Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

günaydın kızlar:)) nasılsınız? umarım herkes iyidir bende çok şükür iyiyim çok yoğunum bu sıralar uğrayamadım kaç gündür merak ettim sizi inş. herşey yolundadır
taşınma telaşım var yeni ev bulduk 2 haftaya kadar yeni eve geçmiş olurum herhalde onunla uğraştım bide iş çok yoğun başımı kaldıracak zamanım yok (
bebeğim iyi çok şükür:) üçlü test için kan verdim sonuçları bekliyorum hayırlısı olsun...birazda canım sıkkın hamilelik deprosyonu yaşadığım herhalde uykusuzluğum var bide kabuslar eklendi üzerine şimdilik bu kadar benden öptüm canlar kendinize çok iyi bakın

kızlar günaydın hepinize bu güzel ve hayırlı gün yüzü hürmetine bütün dileklerinizin ve dualarınızın kabul olmasını diliyorum

günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun hayırlara wesile olsun işlhh.....
amin canım seninde kandilin mubarek olsun:))

kız bizde seni merak etmiştik neyse sewindim iyi olmanıza..sen şimdi nasıl ev taşıyacaksın kuzum sakın çok yorma kendini:))

ALLAH’ım SANA MERYEM İN TEMİZLİĞİ İLE GELMEK İSTİYORUM
Günahlarla Kirlenmeme İzin Verme.
Sana Musa’nın Duası İle Geliyorum
Şeytana Uymam İçin Peşimden Koşanlardan Beni Kurtar.
İsmail’in Tevekkülü İle Boynumu Büküyorum.
Beni Ve Soyumu Sana Kul Olarak Yaşat.
Sana İsa’nın Ruhu İle Geliyorum.
Beni Katına Almanı Diliyorum.
Sana Yunus’un Duası İle Yalvarıyorum.
Beni Yutan Nefsimin Karanlıklarından Kurtarmanı Bekliyorum.
Rabbim, Sana Yusuf’un Gömleği İle Geliyorum.
Beni Düştüğüm Ümitsizlik Kuyusundan Çıkarmanı Diliyorum.
Sana Muhammed Mustafa’nın Kulluğu İle Geliyorum.
Beni Miraca Çıkarmanı Bütün Sıkıntılarımı Gidermeni Diliyorum... {{AMİN}}...

REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.....

kızlar günaydın hepinize bu güzel ve hayırlı gün yüzü hürmetine bütün dileklerinizin ve dualarınızın kabul olmasını diliyorum

canım amin hepimizin duaları kabul olsun inşallah

seninde kandilin mübarek olsun canım ne güzel duaymış...

tekirim amin inşallah. Ben dualara vereyim kendimi bir tek öyle rahatlıyorum hele bi de bugün kandil ne mübarek gün... Allah hepimize önce iç huzuru versin...

inşallah canımıniçi paşam inşallah... güçsüzlüğümü en ufak bişeye umut bağlamaya çalıştığımı biliyorum ama çok yoruldum

günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun hayırlara wesile olsun işlhh.....

amin nazcım senin de kandilin mübarek olsun

dumanım ya kıyamam bize ben Allah öbür taraf için rahat olmamızı istiyo herhalde

haktan hayırlısını iste canım bak ben hamile kalabiliyorum fakat sonu hüsran oluyor öyle olsa dahada çok üzülürsün

sewinç amin hep öyle dua ediyorum zaten Allah'tan ne istediğinin yanında nasıl istediğin de çok önemli

Amin canım aminn

kafanı dinle kendi sağlığına bak kocanla ilgilen mutlu huzurlu olun gerisi gelir inşallah

inşallah canım

canım benim yaa tamam dinlen biraz,, seni güldürmeye çelıştım ama olmadı demek kuzum seni çok iyi anlıyorum ama vazgeçme sakın sadece oluruna bırak...her şeyin hayırlısı olsun..

canım benim sağol biliyorum ama kendimi kaybettim dün kabuslarla gözyaşıyla geçti hep o gösterdiğim test var ya 1 saat sonra bildiğin kıpkırmızı oldu ne iş anlamadım artık kendime gelene kadar bebeğe fırsat vermek yok çok yorgunum çok yıprandım hiç gücüm kalmadı 4 seneye yakındır bekliyorum 6 yıldır evlat hasretiyle yanıyorum Allah düşmanımın başına vermesin bu acıyı

SABIR
3207 - Hz. Enes (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm), (ölen) çocuğu için ağlamakta olan bir kadına rastlamıştı:
"Allah'tan kork ve sabret!" buyurdu: Kadın (ızdırabından kendisine hitab edenin kim olduğuna bile bakmadan):
"Benim başıma gelenden sana ne?'' dedi. Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) uzaklaşınca, kadına:
"Bu Resulullah idi!'' dendi. Bunun üzerine, kadın çocuğun ölümü kadar da söylediği sözden dolayı (utanıp) üzüldü. (Özür dilemek için) doğru aleyhissalâtu vesselâmın kapısına koştu: Ama kapıda bekleyen kapıcılar görmedi, doğrudan huzuruna çıktı ve:
"Ey Allah'ın Resulü, (o yakışıksız sözü) sizi tanımadan sarfettim (bağışlayın!)" dedi. Aleyhissalâtu vesselam:
"Makbul sabır, musibetle karşılaştığın ilk andakidir" buyurdu."

