kızlar yazılanları yarım yamalak okudum bana düşmez belkide ama bu kadar karamsar olmayalım buda hayatta biizm testimiz.. rabbimin sınaması.. deden baban annen ölür sınanırsın ve evladınla sınanırsın..rabbim kulum çok dua ediyor beni unutmadan el açıyor kabul ediorum duasını ama ondan istediğini aldığımda dua edecek mi yoksa isyan mı edecek der sınar.. gidene değil gelecek olana umutla sarılalım.. elimizden ne geldi ne yapabilirdik ki çaresi var mıydı kurtarabilmenin yoktu herkesin doğacağı dakika belli iken neyi zorlayabilriz. zorla sokuyoruz bunalıma biz seviyoruz acı çekmeyi.. ben düşük yaptım tabiki yeniydi daha varlığını yaşamadan yokluğuna alış dediler buda zormuş ama 1 gün ağladım dedim benim evlat hayırısz çıktı anasını beğenmedi dedim üzülmemeye çalıştım duygusal müzik hemen değiştirdim gibi gibi önemli olan şu yaşıyorum eşim yaşıyyor sağlıklıyım mutluyum önce şükürler olsun giden gitti geride kaldı kızlar nolur gelecek olana bakın gelmesi için umut verin pozitif olmamız lazım.. beyin çok önemli ne hiseidosan vucud onu tetiklior. nolur size gerçekten gerçekten yalvarıyorummmm bu kadar umutsuz olmayın hayat herşeye rağmen yaşamaya değer. ve en güzeli aynı teselli olan şehit anaları var ya bizimde cennette meleklerimiz var hamd evinde buluşacaz onlarla...geriye bakarsan ileriyi göremezsin geride kalırsan önündekileri anlamazsın hayatı eziyete çevrimeyelim lütfen bu dakikadan sonra beyin temizliyoruz geçmişteki herşey bir rafa kaldıryoruz ve hergun umutlu mutlu yazılar yazıyoruz kusruma bakmayın anlıyorum sizi ama bu acılar böle anlata anlata dinmiyorrrrrr sadece mutluluk bunu aşar .....allahım en kısa zamanda evlatlarımızı bize bağışlar ben isyan etmiyorum senin doğru bildiğin bir şeyler vardır belki gelecek evlat hayırlı değildi bana belki ben ona belki başka bişi ama sen ne zaman ol dersen hazırım ben allahım...
slm arkadaşlar bayadır üyeyim geziniyordum hamileik belirtikleri nedir diye... şimdi ise düşük nedir diye...hepiinize çokkk geçmiş olsun demek istiyorum..ben doktorum tarafından yeterince aydınlatılmadım başka şehirden gün aldım haftaya ama meraktan ölecem. 1 yıllık evliim 30 yaş oldum .. bu ayın başında korunmamaya başladık. hemen olmaz die acelemizde yoktu. ama bu ay hep içimde olabilir diye düşündüm vucudumu biliorum ve garip kasık ağrıları batmalar anlık kramplar bacak ağrıları göğüste belirgin büyüme yaşadım başka bişi olurmu die doktora gittim adetime 10 gun vardı kanda 1.20 negatif çıktı sordum ama erken daha belli olmamış olabilir mi yok dedi .. nese adet günüm geldi (çarşamba)ama gelen yok sarı akıntıdan başka dedim hamilemiyim aldım test silik ama belli çıktı. ertesi gün 2 tane daha aynı. cuma günü ayın 22 doktora gittim kanda 20.91 ve hamileyim ama değer daha yeni az dedi haftaya gel dedi yolladı. akşam kanama başlar gibi kahveli kanlı akıntı acile koştum düşürcen dedi değerim 17.02 yani 4 saat hamileyim die sevindim sonra düşürcem die yıkıldım. eve geldim sabah kanama başladı ama çok acı olmadı aynı adet işte. pazar gunu bitti gibi sonra temizlendim yani 1 günde kanamam bitti. salı doktora gittim kana baktı 6.37 sıfırlanmış dedi bende iide bu sıfır değil dedim 1.20 benim sıfırım olsun sıfır kabul edebilirz günlük hayata don dedi hemen başka hasta aldı daha sorularım vardı ilgilenmedi içimden saya saya çıktım. ama dun markete gitim ağırıd poşedim canım yandı kasıklarım gene battı ağrı gene adet olcakmış gibi oluo ama anlık.. bebek düştümü yoksa daha düşmedimi ben anlamadım yada parça kaldımı bakmadı ne alttan ne ultrasından.. karnım hala şiş..göğüsümde. böle olan varmı 1 günde düşük yapan kanaması 1 gün süren acı çekmeyen...
tamam canım aydınlat beniii bekliyorumcanım selam, ben şimdi çıkıyorum evden gelince ayrıntılı anlatırım ayrıntılı ultrasonu:)
19-24. haftalar arası renkli makine ile bakılıyor. 2 boyutlunun göremediği tüm ayrıntıları mesela kalp odacıklarına kadar bakılıyormuş. Bi de yüzünü falan görcez. Gelince anlatırım canoooooooo.
