Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

günaydınn..hepimize mutlu,sağlıklı ve hayırlı bir gün diliyorum

KARDELYAAAAAAAAAA kız hamile olduğunu tahmin etmiştim ama bu kadar büyüdüğü aklıma gelmezdi çok sewindim canım gözünaydınn

NAZLIM,MİRAGE,DUMAN,DİRMİT,PAŞAM,SEMRA,MMUGEE,PENPETEKİR,TUĞBAA,EWERYY kızlar umarım hepiniz iyisinizdir...

dirmit bu arada yeni evin hayırlı olsun canım...

Son düzenleme:

men geldimmmm.. geçmişi okumadan da daldım,hepiniz iyimisiniz....ben iyiyim çok şükür sıcakta hasta olmak çok zor yaa..özledim sizleri öpüyorum kocaman

oy oy kımler gelmiş kıymetlim gelmiş hoşgeldin :)

herşey çok güzel olur inşallah bütün önlemlerini almışsın Allah tamamını erdirsin kuzucuk

iyiyim canım ben aynı bildiğin gibi. Güle güle otur yeni evinde :)

aminnn

merhaba canim
ben de senin icin guzel bir gun diliyorum

ben de iyiyim haftasonu doktor kontrolum var utrasona giricem dusugun ustunden baya ay gecti hersey yolunda mi, bir de yumurta takibi yaptiririm belki.

herkese iyi gunler

muge özledim seni karşılaşamıyoruz ama yaaa...nasılsın datlumm

merhaba canim
ben de senin icin guzel bir gun diliyorum

ben de iyiyim haftasonu doktor kontrolum var utrasona giricem dusugun ustunden baya ay gecti hersey yolunda mi, bir de yumurta takibi yaptiririm belki.

herkese iyi gunler

git tabi canım bak bakalım herşey yolundamı ki inşaallah öyledir...

muge özledim seni karşılaşamıyoruz ama yaaa...nasılsın datlumm

bende çok özlediiim :) sorma canım evle ilgileniyorum bu ara hep evi yeniden dekore ediyoruz bütçe elverdikçe. birazdan yine piyasa araştırması için dışarı çıkıcam :)

sen nasılsın anneciğin nasıl canım

sağol canım inş.:))bende çok şükür iyiyim canım bebişte çok şükür iyi :)evet canım ben 21. haftada hissettim tam olarak çok şükür sende hissedeceksin inş. canım ben biraz geç hissettim bakalım senin kuzucuk ne zaman anneye merhaba diyecek:))

PROTEİN S AKTİVİTESİ 74 60 - 130 % 28.06.2012
PROTEİN C AKTİVİTESİ 94 70 - 140 % 28.06.2012

kızlarrr aşırı yoğun giremiom herkesi kocamann öpüyorum şükür bu testlerimde temiz çıktı bi mthfr ler kaldı onlarda 10 gün sonra çıkacak yarında üniveristeye gidicem daha neler isteyebeliirm acaba:)

sagol canım işlh bende hepinizin süprizlerini bekliyom hayırlısı olsn hepimiz için

sewindim temiz çıkmasına kuzum inşaallah mthfr lerde temiz çıkar...sen anti kardiopiline baktırmıştın dimi...

sagol canım işlh bende hepinizin süprizlerini bekliyom hayırlısı olsn hepimiz için

amin canım....

oh ne güzel evle ilgilenmek iyi gelir insana hayırlı olsun..darısı banada olsun,benim eşyalar bayaaaaaaaaaa eskidi artık inşaallah ewimiz olursa herşeyi yenileriz.....çık araştır bakalım neler araştıracaksın sende benim gibi karar vermekte zorlanırsan zor olur biraz....
annemde aynı canım pek bir değişiklik yok bunada hamdolsun ne yapalım...

Dirmitcim sagol guzelim ozon telasi basladi turkiEye gelicez kismetse bol bol gezicez ins

dellendi bizim kız kuzum valla ne kaldı bilmiyorumkii:18::18:

sewindim temiz çıkmasına kuzum inşaallah mthfr lerde temiz çıkar...sen anti kardiopiline baktırmıştın dimi...

amin canım....

sende maaşallahh dr gibisin heee

ben varııııııııııııııııııııııııııııııım dünürüm:) aşk olsun bea...:) Yeni evinde sağlık ve mutluluk seninle olsun canım...

duman canım iyi olmanıza sevindim. İnsan çok telaşlı ve endişeli oluyor hep bir acaba var ama inan herşey güzel olacak annesi...

tubişim herşey umarım sonuna kadar böyle gider, bebeğin ve sen sağlıklı olursunuz. Ben de 2li testi yaptırmamıştım, iyi ki de yaptırmamışım. Çünkü ense kalınlığı ve burun ölçüsü normal görünmüşse pek de gerekli değil kan vermek, tabi benim fikrim bu...

beydağlı çok geçmiş olsun dikkat et o sıcaklarda canım. Benim eşim adanalı, valla bilirim adananın sıcağını. Nolurdu Adana gavurlara kalaydı da onlar yanaydı:)

kardelyacım Allah 40.haftanı göstersin inşallah tatlım...

semracım çok az kaldı nasılsınız gelişme var mı doktor ne diyor, neler hissediyorsun? sağlıkla al bebişini kucağına inşallah...

paşam,müge, mirage, every, gurbet güzeli hepinizi öpüyorum...

canım bol bol yat. bebeğin yaşayacaksa mutlaka tutunacaktır. sen üzerine düşeni yap, kalanı Allaha bırak...

ben çok iyiyiiiiiiiiiiiiiiim...

hadi bakalım geçmiş olsun, umarım biran evel her istediğin olur tatlım. kalan testlerin de güzel çıkar ve yoluna devam edersin...

kızlar selam,
ben 1haftadır yoktum. Çanakkale taraflarında tatildeydim. Çok güzeldi oralar. Dalından meyve yemek güzel bir duygu.

yarın benim ayrıntılı ultrason randevum var. bakalım onu da bi atlatalım ben artık alışverişe başlycam.

dirmitcim sen yaptırdın mı ayrıntılıyı?

sagol canım ben ayrıntılı ultrasyonu yapdırdım şükür herşey iyi ama yinede nasip canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…