Ben de dun itibari ile 7haftami doldurmustum. Ilk hamileligimdi. Kendimce her seyi kuralina uygun yapmistim , kontroller , hamilelik oncesi testler , vitaminler vs vs .
5 hafta 5 gunlukken kalp atisini da gormustum mutluydum ama 3 gun surdu mutlulugum
Gecen cuma durduk yerde kanamam basladi hemen doktora gittim bebekte sorun yok ama dusuk tehdidi var dedi
Bu pazartesi kanamam cok siddetlendi tekrar acil gittim gene bebegin kalp atislari vardi ama yatmaya devam dedi.
Bu sabah kontrolum vardi . Kanamam da carsamba durmustu. Cok umitliydim ama maalesef bebegim asiri kanamaya dayanamamis muhtemelen beslenmesi engellenmis dedi doktor.
Kesesi bozulmus ve malesef kalp atisi durmus. Ben de yarin kurtaj olacagim.
Insanin uzulmemek elinde degil ben aslinda konusmak istemiyorum kimseyle. Herkese msjla haber verdim ve konusmak istemedigimi de belirttim cunku konustukca hatirladikca icimiz daha cok aciyacak.
25 ocak 2013 tu beklenen dogum tarihi elimde olmadan o gun geldiginde dusuncem . Ama bir yandan da hayirlisi buymus diyorum. Genelde bebekler bir sekilde duzgun gelisemeyecekleri icin duserlermis. Allahim insallah
en kisa zamanda saglikli bebeklerle hediyelendiririz bizi. 2 ay sonra tekrar deneyebilirsin dedi doktorum bana.
Benim ablam doguma 1 ay kala kaybetti bebegini belki de onu bildigimden kendi halime sukrediyorumm su an . zamanla acisi azalir diye umit etmekten baska yapicak bi seyimiz yok malesef.
9 haftalık hamileydim, hamileliğimin başından bu yana gittiğim doktora bir türlü ısınamadığım
ve kalp atışları başlamış deyip bana dinletmediği için cumartesi günü başka doktora gitmeye
karar verdim. Eşimde benimle geldi güya beraber kalp atışlarını duyacaktık bebeğimizin. Ama
doktor bakar bakmaz gayet soğukkanlı bir biçimde bebek ölmüş bir köşede büzülmüş yatıyor
küçülmüş dedi. Son kontrolden sonra muhtemelen ölmüş dedi o andan sonra sadece içime
oturan acıyı atmaya çalışıyorum ama çok kötü bir şeymiş duyardım ama insan kendi başına
gelince daha iyi anlıyor Allah düşmanımın başına bile vermesin. Pazartesi günü ultrason uzmanı
da baktı ve kürtaj yapıldı haftaya cumartesi kontrolüm var ama bu acıyı nasıl atlatacağım
bilmiyorum herkesin de tekrar olur sıkma canını laflarından bunaldım bu kadar basitmi yoksa
ben mi büyütüyorum ama insan ilk bebeğini kaybetmeyi bu kadar kolay mı kabullenebilir ki?
9 haftalık hamileydim, hamileliğimin başından bu yana gittiğim doktora bir türlü ısınamadığım
ve kalp atışları başlamış deyip bana dinletmediği için cumartesi günü başka doktora gitmeye
karar verdim. Eşimde benimle geldi güya beraber kalp atışlarını duyacaktık bebeğimizin. Ama
doktor bakar bakmaz gayet soğukkanlı bir biçimde bebek ölmüş bir köşede büzülmüş yatıyor
küçülmüş dedi. Son kontrolden sonra muhtemelen ölmüş dedi o andan sonra sadece içime
oturan acıyı atmaya çalışıyorum ama çok kötü bir şeymiş duyardım ama insan kendi başına
gelince daha iyi anlıyor Allah düşmanımın başına bile vermesin. Pazartesi günü ultrason uzmanı
da baktı ve kürtaj yapıldı haftaya cumartesi kontrolüm var ama bu acıyı nasıl atlatacağım
bilmiyorum herkesin de tekrar olur sıkma canını laflarından bunaldım bu kadar basitmi yoksa
ben mi büyütüyorum ama insan ilk bebeğini kaybetmeyi bu kadar kolay mı kabullenebilir ki?
