geldim ben geldim naptı doğdumu bebek yaa bende meraktayım müşteri geliyo mal mal bakıyom adama valla aklım yoncada inş. sağ salim alır bebişi kucagınaaaaaa..... yasemin kız hangi hastane bende bakayım resmineee..
ne oldu aramadınmı daha:18::18::18:
acaba doğumamı geç aldılarki niye kimse açmıyo yaaaakız aradım açmadı ya kimse gebercem meraktan izmir egepol hastanesinde doğum yapıo yonca doğan bebeklerin resimlerini koyuyolar e bebek diye bi yer ama bizimkinin daha çıkmamış tırnaklarımı yicem şimd:)
selam arkadaşlar nasılsınız yoncamızda doğuruyomuş hayırlısıyla nasıllar acaba merak ettim.
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bebeğimiz dünyaya gelmişşşşşşşşşşşşşşşş emzirmeye çalışıomuş yonca çok yorgun geliodu sesi kurban olurum kuzum yaaa ağlıyorum müthiş bi mutlu kızlar şükürler olsun ikiside iyilermiş sonra yine ararım şimdi çok rahatsız etmek istemedim baya yorgundu sesi
ayyyy şükürler olsun maaşşallah ikisinede çok sewindim çokkk ama ağlıyorum ararsan bendende çok selam söyle iyi dileklerimi ilet kuzum
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bebeğimiz dünyaya gelmişşşşşşşşşşşşşşşş emzirmeye çalışıomuş yonca çok yorgun geliodu sesi kurban olurum kuzum yaaa ağlıyorum müthiş bi mutlu kızlar şükürler olsun ikiside iyilermiş sonra yine ararım şimdi çok rahatsız etmek istemedim baya yorgundu sesi
tamam kuzum zaten hemen size haber vermemi istedi çok şükür annesiaçtı sanırım telefonu kuzum ya emziriyomuş valla koşup yanına gidesim geldi darısı isteyen herkesin başına kızlar kalbimin taaaa içinden dua ediorum
oh kızlar valla bütün üzüntüm gitti yeminle sizlerden iyi haberler aldıkça nasıl mutlu oluyorum sonra ararsam haber veririm yine hepinizin selamınıda söylerim
walla benimde içime öyle bir ferahlama gldiki anlatamam kuzum..tamam ararsan söyle birsen nereye kayboldu yaaa
ne bilem nerelerde gezinio kız yumurtalık rezervi filan okuyodu en son bulurum ben onu dur:)
ağlıyorum len surdaaa duygulandımm çok şükür valla allah uzun ömür versin bebişe... allah hepimize nasip etsin kızlaar....ne bilem nerelerde gezinio kız yumurtalık rezervi filan okuyodu en son bulurum ben onu dur:)
ağlıyorum len surdaaa duygulandımm çok şükür valla allah uzun ömür versin bebişe... allah hepimize nasip etsin kızlaar....
ağlıyorum len surdaaa duygulandımm çok şükür valla allah uzun ömür versin bebişe... allah hepimize nasip etsin kızlaar....
amin kuzumm semra naptı acaba hiç gelmio sıra ondaydı şükür ikiside iyiymiş ayyy ikizler burcu olduuuuuu baba koç oğlan ikizler ah yoncam yandı:)
amin kuzumm semra naptı acaba hiç gelmio sıra ondaydı şükür ikiside iyiymiş ayyy ikizler burcu olduuuuuu baba koç oğlan ikizler ah yoncam yandı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?