Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

yaa tabi sen bizi ihmal et sonrada görüşemiyoruz de nerdesin yiwrum sen heee söle bakiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
şey ben hım ay uy kız bugün evi temizledim anam agladı ütüyü yapmadım daha biri yapsa keşke gelsede sevabınaneyse bugün hamur işleri çok yaptım bebem ne sen sor ne ben söylüyüm üstünede tatlı yemegimde yoktu anlıcagım bugün evde mesayideydim anca kilo topigine yadım birde pıhtılaşma topigini okudum ama yazmadım pardon

kıyamam açıgım bebem kendiliginden kapanmış gene gel öpüşek

ayyy cnm yaa çok çok sevindim Allahım sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin inşallahhh :))

kıyamammm sana ağlama datlum :)))

yaa tabi böyle dilin dolaşır,oh ne güzel temizlemişsin ewini ıyy bende ütüyü hiç sevmem...neler yaptın kız öyle hem hamur işi hem tatlı derkenanlat bakim :))

iyiyim kuzumm napim bende az evi toparlıcam kendimi yormadan akşamada anneme gitcezz cnm mantı çekiyoda :))

az toparla ama he ohh mis gibi mantıyı götür bakalım yarasın bebişe afiyet olsun canım:)) bende ewi toparlamak için kalkmıştım bitirdim çok şükür

arkadaşlar katılın sohbete sessiz kalmayın altta öle

bende 2 gün önce kürtaj oldum gebeliğim sonlanmadan 9 gün önce kanamam başladı doktor yatacaksın dedi 1 hafta yattım sonra kontrole gittik hadi kalp atışlarını duyalım dedi doktorum çok mutluolmuştum o an ama bebeğim görünmedi kesem boştu bomboş hemde :_( sonra doktorum gene vazgeçmedi beta hcg için yeniden kan aldı bir gün sonra tekrar gel kan ver ve iki sonucu görmek istiyorum dedi küçük oluğu için görünmüyor olabilir dedi 6 hafta 4 günlüktü bebeğim ve ne yazıkki kan sonuçları olumlu değildi doktorum gene vazgeçmedi renkli doppler ultrasona yönlendirdi ve bu artık son umuttu ne yazıkki kesem boş bebeğim yok boş gebelik teşhisi ile 2 gün önce kürtaj oldum çok kötü hissediyorum durmadan ağlıyorum hele kendimle başbaşa kalınca çıldıracak gibi oluyorum ama allahtan umut kesilmezmiş onun işine akıl sır ermez yüce rabbim beterinden korusun,doktorum patoloji için kürtajla alınan parçaları incelemeye gönderdi sorunun ne olduğu incelenecek.çivi çiviyi söker yenisi olmadan unutamam hemen bi tane daha istiyorum ama korkuyorum rabbim beterinden korusun yüce allahım verende sensin alanda vardır bi bildiğin çok şükürler olsun.

kıyamammm sana ağlama datlum :)))

yaa tabi böyle dilin dolaşır,oh ne güzel temizlemişsin ewini ıyy bende ütüyü hiç sevmem...neler yaptın kız öyle hem hamur işi hem tatlı derkenanlat bakim :))
pardon tatlım benim tabi söylerim ne yaptıgımı bazlama ve ıspanaklı ve petnirli gözleme yaptım canım kemal paşa talısı yaptım evi temizle vs işye anca geldim bugÜnde TIRafigim çoktu evi hallet eşimle kahvaltı yap sonra in alt kataKURArana git sonra giyin üstünü anneme git enişemi gör ordan bin minübüse eşimle buluştum pazara ordan aktarcıya ordan markete git sonra eve gel marketi pazarı yerleştir yemekleri hazırla eşime hizmet et birazdan mutfagı toparlıcam ütü yapıcam zaman kalırsada kitap okumayı düşümüyorm günüm böle geçti işte:111::111::111:sen nasılsın görüşeyeli
iyiyim kuzumm napim bende az evi toparlıcam kendimi yormadan akşamada anneme gitcezz cnm mantı çekiyoda :))
canım gel ben sana el cagızlarımla açayım mantı çok güzel yaparım da

canım geçmiş olsun beterin beteri var dedinya ben sana söylüyüm iyiki benim yerimde degildim ben bebeklerimi hep 20 haftalıkken kaybettim tekmelrini duay duya içim acıyo kızımın senesi geliyo içim aciyo

