Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

işşallah tatalım işşallah

gel yavri sanada yapayım ben sen yeterki iste

sesini duydum geldim bebem nerdesin yahu

mmmmuge nasılsın tatlım moraller nasıl bakıyım görüşemiyoruz

iyiyim paşammm sen nasılsın bakalım perşembe kandildi cumada anneme gittim kızkardeşimi çok özlemiştim haftasonu benimki pc ye yaklaştırmıyo çocuk gibi benimle ilgilen napcan bilgisayarı diyo gelemiyom

hele şükür sesimi duyan birileri çıktı.. kız gelimde yap beni kendi ellerinle besle kuzum...

hg.kuzum çok şükür ben iyiyim sen nasılsın?? moralin yerine geldimi

h.b canııımmm iyiyim kandilden beri çok iyiyim :)

canım bende kandilde anneme gittim hamur mayaladık sevabına dagıttık allah hayrımızı kabul etsin işşallahdünde kaynanama gittik canım onun gönlünü aldık bugün nedense içimden hiç birşey yapmak gelmiyo içim daralıyo nedense işşallah hastalıgım üstüme gelmez yoksa 41 le yandım yeminle

yaparın ben seni kendi ellerimle merak etmene var ne yok bebem yeni kalktım daha kahvaltı bile yapmadım ne yesem diye düşünüyorum :26::26:
kız ben nasıl yazmışım öyle aman sen anladın benim ne demek istediğimi..daha kahvaltı yapmadınmı kuzum sen aa hiç kalırmı bu saate ne yicen işte zeytin,peynir,yımırta,salatalık,domates e daha ne olsun:))

sewindim canım iyi olmana böyle kutsal günler insana iyi geliyor:))

Allah kabul etsin canım. Biraz hava al yağmur var mı orda ben geçen gün sucuk gibi ıslandım ama kulağımda en sevdiğim şarkılar utanmasam ritim tuta tuta gidicem.

gerçekten öyle o günden beri de tesbih çekiyorum geceleri huzurlu uyuyorum. sen neler yaptın nasılsın anlatsana bende hala paşam gibi kahvaltı yapmadım hiç canım istemiyo :S

ALLAH kabul etsin canım..kız aman hasta olma sen yiwrummm,bazen öyle oluyo ya insanın hiç birşey yapası gelmiyor...

gerçekten öyle o günden beri de tesbih çekiyorum geceleri huzurlu uyuyorum. sen neler yaptın nasılsın anlatsana bende hala paşam gibi kahvaltı yapmadım hiç canım istemiyo :S

kız siz niye bu saate kadar kahvaltı yapmıyosunuz bakim,hiç sağlıklı değil kuzum...bilseydim sizi çağırırdım kahvaltıya ben 10 da yaptım.. walla bende aynı hafta içi annemi götürüp getiriyorum,,dünde eşim ewdeydi diye bende pek oturamadım netin başına,,,ayrıca buzluğa biraz bezelye attım kış için,ben hiç sewmem bezelye ama eşim çok sewiyor birde asma yaprağı salamura,, yaptım bizim burada yazdan hazırlarız onuda çok sewerim yaprak sarmasını onsuz yapamam...

evet ya kahvaltıyı yanlızlıktan hep erteliyorum ben arada bi arkadaşım var o geliyo ben gidiyorum ama evdeyken iki yudumla doyuyorum ben. zaten 48 kiloyum kuş kadar kaldım iyice eşim sende mide yok kuşlar gibi kursak var kesin sende diyo bana ayyy çok severim sarmayı ama annem benim yerime hallediyo sağolsun yaprak işini yaz geçince damarlı damarlı oluyo yapraklar tam zamanı incecik mis gibi yapraklar ellerine sağlık canım :)

bende yalnızım canım ne yapalım RABBİM inşaallah çcuklarımızla yapmayı nasip eder ne yapalım..kız ne kadar zayıfmışsın bende 55 kiloyum tatlım...walla benim annemde hallederdi ama iş başa düştü artık,ay evet zamanı geçince damarlı oluyo ben hiç sewmem öle çokta güzel yaparım he beklerim bir gün

Son düzenleme:

bi yolum düşse hiç kaçırmam davetini inşallah diyeyim canım. zar zor 48 kilo oldum evlendiğimde 45 tim ben diyorum ya kuş kadarım :125:

bi yolum düşse hiç kaçırmam davetini inşallah diyeyim canım. zar zor 48 kilo oldum evlendiğimde 45 tim ben diyorum ya kuş kadarım :125:

walla bende 45 tim eşim bana diyo zaten ne güzel baktım sana bak kanlanıp canlandın diyehadi git kahvaltını yap o zaman yaa bişeyler ye yavru kuşumbaksana paşam yimeye gitti galiba:))

Son düzenleme:
walla bende 45 tim eşim bana diyo zaten ne güzel baktım sana bak kanlanıp canlandın diyehadi git kahvaltını yap o zaman yaa bişeyler ye yavru kuşumbaksana paşam yimeye gitti galiba:))

bende yidim geldim :) bugün çok işim var mutfak dolaplarımı silicem, yüklüğü boşaltıp yatak odasını silicem , toz alıcam, banyo wc yıkanacak. Cam da silecektim Allah'tan yağmur yağdı

bende yidim geldim :) bugün çok işim var mutfak dolaplarımı silicem, yüklüğü boşaltıp yatak odasını silicem , toz alıcam, banyo wc yıkanacak. Cam da silecektim Allah'tan yağmur yağdı

afiyet olsun:)) oo bayağı işin varmış,walla benide öyle büyük bir temizlik bekliyoki,,rutin temizliği cumartesi yaptım...demek istanbul yağmurlu bizim burasıda çok güneşli:))

afiyet olsun:)) oo bayağı işin varmış,walla benide öyle büyük bir temizlik bekliyoki,,rutin temizliği cumartesi yaptım...demek istanbul yağmurlu bizim burasıda çok güneşli:))

dün geceden beri yağıyor şimşek çakıyordu sabahta yağdı şimdi bitti ama yinede güneş yok burada ben yaz insanıyım gelsin artık yaz buraya da yada ben size geliyim en iyisi :))))

dün geceden beri yağıyor şimşek çakıyordu sabahta yağdı şimdi bitti ama yinede güneş yok burada ben yaz insanıyım gelsin artık yaz buraya da yada ben size geliyim en iyisi :))))

gel gel beklerim..ben yağmuru çok sewerim yaa:)) canım yaz güzelde adananın yazını bir yaşasan yazın buraya gelmeye tövbe edersin o kadar yani..ama istanbulun yazı güzel olur yani eskiden öyleydi:))

gel gel beklerim..ben yağmuru çok sewerim yaa:)) canım yaz güzelde adananın yazını bir yaşasan yazın buraya gelmeye tövbe edersin o kadar yani..ama istanbulun yazı güzel olur yani eskiden öyleydi:))

doğrudur tabi yaşayan daha iyi bilir istanbulun yazı çok kavurucu geçmiyor Allah size kolaylıklar versin canım ben artık başlıyım işlerime yoksa bitmez öperim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…