Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

yasemin cok gecmis olsun
Allah tez zamanda saglikla bebegini getirsin kucagina al bebegini saglikla insallah

yasemin cok gecmis olsun
Allah tez zamanda saglikla bebegini getirsin kucagina al bebegini saglikla insallah

amin canımm sağolasın sen tatildeydin haberin yoktu tabi 2.meleğimide yolladım cennete sen nasılsın canım nasıldı türküye tatili kaynananlar üzmüş sanırım biraz eşinle halledersiniz herşeyi merak etme herşeyin bi yolu yordamı var

evet gecmisteki yazilari da cok okuyamadim vakit bulunca donucem dedim ama cok birikmis
canim insallah yeniden gelicek bebegin hem de hic bekletmeden seni, icini ferah tut
tati superdi cok iyi geldi bana, evet bir takim seyler var ama umarim hallolur, kaygilar gelecege dair yoksa ani yasasam benden mutlusu yok da, iste dusunce aklima geldikce animi da bozuyor ama halledicez umarim canim

selam kızlaarrr nasılsınız? net çok i değil tek tek alıntı yapamıyorum hepinize çoook teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için.. Allah hepimize nasip etsin,içim daha rahat nedense bu kez bi sorun olmayacak iyi gidiyo diyorum hep inşallah hep böyle gider... tatil iyi gidiyo benim için bol bol dinleniyorum dün gün içinde 3 kez yatıp 1-2 saat uyudum süper oldu günlerin yorgunlugunu attım sanki, havalar az daha ısınsın denize de girmeye başlıcam..tehlikeli diildir dimi...
yoncam canım resinlerinizi takip ediyorum maşallah efe miz çook tatlı, sen attın üzerinden sıkıntıları kavuştun bebişine darısı bize olsun inş...
semracım seninde çok az kaldı kısa bi süre sonra seninde haberini alıcaz inşallahhh...
görüşürüz canlarım ben ara ara girmeye çalışıyorum takipteyim.. öpüyorum hepinizi...

merhaba kızlar geçen ekim ayında bende bebegimi kaybetmiştim forumu takip ediyodum beydaglı ve duman85 i hatırlıyorum aynı şeyleri yaşamıştık tekrar hamile kalan arkadaşlara çok sevindim inşallah Allahım bu sefer sag saglim kucagımıza almayı nasip eder bebegini yeni kaybeden arkadaşlar biliyorum kolay degil ama yaşadıklarını hatırlamamaya çalışın inanın tekrar hamile kalabilirsiniz o zaman bu hamie kalmaya çalışma olayı kafaya taktıkça olmuyo

canım çok geçmiş olsun. rabbim biran önce hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inş sana da

valla biz iyiyiz canım. o tür kanamalar bi dönem bende de olmuştu. Tam kesildi diodum, ilişkiden sora hemen başlıodu. Bence son derece normal, strese girme, geçecektir...

valla biz iyiyiz canım. o tür kanamalar bi dönem bende de olmuştu. Tam kesildi diodum, ilişkiden sora hemen başlıodu. Bence son derece normal, strese girme, geçecektir...

nedir bu kadınların çektiği yazık bize adam elini sürmekten korkar oldu :)lütfen evde çirkin eşofmanlarla dolaş diyo:):) sende yolu yarıladın canım sağlıkla gelsin inşallahhhh

günaydın herkeslereee

dilek hiç girmedi dün adana 44 dereceyi görmüş hemen dilek geldi aklıma

ıns canım benım artık her an beklıyotuz rabbım sızede nasıp etsın ınssss

selam nasılsınız hatunlar hepiniz iyisinizdir inşallah.... ben uykudan gözümü açamıyorum diyebilirim zor geçiyo sıcakta günlerim,çalışırken napıcam bilmiyorum şimdi rahatım ama... yasemincim cnm msjını okudum ama elimdeki net çok antika zor çekiyo cevap yazmaya gelemiyorum :)neyse görüşürüz arkadaşlar öptüm hepinizi

canlar günaydın :))) nasılsınız ? çok sessizleşmiş burası havalar çok sıcak ondan herhalde

ay birsen tatildesin böle yatıom filan diosun haset içindeyim:)fena sıcak yat kuzum şaka yapıom ben yatta kuzu büyüsün inşallahhh

canlar günaydın :))) nasılsınız ? çok sessizleşmiş burası havalar çok sıcak ondan herhalde
günaydın kuzu ve kuzusu naber dileği merak ettim yaa o bırakmazdı burayı hiç nasılsın iyimisin bebiş nasıl

günaydın canım bende merak ettim:26: adana çok sıcaktır ya bi nemli yapış yapış olursun belki işleri vardır gelir canım. canım çok şükür diyelim bebiş inş. iyidir dün tetonoz aşısı oldum

kolum ağrıyo uyuyamadım oturmaktan ayaklarım şişmiş ayakkabılarım olmuyo:26: bunların dışında iyiyiz çok şükür bide sıcaklar mahvetti beni sen nasılsın canım?