Ben de dun itibari ile 7haftami doldurmustum. Ilk hamileligimdi. Kendimce her seyi kuralina uygun yapmistim , kontroller , hamilelik oncesi testler , vitaminler vs vs .
5 hafta 5 gunlukken kalp atisini da gormustum mutluydum ama 3 gun surdu mutlulugum
Gecen cuma durduk yerde kanamam basladi hemen doktora gittim bebekte sorun yok ama dusuk tehdidi var dedi
Bu pazartesi kanamam cok siddetlendi tekrar acil gittim gene bebegin kalp atislari vardi ama yatmaya devam dedi.
Bu sabah kontrolum vardi . Kanamam da carsamba durmustu. Cok umitliydim ama maalesef bebegim asiri kanamaya dayanamamis muhtemelen beslenmesi engellenmis dedi doktor.
Insanin uzulmemek elinde degil ben aslinda konusmak istemiyorum kimseyle. Herkese msjla haber verdim ve konusmak istemedigimi de belirttim cunku konustukca hatirladikca icimiz daha cok aciyacak.
25 ocak 2013 tu beklenen dogum tarihi elimde olmadan o gun geldiginde dusuncem . Ama bir yandan da hayirlisi buymus diyorum. Genelde bebekler bir sekilde duzgun gelisemeyecekleri icin duserlermis. Allahim insallah
en kisa zamanda saglikli bebeklerle hediyelendiririz bizi. 2 ay sonra tekrar deneyebilirsin dedi doktorum bana.
Benim ablam doguma 1 ay kala kaybetti bebegini belki de onu bildigimden kendi halime sukrediyorumm su an . zamanla acisi azalir diye umit etmekten baska yapicak bi seyimiz yok malesef.
canım doğum yaşayan bile kayboluyor herşey rabbimin elinde demekki bu dünyada yenecek ekmek bu kadar canım benim allah inş. tüm boş kucakları hayırlısıyla doldursun bizlerede daynama gücü versin çok zor bi durum ama yapacağımız hiç birşey yok keşke olsaydı ama yok işteee anne olmak çok farklı bişey....eğer gerçekten ölenle ölünseydi bence yeryüzünde evladı öle anne kalmazdı diyorum allahım sabrını çok versin bizlere bende 2,5 aylık elime koluma aldığım bebeğimi kaybettim yani doğsada kucağına aşsanda vade geldikten sonra ecel ne bir dk geri ne bir dk ileriymiş onun için üzülmeyecez dua edecez onlar bizi cennetin kapısında bekleyecekler evet bunu sölemek çok zor bi melek annesi için ama dayanmamaız gerekir güçlü olmamaız gerekiyor....neyse daha fazla yamıyorum ağlamaktan şimdilik bu kadar
kızlar hepinize büyük geçmiş olsun RABBİM BİR DAHA AYNI ACILARI YAŞATMASIN...sizleri çok iyi anlıyorum bende 6 sı kürtaj 1 ide kendiliğinden düşmek üzere 7 bebeğimi kaybettim çok zor,çok(
canım doğum yaşayan bile kayboluyor herşey rabbimin elinde demekki bu dünyada yenecek ekmek bu kadar canım benim allah inş. tüm boş kucakları hayırlısıyla doldursun bizlerede daynama gücü versin çok zor bi durum ama yapacağımız hiç birşey yok keşke olsaydı ama yok işteee anne olmak çok farklı bişey....eğer gerçekten ölenle ölünseydi bence yeryüzünde evladı öle anne kalmazdı diyorum allahım sabrını çok versin bizlere bende 2,5 aylık elime koluma aldığım bebeğimi kaybettim yani doğsada kucağına aşsanda vade geldikten sonra ecel ne bir dk geri ne bir dk ileriymiş onun için üzülmeyecez dua edecez onlar bizi cennetin kapısında bekleyecekler evet bunu sölemek çok zor bi melek annesi için ama dayanmamaız gerekir güçlü olmamaız gerekiyor....neyse daha fazla yamıyorum ağlamaktan şimdilik bu kadar
çok geçmiş olsun canım,emin ol o kadar kolay kabulleniyor ki insan,özellikle de ilkse daha kolay oluyor unutmak,kabullenmek.elbette ki rabbim kimseye yaşatmasın bunun 1 de aynı 5'i de.ama aynı acıyı birkaç kez yaşayınca insanın içine öyle bir oturuyorki!!! her zaman boğazında bir yumruk varmış gibi oluyorsun,için yanıyor bir hamile görünce,her iki lafından biri Allahım ne olur bana da nasip et oluyor!hatta geçen biri doğuran hayvanları bile kıskanır oldum dedi.o kadar ağır geliyor ki her seferinde tamam bu defa oldu,bu defa hissediyorum bebeğim bırakmıycak beni diyerek ümitlenirken doktorundan kötü haberler almak ve bebek yok demesi sanamerak etme insanoğlu herşeye alışıyor,unutmasa da unutmuş gibi yapmak zorunda kalıyor.yine de bize rağmen bizim için rabbim herşeyin en iyisini biliyor.O'ndan her şeyin hayırlısını istemek gerekiyor.bu yüzden ilk olduğu için hiç takılma sadece gereken tedbirleri almaya çalış ve dua et allahım bir daha aynı acıyı yaşatmasın diye.umarım rabbim bir daha aynı şeyleri yaşamadan hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder sana ve isteyen herkese bana da sizlerle birlikte........
