste canım bak ben hamile kalabiliyorum fakat sonu hüsran oluyor öyle olsa dahada çok üzülürsün

bende öyleyim canım ama artık bi süre ara vericem biz beceremedik bu işi beynim vücudum dinlensin. acaba demiyim artık.

ben çıkıyorum kızlar biraz yalnız kalmalıyım sanırım

haktan hayırlısını iste canım bak ben hamile kalabiliyorum fakat sonu hüsran oluyor öyle olsa dahada çok üzülürsün

kesinlikle bende bunu söylemek istiyorum müge..hayırlısını dile.keşke bende ilk bebeğimden sonra hiç hamile kalmasaydım diyorum bazen... olupda kaybetmektense beklemek daha kolay geliyo inan bana... sağlıklı olacaksa olsun lütfen yıpratma kendini.

bende öyleyim canım ama artık bi süre ara vericem biz beceremedik bu işi beynim vücudum dinlensin. acaba demiyim artık.

kafanı dinle kendi sağlığına bak kocanla ilgilen mutlu huzurlu olun gerisi gelir inşallah

aaaaa kız sen bilmiyormuydun benim test manyağı olduğumu ilk kez mi itiraf ettim burda..eşim bana kızıyordu artık yapma moralini bozma diye bende gizli,gizli yapardım

aaaaa kız sen bilmiyormuydun benim test manyağı olduğumu ilk kez mi itiraf ettim burda..eşim bana kızıyordu artık yapma moralini bozma diye bende gizli,gizli yapardım

bende gizli yaparım napim dayanamıyorum testi görünce hemen .şeyesim geliyor hastalık sanırım bu

canım benim yaa tamam dinlen biraz,, seni güldürmeye çelıştım ama olmadı demek kuzum seni çok iyi anlıyorum ama vazgeçme sakın sadece oluruna bırak...her şeyin hayırlısı olsun..

ama dumanınki daha güzelmiş hamileyken bile yapıyormuş :26: alla alla böylesinide duymamıştım.

çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah hayırlı zamanda bebeğini eline versin.

aaaa sen görmemişsin kuzum çoktaaan yaptım açılışı iyi okumamışsın:)) bu arada senin ve bebişin iyi olmasına sewindim canım:))

benim yapacağım iş bu kadar olur:) sağol canım, Cuma mübarek gün heyecanla bekliyorum küçük hanım ya da beyfendiyi görmeyi...

ay duman bebeğin bi suçu yok bea. Ben inadımdan gitmedim 6 hafta bitti. Yazık gencimizi rahatsız etmiyeyim dedim. Nasılsa Cuma rutin kontrolde öğrenirim diye. Ay Allahım içimden hiç bir şey geçmio kız ya da erkek diye. Çok ilgincim:)

mirage, canım kendini o kadar sıkma güzelim. Burada konuştukça açılırsın. Tabi söylemesi çok kolay. Umarım herşey istediğin gibi olsun arkadaşım...

mmüge, ellerine sağlık, Allah nice beraber evlilik yıldönümleri ve sağlık versin sana ve eşine. Son bebeksiz yıldönümünüz olur inşallah.
Test için üzgünsün ama olmadı mı olmuyor işte bu böyle garip bi durum. Ben de 8 aydan sonra eeeeeeeehhhhhh artık düşünmeyeceğim dediğim ay hamile kaldım. Allah hepimize hayırlısını versin canım.

iç güveyden halliceyim bebem nasıl oluyumçok şükür adet oldum bugün
canım bende seni özledim herşeyi kafana takmarabbim zanaında yollucam buna inan üzülme olurmu

bendede bir kere öle çıkmıştı eltime bile rezil oldum düşün birlikte kan testi yaptırdık salak gibi doktorda gebelik yok dedi sanki kovar gibi ne canım acımıştıonun için sabret bebem

bende bebişe kızıyorum merakta bırakıyo annesini diye asıl suç annedeymişşş ama sabrına hayran kaldım valla canım maşallllaaaaahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…