ne yapalım kız o kadar tecrübeden sonra insan öğreniyo biraz bişeyler:)))dellendi bizim kızkuzum valla ne kaldı bilmiyorumkii:18::18:
sende maaşallahh dr gibisin heee
ben varııııııııııııııııııııııııııııııım dünürüm:) aşk olsun bea...:) Yeni evinde sağlık ve mutluluk seninle olsun canım...
duman canım iyi olmanıza sevindim. İnsan çok telaşlı ve endişeli oluyor hep bir acaba var ama inan herşey güzel olacak annesi...
tubişim herşey umarım sonuna kadar böyle gider, bebeğin ve sen sağlıklı olursunuz. Ben de 2li testi yaptırmamıştım, iyi ki de yaptırmamışım. Çünkü ense kalınlığı ve burun ölçüsü normal görünmüşse pek de gerekli değil kan vermek, tabi benim fikrim bu...
beydağlı çok geçmiş olsun dikkat et o sıcaklarda canım. Benim eşim adanalı, valla bilirim adananın sıcağını. Nolurdu Adana gavurlara kalaydı da onlar yanaydı:)
kardelyacım Allah 40.haftanı göstersin inşallah tatlım...
semracım çok az kaldı nasılsınız gelişme var mı doktor ne diyor, neler hissediyorsun? sağlıkla al bebişini kucağına inşallah...
paşam,müge, mirage, every, gurbet güzeli hepinizi öpüyorum...
canım bol bol yat. bebeğin yaşayacaksa mutlaka tutunacaktır. sen üzerine düşeni yap, kalanı Allaha bırak...
ben çok iyiyiiiiiiiiiiiiiiim...
hadi bakalım geçmiş olsun, umarım biran evel her istediğin olur tatlım. kalan testlerin de güzel çıkar ve yoluna devam edersin...
kızlar selam,
ben 1haftadır yoktum. Çanakkale taraflarında tatildeydim. Çok güzeldi oralar. Dalından meyve yemek güzel bir duygu.
yarın benim ayrıntılı ultrason randevum var. bakalım onu da bi atlatalım ben artık alışverişe başlycam.
dirmitcim sen yaptırdın mı ayrıntılıyı?
kızlar günaydın ben bugün hiç iyi değilim güne olgum şimseği dinleyerek başlamak gibi bi mallık yaptım şimdi de mala bağladım 2 evladım gitmiyo aklımadan gitsinler beni rahat bıraksınlar cennette beklesinler beni nolurrr aklıma gelmesinlerrr nolurrrrrr
canım yapma böyle lütfen elbette kalbimizden acıları beynimizden varlıkları kaybolmicak ama acıları tekrar yaşamak yaşatmak bizi üzmekten başka bişey getirmez canım hayırlısı olsun üzülme güzel günler gelecek elbette....
şuana kadar yapılan testlerin hepsi temiz çıktı doktorlar gerek yok başka bişeye diolar deneme yanılma yöntemiye sağlam bebeği bulmaya çalışıcas ne acaip bi süreç şimdi bi kez adet görüm bıraktım korunmayı çalışmalara başladık bile ama bunu kimseye sölemiorum hatta hamile kalırsamda sizden başkasına sölemem sanırım insanlarda benimle birlikte harab oluyolar onlara güçlü görüncem diye canım çıkıyo sonra
rabbim evladını sağ salim kucağına almanı nbasib etsin canımm
bu 2.bebğin kalbinin durduğunu öğrendiğim ilk anda aklımdan geçen tek şey insan 2 kez aynı acıyla imtahan olurmu dedim oluyomuş zaman ilaç olacak henüz çok yeni herşey ki bu sefer daha sağlam davrandım geçecek canım biliorum ama ne zaman nasıl
:)))) allah daha beter acılardan korusun diyebiliyorum canım ilk canımız yandığında bundan daha büyük bi acı olamaz diyoruz ama hayat işte rabbim hakkımızda hayırlısını versin sonra bi acı daha geliyo imtihan dünyası.. zamana ihtiyacımız var canım geçecek geçmesede hafifleyecek inş. sağlıklı bir bebiş herşeyi unutturucak tez zamanda hayırlısı ile hamiş olman dileğiyle canım dualarım seninle.
inş canım hemen olsun istiyorum ve kimseye söleyemiom kimse anlamaz bizi ne acelen var bi toparlan kendine gelş bilmezki kimse beni kendime getirebilcek tek şey evlat ondan susuyorum:)
kızlar günaydın ben bugün hiç iyi değilim güne olgum şimseği dinleyerek başlamak gibi bi mallık yaptım şimdi de mala bağladım 2 evladım gitmiyo aklımadan gitsinler beni rahat bıraksınlar cennette beklesinler beni nolurrr aklıma gelmesinlerrr nolurrrrrr
inş. canım söyleme kuzum boşver hemen nazardan korkarım ben, anlama olayı zaten baştan sona yanlış kimse senin ne yaşadığını bilemez boşver kuzum sen elinden geldiğince moralini yüksek tutmaya çalış eşini ve kendini düşün rabbim sabır güç afiyet versin sonrada dileğimiz gerçek olsun inş.
