günaydınn..hepimize mutlu,sağlıklı ve hayırlı bir gün diliyorum
KARDELYAAAAAAAAAAkız hamile olduğunu tahmin etmiştim ama bu kadar büyüdüğü aklıma gelmezdi çok sewindim canım gözünaydınn
NAZLIM,MİRAGE,DUMAN,DİRMİT,PAŞAM,SEMRA,MMUGEE,PENPETEKİR,TUĞBAA,EWERYY kızlar umarım hepiniz iyisinizdir...
dirmit bu arada yeni evin hayırlı olsun canım...
men geldimmmm.. geçmişi okumadan da daldım,hepiniz iyimisiniz....ben iyiyim çok şükür sıcakta hasta olmak çok zor yaa..özledim sizleri öpüyorum kocaman
kızlaar ben geldim :)akşam gitim dr a ve gördüm miniğimiherşey yolunda çok şükür...dün bi duygu yogunlaşması yaşamıştım sanırım,birdaha üzülmek istemiyorum bebekde etkileniyo bundan... yüksek ihtimalle iğne dozum artacak ama olsun sonu güzel olsun yeter ama dimi...sağolun desteğiniz için öpüyorum hepinizi iyiki varsınızzz
merhaba kızlar:)))) ben geldim 2 haftadır yoktum özledim sizleri nasılsınız? taşındım şuana kadar ancak yerleşebildim evle işle uğraş zamanım kalmadı evdeki netide tamamen kapattım zaten kullanmıyorduk sadece işten yazabiliyorum şuan umarım herkes iyidir
birsen canım rabbim meleğini ve seni korusun inş. kalbini ferah tut güzel şeyler düşün hep bu endişelerin yerini inş. sağlıklı kuzucuğunun gülücüğü unuttursundaha güzel haberler alman dileğiyle canım
kardelyarabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş. sağlıkla 40. haftaları doldurusun inş.
tubiş canım güzel haberlerin hep devam etsin çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
beydağlı canım geçmiş olsun dikkat et kendine
nazlım eşine ve sana geçmiş olsun canım inş. testlerin temiz çıkmış inş. diğerleride temiz çıkar hayırlı gebelikler nasip eder rabbim üzülmemeye çalış canım kalbini ferah tut eşini ve kendini düşün rabbim sesini duysun inş.
gurbet güzeli slm canım sen nasılsın?
every canım üzülme lütfen hayırlısı olsun, boşvermeye çalış moral çok önemli sağlıklaolursun inş.
mirage canım sen nasılsın? moralini yüksek tutmaya çalış rabbim sesini duysun inş. eylülde bebişin göbüşünde olsun inş.
müge canım sen nasılsın paşam sen nerlerdesin kuzum
semra canım sen nasılsın? haftalar ilerliyor rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin yavrunu inş.
unuttuğum kimse varsa affedin kızlar
canim ya olcmesem de o kadar duzensizlesti ki adetlerim
ben hamile kalmadan once hep ama hep 28 gundu degismiyordu
hamile kaldim dusuk oldu ve sonra hic kestiremedim 34 gunu de buldu arada 31 29 gun oldu, hatta gecen aydan once 34 gunken gecen ay 26 gun oldu ..nerden nereyeeee o yuzden ates olcmek bana gunu kestirmeyi sagliyorama dedigin gibi belki yumurtlamiyi kestirip olcmeyi briaksam iyi olacak
sorma canim ama ne diyelim hayat devam ediyor ve bu surecte cekilen sIkIntilar istemesek de oluyor..umarim ki yakindir mutlu olacagimiz zaman ve bebeklerimiz herseyi unutturur bize
KARDELYAAAAAAAAAAkız hamile olduğunu tahmin etmiştim ama bu kadar büyüdüğü aklıma gelmezdi çok sewindim canım gözünaydınn
NAZLIM,MİRAGE,DUMAN,DİRMİT,PAŞAM,SEMRA,MMUGEE,PENPETEKİR,TUĞBAA,EWERYY kızlar umarım hepiniz iyisinizdir...
