Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

slm canlarım ben geldim.çok şükür pırpır pırpır atıyo bebişimin kalbi büyümüş ve herşey yolunda maşallahhh..çok mutluyum valla.
beydağlı canımmm evlilik yıldönümüz kutlu olsun nice yıllara kocacın da pek düşünceliymiş

geçmiş olsun canım RABBİM bir daha yaşatmasın...eğer kürtaj değilse bencede korunmana gerek yok küçükmüş çünkü....

çok sewindim kuzum sewincin daim olsun....teşekkür ederimmmm:))

canım gözünaydın maşallah maşallah

slm kızlaaar biliyorum sie yazamadım ama inanın uzun uzadıya yazacak fırsatım olmadı
30.05.2012 de oğlumla kawuşmamız oldu rabbime şükürler olsun
rütin kontrole gitmiştik annmle ntsye giridm çıktım herşey normaldi drda espri yaptı hatta senin oğlanın halaa gelmeye niyeti yok içerde keyfi yerinde fln diyo gülüşüyoruz snr usgye geçtik baktı uzun bi süre bn anladım bi terslik olduunu noluyo dedim senin bebek yaramaz çıktı kordonju kafasına dolamış dedi
nasıl yani dedim snr gösterdi bikere dolanmış 2. kezde dolanma riski çok fazla bu şekilde seni yollayamam ewe dedi
yaniii dedim hmn sezeryana alıcam dedi bi ewe gitseydim duş fln desemde yollamadıı
telaaş korkuu biçok duyguyu birarada yaşadıım o heyecanla hmn yasemini aradım size hbr wermesi için biliyodum dualarınızı eksik etmeyeceği,nizi....
we 1 saat içinde bni hazırladılar belden iğneyle saniyede belden aşağım uyuştu drum geldii we yaklaşık 6 7 dk snr bebei gördüüm inanamadıım bu bnm bebeğimmiydi yaa artık kawuştuk dedim we o esnadaa hep dua ettim yalwardım allaha sizler içinde dua etim hep.....
zorlu uzun yolculuğumuz bitmişti ama asııl yolculuğun şimdi başladığının farkında değildim oan:) 10 gndür uykusuzum yorgunum bebeişim uyumuyo geceleri gndüz uyuyo ozmnda bn uyuyamıyoruum birbirimize alışmaya çalışıyoruz halaaa ama genel anlamda çok şükür iyiyizz

kızlar burda szlerle ii kötü herşeyimizi paylaştık dertleştk ağladık güldük hepinizden allah razı olsuun hakınızı helal edin hepinizz sanmayın szleri unutucaam her fırsatta girmeye çalışıcam we işlhh ii hbrlerinizi okuyucaam...
şimdilik bzden bu kdr allaha emanet olun.....yasemiiiin kuzuuuum çok çok öpüyorum senii
dileğim birsenim semroş paşaam muge dirmit tubiş adını unuttuklarım affolaa hepinizi çok çok öpüos teyzoşlaar
hamişleri allah kurtarsın işlhh bebiş bekleyenlerede tez zamanda sağlıklıo hayırlı bi ewlat diliyoruumm

kızlar nasılsınız dumancım hayırlı olsun canım benım cok sevındım bu sefer hersey cok guzel olacak ınsss
bızde dun doktordaydık 37 haftalık olduk hersey normal dedı ama dun aksam bıraz agrılarım oldu gelecek galıba dedım kendı kendıme :) ama gelmedı
bızden haberler bu kadar sımdılık ıns yakında dogum haberlerımı de yazarım naz gıbııı::)

Rabbim bizlerede nasip etsin ins bu guzellikleri

canım çok geçmiş olsun. Maalesef devlet hastenelerinde yoğunluktan durum fena. Allah doktorları başımızdan eksik etmesin ama ellrine de düşürmesin:)

Allah sizi bir yastıkta kocatsın tatlım. Ne muradınız varsa olsun, şifa ve huzur getirsin yeni yılınız size...

Allahım şükürler olsun. Allah bebeğini ve seni esirgesin canım.

Allah bağışlasın canım. Zamanla alışacaksınız sanırım birbirinize. Allah tüm ailenize sağlık versin...

ayy hadi canım güzel haberlerini bekliyoruz. En hayırlı zamanda bebişin gelir kollarına umarım sağlıkla tatlım. Allah yardımcın oldun.

