canım bu gebelik testlerine bişi olmuş sankim bende de bu ay aynen öyle çıktı
şok oldum üstelik korunduğum halde hemen hastaneye koştum sonuç 1,38
yani bişi yok yoksa neden silik çıkıyorki piayasaya bozuk testmi sürdüler nedir
üzülme haktan hayırlısı ben sana dicektim canını sıkmak istemedim.
canım yaa çok kısa bi an bekledin zaten boşver takmamaya çalış unut gitsin son 1-2 saati...
ya öyle deme üzülme ne olur walla ben kendi adıma söyleyim şu nda korunduğum halde 1 günüm geçse bile hemen test yaparım itiraf ediyorum ben bir test koliğim yani test manyağı ah ne paralar dökmüşlüğüm var o testlere..
yani sakın büyük konuşma eminim bir dah olsa bir daha yapasın sen yapmazsan ben sana yaptırırımmmmmmmmmmmmmm:))
sonucu istediğim gibi çıkmasını beklediğim için hüsran oldu bu ay çok ümitliydim ben halbuki geçen yılda bu ayda hamile kalmıştım
olmuyo dumanım ya 6 yıllık evlilik yaş geldi 30 a beklemekten ömrüm tükendi
ya öyle deme üzülme ne olur walla ben kendi adıma söyleyim şu nda korunduğum halde 1 günüm geçse bile hemen test yaparım itiraf ediyorum ben bir test koliğim yani test manyağı ah ne paralar dökmüşlüğüm var o testlere..
yani sakın büyük konuşma eminim bir dah olsa bir daha yapasın sen yapmazsan ben sana yaptırırımmmmmmmmmmmmmm:))
haktan hayırlısını iste canım bak ben hamile kalabiliyorum fakat sonu hüsran oluyor öyle olsa dahada çok üzülürsün
bende öyleyim canım ama artık bi süre ara vericem biz beceremedik bu işi beynim vücudum dinlensin. acaba demiyim artık.
ben çıkıyorum kızlar biraz yalnız kalmalıyım sanırım
itirafınla kopardın beni demek istiyorum :) demek sende gizliden gizliye test manyağısın...
mügecim ben hamileyken bile 2 günde bir idrar testi yapıyodum canım..üzme sen hiç kendini neden test yaptım diye..önümüzdei ay da yine yapacaksın bunu unutup haberin olsun
aaaaakız sen bilmiyormuydun benim test manyağı olduğumu ilk kez mi itiraf ettim burda..eşim bana kızıyordu artık yapma moralini bozma diye bende gizli,gizli yapardım
bende öyleyim canım ama artık bi süre ara vericem biz beceremedik bu işi beynim vücudum dinlensin. acaba demiyim artık.
ben çıkıyorum kızlar biraz yalnız kalmalıyım sanırım
bende gizli yaparımnapim dayanamıyorum testi görünce hemen .şeyesim geliyor hastalık sanırım bu
ama dumanınki daha güzelmiş hamileyken bile yapıyormuş :26: alla alla böylesinide duymamıştım.
ama napıyım cnm yaa belirti hissedemeyince varlıgından emin olmak istiyodum :))ama dumanınki daha güzelmiş hamileyken bile yapıyormuş :26: Alla alla böylesinide duymamıştım.
yok canım klinik vaka diyorlar tıpta bize:)onun ki tam umutsuz vaka o zaman....dumaaan çaresi bulundumu kuzum banada söyle:))
Selam ;
Ben 41 gün önce 25 haftalık bebeğimi kaybettim :-(
zor günler geçiriyorum İşbaşı yaptımda biraz daha iyiyim
Sizlerin yazdıklarını okuyunca daha da rahatladım İnsanın basına gelince
hep kendi sanıyor ama okadar çok ki aynı anları duyguları yaşayan
Rabbim inş tekrar anne olmayı nasip eder Tüm isteyenlere
aaaa sen görmemişsin kuzum çoktaaan yaptım açılışı iyi okumamışsın:)) bu arada senin ve bebişin iyi olmasına sewindim canım:))
canım öyle geldim de yemek yemeden bi bakayım dediydim... nasılsın??
yonca en güzeli normal doğum bikaç saat çekiyosun ama çok sağlıklı,tabi söylemesi kolay demi:))
penpetekir valla sen kız pek nazlı çıktı 18 hafta olmuş hala kesin bişey yok:)) kız millet 13-14 de öğreniyo yeter artık göstersin kendini:)
dirmit-mirage bende sizi merak ediyorum bikaç gündür gözükmüyosunuz...
paşam naber canımmm.
mügeeee ne güzel şeyler yapmışsın öyleee ellerine sağlık yakın olsaydık akşam yemeğine davet ettirirdim kendimi:)) yemekten sonra siz devam ederdiniz artık kutlamaya olmazmıydı??? maşallah siz artık eskimişsiniz artık bebiş zamandırı bu bebeksiz geçen son evlilik yldönümüz olsun :)
demir hoşgeldin aramıza... inşallah birdaha yaşatmaz Allah böyle bir acıyı sana...
iç güveyden halliceyim bebem nasıl oluyumcanım öyle geldim de yemek yemeden bi bakayım dediydim... nasılsın??
yonca en güzeli normal doğum bikaç saat çekiyosun ama çok sağlıklı,tabi söylemesi kolay demi:))
penpetekir valla sen kız pek nazlı çıktı 18 hafta olmuş hala kesin bişey yok:)) kız millet 13-14 de öğreniyo yeter artık göstersin kendini:)
dirmit-mirage bende sizi merak ediyorum bikaç gündür gözükmüyosunuz...
paşam naber canımmm.
mügeeee ne güzel şeyler yapmışsın öyleee ellerine sağlık yakın olsaydık akşam yemeğine davet ettirirdim kendimi:)) yemekten sonra siz devam ederdiniz artık kutlamaya olmazmıydı??? maşallah siz artık eskimişsiniz artık bebiş zamandırı bu bebeksiz geçen son evlilik yldönümüz olsun :)
demir hoşgeldin aramıza... inşallah birdaha yaşatmaz Allah böyle bir acıyı sana...
canım bende seni özledim herşeyi kafana takmahaha canım şimdi gördüm :) nasılsııın özledim seni de
olur kuzum olmazmı hiç ama çoook uzaksınız be kuzuinşallah bi gün Allah hepberaber yemeyi nasip eder ben size neleeer neler yaparım :) amin canımıniçi inşallah son olur...
Eki Görüntüle 425651 Eki Görüntüle 425652
Bu ne şimdi??? Burada çok silik çıkmış daha belirgin aslında testte dün gece yaptığımda çok silik belirmişti sabah ilk idrarla denedim ikinci çizgi daha belirgin sağlık ocağına gitsem mi ki ???
bende bebişe kızıyorum merakta bırakıyo annesini diye asıl suç annedeymişşşçok geçmiş olsun arkadaşım. Allah hayırlı zamanda bebeğini eline versin.
benim yapacağım iş bu kadar olur:) sağol canım, Cuma mübarek gün heyecanla bekliyorum küçük hanım ya da beyfendiyi görmeyi...
ay duman bebeğin bi suçu yok bea. Ben inadımdan gitmedim 6 hafta bitti. Yazık gencimizi rahatsız etmiyeyim dedim. Nasılsa Cuma rutin kontrolde öğrenirim diye. Ay Allahım içimden hiç bir şey geçmio kız ya da erkek diye. Çok ilgincim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?