merhaba kizlar. benide kabul edermisiniz? 2 gun once 4+5 bebegimi kaybettim. denememizin 20. ayinda gelmisti ama cok kalmadi bizlerle. doktor bir ay dinlen dedi. cok kucuk oldugu icin korunmasam mi diorum bende. insan hemen bu olayi unutmak istiyor. 2 gundur zaman durdu sanki ilerlemiyor
slm canlarım ben geldim.çok şükür pırpır pırpır atıyo bebişimin kalbi büyümüş ve herşey yolunda maşallahhh..çok mutluyum valla.
beydağlı canımmm evlilik yıldönümüz kutlu olsun nice yıllara kocacın da pek düşünceliymiş
slm canlarım ben geldim.çok şükür pırpır pırpır atıyo bebişimin kalbi büyümüş ve herşey yolunda maşallahhh..çok mutluyum valla.
beydağlı canımmm evlilik yıldönümüz kutlu olsun nice yıllara kocacın da pek düşünceliymiş
geçmiş olsun canım RABBİM bir daha yaşatmasın...eğer kürtaj değilse bencede korunmana gerek yok küçükmüş çünkü....
amin ins. Rabbim kimseye yasatmasin evlat acisini. kurtaj degil. cok asiri kanamam falan da yok zaten suan
kızlar nasılsınız dumancım hayırlı olsun canım benım cok sevındım bu sefer hersey cok guzel olacak ınsss
bızde dun doktordaydık 37 haftalık olduk hersey normal dedı ama dun aksam bıraz agrılarım oldu gelecek galıba dedım kendı kendıme :) ama gelmedı
bızden haberler bu kadar sımdılık ıns yakında dogum haberlerımı de yazarım naz gıbııı::)
kızlar kendimden soğudum yeminle akşam acildeydik kanamam ve aşırı ağrım oldu özel hastanelerde acilde kadın doğum yok devlet hastanesine gittim gitmez olaydım 2 doktor elle alttan muayne ettiler ultrasona bile almadılar kan aldılar hemogram dediler iltihaplanma varmış ama çok fazla değilmiş bi kaç değer düşük yada yüksek çıktı gelen gidenin haddi hesabı yok 13 yaşında bi kızcaaz geldi vajinasında ödem oluşmuş üstüne oturamıo hastaneyi ayağa kaldırdı mecbur beklerken gördüm içim şişti kendimi berbat hissettim dua ettim allahım sabır ver isyan ettirme dayanamıorum artık diye bugün kendi doktoruma gidicem kafayı yicem artık
günaydın herkesee
bu arada unuttum yazmayı bugün bizim ewlilik yıldönümümz..kocacım geliyormuş bakalım yoldaymış bu sene ben bişey yapmadım giyindim süslendim oturuyorum walla birazda o yapsın çiçeği geldi bakalım sonrası ne
slm kızlaaar biliyorum sie yazamadım ama inanın uzun uzadıya yazacak fırsatım olmadı
30.05.2012 de oğlumla kawuşmamız oldu rabbime şükürler olsun
rütin kontrole gitmiştik annmle ntsye giridm çıktım herşey normaldi drda espri yaptı hatta senin oğlanın halaa gelmeye niyeti yok içerde keyfi yerinde fln diyo gülüşüyoruz snr usgye geçtik baktı uzun bi süre bn anladım bi terslik olduunu noluyo dedim senin bebek yaramaz çıktı kordonju kafasına dolamış dedi
nasıl yani dedim snr gösterdi bikere dolanmış 2. kezde dolanma riski çok fazla bu şekilde seni yollayamam ewe dedi
yaniii dedim hmn sezeryana alıcam dedi bi ewe gitseydim duş fln desemde yollamadıı
telaaş korkuu biçok duyguyu birarada yaşadıım o heyecanla hmn yasemini aradım size hbr wermesi için biliyodum dualarınızı eksik etmeyeceği,nizi....
we 1 saat içinde bni hazırladılar belden iğneyle saniyede belden aşağım uyuştu drum geldii we yaklaşık 6 7 dk snr bebei gördüüm inanamadıım bu bnm bebeğimmiydi yaa artık kawuştuk dedim we o esnadaa hep dua ettim yalwardım allaha sizler içinde dua etim hep.....
zorlu uzun yolculuğumuz bitmişti ama asııl yolculuğun şimdi başladığının farkında değildim oan:) 10 gndür uykusuzum yorgunum bebeişim uyumuyo geceleri gndüz uyuyo ozmnda bn uyuyamıyoruum birbirimize alışmaya çalışıyoruz halaaa ama genel anlamda çok şükür iyiyizz
kızlar burda szlerle ii kötü herşeyimizi paylaştık dertleştk ağladık güldük hepinizden allah razı olsuun hakınızı helal edin hepinizz sanmayın szleri unutucaam her fırsatta girmeye çalışıcam we işlhh ii hbrlerinizi okuyucaam...
