Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

selam kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli...ben giremiyodum bikaç gündür, bugün size güzel haberlerle geldim... ben 6 haftalık hamileyim...herşey kesinleşene kadar sölemek istemedim, malum hep bi hayal kırıklığı yaşadığım için... sizlerde burda bişey oldumu benim kadar üzülüyosunuz, o yüzden kalp atışını da duyana kadar kendim bile unuttum diyebilirim hamile oldugumu:)) dün akşam gittik çok şükür kalp atışını duyduk suana kadar herşey yolunda gidiyo,dualarınıza ihtiyacımız var kızlar... inşallah bu kez çok umutluyum herşey güzel olacak...

halay başı olmak istiyorum:)şükür çok şükür çok şükürrr daim olsun huzurun mutluluğun kuzumm dualarımdasın

kızlar selam ben uzaktan uzaktan takibinizdeyim dualarım kalbim sizinle biraz kafamı dinlemek istiyotum hafta sonu sınavlarım var kendimi onlara ve işime adamıl bulunmaktayım ara ara ağlama krizleri yaşıorum sonra kocamın koynunda sızıp kalıorum zaman geçtikçe daha da zorlanıorum bi yandan da daha da güçleniorum karmaşık duygular içindeyim rabbim dermanını esirmesin üzerimizden burdaki herkes herşeyin en güzelini hakediyo bütün kalbimle dua ediorum hepinize güzel haberler aldıkça huzur doluyorum bizim genetik sonucumuz bugün çıkıyo perşembe akşamına randevum var neler yapmalıyız konuşucaz doktorumuzla hakkımızda hayırlısı herkesi kocaman öpüyorum

birsen canım çok sevindim çok mutlu oldum rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş. sorunsuz sağlıklı güzel 40. haftaları görmeyi nasip etsin, canım benim çok duygulandım rabbim sizi korusun inş. dualarım sizinle kuzum

canım benim hg inş. sonuçlarınız güzel çıkar doktorunda güzel şeyler söyler dualarım seninle yasemin rabbim sesini duysun inş. canım benim

canım sağol inş.herşey böyle güzel gider dualarınız eksik etmeyin bizden...

çok şükür demi yaseminim:)) bu düzende gitmeye hasret kalmıştım çok şükür herşey sıralı oluyo darısı en kısa zamanda sanada olsun bitanem.

kuzum benim çok ama çoooooooooooookkkkk sewindim ne güzel kalp atışınıda duymuşsun inşaallah dewamıda hep böyle güzel gelsin RABBİM bu kz yüzünü güldürsün

kuzum benim çok ama çoooooooooooookkkkk sewindim ne güzel kalp atışınıda duymuşsun inşaallah dewamıda hep böyle güzel gelsin RABBİM bu kz yüzünü güldürsün

kızlar herkese günaydın:)))) çok mutlu oldum birsenin güzel haberiyle hep güzel haberler alacağımız günler olsun inş.

hg.kuzum özlettin kendini bayağı merak ediyordum seni canım benim inşaallah sonuçlarınız temiz çıkar..yasemin mutlaka pıhtılaşma testlerinide yaptır kuzum

canım benim hg inş. sonuçlarınız güzel çıkar doktorunda güzel şeyler söyler dualarım seninle yasemin rabbim sesini duysun inş. canım benim

sizde benim duamdasınız kuzum sonuçları aşırı merak ediorum bebeğimin nesi vardı da bıraktı beni eşşek sıpası öğrenelim bakalım sen nasılsın nasıl gidiyo

ah birsen hemde ne şükür kuzum bee herşey gönlünce olsun canım benim sen dilek paşam ayrı ayrı duamdasınız üçünüzünde çok canı yandı en güzel şeyler siiznle olsu n inşallahhh

hg.kuzum özlettin kendini bayağı merak ediyordum seni canım benim inşaallah sonuçlarınız temiz çıkar..yasemin mutlaka pıhtılaşma testlerinide yaptır kuzum

canım bende özledim sizi ama inan dersler iş falan girmeye fırsatta olmadı canım şu test çıksın mutlaka yapcam onuda merak etme sizlerden de yardım isterim zaten birsene sorup durdum şişirdim kızı:)sen nasılsın canım anneciin nasıl

iyi aman yaptır..ne istersen sorabilirsin eğer biliyorsam sewe,sewe yardım ederim kuzum..bende çok şükür iyi olmaya çalışıyorum annemide fizik tedawiye götürüp getiriyorum birazdan çıkmam lazım zaten..pek bir değişiklik yom ama bunada şükürler olsun RABBİM büyük...

canımmm amin inş. bu kez güzel başladı böyle de gider... darısı sana tabikide

rabbim şifalar versin anneciine annemi şimdi daha çok seviorum allah eksik etmesin başımızdan benim bebeğim gittiğinde annem köydeydi amcası vefat etti onun cenazesi vardı zaten çok üzgünde ben söylemedim ona ama gözlerim hep onu aradı sonra söyledik fenalaşmış şekeri çıkmış ağzı kurumuş bize geldi ağlıyo bana sarıldı bende onu teselli ediom üzülme anne yine olur diye:)canım bebeğin genetik sonucu çıksın onda sorun çıkarsa eşimle ikimizin genetiğini inceletces ve pıhtılaşma testi gerekirse hormon testleri smear yeni yapıldı rubella fllan yeni bakıldı bakalım doktorumda ne dicek

sağol canım bekliyorum hayırlı haberlerini inş. canım bende çok şükür iyiyim umarım bebişte iyidir, sınavın güzel geçer veririsin inş. derslerini, başarılar diliyorum şimdiden

sağol canım bekliyorum hayırlı haberlerini inş. canım bende çok şükür iyiyim umarım bebişte iyidir, sınavın güzel geçer veririsin inş. derslerini, başarılar diliyorum şimdiden

sağol kuzum ya aslaında pekde kasmadım 36 alsam geçiorum sölemedi ayıp:)kocamı çalıştırmam lazım eşek düşük not aldı canım zaman ilaç olacak herşeye inanıorum sabrediorum şükrediorum

amin canım anne gibisi varmı bende 6 ıncı bebeğimi kaybettiğimde anneme söylememiştim zaten hastanedeydik annemin rahatsızlığı yüzünden birde bana üzülsün istemedim..halada bilmez o bebeğimi..

bana göre hepsi gerkli testler canım doktorun gerek yok dese bile hepsini yaptır bizimde bunlar yapılmıştı hatta daha fazlası,bişey çıkmaz inşaallah..hiç değilse için rahatlar kafanda soru işareti kalmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…