Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

dellendi bizim kız kuzum valla ne kaldı bilmiyorumkii:18::18:

sende maaşallahh dr gibisin heee
ne yapalım kız o kadar tecrübeden sonra insan öğreniyo biraz bişeyler:)))

kız ne güzel laf o öyle bayıldım walla,keşkeee....ne güzel gezmişsinde güzel yerlerde ah,ah bende gidebilsem keşke ama nirdee,yarınki kontrolün de inşaallah iyi geçer canım bebişi ayrıntılı görürsün ne güzel

kızlar günaydın ben bugün hiç iyi değilim güne olgum şimseği dinleyerek başlamak gibi bi mallık yaptım şimdi de mala bağladım 2 evladım gitmiyo aklımadan gitsinler beni rahat bıraksınlar cennette beklesinler beni nolurrr aklıma gelmesinlerrr nolurrrrrr

nazlım inş. tüm testlerin temiz çıkar da kafan rahat başlarsınız çalışmalara yolunuz açık olsun şimdiden kuzum en güzel günler senin olsun.

:18::18::18: ayyyy canım bi tek seni unuttum herhalde sonradan aklıma geldi sağol canım inş. hayırlı olur,

hg kuzum:)))çok iyi yapmışsın kızınla gez tadını çıkar ben çalışıyorum walla bu sıcaklarda neyse az kaldı 2 ay eylülde evdeyim inş.:))) ben bayılırım dalında bişey yemeye

inş. hayırlı haberlerle gelirsin canım

ben 2 doktorla devam ediyorum devletteki 19. haftada baktı radyologda baktı herşey yolunda dediler geçen cumartesi gittim özeldeki doktorum baktı ayrıntılı olarak radyologada gönderecekti ama verdiği en son saat randevusunda mesai bittiği için gidemedim radyolaga öyle bir sinirlendim ki anlatamam temmuzun 13 ne gidicem şeker yüklemesi ve radyalog için, çalıştığım ve özeldeki doktoruma gitmek 1,5 saat sürdüğü için zorlanıyorum ama devletteki doktorumda çok iyi ben ilçede yaşadığım için doktor sorunu var...

canım benim iki doktorda kalbine çok baktı biraz endişelendim ama bişeyde sormadım bakalım ayın 13 de ne diyecek,doktorum ayak parmaklarını saydı yüzüne baktı dudaklarına burnuna böbreklerine beynine gelişimine çok şükür herşey yolunda şuana kadar oğlum 480 gr. olmuştu rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

şuana kadar yapılan testlerin hepsi temiz çıktı doktorlar gerek yok başka bişeye diolar deneme yanılma yöntemiye sağlam bebeği bulmaya çalışıcas ne acaip bi süreç şimdi bi kez adet görüm bıraktım korunmayı çalışmalara başladık bile ama bunu kimseye sölemiorum hatta hamile kalırsamda sizden başkasına sölemem sanırım insanlarda benimle birlikte harab oluyolar onlara güçlü görüncem diye canım çıkıyo sonra
rabbim evladını sağ salim kucağına almanı nbasib etsin canımm

canım yapma böyle lütfen elbette kalbimizden acıları beynimizden varlıkları kaybolmicak ama acıları tekrar yaşamak yaşatmak bizi üzmekten başka bişey getirmez canım hayırlısı olsun üzülme güzel günler gelecek elbette....

bu 2.bebğin kalbinin durduğunu öğrendiğim ilk anda aklımdan geçen tek şey insan 2 kez aynı acıyla imtahan olurmu dedim oluyomuş zaman ilaç olacak henüz çok yeni herşey ki bu sefer daha sağlam davrandım geçecek canım biliorum ama ne zaman nasıl

canım elimizden bişey gelmez sende elinden gelen ne varsa yaptın bundan sonrası allah a kalmış inş. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek rabbim üzülme canım elinden geldiğince allah büyüktür sesini duysun canım nazlım bi hamiş ol göbüşün belli olana kadar söyleme:)))inş. sağol canım inş. rabbim yüzümüze baksın...