şimdilik bzden bu kdr allaha emanet olun.....yasemiiiin kuzuuuum çok çok öpüyorum senii
dileğim birsenim semroş paşaam muge dirmit tubiş adını unuttuklarım affolaa hepinizi çok çok öpüos teyzoşlaar
hamişleri allah kurtarsın işlhh bebiş bekleyenlerede tez zamanda sağlıklıo hayırlı bi ewlat diliyoruumm
kızlar nasılsınız dumancım hayırlı olsun canım benım cok sevındım bu sefer hersey cok guzel olacak ınsss
bızde dun doktordaydık 37 haftalık olduk hersey normal dedı ama dun aksam bıraz agrılarım oldu gelecek galıba dedım kendı kendıme :) ama gelmedı
bızden haberler bu kadar sımdılık ıns yakında dogum haberlerımı de yazarım naz gıbııı::)
amin canım..bence korunma o zaman:))amin ins. Rabbim kimseye yasatmasin evlat acisini. kurtaj degil. cok asiri kanamam falan da yok zaten suan
amanda aman anne olmuşta uyumuyormuş kuzum benim alışırsın herşey düzelir zaman la inşaallah...tekrar gözünaydın ALLAH analı babalı büyütsün...slm kızlaaar biliyorum sie yazamadım ama inanın uzun uzadıya yazacak fırsatım olmadı
30.05.2012 de oğlumla kawuşmamız oldu rabbime şükürler olsun
rütin kontrole gitmiştik annmle ntsye giridm çıktım herşey normaldi drda espri yaptı hatta senin oğlanın halaa gelmeye niyeti yok içerde keyfi yerinde fln diyo gülüşüyoruz snr usgye geçtik baktı uzun bi süre bn anladım bi terslik olduunu noluyo dedim senin bebek yaramaz çıktı kordonju kafasına dolamış dedi
nasıl yani dedim snr gösterdi bikere dolanmış 2. kezde dolanma riski çok fazla bu şekilde seni yollayamam ewe dedi
yaniii dedim hmn sezeryana alıcam dedi bi ewe gitseydim duş fln desemde yollamadıı
telaaş korkuu biçok duyguyu birarada yaşadıım o heyecanla hmn yasemini aradım size hbr wermesi için biliyodum dualarınızı eksik etmeyeceği,nizi....
we 1 saat içinde bni hazırladılar belden iğneyle saniyede belden aşağım uyuştu drum geldii we yaklaşık 6 7 dk snr bebei gördüüm inanamadıım bu bnm bebeğimmiydi yaa artık kawuştuk dedim we o esnadaa hep dua ettim yalwardım allaha sizler içinde dua etim hep.....
zorlu uzun yolculuğumuz bitmişti ama asııl yolculuğun şimdi başladığının farkında değildim oan:) 10 gndür uykusuzum yorgunum bebeişim uyumuyo geceleri gndüz uyuyo ozmnda bn uyuyamıyoruum birbirimize alışmaya çalışıyoruz halaaa ama genel anlamda çok şükür iyiyizz
kızlar burda szlerle ii kötü herşeyimizi paylaştık dertleştk ağladık güldük hepinizden allah razı olsuun hakınızı helal edin hepinizz sanmayın szleri unutucaam her fırsatta girmeye çalışıcam we işlhh ii hbrlerinizi okuyucaam...
şimdilik bzden bu kdr allaha emanet olun.....yasemiiiin kuzuuuum çok çok öpüyorum senii
dileğim birsenim semroş paşaam muge dirmit tubiş adını unuttuklarım affolaa hepinizi çok çok öpüos teyzoşlaar
hamişleri allah kurtarsın işlhh bebiş bekleyenlerede tez zamanda sağlıklıo hayırlı bi ewlat diliyoruumm
bugün bizde boya badana işleri vardı heryer berbat büüyyüüükk bir temizlik beni bekliyor...oda,oda temizlerim artık öyle daha çok siniyor içime yaptığım temizlik..inşaallah fıtıklarım azmaz( çookk işim var çookk bir el atında çabuk bitirelim
Topinkin ilk annesi benim sanırım. İzine çıkmamın üzerinden hemen doğuma girdim. Rapor almak için doktora gittim. 37+2 de doğum yaptım. oğlum biraz küçük doğdu ama çok şükür sağlıklı sıhatli yakaladık. Benim plesanta görevini kaybetmiş. bebek beslenemiyor hemen doğuma almamız gerekiyor dediler. 2 gün hastanede yattım. 21 ocak cumartesi günü normal doğumla doğurdum. çok şükür. Son haftalarda kontrolleri ihmal etmemek gerek.
Allah herkese evladını nasip etsin. Doğurması çok zor. ama bebeği eline alınca güzel. Ben acıya dayanırım diye normal istedim ama az bağırmadım. Doktorlara kesin sezeryan yapın dedim ama açıklık 6 cm olunca yapmadılar. Neyse çok şükür geçti herşey, oğlum büyüdü. Ücretsiz izne çıktık. 1 yıl kendim bakacağım, sonra iyi bi bakıcı bulacağız. Şimdi bile yanından 1 dakika ayrılamıyom, nasıl olacak ilerisi bilmiyorum.
Hepinize dua ettim. Halada etmekteyim. Rabbim isteyen herkese versin. Kızımıda unutmadım. Oğluma bakarken hep aklıma geliyor. Kızımda doğsa böylemi olacaktı diye. Ama babasıya konuşuyoruz 2 evladımız var. Biri cennette biri yanımızda. Şimdi kızımın şefaatini kazanmak için dua ediyorum hep.
Herkesler iyidir umarım. Biz anneme geldik burda 1 ay kalacağım, internet imkanı ancak bulup yazabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?