kızlaar ben geldim :)akşam gitim dr a ve gördüm miniğimiherşey yolunda çok şükür...dün bi duygu yogunlaşması yaşamıştım sanırım,birdaha üzülmek istemiyorum bebekde etkileniyo bundan... yüksek ihtimalle iğne dozum artacak ama olsun sonu güzel olsun yeter ama dimi...sağolun desteğiniz için öpüyorum hepinizi iyiki varsınızzz
kızlar ilk sayfadaki listenizi tutmaya devam ediyor musunuz? ben de iki kere düşük yaptım ve korunmam sürem de bitti.. 14 nisan da düşük yaptım, hem normal doğum yaptırdılar hem de kürtaj oldum bebekler 3,5 aylıktı, iki tane oğluşum olacaktı ama nasipşimdi beklenen adet tarihim ise 20 temmuz
cnm hic bir fikrim yok yeni yeni hastaliklar turedi inanARKADAŞLARkonuyla ilğisi yokda annemde ayagında kist çıkdı ne oldugunu bilen duyan varmı ayakda kist i ilk kez duyduk ..tomografi çekildi sonuç 2 hafta sonra nette bakdım bişe bulamadım bilgisi olan varmıııııııııııııııııııııııı.
kızlar ilk sayfadaki listenizi tutmaya devam ediyor musunuz? ben de iki kere düşük yaptım ve korunmam sürem de bitti.. 14 nisan da düşük yaptım, hem normal doğum yaptırdılar hem de kürtaj oldum bebekler 3,5 aylıktı, iki tane oğluşum olacaktı ama nasipşimdi beklenen adet tarihim ise 20 temmuz
kızlaar ben geldim :)akşam gitim dr a ve gördüm miniğimiherşey yolunda çok şükür...dün bi duygu yogunlaşması yaşamıştım sanırım,birdaha üzülmek istemiyorum bebekde etkileniyo bundan... yüksek ihtimalle iğne dozum artacak ama olsun sonu güzel olsun yeter ama dimi...sağolun desteğiniz için öpüyorum hepinizi iyiki varsınızzz
kızlar bugün hastahaneye gittim 3 haftalık bebeğime hastahanede düşük yaşamaya başladım iç çamaşırımı kan kaplamıştı. doktor beta hcg değerinin yükselmiş olduğunu söyledi. 80 den 5 günde 375e yükselmiş . ama kanamam da olduğu için düşük tehliken var dedi hala ağrı kanama var az az progesteronda düşmeye başalmış düşük yaşayanlar yardıııııııııııııııııııımmmm
canım yatman gerekıo wc dısında kalkma ve kanamanın rengı nasıldı acık renkse genelde dusuo ama kahverengı ıse bı sansımız var dıyebılırız yanı ben doktor degılım ama bende cok kanama yasadım ve hep ole dedıler bı tanesını kanama ıle gunlerce yatttıktan sonra kaybettım bu bebegımde ıse gunlerce kanama lı yattım cok sukur rabbım almadı benden ama umudunu kaybetme duanı et ve dınlen progestana devam et canım ıns bebegın senınle kalırr
kuzumm sordum sormazmıyımm ilk iğne vurulmaya başladığımda sordum doktor şunda hamile oldugun için alıcağımız sonuç doğru olmayabilir hamilelikten önce yaptırman gerekiyodu dedi...TUGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAcım sen niye test yaptırmıyon doktaruna sorsana niye test yapılmadıgını
ahhh cnmm yaa nasıl korkuttun bizi iyi olmanıza çok sevindimm :)) naptınız bebek oynamaya başlamışmı birsenn ??kızlaar ben geldim :)akşam gitim dr a ve gördüm miniğimiherşey yolunda çok şükür...dün bi duygu yogunlaşması yaşamıştım sanırım,birdaha üzülmek istemiyorum bebekde etkileniyo bundan... yüksek ihtimalle iğne dozum artacak ama olsun sonu güzel olsun yeter ama dimi...sağolun desteğiniz için öpüyorum hepinizi iyiki varsınızzz
merhaba kızlar:)))) ben geldim 2 haftadır yoktum özledim sizleri nasılsınız? taşındım şuana kadar ancak yerleşebildim evle işle uğraş zamanım kalmadı evdeki netide tamamen kapattım zaten kullanmıyorduk sadece işten yazabiliyorum şuan umarım herkes iyidir
birsen canım rabbim meleğini ve seni korusun inş. kalbini ferah tut güzel şeyler düşün hep bu endişelerin yerini inş. sağlıklı kuzucuğunun gülücüğü unuttursundaha güzel haberler alman dileğiyle canım
kardelyarabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş. sağlıkla 40. haftaları doldurusun inş.
tubiş canım güzel haberlerin hep devam etsin çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
beydağlı canım geçmiş olsun dikkat et kendine
nazlım eşine ve sana geçmiş olsun canım inş. testlerin temiz çıkmış inş. diğerleride temiz çıkar hayırlı gebelikler nasip eder rabbim üzülmemeye çalış canım kalbini ferah tut eşini ve kendini düşün rabbim sesini duysun inş.
