Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

aynen kuzum yüreğim rahat etsin hepsini yaptırcam araba alcaktık yattı o işte:)hayırlısı bide hiç bişey yok gayet sağlıklısınız dediğini düşünüorum doktorun o zaman nasıl bi piskoloji olur acaba eeee nasıl yaa neden oldu o zaman nasıl sorgulama hakkımız var sanki allahtan gelene ne denir şükür iyiki müslüman doğumuşuz iyiki rabbime inanıoruz iyiki her dara düştüğümüzde onun kudreti adaleti aklımıza gelip huzur buluyoruz

walla ne diyeyim haklısın zaten RABBİMİZE olan inancımız olmasa kafayı yerdik yada çok yanlış şeyler yapardık heralde yani ben kendi adıma öle söyleyeyim..baksana ben her önlemi gerekli bütün ilaçları kullanmama rağmen olmuyo çünkü RABBİM ol dememiş demekki O nun kudretine hangi güç erişebilirki..en son doktor bile benim durumum karşısın da bişey söyleyemedi o bile artık senin işin ALLAH a kalmış dedi..neyse ya ne seni ne kendimi üzmeyim ben artık hayırlısı ise olsun diyorum korunmayıda bırakmayı şimdilik hiç düşünmüyorum..
kuzum ben şimdi çıkıyorum hazırlanmam lazım geldiğimde burda oursan görüşürük yasemin arada gel ya olurmu

kurban olurum sana bennnnnn canım canım rabbim güzel gönlüne göre versin sen kendini hazır hissettiğin an bırakırsın korunmayı ben kolay hamile kalmaıorum o yüzden korunmam 2 bebeğimde geç oldu birsenden accık hürremlik bulaşsa:)ben gelirim arada kuzum

kuzummmmm birsennnnnn çok çok çok sevindimmmm ahh kuzumm yaaa varya ben seziyodum yakında hamişim dicenii Allahım bu sefer sağlıklı sıhatli almayı nasip etsin kucağına inşallah kuzummm :)) dualarım seninle kuzum herşey çok güüzel olucak ben inanıyorumm :))

kuzummm hoşgeldinnn özlemiştim seni ve merakk ediyodum sen içini rahat tut herşey temiz çıkıcak hakkınızda hayırlısı cnm benimm ...
en kısa zamanda herşey çok güzel olucak yeni umudun en kısa sürede gelicek :))

birsenciim cnmm inan çok sewindim kuzum yaaaa allahım bu sefer tamamına erdirsin işlhh rabbim yüzüne gülsün işlhh çok çok seindim inan dualarım dasıın:))))

tamam kuzum gel arada..walla bilmiyorum yasemin yaa artık bana çok uzak gibi geliyor...sen korunma tabi tam gaz yola dewam:))

tubişim çok sağol canım...zaten sana ocak annelerinde yakalandım bir kere gizli gizli takip ediyodum ordakilerin belirtiler neler filan diye, dedim tuba anlamıştır :))

birsenciim cnmm inan çok sewindim kuzum yaaaa allahım bu sefer tamamına erdirsin işlhh rabbim yüzüne gülsün işlhh çok çok seindim inan dualarım dasıın:))))
canım benim çok sağol inşallah bu kez güzel olacak, sizin dualarınız çok kıymetli doğum anında da isimlerimizi yaz bi kağıda unutma ok :))

aynen öle cnm seni orda yakaladım ve aaa niye burda acaba dedimm ve tahmin etttim :)) cnm benim o kadar mutlu olduumkiii yine başladın dimi iğnelere birsen ne zaman öğrendin ?

aynen öle cnm seni orda yakaladım ve aaa niye burda acaba dedimm ve tahmin etttim :)) cnm benim o kadar mutlu olduumkiii yine başladın dimi iğnelere birsen ne zaman öğrendin ?

3 haftadır biliyorum cnm ve iğne kullanıyorum,sürekli dr dayım valla bu kez hem hematolog hem kadın doumcu çok sıkı takip ediyoruz.

3 haftadır biliyorum cnm ve iğne kullanıyorum,sürekli dr dayım valla bu kez hem hematolog hem kadın doumcu çok sıkı takip ediyoruz.

ayy cnm yaaaa iiii sabrettin valla :)) çok çok iyi yapıyosunn sen önlemi al gerisi Allahıma kalmış ayy birsen kızz aramızda 1 hafta varrr belkim birlikte doğururuz heeee

canım birsencim hamilemisin çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim rabbim hayırlısıyla kucagına nasip etsin tugbam da hamile allahım tamamını erdirsin işlh çok sevindim öptm

ayy cnm yaaaa iiii sabrettin valla :)) çok çok iyi yapıyosunn sen önlemi al gerisi Allahıma kalmış ayy birsen kızz aramızda 1 hafta varrr belkim birlikte doğururuz heeee
valla bide bana sor nasıl sabrettiğimi:)) canım inş.peşpeşe olacak doğumummuz...

canım birsencim hamilemisin çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim rabbim hayırlısıyla kucagına nasip etsin tugbam da hamile allahım tamamını erdirsin işlh çok sevindim öptm
canımmm sen ne zaman geldin :) teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin inşallah...