şişmeye başladımı kız erken diilmi daha allah şifa versin kuzum geçecek bu güzel günler bi arkadaş demiştiki keşke hep hamile kalsam:)doğurduktan sonra büyütmek daha zor diyo ama onlar bizim gibi sorunlar yaşamadıı için böyle konuşuolar bi abim var 7 sene sonra oldu bebekleri inan bana moku bile tatlı demişti:)bşzimkilerde öyle olcak inş ben iyiyim canım ya napayım bugün 30.günüm adetimi bekliorum sonra gelsin çalışmalar inş düzensizlik yaşamam çalışıomusun sen

canım çalışıyorum zaten ondan ayaklarım şişti, oturmaktan herhalde dikkat ediyorum sağol canım evet canım bizim için farklı herşeyleri daha kıymetli sıpaların allah bağışlasın abinin çocuğunu allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inş. rabbim hayırlı zamanda hayırlısı ile sağlıklı gebelikler nasip etsin canım allah rast getirsin canım bol şans biz dinleniyoruz hamile kaldığımdan beri tık yok

tünayyydıııınnnn :) çok sıcak valla yaaa... nslsn canım bebiş napıyo sizde etkilendinizmi sıcaktan???

haset etme kııızzzz sende izne ayrılınca ben çalışıyo olcamm (( canım valla haziranda böyle temmuz ağustosta napcaz yaaaa... dilek in evinde boya badana işleri vardı ondan giremiyo sanırım..
kızlar sabah az daha hastanelik oluyodum,dün akşam sürekli çıkardım,aç yattım, sabah uyandıımda baş-bel ve karın ağrısından ölüyorum gece sürekli karnım diye inlediğimi hatırlıyorum... bişiler yeyince geçti açlıktanmış demekki...şimdi çok şükür bi başağrım kaldı, sersemlemiş haldeyim sürekli yatıyorum bi tuhaf oldum yaa tatili yatarak geçiriyorum resmen,dün denize gittim ordada sıcaktan fenalaştım giremedim bidahada gitmem herhalde korktum... noldu bana yaa sizce 9 ay böylemi gider acaba? sizdede oldumu böyle bi dönem?

ayaklarının altına yüksek bişi koy uzatmaya çalış sürekli doktor bana bunu söledi bide saat başı biraz dolaş kuzum hep oturma daha rahat edersin amin güxzel dileklerin için sabır edilecek bi yol beni beklio yine allah utandırmasın inşallahh

kız bu sıcaklarda senin denizde ne işin var bacımmm ya dikkat et kendine çıkma evden yat dinlen hazır fırsat bulmuşun kuzum seneye bebeğinle gidersin tatile onuda sokarsın denize dikkat et dualarım seninle biliosun

iyi tatillerrrrrrr annesi. yok canm böle gitmycek, eğer geçtiyse aralıklı olur ama çok hafif atlatırsın, ipleme. Geçmemiş olsaydı endişe et derdim ama sıcaklar falan etkili. Şimdi vücudun tamamen afallamış durumda. Ona hak ver ve her tepkisine cevap verme. Ben de 2 gün aç kaldım, 3.gün yedim geçti gitti. Evet hep bi garip olcan ama sen doktor yardımı alacağın zamanı bilirsin bebiş...

canlar ben geldim bugün eymenin 40 çıkardım bebeler düşündüm 6 bebegin 40 çıkarmısın işin komigi hepsi erkek kendi evladımınkini ne zaman çıkarıcam ben ben bebeklerimi özledim kızlar hemde çok benim doktor kanal türkte yarın 11.30 programa katılıyo seyterdim derim ben görün beni yakışıklıyıbakıyorum allah şükür bebeklerimiz büyümüş haftalarımız ilerlemiş semram özleidm kız seni gel artık bitsin bu hasretnazlım diger kızlar nerelerdesiniz ya işşalrim okadar yogunki anca yazabiliyorum fırsatım olmuyo yarım dip köşe temizlige başlıyorum bakalım ne zaman biter haliları yıkamaya verdim bir haftada gelicek dediler onlar gelene kadar bu ev nasıl biticek acaba:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…