gurbet güzeli slm canım sen nasılsın?
every canım üzülme lütfen hayırlısı olsun, boşvermeye çalış moral çok önemli sağlıklaolursun inş.
mirage canım sen nasılsın? moralini yüksek tutmaya çalış rabbim sesini duysun inş. eylülde bebişin göbüşünde olsun inş.
müge canım sen nasılsın paşam sen nerlerdesin kuzum
semra canım sen nasılsın? haftalar ilerliyor rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin yavrunu inş.
unuttuğum kimse varsa affedin kızlar
men geldimmmm.. geçmişi okumadan da daldım,hepiniz iyimisiniz....ben iyiyim çok şükür sıcakta hasta olmak çok zor yaa..özledim sizleri öpüyorum kocaman
canım valla kimseyi üzmek istemezdim ama içim bunalsa buraya atıyorum kendimi sizlerle konuşmak bana iyi geliyoooo..sağol cnm...gözünaydın canım evet bizide korkuttun valla Rabbim ikinize de korusun aminnn
amin cnm Allah hepimizin bebişini korusun....SLM sabah ın bu sattlerinde bi benmi varım hepiniz uyonuzmu .dumancıııııııııııııım iyi olmana sevindin rabbim bebeginide senide korusun işlh ...............hadi bakalım bende kayın valideme gidiyom kızım orda kaldı onu alcam öyleden sonra görüşürüz hepinizi öptm
cnm malesef listemiz güncel değil topik sahibimiz doğum yaptı bebeğiyle meşgül artık sık gelemiyo:) hoşgeldin aramıza...kızlar ilk sayfadaki listenizi tutmaya devam ediyor musunuz? ben de iki kere düşük yaptım ve korunmam sürem de bitti.. 14 nisan da düşük yaptım, hem normal doğum yaptırdılar hem de kürtaj oldum bebekler 3,5 aylıktı, iki tane oğluşum olacaktı ama nasipşimdi beklenen adet tarihim ise 20 temmuz
cnm 11 in içinde çok şükür büyüyo... kızzzz sen daha doğurmadınmı haber bekliyorum valla :)canım ıı haberlerıne cok sevındfım kac haf.oldunuz sımdı herseyı kafamna takma olurmu
hoşgeldin cnmm...biliyosun bu endişeler bizim peşimizi hiiç bırakmıyo:26: inşallah gereksiz kuruntu yapıyorumdur...merhaba kızlar:)))) ben geldim 2 haftadır yoktum özledim sizleri nasılsınız? taşındım şuana kadar ancak yerleşebildim evle işle uğraş zamanım kalmadı evdeki netide tamamen kapattım zaten kullanmıyorduk sadece işten yazabiliyorum şuan umarım herkes iyidir
birsen canım rabbim meleğini ve seni korusun inş. kalbini ferah tut güzel şeyler düşün hep bu endişelerin yerini inş. sağlıklı kuzucuğunun gülücüğü unuttursundaha güzel haberler alman dileğiyle canım
unuttuğum kimse varsa affedin kızlar
bende artık kötü haber vermek istemiyorummmmm... canım valla iş umrumda diill,bazen çok bunalıyorum ama geçici şeyler bunlar..sen nslsn??çok şükür...amannn dumanım amaan diyyim. kendine iyi bak. bu defa senden kötü haber almayı kabul etmiyorum ben. işte fazla yorulma, en kötüsü başka iş nasıl olsa bulunur. kimseye madalya takmıyolar gayreti için sonunda. "önce ben" de iş hayatında her zaman...geçmiş olsun diyelim dünkü mevzudan dolayı. geçsin gitsin, bi daha da endişe olmasın :))
geçmiş olsun cnm inş.herşey yoluna girer.kızlar bugün hastahaneye gittim 3 haftalık bebeğime hastahanede düşük yaşamaya başladım iç çamaşırımı kan kaplamıştı. doktor beta hcg değerinin yükselmiş olduğunu söyledi. 80 den 5 günde 375e yükselmiş . ama kanamam da olduğu için düşük tehliken var dedi hala ağrı kanama var az az progesteronda düşmeye başalmış düşük yaşayanlar yardıııııııııııııııııııımmmm
oynamaya başlamış cnm maşallah iyiydi... daha da güzel olsun inşallllaaaaahh:) senin bebik nasıl?ahhh cnmm yaa nasıl korkuttun bizi iyi olmanıza çok sevindimm :)) naptınız bebek oynamaya başlamışmı birsenn ??
cnmm kuzummm hoşgeldinnn... yeni evinde eşin minik bebeğinlee çok mutlu olun inşallahhh :)))
aminn kuzummm inşallahh heepimiz 40 lı haftaları görüp sağlıklı sıhatli alırız kuzularımızı kucağımıza :)) sen nasılsın bebiş nasıl ayyy negüzel hissetmeye başladınız sizz bende tepiklerini yemek istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?