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıları

geçmiş olsun arkadaşım,birdaha yaşaazsın inş.böyle şeyler.

kızlar herkese iyi pazarlarrr........

amin canımmm...kızda olsa erkekde olsa farketmez diyoruz ama yinede kesinleşince yinede insan bi ayrı seviniyo dimi:)

Hem de nasıl. Bi garip oluyosun. Artık daha net bişeyler bir kız figürü canlandırabiliyorum artık. Çok duygulandım, ağladım, eşime telefonda söyledim onun da sesi titredi yanımda olamadığı için zaten üzgünüz. Kızım dedim kim bilir neler bekliyor seni yavrum dedim. Buradan bir kez daha, bebeğini poşete koyup atan, satan, sokağa atan, bakmayan, yurtlara bırakan, çiftler boşanınca nafaka vermemek için kırk takla atan, dayakçı, küfürcü tüm anne babaları Allah bildiği gibi yapsın, gün yüzü vermesin onlara diyorum...
Doktor, bebeğin herşeyine baktı, çok iyi dedi. Sadce çok küçük bir detaydan bahsetcem dedi. İdrar kesesi boş yani kızın çişini yapmış bu güzel ama böbreklerinde idrar var, erkeklerde olağan ama kızlarda takip ister ancak çok küçük ve aslında önemli olmayan bir husus dedi. Neyse çıktım, bi kendime geldim, yanımda arkadaşım vardı. Durdum durdum, başladım ağlamaya, iyiymiş kızım dedim, bişi olsa da böbrek ya ne olur ki veririm bi böbreğimi dedim. Anlatabliyor muyum dumancım...

canım inan çok sevindim senin adına bebem darısı başımıza işşallah rabbim 40 haftaları göstersin işşallah
beydaglı nasılsın bebem görüşemiyorz

inşallah canım. Darısı başına olsun. Sağlıkla alayım kucağıma başka bişey istemiyorum...

ayyy cnm yaa çok çok sevindim Allahım sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin inşallahhh :))

Amin kuzum. Allah sana sağlıklı bi gebelik versin. Güzel bebeğini sağlıkla al kucağına canım...

canımsın yaaa ne kadar güzel bi anne olacaksın sen, bizim çocuklarımız gerçekten çok şanslı olacak onları bu kadar istediğimiz ve şimdiden herşeyi yapabileceğimizi düşündüğümüz için...

çok geçmiş olsun canım RABBİM bir daha yaşatmasın aynı acıyı...

maaşallah hamarat hatunsun ne diyeyim ellerine sağlık kuzum:)) walla bende de pek bir değişiklik yok aynen dewam,,benimde annemin şu tedawisi bitsin büyük bir temizlik beni bekliyor çok işim war çookk

kızlar,,,gerçi kimse buraya gelmiyor ama ben yinede açılışı yapayım dedim

işşallah tatalım işşallah
gel yavri sanada yapayım ben sen yeterki iste
kızlar,,,gerçi kimse buraya gelmiyor ama ben yinede açılışı yapayım dedim
sesini duydum geldim bebem nerdesin yahu

mmmmuge nasılsın tatlım moraller nasıl bakıyım görüşemiyoruz

Son düzenleme:
işşallah tatalım işşallah

gel yavri sanada yapayım ben sen yeterki iste

sesini duydum geldim bebem nerdesin yahu

mmmmuge nasılsın tatlım moraller nasıl bakıyım görüşemiyoruz
hele şükür sesimi duyan birileri çıktı.. kız gelimde yap beni kendi ellerinle besle kuzum...

ben geldiiiiiim :) nasılsın canıııımm

hg.kuzum çok şükür ben iyiyim sen nasılsın?? moralin yerine geldimi

hele şükür sesimi duyan birileri çıktı.. kız gelimde yap beni kendi ellerinle besle kuzum...

hg.kuzum çok şükür ben iyiyim sen nasılsın?? moralin yerine geldimi

yaparın ben seni kendi ellerimle merak etmene var ne yok bebem yeni kalktım daha kahvaltı bile yapmadım ne yesem diye düşünüyorum :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…