oy oy kımler gelmiş kıymetlim gelmiş hoşgeldin :)
herşey çok güzel olur inşallah bütün önlemlerini almışsın Allah tamamını erdirsin kuzucuk
iyiyim canım ben aynı bildiğin gibi. Güle güle otur yeni evinde :)
aminnn
merhaba canim
ben de senin icin guzel bir gun diliyorum
ben de iyiyim haftasonu doktor kontrolum var utrasona giricem dusugun ustunden baya ay gecti hersey yolunda mi, bir de yumurta takibi yaptiririm belki.
herkese iyi gunler
muge özledim seni karşılaşamıyoruz ama yaaa...nasılsın datlumm
cnmm kuzummm hoşgeldinnn... yeni evinde eşin minik bebeğinlee çok mutlu olun inşallahhh :)))
aminn kuzummm inşallahh heepimiz 40 lı haftaları görüp sağlıklı sıhatli alırız kuzularımızı kucağımıza :)) sen nasılsın bebiş nasıl ayyy negüzel hissetmeye başladınız sizz bende tepiklerini yemek istiyorummm
sewindim temiz çıkmasına kuzum inşaallah mthfr lerde temiz çıkar...sen anti kardiopiline baktırmıştın dimi...PROTEİN S AKTİVİTESİ 74 60 - 130 % 28.06.2012
PROTEİN C AKTİVİTESİ 94 70 - 140 % 28.06.2012
kızlarrr aşırı yoğun giremiom herkesi kocamann öpüyorum şükür bu testlerimde temiz çıktı bi mthfr ler kaldı onlarda 10 gün sonra çıkacak yarında üniveristeye gidicem daha neler isteyebeliirm acaba:)
sagol canım işlh bende hepinizin süprizlerini bekliyom hayırlısı olsn hepimiz için
bende çok özlediiim :) sorma canım evle ilgileniyorum bu ara hep evi yeniden dekore ediyoruz bütçe elverdikçe. birazdan yine piyasa araştırması için dışarı çıkıcam :)
sen nasılsın anneciğin nasıl canım
dellendi bizim kızPROTEİN S AKTİVİTESİ 74 60 - 130 % 28.06.2012
kızlarrr aşırı yoğun giremiom herkesi kocamann öpüyorum şükür bu testlerimde temiz çıktı bi mthfr ler kaldı onlarda 10 gün sonra çıkacak yarında üniveristeye gidicem daha neler isteyebeliirm acaba:)
sewindim temiz çıkmasına kuzum inşaallah mthfr lerde temiz çıkar...sen anti kardiopiline baktırmıştın dimi...
amin canım....
merhaba kızlar:)))) ben geldim 2 haftadır yoktum özledim sizleri nasılsınız? taşındım şuana kadar ancak yerleşebildim evle işle uğraş zamanım kalmadı evdeki netide tamamen kapattım zaten kullanmıyorduk sadece işten yazabiliyorum şuan umarım herkes iyidir
unuttuğum kimse varsa affedin kızlar
kızlar bugün hastahaneye gittim 3 haftalık bebeğime hastahanede düşük yaşamaya başladım iç çamaşırımı kan kaplamıştı. doktor beta hcg değerinin yükselmiş olduğunu söyledi. 80 den 5 günde 375e yükselmiş . ama kanamam da olduğu için düşük tehliken var dedi hala ağrı kanama var az az progesteronda düşmeye başalmış düşük yaşayanlar yardıııııııııııııııııııımmmm
PROTEİN S AKTİVİTESİ 74 60 - 130 % 28.06.2012
kızlar selam,
ben 1haftadır yoktum. Çanakkale taraflarında tatildeydim. Çok güzeldi oralar. Dalından meyve yemek güzel bir duygu.
yarın benim ayrıntılı ultrason randevum var. bakalım onu da bi atlatalım ben artık alışverişe başlycam.
dirmitcim sen yaptırdın mı ayrıntılıyı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?