:)))) allah daha beter acılardan korusun diyebiliyorum canım ilk canımız yandığında bundan daha büyük bi acı olamaz diyoruz ama hayat işte rabbim hakkımızda hayırlısını versin sonra bi acı daha geliyo imtihan dünyası.. zamana ihtiyacımız var canım geçecek geçmesede hafifleyecek inş. sağlıklı bir bebiş herşeyi unutturucak tez zamanda hayırlısı ile hamiş olman dileğiyle canım dualarım seninle.

inş canım hemen olsun istiyorum ve kimseye söleyemiom kimse anlamaz bizi ne acelen var bi toparlan kendine gelş bilmezki kimse beni kendime getirebilcek tek şey evlat ondan susuyorum:)

inş canım hemen olsun istiyorum ve kimseye söleyemiom kimse anlamaz bizi ne acelen var bi toparlan kendine gelş bilmezki kimse beni kendime getirebilcek tek şey evlat ondan susuyorum:)

inş. canım söyleme kuzum boşver hemen nazardan korkarım ben, anlama olayı zaten baştan sona yanlış kimse senin ne yaşadığını bilemez boşver kuzum sen elinden geldiğince moralini yüksek tutmaya çalış eşini ve kendini düşün rabbim sabır güç afiyet versin sonrada dileğimiz gerçek olsun inş.

canım günaydın pekde günaydın kalmadıda uyukluyom.ben halaaaaaaaaa.canım büyük bir yokuşdan çıkıyon allahım büyük bu mübarek günün yüzü hürmetine sana işlh ikiz verir rabbim sabrınla imtandır belkide geçen yıl benim yaşadıklarımı az çok gördün aglayarak sadece netteydim zor bi dönemdi ama şükür bu günüme bakalım sonu nasıl olcak bununda. dayan canım sen melak annesisin rabbim herkezi seçmez melek annesi olarak .....ben inanıyom bak olcak ........biraz kafanı dagıtmaya çalış hemde dua et bu gün cuma selayla ezan arası dua et o satte bi dakka varmış dualar geri çevrilmezmiş.rabbim bu gün içini yakıyosa senin ellerini açmanı istiyor senin ondan istemeni bekliyodur canım biliyom işdesin olsun dua et rabbim verir bak görürsün dersinnnnnnnnnnnnnn öpüyorum üzülme

kuzum benim sen kendini daha kötü yapmak için sebeplermi yaratıyosun bak sinirlenicem artık hee hem sen inançlı bir insansın ...seni benden daha iyi kimse anlayamaz çok iyi biliyorum yaşadıklarını ama sabredicez dayanıcaz hadi kuzum tövbeni çek içini rahatlat daha oynak bişeyler çal kendine...başka şeylerden bahset,açılırsın,tamammıııııı:))

kızlar selam nasılsınız????? şu ayrıntılı ultrasopn nedir bi anlatın ban heleee... hangi haftada yapılıyo..1 saat ultrasona mı giriyoruz???
yaseminn çık çabuk bunalımdan aç bi angara oyun havası oyna hadi canım... olan oldu, bak bana ağladım ağladım da noluyo başka mutluluklar unutturucak o acını inan bitanemmm...yıpratma kendini lütfen..

bu akşam çalışma yapalım da en iyisi ben kendimi iyi hissedeyim:):)terbiyesizim mubarek vakit ne konuşuyom ama bu sefer sanki iyi olcak inşalalhhhhhhh:)valla insanların abukluklarından görüşmek bile istemiorum halamın kızı bana dediki ilişkiye çokmu girdiniz hamileyen sanane be malll sana ne sen çok girdin galiba abla dedim ben cahil değilim dedim sustu kaldı

tam o vakti bekliodum bende kuzum dua etmekten başka bişi iyi gelmio zaten şükür yeniden namaza başladım bide hergün 770 tane ya varis okuyorum onu da bi yerde okumuştum gebelik için diye bildiğiniz başka bişey varsa paylaşırsanız sevinirim allah yardımcımız olsun senin meleğinde sağ salim gelecek annesi inşallah

