Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım gebelikte bağışkık sistemi testleri yapıldı rubella toxoplama falan gibi bişiler mutlaka sölücemyani gerek yok demesin ne gerekiosa yapsın giden para olsun sende iyiki kabul etmemişsin canım sinirlerin daha çok bozulurdu sanırım deneme yanılma yöntemiyle uğraşcas bu gidişle sende hazır hissettiğinde bırakırsın korunmayı

iyi yapıldıysa..canım bunları devlet bünyesinde de yaptırabiliyorsun..ewet ya zaten eşim nerdeyse doktora saldıracak gibi bakıyordu öyle dediğinde walla kendimi hazır hissedermiyim bilmiyorum yaseminim yaa benim yaşımda 33 amann ne bileyim ya ne varsa geleceğimizde onu yaşıcaz herşeyin hayırlısı artık..

artık plan yapmak çok saçma geliyo biliomusun kardeşim hafta sonu bi yerlere gidelim diyo onun o planı bile saçma geliyo günü yaşamak öbür tarafıda unutmamak lazımdünyalık hiç bişi umrumda diil artık insanlar çok basit şeylere üzülüyo rabbim dermansız dertler vermesin benim kocam olsa kıyameti koparırdı valla seninki iyi dayanmış:)bizimki pek sever olay çıkartmayı kızdıımdada haksızlığa gelemiorum diyo

kzılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yonca aradı şimdi muayneye gitmiş bebeğin kordonu boynuna dolanmış ameliyatı alıolarmış ama iyiymiş şükür doğuma giriyo kızlarrrr ay ağlarımmmmmmmmmmmmmmm dualarınızı eksik etmeyin dua istiyo arkadaşımız ben yine arıcam onu öğleden sonra haberleri veririm size allahım şükürler olsunnn heycanlandım fena hemde:)

walla doğru söylüyosun yasemin ya hele ben annemin gözümün önünde o hale gelmesinden sonra herşey bana boş gelir oldu inan bana hiçbirşeyden zevk almıyorum işte biraz burda gırgır yapıyorum bazen kafamı dağıtmak istiyorum...

kız benim kocamda öyle ama ben o kadar ağlıyordum ki bir de onun gözüne bakıyorum bişey demesin diye zaten bişey yapmamak için odadan çıktı hemen sinirden kuduruyordu ihmale ve haksızlığa oda hiç gelemez bende..

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm kızzzzzzzz ay tüylerim diken,diken oldu RABBİM yanında olsun ay çok heyecanlandım ağlıyorum inşaallah sağsalim alır kucağına

aman öyle olsunlar annenede dua ediyoruz kuzum benim rabbim şifasını versin tez zamanda inşallah ne mutluku evlatları hayırlı şükürler olsun yanında destekçisiniz
ay dile ağlıodu yoncada kurban olurum sesi titirodu bende ağladım valla şok oldum normalde 10 hazirandı doğum allahım yardımcısı olsunnn

he kız öyle olsunlar...sağol canım anneme dua edin bende size duacıyım...ayy yonca ya ağlamazmı ben bile ağladım burda daha geçen gün mormal doğum düşünüyorum hepinize tek tek dua edecem doğururken diyodu bak kısmet işte ne azını ne çoğunu yaşıyamıyorsun nasip ne ise o hber wer bizede bak unutma sakın..

vermemmi kız veririm tabi anam topiktede kimseler yok he:)sağ salim gelsinde kız normal sezeryan farketmez valla heycandan tam konuşamadım bile ben açmasam bile annem açar dedi haber alınca mutlaka ararım seni oğlan hemen gelmek istemiş:)

yaa öyle artık kimsecikler gelmiyo( walla aceleci oğlanmış daha dün gibi ya yonca işeyip,işeyip camın önüne koyuyodu bardağı bulutlancakmı bulutlanmıcakmı..hamilemiyim değilmiyim diye haahhayy gelsinde bunu onada yazıcam mutlaka

ayyyyy benimde geldi aklıma deli ona bakıp duruyodu ay allahım yaz burda yazdıklarımız kalıyo ya senelr sonra evlatlarımıza hatıra he:)gerçi okutamayız hepsini çalışmaları bile anlatıyos burda :)
yonca oğluna bardağa işediğini anlatabilir:):):

ay okucaklarmı dersin sonra çocuklar bizi çatlak sanmasın:))) ama yonca inşaallah gelirde bunu yazarım,ALLAH IM zaman da geçmez kız şimdi

ay okucaklarmı dersin sonra çocuklar bizi çatlak sanmasın:))) ama yonca inşaallah gelirde bunu yazarım,ALLAH IM zaman da geçmez kız şimdi

valla kızzz ben merak içindeyim yeminle ararım 1 de falan valla kim çıkarsa konuşurtum artık çatlarım meraktan yoksa

anammm saatte 12 olmuş kız onun hastanesine hemen doğan bebeklerin resimlerini koyuyolar hehehe ben onuda bulup burdan paylaşırım yoncadan önce oy kuzum yaa nasıl heycanlıydı sesi canım

gerçektenmii ay koyda görelim yasemin yaa acaba kaçta girdi doğuma

nerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuu yonca doğuruyor yani namı diğer NAZZZZ hadi gelsenizeee

nerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuu yonca doğuruyor yani namı diğer NAZZZZ hadi gelsenizeee
kuzum acele acele konuştu kız haber ver demiştim ben mutalaka ona allah razı olsun aradı kız heycanlandaım vala hiç bişi soramadım kuzum ben bi yemeğe gideyim 1 de ararım yoncayı mutlaka haber veririm öptüm

anladım canım, e hadi git ye afiyet olsun sanayarasın:))

geldim ben geldim naptı doğdumu bebek yaa bende meraktayım müşteri geliyo mal mal bakıyom adama valla aklım yoncada inş. sağ salim alır bebişi kucagınaaaaaa..... yasemin kız hangi hastane bende bakayım resmineee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…