kızlar hepinize büyük geçmiş olsun RABBİM BİR DAHA AYNI ACILARI YAŞATMASIN...sizleri çok iyi anlıyorum bende 6 sı kürtaj 1 ide kendiliğinden düşmek üzere 7 bebeğimi kaybettim çok zor,çok(
Basin sagolsun arkadasim
Senin durumun yaninda benimki nedir ki uzulmem ayip olur
Allah melegini senden daha cok sevmis hemen yanina alivermis , insallah en kisa zamanda saglikla yeni bebeklerin olur
Basin sagolsun arkadasim
Allah melegini senden daha cok sevmis hemen yanina alivermis , insallah en kisa zamanda saglikla yeni bebeklerin olur
Basin sagolsun arkadasim
çok geçmiş olsun canım,emin ol o kadar kolay kabulleniyor ki insan,özellikle de ilkse daha kolay oluyor unutmak,kabullenmek.elbette ki rabbim kimseye yaşatmasın bunun 1 de aynı 5'i de.ama aynı acıyı birkaç kez yaşayınca insanın içine öyle bir oturuyorki!!! her zaman boğazında bir yumruk varmış gibi oluyorsun,için yanıyor bir hamile görünce,her iki lafından biri Allahım ne olur bana da nasip et oluyor!hatta geçen biri doğuran hayvanları bile kıskanır oldum dedi.o kadar ağır geliyor ki her seferinde tamam bu defa oldu,bu defa hissediyorum bebeğim bırakmıycak beni diyerek ümitlenirken doktorundan kötü haberler almak ve bebek yok demesi sanamerak etme insanoğlu herşeye alışıyor,unutmasa da unutmuş gibi yapmak zorunda kalıyor.yine de bize rağmen bizim için rabbim herşeyin en iyisini biliyor.O'ndan her şeyin hayırlısını istemek gerekiyor.bu yüzden ilk olduğu için hiç takılma sadece gereken tedbirleri almaya çalış ve dua et allahım bir daha aynı acıyı yaşatmasın diye.umarım rabbim bir daha aynı şeyleri yaşamadan hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder sana ve isteyen herkese bana da sizlerle birlikte........
kızlarr çok çok geçmiş olsun Allahım bidaha yaşatmasın inşallah bende ilk bebeğimi kalbi durduğu için 9 haftamda kaybettim şimdi yeniden hamileyim 8 haftamın içindeyim ve okadar çok korkuyorum ki ona bişey olur diye salı günü kanamam oldu acile gittik Allaha şükür kesede ve bebekte sorun yok ama aklım onda şimdi önlem olarak kan pıhtılaşması iğnesi vurulmaya başladım Allahım bu sefer bana bağışlar inşallah meleğimi Allahım en kısa zamanda hepinize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin inşallahhh
oyy kuzummm Allahım nice nice güzel seneler versin hiç ayırmasın sizi birbirinizdenn :)) ohhh çiçeklerde gelmiş şimdide güzel bi yemeğe götürür ohhhhh hadi bakalım iyi eğlencelerrrbu arada unuttum yazmayı bugün bizim ewlilik yıldönümümz..kocacım geliyormuş bakalım yoldaymış bu sene ben bişey yapmadım giyindim süslendim oturuyorum walla birazda o yapsın çiçeği geldi bakalım sonrası ne
aminn kuzumm inşallahhh evet cnm hatta az önce vurdurdum ilk iğnemi hakkımızda hayırlısı... yaaa rutin testler yapıldı ama kanpıhtılaşması ayrı bi testmiş. evdeyim kuzum yatıyorum hep çok çok saol cnm benimmsemra canım hg seni burda görmek çok güzel özledik seni kuzum:)rabbim bebeğini sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş.