açtım kız zaten burhan öçal açtım oynamaa geldik albümü roman havaları geldim kendime allah isyane ttirmesin kuzum bizi hep şükür edelim sabr edlim inşallah peygamberlerimizin sabrından birazcık versin rabbim bize amin......sen nasılsın bugün buralar biraz serin adana nasıl

ayyy angara havası hee:)roman havası açtım bende kendime geldim cidden müzik insanı çok fazla etkilio yaasen benim umudumsun biliosun iyi bak yeğenime :)napıon işler nasıl yoğunmu yine

sağol kuzucum sende iyisin dimi?? walla o konuda hiç bir fikrim yok çünü hiç nasip olmadı(

ha şöyle kendine gel:)))walla adana yanıyor kuzum burda serinlik falan yok yağmur yağsa bile ardından sıcak daha çoğalıyor...kız halanın kızına deseydin he biz yapmadan duramıyoz yoksa siz yapmayanlardanmısınızzzah,ahh ne cahil insanlar var ya banada bu soruları soranlar olmuştu...

canlarım HAMİLEYKEN VE ÖNCESİNDE hergün 7 .7 den fazlada olabilir elemneşrah suresi bebek dursun diye okunuyo.meyrem suresi elmaya okunuyo karı koca bölüp yiyo .ben senin için araştırım akşam yazarım canım sen yeterki oku .DUMANCIMMMMMMMMM merak etme o da aynı diğerleri gibi ekranda karşında yani kalbini kaburgallarını görüyon ama ben endişeden adam gibi bakamadım doktora nasıl nasıl demekden ........... doktoruda terlettim yani eminim seninde öyle olur ama en son yüzünü net gördüm herşey iyi dedikten sonra .......şuan sela okunuyo selaların hürmetine rabbim hepimize hayırlısıyla versin

bravo diyorum o halanın kızına,sanki karşısnda cahil bi insan var ne yapman gerektiğini emininm ondan daha iyi biliyosundur
işler yogun cnm,yeğeninizde iyidir inşallah... tosunlarr gibi yiyorum iyi bakmaya çalışıyorum ona daha ne yapayım..dün bi arkadaşımla konuştum.ilkokul arkadaşım o da benimle aynı 11 haftalık hamile, 5 kilo vermiş kız kusmaktan evde yatıyomuş bende kilo almaya başladım gram olarak arttım

sağol kuzucum sende iyisin dimi?? walla o konuda hiç bir fikrim yok çünü hiç nasip olmadı(
canım yaaa ( bizede nasip olacak inanıyorum tüm kalbimle...

anladım cnm hangi haftada yapılıyo peki?*

canım selam, ben şimdi çıkıyorum evden gelince ayrıntılı anlatırım ayrıntılı ultrasonu:)

19-24. haftalar arası renkli makine ile bakılıyor. 2 boyutlunun göremediği tüm ayrıntıları mesela kalp odacıklarına kadar bakılıyormuş. Bi de yüzünü falan görcez. Gelince anlatırım canoooooooo.

Merhaba arkadaslar, malesef ki aranıza bende yeni katıldım... Bir hafta önce 17haftalık oğlumu kaybettim. Kısaca anlatayım,1ay boyunca kanamam oldu ne yaptıysak kanama bi türlü kesilmedi,kanamayla beraber suyum da bitmiş meğer,hic farkedemedik... Bu yüzden bebeğimin yasama sansı kalmamıs ve düşük basladı,suni sancı verdiler ve doğum yaptım ve bebeğim cennete uçtu..... İşte böyle cok zor bi süreçteyim,nasıl atlatıcam bilemiyorum.. Rabbim dayanma gücü versin hepimize inşallah,aranızda benim gibi olup 2.bebegini kucağına alan varmı,güzel haberler duymaya cok ihtiyacım var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…