kızlar günaydın
benim test sonuçlarım çıkmış bebek sağlıklıymış hiç bi sorun yokmuş buna sevinsemmi üzülsemmi bilemedim hep kafamda kurmuştum bebek sağlıksızdı bu yüzden düştü diye şimdi sağlıklı olduğunu öğrenince daha kötü oldum aklıma pıhtılaşmadan başka bişey gelmio artık ilk bebeğimde gayet sağlıklıydı ikili testine kadar herşey iyi çıkmıştı rabbim hayırlısını nasib etsin doktorumla yarın görüşücem diğer testler için

oy kızlarrrrrrrrrrrrr içim yanıyo rapor sonucunu faksladılar yine oğlum olcakmış 46 xy normal konsttitüsyonel karyotip yazıyo içim tuaf oldu allahım sabır ver nolur peygamberlerimizin sabrından ver iş yerindeyim böğüre böğüre ağlamak istiyorum

kızlar...
YASEMİN kuzum çok zor ama sabretmek zorundasın,ne yapalım bizim elimizde olan şeyler değil yaşadıklarımız....aslında bebeğinin sağlıklı olmasına sewinmelisin ne güzel işte bir anomalisi yokmuş bari bundan sonrakilerde aklın kalmaz..benimde 4 bebeğimin incelemesinde erkek yazıyodu....sen şimdi yoluna dewam edceksin tüm tahlillerini yaptırıp ,önlemini alıp gerisini RABBİM e bırakacaksın...tedbir kuldan takdir ALLAHTAN ne olur tatlım çok üzülme ağlamak istiyorsan ağla içine atma...bak şimdi ben kahvaltımı yapıp gelecem gel birlikte yapalım dicem ama gelemezsinki:))

ne çok isterdim gelmeyi biliomusun iş yerindeyim kız ağlayamıomda müşteriler var biraz daha iyiym şimdi ilk okuduumda tuaf oldum ya dilek bi tanıdıım var benim 4 kez kayıp yaşadı 4 üde kızdı bütün testler normal çıktı ilginçdirki bünyesi kız çocuklarını kaldıramıomuş şmdi yeniden hamile erkek 5.ayının içinde ve hiç sorun yaşamadı kız bizde erkeklerimi taşıyamıos acaba:)allahım yardımcımız olsun kuzum afiyet olsun sana da

sağol kuzum walla biraraya gelenilsek ne güzel olurdu,kahvaltımı yaptım bak şimdi keyif çayı içiyorum:126:
o nasıl şeymiş kız, birde kız sımsıkı tutunur düşmez derler,,ay daha neler duyacaz ya...e hadi ben 4 tanesini biliyodum erkekti ama acaba diğerleri neydikiay yasemin desene biz osmanlı döneminde yaşasaydık birde doğurabilseydik tabiii el üstünde tutulurduk hee baksana hep şehzadelere hamile kalmışızbir kuzenim bana kız sen habire hürrem gibi hamilesin dediğinde bende neye yarar doğuramıyomki demiştim:))

Son düzenleme:
aynen öyle kuzum bende senede 2 kez hamile kaldım ama çıkmayınca nolcak:)kız sinirden gülceem geliyo bende çayımı aldım karşılıklı içelim bari dilek ben korunmuyom valla olursa olur zaten zor hamile kalıom bide korunamam hiç doktorada sölücem hemencik olmaz zaten rahim anca toparlar kendini kızım sen birsen hemen hamile kalıonus maşallahhhhh senin tüp bebek falan deneme gibi bi durumun yokmu kuzum şimdi korunuosun biliorum da doktorun ne diyo soruyom ama cvplamak istemezsen söle kuzum bende kendimden pıhtılaşmadan şüphelenmeye başladım iyice kız pıhtılaşmadan başka neye baktırayım

doğru söylüyon bir türlü çıkaramadıkhadi içelim kuzumkız benim doktorum en son hemen denemelere başla demişti seni bir araştırma hastenesine yatıralım orda gözlemleyelim dedi ama biz kabul etmedik resmen stajerlerin elinde beni kobay yapacaklardı..birde sinirlendim böyle birşey varsa daha önce niye yapmadınız diye...kuzum biz tüp bebek konusunuda sormuştuk ama bir kaç doktor gerek yok dedi sonuçta oda benim kanımla ve benim vücudumda yaşıyacak,yani aynı şeyler yine yaşanabilir..haziranın 3 ünde 7 ay olacak bebeğimi kaybedeli..ama sen bencede korunma sadece şu tahlil sonuçlarını alana kadar korun,,sonuçlara göre hareket edersin..

pıhtılaşma testleri Toxoplama ve Tromboli paneli diye geçiyor bunları yaptır bir kere,,ondan sonra Genetik senin ve eşinin,Rubella,Seroloji ve bağışıklık sistemi yani İmmünoloji testleri bunlar gerkli bence canım doktoruna sor mutlaka...zaten gebelik için rutinleride onlar yaptırıyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…