Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

İlk doktora gitim günüm geçiyodu dedi sende şüpeleniyom kan pıltılaşması var dedi ben yok dedim o var dedi kan sulandırıcı ekopirin aspirin verdi. sonra ege ünüverstesinde tahlil yaptırdı genetik hemde kan pıltılaşması için genetik temiz çıkdı kan pıltılaşması hafif çıkdıben ozamanlar 2............3 aylık arsıydım.bu haftayla 5. haftam olcak günlük iğne yapılıyom eşim vuruyo ben vuramıyom.şimdide21. haftadayım ama doktorum aspirinide bıraktırmadı deteklesin dedi bu gün hatta senin durumunu sorcakdım tahlil yapılmadan iğne kullanıyon aklımdaydı benim doktor biraz aceleci olunca sormadım canım.ama sen gidip bi üniverstede yaptıra bilirsin ama iğneninde zararı olcanı zannetmiyom canım allahım hepimizin hakında hayırlısını versin hıııııııı bu arada hafifde olsa bebek kaybına neden oluyomuş canım........

sagol canım bakalım hayırlısı hepimiz için işlh

nazlımcım biz biraz şanssız çıktık belki, ama biz de mutlu sona ulaşacağız. inanalım buna...elele mücadeleye devam arkadaşım, pes etmek yok asla.

kızlar ben çok kötü hastalandım :2::2: ishal,üşüme,ateş bütün kemiklerim ve eklem yerlerim ağrıyo bir haber vereyim dedim hiç halim yok sonra görüşürüz..

geçmiş olsun beydağlım, kendine iyi bak. herhalde evle uğraşırken yoruldun, vücudunun direnci düştü...

wooowww 21 haftaaa. nerdeyse doğurup doğurdum diyecekmişiiin :))) tebrik ederim canım. Allah sağlıkla 9 ayı ve doğumu nasip etsin inşallah...

dumanım bir kez daha kötü birşey olmayacak. buna inan. bu doktorlar da emin olmadan etmeden ihtimaller üzerine ne kadar rahat konuşuyorlar ya. onlar için ne kadar normal herşey. herşey güzel olacak. hep olumlu düşün...

TUBİŞİİİİM herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım. adım adım mutlu sona gidiyosunn. süperrr... :))

benim yepen bu hafta sonu da benimleydi. onunla ilgilenirken kendimi gerçekten iyi hissediyorum. bende yeni haber yok. öylee yazdıklarınızı okuyorum...yazacak fazla birşey olmadığı için sizi takip ediyorum...hepinizie öpücükler...

kardelyaaaaaaaaa inanmıyorummmm ah iki tane prensesinmi olcak senin maşallahhhhhhh canım hamile oldupunu bende tahmin ettim hatta dua ettim heralde sorunlu geçiyo riskli dönemi atlatınca söyler dedim ama maşallah doğcakmış prensesimiz:)maşallahhh rabbim sağlıkla kucağına almanı nasib etsin canım ee nasıl oldu özel bişi yaptınmı
tuğbacım valla allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin kadınlar daha savunmasız malesef bazen onlarıda üzebilioruz canım güzel olcak herşey işe başladınmıı
evry bu ay son olsun canım sende benim gibi 7 ayda filan hamile kalıosun sanırım:)kendini üzme nolur hayırlı zamanda gelecektir meleğin
hormonlarına doktoruna sor istersen yinelenmesinde bi zarar yok için rahatlar hem
birsen o doktorun... ya niye böle yapıo bunlar canım türkiyenin dört bi yanından dua gelio sana nolur kendini yıpratma kurban olurum kuzummm
mirage hemde ne şanssız:)rabbim beterinden sakınsın dermanszı dertler vermesin kuzum beraber atlatcas inşallah nasılsın

günaydın herkeslerrrr

NAZLICIMönce iyi dileklerin için teşekür ederim......bu kürtaşı saymassak 3 hamileliğim en zoru bu oldu yerimden kalkamayıp sinirden agladıgım bile oldu şiddetli kasık agrısısanki adet olcam gibiydim 4 ay boyu hergün özelliklede öylen sat 1 e kadar sürüyodu aynı şekilde belim kopuyodu şükür 1 aydır rahatım canım bakalım işlh hayırlısıyla kucagımıza alırız rabbim en kısa zamanda sanada herkeze versin işlh ...........özel ne yaptı diye sormuşsun özel kanpıltılaşmasını buldu beni ünüversteye yolladı ama diğer yani ege dogum evine gitseydim oranın tahlilleri azmış zaten oglumda yaptık dediler bişe çıkmadı dediler tahlileri kısıtlıymış duydum öyle siğortaya daha hiç gitmedim .........kürtaş oldugumda progastan vermişdi sigorta günde 1 tane bu doktor hemen başlattı kanamayı görmeden 3 ay günde 2 tane içtim kanamam yine oldu baya zaman sonra ögrendim matarmış şuan yok doktor tekrar olabilir dedi çok dikkat ediyom şimdi bakalım hayırlısı hepsi sebep bahane canım nasip oldumu geliyo olmadımıda ayanı havaya baglasan boş oglumunda hiç bişeyi yokdu 8 aya kadar ama nasibi yokmuş dicek bişe yok pazardan alınan bişe degilki cenabı allah hayırlısını versin canım hepimize

canim oyle cbauk gelmiyor bebis yaaaa
bekle bekle yok her ay ya olduysa diyorum yok
:)
ne yapayim minimum 7 ay diyorum kocama daha once bekleme
temmuz ayi 7.ay olacak bakalim gelse keske :)

hemen sogan kurune basla ve adacayi ici bnm de iki tarafli kist oldu ve bu sekilde yaptim adetle atildi cok sukur 3 ay zaman vermisti drum ins seninde hemencik gecer guzelim

bebegine saglicakla kavus guzelim insALLAH
ALLAHIM HERKESIN KUCAGINI DOLDURSUN GUZELIM BNMMM

sakin umudunu yitirme gulum olacak ins sag salim alacaksin bebegini kucagina
bak drlar da seferber olmuslar Allahim selamete cikarsin ins

cnm ya sabuir sabrin sonu selamet ins guzelim bnm gelecek bebisin er veya gec merak etme

birsenn kuzumm sakin panik yapma herşey yolunda merak etme sen doktor önlem olarak istemiştir yine nolur güzel şeyler düşün ve inan herşey çok güzel olucak güzel haberlerle gel kuzum inşallahhh
yaaa biz 4 aya kadar önlem olarak kullanıcaz dedi doktorum ama kafama takılan ya kan pıhtılaşması varsa bırakmamam lazım diye off bilemiyorum Allahıma emanetiz bebeğimin yicek ekmeği varsa hertürlü gelicek ben inanıyorum hakkımızda hayırlısı ...
saoll kuzumm Allaha şükür herşey yolunda inşallahh mutlu sonu görebilirim :)) sendende en yakın zamanda güzel haberler bekliyorum inşallahhh

aminn kuzumm başladım cnmm :)) 3 haftadır gidiyorum şuan herşey yolunda Allaha şükür :))

ARKADAŞLARkonuyla ilğisi yokda annemde ayagında kist çıkdı ne oldugunu bilen duyan varmı ayakda kist i ilk kez duyduk ..tomografi çekildi sonuç 2 hafta sonra nette bakdım bişe bulamadım bilgisi olan varmıııııııııııııııııııııııı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…