Kaynak: Sabır ile ilgili hadisler Sabır ile ilgili hadisler
whkaynak

Günaydınlar herkeze nasılsınız hepinizin kandili mübarek olsun
Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin

amin canım senin de kandilin mübarek olsun...

testlerin sonucu inşallah güzel çıkacak telaşlı annecik. Taşınma için Allah kolaylık versin. Depresyona girme sakınnnn o kabusları o yüzden görüyorsun nasıl iyi hissediyorsan seni en çok ne mutlu ediyorsa öyle yaşa bugünleri bebeğin seni hissediyo anlıyo şu an da

bugün hepiniz için ayrı ayrı dua edicem hamiş olmayana hayırlı sağlıklı sıhhatli ailesine vatanına milletine hayırlı eli ayağı düzgün evlat, hamile olanlara hayırlı doğumlar... dikkat edin kendinize olurmu biz çok seviyoruz sizi topiğimizin hamiş ve bebişleri :)

Kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar....dualarımızın kabul olması dileğiyle......
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peygamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onları vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz; rahmetinden bebekler istiyoruz, anne baba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürüvvetini görmeyi istiyoruz
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun.
Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.

Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİOLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA

Günaydınlar herkeze nasılsınız hepinizin kandili mübarek olsun
Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin
seninde kandilin mubarek olsun canım ..amin..

amin..seni çok iyi anlıyorum canım boşverdiğin zamnada bir bakmışsın bebeğin gelmiş...lütfen çok üzülme..

amin canım sağol paylaştığın için..

kızlarrr hayırlı kandiller... Allahım gönlünüzde ne varsa hepsini nasip etsin bebek isteyenler bebek hamilelere hayırlısıyla doğum hastara şifa dertlilere deva versin inşallahhh tüm dualarımız kabul olsun aminnn

kızlaaar selam...hepimizin kandili mübarek dualarımız kabul olsun inş..bol bol dua edelim Allah kabul eder bugün inş.öperim hepinizi görüşürüüüüzzz

günaydın :)) kandiliniz mübarek olsun dün unuttum yazmayı rabbim gönlümüzdeki hakkımızda hayırlı kılsın dualarımız kabul olsun inş.

beydağlı canım bende düşünüyorum naparım diye taşınma konusunda bide başkasının yaptığı içime sinmez bakalım hamileyim diye geri de durmaya çalışıcam akrabalar var onlar biraz yardım eder bi de kadın yardımcı olursa hallederim herhalde yavaştan toparlanmaya başladım şuan oturduğum ev güzel ama yeni ev inş. daha güzel olur sen nasılsın canım kaç gündür yoktum özledim sizi walla

müge canım sağol elimden geldiği kadar moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama zor biraz zaten duygusal alıngan biriydim şimdi daha kötü oldum bebeğimi de düşünüyorum inş. tez zamanda toparlanırım sende üzülme canım rabbim hayırlısı ile sağlıklı bebişler nasip etsin tez zamanda...

kızlar hepinizi tek tek

kızlaaar selam...hepimizin kandili mübarek dualarımız kabul olsun inş..bol bol dua edelim Allah kabul eder bugün inş.öperim hepinizi görüşürüüüüzzz
amin kızlar sizinde kandiliniz kutlu olsun:))

bizde seni özledik kuzum bu arada sanada günaydın..ewet insanın içine başkasının yaptığı iş sinmiyor ama sen bu seferlik sindirmeye çalış bence:) neden şimdi taşınıyorsunuz canım...

canım öyle yapmaya çalışıcam. şimdiki oturduğumuz ev güzel ama alt komşumuzdan memnun değiliz karşımıza okul yapılıyo çocuk sesi eksik olmaz... derken güzel bir ev bulduk daha sakin bir yerde şimdiki 3+1 yeni evimiz 2+1 ona göre daha uygun bir de ben bebek olursa çalışmıcam daha rahat edeceğimiz bir ev diye düşündük bakalım hayırlısı olsun inş. birazcık akrabalardan da uzak şimdikinde balkondan selamlaşıyoruz anla yani:)))

aman taşın o zamn kuzum hemde kesin taşın bütün sebeplerin geçerliii yeni ewiniz şimdiden hayırlı olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…