inş. canım, benim doktorum normal epidural planlıyormuş öyle söyledi beni muayene etmedeninş. o günleride görürüz
amin inş. canım rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağıma almayı nasip eder inş. darısı tüm dileyen ve isteyen tüm anne adaylarına inş.
doğum günün kutlu olsun canımsağlıklı mutlu ve bebişli yıllar olsun inş.
canım çok sevindim güzel haberler almana rabbim bebeğini korusun sağlıkla büyüsün annesine tutunsun sıkı sıkı sağlıkla doğsun inş. her doktor farklı şeyler söylüyor şaşırıyoruz walla bu doktorunda ilgili biriymiş sevindim canım iğneyi yapmaya karar vermişsin hayırlısı olsun inş. tubişim ben 7 haftada normal gebelik seyri diye kan testi yaptı doktorum onda yazıyordu hatırladığım kadarıyla eve gidince yine bakarım yanlış olmasın sen yaptırdın mı canım ? evdeymişsin bol bol dinlen kuzum rabbim sesini duysun dualarım seninle
canım çok geçmiş olsun allah hastanelere düşürmesin çok zor hele anlayışsız insanların eline allah korusun, canım sende üzme kendini dikkat et doktorundan güzel haberler alırsın inş.
günaydın canlarr.... bugün topikin açılışını ben yapayım hepinizde pireler uçuşuyodur şimdiiiçok güzel bigün hava güneşli sıcacık,sözde tatil ama saat 7.30 da uyandım :) 2 hafta yatışa geçtim diye paso uyumakda olmaz, güne erken başlamak lazım dimee yarın sabaha bambaşka bi şehirde uyanmak fikri de ayrı mutlu ediyo beni...sen kupkuru ankaradan sonra deniz manzaralı bi evde pazara günaydın de olacak işmu bu ama en önemlisi bugün dr randevum var, görmeye gidicez bebeğin gelişimi nasıl diye... malum yumoşlar genelde kalitesiz oldugu için bu bizim çok önemli bi muayene olacak... çok korkuyorum inşallah mutluluğumuz yarım kalmaz,bikaç gündür böyle bulantılarda filan azalma hissediyorum...dualarınızı eksik etmeyin bizden inş.bu kez ağlayarak çıkmam o hastaneden teyzoşları dualarınıza çok ihtiyacımız var bizim her zaman geçerli bu ama bugün bi ayrı var:) dün çok güzel bi rüya gördüm hemşire bi arkadaşım varmış,o da hamile onu ziyarete gidiyorum sonra sırayla ultrasonla karnımızdan bebeğimize bakıyoruz..kocaman olmuş benim KIZIM( rüyamdaki bebek kızdı) nerdeyse boyu elim kadar gözleri kapalı böyle büzüşmüş duruyo arada bir ellerini filan sallıyo... hiç uyanmak istemedim,inşallah gerçekten bu mutluluğu hep yaşamaya devam ederim... bu arada hastanede çalışan bi arkadaş fikride çok hoşuma gitti arada bir ziyarete giderim diyorum, bu gittiğim hastanede hemşireler filan çok tatlı belki bugün beklerken biraz kaynaşırım kendileriylee neyiise hadi görüşürüz güzel haberleri paylaşırım sizlerlee..
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş,allah kimseye bu acıları yaşatmasın,,,yeni umutlar oldukça unuturuz diyoruz filan ama çok zor olmuyo sanırım.
günaydınn kuzummm ohh ne güzel yaaaaa tatilll :)) cnm benim ben inanıyorum bugün güzel haberlele geliceksin görüceksin bebeşini ve mutlu mesut gidiceksin tatile bu arada rüyana bayıldımm inşallah gerçek olucak ve bu bebeği kucağına alıcaksın :))
işallah kuzumm inşallahhhh kaçta randevun ???inşallah canım valla kötü hiç bişey düşünmek istemiyorum bu kez herşey güzel gidiyo ve böylede olacak inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?