Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

işallah kuzumm inşallahhhh kaçta randevun ???
kuzumm bişi sorcam bende çok kasık ağrısı oluyo bu hafta bu kan pıhtılaşması ile ilgilide olabilirmi bilgin varmı ??

canım kasık ağrısı bende de oluyo dr normal demişti olursa korkma demişti, bel ağrısa aynı şekilde, pıhtılaşmayla alakası yoktur... mesela yattığım yerden bianda kalkarsam kramp giriyo dikkat edicez artık.

inş hayırlı haberlerle dönersin,rabbim umutlarını boşa çıkarmsın ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşşşşşşşş... dualarımda olacaksın

nice mutlu yıllar gör inşşşş kocanla ve çocuklarınızla.torunlarının düğünün görmeyi nasip etsin rabbim

günaydın kızlar:)))

yeni gelen arkadaşlar çok çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıları inş. sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin

dilek canım nice nice sağlıklı mutlu senelere inş. allah bi yastıkta yaşlanmayı nasip etsin inş.

birsen canım rüyan çok güzelmiş hayırırlara vesile olsun inş. tatilin tadını çıkar canım dualarım seninle inş. güzel haberlerle döneceksin doktordan

tubiş kuzum

paşam canım nasılsın?

ayyy kuzumm yaaa çok mu pimpirikliyim acaba ( olur tabi rahim büyüyo bebek büyüyo hepsi normal ama korkuyorum işte valla uyanınca 5 dk yatakta kalıyorum iyice ayılıyorum öle kalkıyorum :))
kuzummmm naber napıyosunnn bebiş nasılll ??? ayy artık iyice hissediyosun hareketlerini dimiii

kızlar perşembe günü dr. gittik eşimle bebeğimizi gördük çok şükür iyimiş, yüzünü gösterdi doktorumuz çok farklı bi duyguydu tarif edemiyorum

babamızla oğlumuzun ilk cicisini aldık fenerbahçeli hastane çıkışı çok duygulandım ya minicik kıyafetler çok tatlı şeyler var ya elim bu güne kadar gitmedi bebeğime ilk defa bişey aldım:))

çevremizdekiler hep almayın iyi değil diyorlar doğumdan sonra alırsınız diyorlar canım sıkılıyor onlar böyle dedikçe kötü niyetleri yok öyle görmüşler kabul ama insanın umut etmesine bile izin

vermiyorlar sanki benim yavrum hiç dünyaya gelmicekmiş gibi allah korusun ama bana öyle düşündürüyorlar(

bi sonraki kontrolümüz detaylı usg için inş. rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder

kızlar nasılsınız ???

TUĞBA,DİRMİT,AHSENALKAS teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için sağolun:)))

BİRSEN inşaallah doktordan güzel haberlerle dönersin,ayrıca kaç kez sordum seni ama cevap yazmamışsın tebrik bileeee

anaammm bir fenerli daha geliyor desene ,,canım benim çok sewindim inşaallah hep böyle güzel gider:))

senin durumun da cok cok zormus arkadasim.
Insallah hepimiz hayirlisi ile en kisa zamanda saglikla bebeklerimize kavusuruz

çok teşekkür ederim kızlar sağolun...

canım sanada çok geçmiş olsun..inşaallah bebeğini sağlıkla ve hayırlısıyla alırsın kucağına....

iyiyim canım çalışıyorum biryandan da evi toparlıyorum taşınma telaşımız var allahtan temizlik bitti bana mutfakla bide kıyafetlerimiz küçük işler kalıyo diğer eşyalar büyük onlara karışmıcam

zaten ,çok şükür iyi canım perşembe gördük oğlumu canım tam hareketlerini hissetmiyorum ama bu haftamda daha çok gıdıklanma kıpırtı kayma gibi şeyler oldu tarif edemiyorum inş.

kemikleri güçlenince tekmelerine hissedicem o anları sabırsızlıkla bekliyorum sen nasılsın canım? iğneni nasıl yaptın?

ayyy kuzum yaaa maşşallahhh varmı daha güzel bi duygu yaaa :)) ayy yerim o cicilerini ben bizde inşallah o günleri görürüzde beşiktaşlı alcaz :)) sen bakma onlara cnm içinden ne istiyosan onu yap :))
kuzummm özel diilse neler yaptınız anla bakalım nasıl geçtii :))

ayy kuzum yerim ben onun hareketleriniii :)))
ben yapmadım kuzum yaa ilk iğne için sağlık ocağına gittim ordaki hemşire gösterdi nasıl yapmam gerektiğini ama eşime yaptırıcam bugün sağ koluma yapamam galiba ( valla iyiyim bendee az az kasık ağrılarım var biraz o canımı sıkıyo onun dışında iyiyiz :))

dur ben sana özel olmayanları anlatim..sabah güzel bir öpücükle uyandım,sonra gün içinde çiçeğim geldi ,ardından kocacım geld ihediyesiyle sonra yemeğe gittik ve döndük ve sonraaaaaaaaaaaaa kabaca böylee işte kuzum:))

Son düzenleme:

ayyy ne güzell yaaa benim oduncuk hiç böle şeyler yapmıyo ( cnmm benim çok çok sevindim adına Allahım uzun uzun sağlıklı bebişli yıllar nasip etsin inşallah sizee

inş.canım sağlıkla büyüsün yakışır kuzuna:) babalar daha heycanlı oluyor takım olayıda işin içine girerse zaten ben kandırdım aa bak dedim fenerbahçeli dedi hemen alalım sizinkide kız erkek fark etmez çok yakışır siyah - beyaz:))) inş. o günleri görüp giydirmeyi nasip eder rabbim kıyafet alınır elbet çok şeyde gözüm yok zaten ilk etap di doğum çantası hazırlıcam bi iki parça o kadar sonrasını bebişle birlikte alırız inş. canım kalbini ferah tut inş. günleri atlatır güzel günler gelir kendine dikkat et canım benim allah korusun meleğini

ayyy ne güzell yaaa benim oduncuk hiç böle şeyler yapmıyo ( cnmm benim çok çok sevindim adına Allahım uzun uzun sağlıklı bebişli yıllar nasip etsin inşallah sizee

kız benimkide odundur da ben yıllarca diye,diye alıştırdım..ilk yıllarda herşeyi en ince ayrıntısına kadar ben yapardım ondan sonraa dedim birazda o ilgilensin yapmazsa bilir benden neler çekeceğini:))

aminn hepimizinkini korusun Allahımm :)) bende öle düşünüyorum cnm fazla bişi almıcam sadece doğum çantası hazırlıcam okadar kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum kuzum hep herşeyin hayırlısını diliyorum :))
kız benimkide odundur da ben yıllarca diye,diye alıştırdım..ilk yıllarda herşeyi en ince ayrıntısına kadar ben yapardım ondan sonraa dedim birazda o ilgilensin yapmazsa bilir benden neler çekeceğini:))

ayyy benimkinin kaç senedir beynini yiyorum ama yok benimki düzelcek gibi diil

düzelir kuzum ya sen yapki o da utanma belası yapmak zorunda kalır:))

merhaba kizlar. benide kabul edermisiniz? 2 gun once 4+5 bebegimi kaybettim. denememizin 20. ayinda gelmisti ama cok kalmadi bizlerle. doktor bir ay dinlen dedi. cok kucuk oldugu icin korunmasam mi diorum bende. insan hemen bu olayi unutmak istiyor. 2 gundur zaman durdu sanki ilerlemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…