Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kimse neden cevap vermemiş bu kızaaa ben hemen alınıyorum üzerime canım iyim sen naspıyosun?? işten geldim karnımı doyurdum uzattım ayaklarımı keyif yapıcam işte sen nslsn? gelsene bu akşam...

ni demek istiyon kız senn :120: daha yeni gördük heralde yoksa cevap vermezmiyim bennhadi bakalım güzelce doyur karnını bende çay demledim kocişimle içecezzz onun için çıkıyorum şimdii

ni demek istiyon kız senn :120: daha yeni gördük heralde yoksa cevap vermezmiyim bennhadi bakalım güzelce doyur karnını bende çay demledim kocişimle içecezzz onun için çıkıyorum şimdii

sert yapayım dedim cnm kızma hemen ohh afiyet olsun sizede,akşam gelsene sendee....

Bugün akşam doktor kontrolümüz vardı. Ölçülerimizi aldık, herşey güzel, bi tek kan tahlilini haftaya alcam o kadar. VEEEEE asıl haberi vereyim. Bir kızımız olacak. Ay o kadar mutluyum ki, ne diyeceğimi bilmiyorum. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin...

ayyyyyy yerim onu ben minicik cici bi kız olacak demek ne mutlu sana annesiiii herşey böyle güzel gitsin sizin için inşallah

hoşgeldiinnn içtinmi çayını???

içtim kuzum çoktan içtimde kocacımdan dolayı anca geldim ama heran gidebilirim ne yapıyon bakalım anlat...

aman da amaaaannnn kızımız geliyomuş çok sewindim kuzum gözünaydın dewamı hep böyle güzel gelir inşaallah:))

ferihaayı izliyorum bende iyice entrikalar çoğaldı bu dizidede:)) yaa nereye gidiyosun daha yeni geldinnn

ferihaayı izliyorum bende iyice entrikalar çoğaldı bu dizidede:)) yaa nereye gidiyosun daha yeni geldinnn

kız daha burdayım,walla ben zaten ağlamaktan bıkmışım o yüzden cumaları yalan dünyayı izliyorum çünküü gülmeye ihtiyacım war ve bu dizi çok komik:)))

birsen yaseminle görüştünmü hiçç..

ayyyyyy yerim onu ben minicik cici bi kız olacak demek ne mutlu sana annesiiii herşey böyle güzel gitsin sizin için inşallah

ay canım çok sağol. çok mutlu oldum ben de duyunca. Allah isteyen herkese sana da biran evel hayırlısını versin tatlım...

inşallah canım. darısı tüm isteyen kızların başına. inşallah sağlıkla doğar büyür. Allah hepimizi korusun beydağlım...

reklamda bizde hemen onu açıyoruz çok komik gerçektenn..

canım 2-3 gündür haberleşmedik,en son işte testlerle filan uğraşıyodu..

amin canımmm...kızda olsa erkekde olsa farketmez diyoruz ama yinede kesinleşince yinede insan bi ayrı seviniyo dimi:)

amin canım amin..
reklamda bizde hemen onu açıyoruz çok komik gerçektenn..

canım 2-3 gündür haberleşmedik,en son işte testlerle filan uğraşıyodu..

komik tabi şahane espiriler war...bende merak ettim hiç gelip haber vermedi iyi bari yaptırsın testlerini.......

amin canım amin..

Komik tabi şahane espiriler war...bende merak ettim hiç gelip haber vermedi iyi bari yaptırsın testlerini.......

ne bileyim cnm belki uzaklaşmak iyi geliyodur zamanında bizde uzaklaştık buralardan kafamızdan atalık o düşünceleri diye,,,

canım inan çok sevindim senin adına bebem darısı başımıza işşallah rabbim 40 haftaları göstersin işşallah
beydaglı nasılsın bebem görüşemiyorz

ne bileyim cnm belki uzaklaşmak iyi geliyodur zamanında bizde uzaklaştık buralardan kafamızdan atalık o düşünceleri diye,,,

doğru söylüyosun canım kimbilir şimdi içinde ne fırtınalar kopuyodur ah ah bilmemmi..aman neyse hiç aklıma getirmeyim şimdi şu saatte..

canım inan çok sevindim senin adına bebem darısı başımıza işşallah rabbim 40 haftaları göstersin işşallah
beydaglı nasılsın bebem görüşemiyorz

yaa tabi sen bizi ihmal et sonrada görüşemiyoruz de nerdesin yiwrum sen heee söle bakiimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…