geçmiş olsun cnm Allah birdaha aynı şeyleri yaşatmaz inşallah...Merhaba arkadaslar, malesef ki aranıza bende yeni katıldım... Bir hafta önce 17haftalık oğlumu kaybettim. Kısaca anlatayım,1ay boyunca kanamam oldu ne yaptıysak kanama bi türlü kesilmedi,kanamayla beraber suyum da bitmiş meğer,hic farkedemedik... Bu yüzden bebeğimin yasama sansı kalmamıs ve düşük basladı,suni sancı verdiler ve doğum yaptım ve bebeğim cennete uçtu..... İşte böyle cok zor bi süreçteyim,nasıl atlatıcam bilemiyorum.. Rabbim dayanma gücü versin hepimize inşallah,aranızda benim gibi olup 2.bebegini kucağına alan varmı,güzel haberler duymaya cok ihtiyacım var....
geçmiş olsun cnm sende hoşgeldin aramıza...kimyasal gebelik geçirmişsin sanırım adetle birlikte atılmış...kürtaja gerek kalmaz diye düşünüyorum çünkü adetle birlikte atılır bu durumda...en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın inş.slm arkadaşlar bayadır üyeyim geziniyordum hamileik belirtikleri nedir diye... şimdi ise düşük nedir diye...hepiinize çokkk geçmiş olsun demek istiyorum..ben doktorum tarafından yeterince aydınlatılmadım başka şehirden gün aldım haftaya ama meraktan ölecem. 1 yıllık evliim 30 yaş oldum .. bu ayın başında korunmamaya başladık. hemen olmaz die acelemizde yoktu. ama bu ay hep içimde olabilir diye düşündüm vucudumu biliorum ve garip kasık ağrıları batmalar anlık kramplar bacak ağrıları göğüste belirgin büyüme yaşadım başka bişi olurmu die doktora gittim adetime 10 gun vardı kanda 1.20 negatif çıktı sordum ama erken daha belli olmamış olabilir mi yok dedi .. nese adet günüm geldi (çarşamba)ama gelen yok sarı akıntıdan başka dedim hamilemiyim aldım test silik ama belli çıktı. ertesi gün 2 tane daha aynı. cuma günü ayın 22 doktora gittim kanda 20.91 ve hamileyim ama değer daha yeni az dedi haftaya gel dedi yolladı. akşam kanama başlar gibi kahveli kanlı akıntı acile koştum düşürcen dedi değerim 17.02 yani 4 saat hamileyim die sevindim sonra düşürcem die yıkıldım. eve geldim sabah kanama başladı ama çok acı olmadı aynı adet işte. pazar gunu bitti gibi sonra temizlendim yani 1 günde kanamam bitti. salı doktora gittim kana baktı 6.37 sıfırlanmış dedi bende iide bu sıfır değil dedim 1.20 benim sıfırım olsun sıfır kabul edebilirz günlük hayata don dedi hemen başka hasta aldı daha sorularım vardı ilgilenmedi içimden saya saya çıktım. ama dun markete gitim ağırıd poşedim canım yandı kasıklarım gene battı ağrı gene adet olcakmış gibi oluo ama anlık.. bebek düştümü yoksa daha düşmedimi ben anlamadım yada parça kaldımı bakmadı ne alttan ne ultrasından.. karnım hala şiş..göğüsümde. böle olan varmı 1 günde düşük yapan kanaması 1 gün süren acı çekmeyen...
kızlar yazılanları yarım yamalak okudum bana düşmez belkide ama bu kadar karamsar olmayalım buda hayatta biizm testimiz.. rabbimin sınaması.. deden baban annen ölür sınanırsın ve evladınla sınanırsın..rabbim kulum çok dua ediyor beni unutmadan el açıyor kabul ediorum duasını ama ondan istediğini aldığımda dua edecek mi yoksa isyan mı edecek der sınar.. gidene değil gelecek olana umutla sarılalım.. elimizden ne geldi ne yapabilirdik ki çaresi var mıydı kurtarabilmenin yoktu herkesin doğacağı dakika belli iken neyi zorlayabilriz. zorla sokuyoruz bunalıma biz seviyoruz acı çekmeyi.. ben düşük yaptım tabiki yeniydi daha varlığını yaşamadan yokluğuna alış dediler buda zormuş ama 1 gün ağladım dedim benim evlat hayırısz çıktı anasını beğenmedi dedim üzülmemeye çalıştım duygusal müzik hemen değiştirdim gibi gibi önemli olan şu yaşıyorum eşim yaşıyyor sağlıklıyım mutluyum önce şükürler olsun giden gitti geride kaldı kızlar nolur gelecek olana bakın gelmesi için umut verin pozitif olmamız lazım.. beyin çok önemli ne hiseidosan vucud onu tetiklior. nolur size gerçekten gerçekten yalvarıyorummmm bu kadar umutsuz olmayın hayat herşeye rağmen yaşamaya değer. ve en güzeli aynı teselli olan şehit anaları var ya bizimde cennette meleklerimiz var hamd evinde buluşacaz onlarla...geriye bakarsan ileriyi göremezsin geride kalırsan önündekileri anlamazsın hayatı eziyete çevrimeyelim lütfen bu dakikadan sonra beyin temizliyoruz geçmişteki herşey bir rafa kaldıryoruz ve hergun umutlu mutlu yazılar yazıyoruz kusruma bakmayın anlıyorum sizi ama bu acılar böle anlata anlata dinmiyorrrrrr sadece mutluluk bunu aşar .....allahım en kısa zamanda evlatlarımızı bize bağışlar ben isyan etmiyorum senin doğru bildiğin bir şeyler vardır belki gelecek evlat hayırlı değildi bana belki ben ona belki başka bişi ama sen ne zaman ol dersen hazırım ben allahım...