Bebeğini kaybeden yeni arkadaşlar geçmil olsun, Allah acınızı yaşatmasın tekrar...

birsen, tuğba kızlar umarım bebişler ve siz iyisinizdir.

dirmitcim, benim de bu iki hafta içinde detaylı ultrasona girmem lazım. benim kız baya herketli elini karnıma koyanlar bile hissediyo hareketlerini. Korkuyorum dönmekten kordonunu dolayacak boynuna diye. Bu arada benim göğüslerimden süt gelio Araştırdım olabilirmiş. Başka bi değişiklik yok. hala kilo almadım ama kocaman karnım oldu son iki haftada. Ben de bişi almıyorum 7 ay bitince alcam. Zaten o kadar hediye gelio ki bu gidişle bişi almycam galiba...

amin ins. Rabbim kimseye yasatmasin evlat acisini. kurtaj degil. cok asiri kanamam falan da yok zaten suan
amin canım..bence korunma o zaman:))
amanda aman anne olmuşta uyumuyormuş kuzum benim alışırsın herşey düzelir zaman la inşaallah...tekrar gözünaydın ALLAH analı babalı büyütsün...

inşaallah kuzum çok az kalmış seninde:))

bugün bizde boya badana işleri vardı heryer berbat büüyyüüükk bir temizlik beni bekliyor...oda,oda temizlerim artık öyle daha çok siniyor içime yaptığım temizlik..inşaallah fıtıklarım azmaz( çookk işim var çookk bir el atında çabuk bitirelim

kolay gelsin canim
cabucak bitsin islerin umarim
avatari degistirmissin taniyamadim bastan

Yine kayboldum kına düğün derken mahvoldum yorgunluktan eşim yıllık izne ayrıldı bu hafta hiç yazamayabilirim kızlar.

Yeni gelenler hoşgeldiniz Allah'ım bir daha yaşatmasın inşallah

Dileeeek çook özlediiiim :) yardıma geliyim demek isterdim ama bizde de badana var bu hafta :) sanki olmasa gelebilicemde :)

Topinkin ilk annesi benim sanırım. İzine çıkmamın üzerinden hemen doğuma girdim. Rapor almak için doktora gittim. 37+2 de doğum yaptım. oğlum biraz küçük doğdu ama çok şükür sağlıklı sıhatli yakaladık. Benim plesanta görevini kaybetmiş. bebek beslenemiyor hemen doğuma almamız gerekiyor dediler. 2 gün hastanede yattım. 21 ocak cumartesi günü normal doğumla doğurdum. çok şükür. Son haftalarda kontrolleri ihmal etmemek gerek.
Allah herkese evladını nasip etsin. Doğurması çok zor. ama bebeği eline alınca güzel. Ben acıya dayanırım diye normal istedim ama az bağırmadım. Doktorlara kesin sezeryan yapın dedim ama açıklık 6 cm olunca yapmadılar. Neyse çok şükür geçti herşey, oğlum büyüdü. Ücretsiz izne çıktık. 1 yıl kendim bakacağım, sonra iyi bi bakıcı bulacağız. Şimdi bile yanından 1 dakika ayrılamıyom, nasıl olacak ilerisi bilmiyorum.
Hepinize dua ettim. Halada etmekteyim. Rabbim isteyen herkese versin. Kızımıda unutmadım. Oğluma bakarken hep aklıma geliyor. Kızımda doğsa böylemi olacaktı diye. Ama babasıya konuşuyoruz 2 evladımız var. Biri cennette biri yanımızda. Şimdi kızımın şefaatini kazanmak için dua ediyorum hep.

Herkesler iyidir umarım. Biz anneme geldik burda 1 ay kalacağım, internet imkanı ancak bulup yazabildim.

gecmis olsun Allah bagislasin kizini
saglikla buyusun
ne guzel bebegini kucagina alman darisi basimiza

günaydın bacılarrr

dileğim rabbim uzunnn huzurlu sağlıklı ateşli günler nasib etsin kocacınla:)huzurunuz dai olsun bebeğimmm
dumanım kuzummm şükür be çok şükür senden güzel haber aldıımda neler hissettğimi biliosun:)
yoncam kuzumm arıcam hep aklımdasın biişler çıkıyo akşam arıcam seni uzun uzun konuşuruz kurban olsun teyzesi onaaa
semra kız bundan sonra girip haber veriosun merak ediom ben seni allah kurtarsın kuzum
dirmit enpetekir devreler napıonus bakim
paşam kuzum sen nasılsın
yeni gelen ark geçmiş olsun allah tekrarını göstermesin inş
herkesi kocaman öpğüyom unuttuklarım affetsin
benim kanamam çarş perş cuma oldu cumartesi kesildi sonra pazar ilişki oldu yine kanamam başladı kızlar ilişkiden olabilirmi acaba kafaya çok takmıom ama sinirlerimde bozuluo haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…