tam o vakti bekliodum bende kuzum dua etmekten başka bişi iyi gelmio zaten şükür yeniden namaza başladım bide hergün 770 tane ya varis okuyorum onu da bi yerde okumuştum gebelik için diye bildiğiniz başka bişey varsa paylaşırsanız sevinirim allah yardımcımız olsun senin meleğinde sağ salim gelecek annesi inşallahcanım günaydın pekde günaydın kalmadıda uyukluyom.ben halaaaaaaaaa.canım büyük bir yokuşdan çıkıyon allahım büyük bu mübarek günün yüzü hürmetine sana işlh ikiz verir rabbim sabrınla imtandır belkide geçen yıl benim yaşadıklarımı az çok gördün aglayarak sadece netteydim zor bi dönemdi ama şükür bu günüme bakalım sonu nasıl olcak bununda. dayan canım sen melak annesisin rabbim herkezi seçmez melek annesi olarak .....ben inanıyom bak olcak ........biraz kafanı dagıtmaya çalış hemde dua et bu gün cuma selayla ezan arası dua et o satte bi dakka varmış dualar geri çevrilmezmiş.rabbim bu gün içini yakıyosa senin ellerini açmanı istiyor senin ondan istemeni bekliyodur canım biliyom işdesin olsun dua et rabbim verir bak görürsün dersinnnnnnnnnnnnnn öpüyorum üzülme
kuzum benim sen kendini daha kötü yapmak için sebeplermi yaratıyosun bak sinirlenicem artık heehem sen inançlı bir insansın ...seni benden daha iyi kimse anlayamaz çok iyi biliyorum yaşadıklarını ama sabredicez dayanıcaz hadi kuzum tövbeni çek içini rahatlat daha oynak bişeyler çal kendine...başka şeylerden bahset,açılırsın,tamammıııııı:))
kızlar selam nasılsınız????? şu ayrıntılı ultrasopn nedir bi anlatın ban heleee... hangi haftada yapılıyo..1 saat ultrasona mı giriyoruz???
yaseminn çık çabuk bunalımdan aç bi angara oyun havası oyna hadi canım... olan oldu, bak bana ağladım ağladım da noluyo başka mutluluklar unutturucak o acını inan bitanemmm...yıpratma kendini lütfen..
sağol kuzucum sende iyisin dimi?? walla o konuda hiç bir fikrim yok çünü hiç nasip olmadıkızlar selam nasılsınız????? şu ayrıntılı ultrasopn nedir bi anlatın ban heleee... hangi haftada yapılıyo..1 saat ultrasona mı giriyoruz???
yaseminn çık çabuk bunalımdan aç bi angara oyun havası oyna hadi canım... olan oldu, bak bana ağladım ağladım da noluyo başka mutluluklar unutturucak o acını inan bitanemmm...yıpratma kendini lütfen..
bu akşam çalışma yapalım da en iyisi ben kendimi iyi hissedeyim:):)terbiyesizim mubarek vakit ne konuşuyom ama bu sefer sanki iyi olcak inşalalhhhhhhh:)valla insanların abukluklarından görüşmek bile istemiorum halamın kızı bana dediki ilişkiye çokmu girdiniz hamileyen sanane be malll sana ne sen çok girdin galiba abla dedim ben cahil değilim dedim sustu kaldı
tam o vakti bekliodum bende kuzum dua etmekten başka bişi iyi gelmio zaten şükür yeniden namaza başladım bide hergün 770 tane ya varis okuyorum onu da bi yerde okumuştum gebelik için diye bildiğiniz başka bişey varsa paylaşırsanız sevinirim allah yardımcımız olsun senin meleğinde sağ salim gelecek annesi inşallah
açtım kız zaten burhan öçal açtım oynamaa geldik albümü roman havaları geldim kendime allah isyane ttirmesin kuzum bizi hep şükür edelim sabr edlim inşallah peygamberlerimizin sabrından birazcık versin rabbim bize amin......sen nasılsın bugün buralar biraz serin adana nasıl
ayyy angara havası hee:)roman havası açtım bende kendime geldim cidden müzik insanı çok fazla etkilio yaasen benim umudumsun biliosun iyi bak yeğenime :)napıon işler nasıl yoğunmu yine
bravo diyorum o halanın kızına,sanki karşısnda cahil bi insan var ne yapman gerektiğini emininm ondan daha iyi biliyosundurbu akşam çalışma yapalım da en iyisi ben kendimi iyi hissedeyim:):)terbiyesizim mubarek vakit ne konuşuyom ama bu sefer sanki iyi olcak inşalalhhhhhhh:)valla insanların abukluklarından görüşmek bile istemiorum halamın kızı bana dediki ilişkiye çokmu girdiniz hamileyen sanane be malll sana ne sen çok girdin galiba abla dedim ben cahil değilim dedim sustu kaldı
ayyy angara havası hee:)roman havası açtım bende kendime geldim cidden müzik insanı çok fazla etkilio yaasen benim umudumsun biliosun iyi bak yeğenime :)napıon işler nasıl yoğunmu yine
canım yaaasağol kuzucum sende iyisin dimi?? walla o konuda hiç bir fikrim yok çünü hiç nasip olmadı(
canlarım HAMİLEYKEN VE ÖNCESİNDE hergün 7 .7 den fazlada olabilir elemneşrah suresi bebek dursun diye okunuyo.meyrem suresi elmaya okunuyo karı koca bölüp yiyo .ben senin için araştırım akşam yazarım canım sen yeterki oku .DUMANCIMMMMMMMMM merak etme o da aynı diğerleri gibi ekranda karşında yani kalbini kaburgallarını görüyon ama ben endişeden adam gibi bakamadım doktora nasıl nasıl demekden ........... doktoruda terlettim yani eminim seninde öyle olur ama en son yüzünü net gördüm herşey iyi dedikten sonra .......şuan sela okunuyo selaların hürmetine rabbim hepimize hayırlısıyla versin
kızlar selam nasılsınız????? şu ayrıntılı ultrasopn nedir bi anlatın ban heleee... hangi haftada yapılıyo..1 saat ultrasona mı giriyoruz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?