semroşum canım hoşgeldin... ben iyim 10+3 olduk çok şükür... sen nslsn? hangi gün tahminen doğum? bi sıkıntı yoktur inş.kıslar nasılsınız
nazlım uzme kendını dualarımız senınle
dumancım sen nasılsın kac haftalık oldunuz allahın ıznı ıle
semroşum canım hoşgeldin... ben iyim 10+3 olduk çok şükür... sen nslsn? hangi gün tahminen doğum? bi sıkıntı yoktur inş.
hosbulduk canım çok şukurler olsun baya buyumussunuz 30 haftanız kalmıs canım ıns hersey çok ııı olur rısklı zamanlar baya baya gecmıs nerde ıse yakında cınsıyetı belllı olacak :)
3 temmuz belırlene dogum tarıhımız bakalım beklıyoruz sorunum olmazmı canım benım dıger adım sorunnn sıkıntııı :)
suyum olması gerekenden fazla canım cok dıkkat etmem gerekıo bırden bosalırsa kordon sarkabılır ve bebege zarar verebılır dedı doktor sureklı kontrollere gıdıyorum yarın yıne gıdecegım bakalım ne olcak normalde olsa sımdıye alırlardı ama tayyp bızı mahvettı yaa :)
kuzum öle düşünme yaaa bende iğneyi bırakmadan yaptırıcam ama nasıl yaptırmam lazımki acaba bu test için devletten randevu alsam normal kadındoğumcu yapıyomu ???sabahın bu satinde uyuyamadım bakıyım dedim kimsecikler yokkkkkkk.TUGBAAAAAAAAAAAAAAAAcım bana yapıldı şimdi benimkide yanlışmıdırki koskoca ünüverstede yapıldı yanlış olsa yapılmazdı kafam karıştı canım
sağol canım inş.:))bende çok şükür iyiyim canım bebişte çok şükür iyi :)evet canım ben 21. haftada hissettim tam olarak çok şükürsende hissedeceksin inş. canım ben biraz geç hissettim bakalım senin kuzucuk ne zaman anneye merhaba diyecek:))
kızlarrr günaydınn :))
doktordan geldik şimdi 2 li testimiz yapıldı ense kalınlığı normal kanda verdim 3 gün sonra çıkıcakmış... ilk ultrasonla baktı bizimki uyuyo hareket etmiyo korktum önce sonra doktor bi salladı dönmeye başladı elleri ayaklarına baktık herşeyi normal kuzumun :)) hee bide doktor teyzemiz yanılma payım var ama erkeğe benziyo dedi oğuşum geliyo galibaa :)))
kuzum öle düşünme yaaa bende iğneyi bırakmadan yaptırıcam ama nasıl yaptırmam lazımki acaba bu test için devletten randevu alsam normal kadındoğumcu yapıyomu ???
inşalaah kuzummm o zaman 7 8 hafta sonra falan bende hissetmeye başlarım Allahın izniyle :))
çok çok saol cnmmm aminn Allahımm isteyen herkeze nasip etsinn inşallahhhcanim cok sevindimsaglikli olmasina ve hersyein yolunda olmasina cok sevindim saglikla gelsin kucagina bebisin
beni doktorum yolladı yazı verdi elime hemen yapılsın diye ünüverstede yaptırdı
merhaba kizlar
ben dusukten beri 6 ay gecti ve normal kontrolume gittim cok sukur rahim normal yumurtaliklar temiz, korkuyordum uzun sure gitmedim diye ama hersey yolunda
bunun haricince bahsettigim bir virus var ve doktorum iyki hamile kalmadin bu ay yoksa dusuk yapardin dedi, ve esimle tadeavi olucaz bu ay ve tamamen gecene kadar korunmak zorundayiz. net bir ay korunucaz ama umarim onumuzdeki ay hersey yoluna girer ve calismalara baslariz. oysaki ben bu aydan cok umitliydim 7.ayda geliyor benim bebis ilkinde oyle olmustuoyle iste korunmasam olur mu olur bebek aylarca olmadi bu ay olur sonra virusle yine tehlike olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?