Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

günaydın kızlarrr

TUĞBAA çok sewindim herşeyin yolunda olmasına ama ben sana oğlun olacak demiştim dimiiiiiiiihayırlı sağlıklı olsunda kızı erkeği farketmez...

çokçok saol cnm benimm :)) evet kuzum sen ve nazlım erkek demişti doktorda erkek dedi ama 1 ay sonraki kontrolde kesinleşicek dedi kısmet sağlıklı sıhatli olsunda hiç önemli diil cinsiyeti :))

genelde adetin 3 yada 4 üncü günü çağırıyolar ama seni öncelikle rahim kontrolü için çağırıyodur muhtemelen o yüzden bir sorun olmaz canım belki daha sonrasında takibe alınca adetliyken çağırır...

çokçok saol cnm benimm :)) evet kuzum sen ve nazlım erkek demişti doktorda erkek dedi ama 1 ay sonraki kontrolde kesinleşicek dedi kısmet sağlıklı sıhatli olsunda hiç önemli diil cinsiyeti :))

tabiki öneml olan o..kilo aldın mı tuğba göbüşün çıktımı???

tabiki öneml olan o..kilo aldın mı tuğba göbüşün çıktımı???

yok kuzum kilo almadım hatta 67.5 la hamiş kaldım sonra 64 e düştüm şimdi 65 in içinde geziniyorum :)) 67 den kalan göbüşüm var onun içi doluyo galiba :))

Kızlar dün dediğim gibi ayrıntılı ultrasonumuz vardı.
Eşimle gittik, hemen girdik. Bu arada belirtmeden edemeyeceğim Yenibosna Nisa hast. Dr. Reyhan Hanım İstanbul'daki arkadaşlara şiddetle önerilir, ben böyle şeker bir doktor görmedim, tabi kendi doktorumdan sonra:)
Doktor ablamız kızımın heryerine baktı teyzeleri. Kordondan akan kan miktarı, hızı, kalp bölümleri, odacıkları, tüm iç organları, damarları, iskelet, kas, dudak, damak, beyin, kafatası üyeleri, su miktarı, plesentanın yeri konumu kısaca herşey. 15-20 dakika sürüyor. İç organları anlatırken böbreği geçti birazdan söyliycem dedi. Ben tabi hazırlıklıyım daha önce kendi doktorum söylemişti. Neyse en son böbreklerde pelviektazi olduğunu ama çok önemli olmadığını sadece doğumdan sonra yapılacak bir ultrason ile gerekenin yapılaccağını söyledi. Tamam dedim. Allah'a şükür sadece böbrekte genişleme var ama çok hafif derecede. Onun dışında hiç bir sorunumuz yok.
SOnra da renkli boyuta geçip yüzünü gösterdi, güzel kızım uyuyodu elini yüzüne getirmiş, çok üzüldüm sonra rahatsız ettim görmek uğruna diye ama napim çok merak ediyorum.

Allah hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın. Bu dünyaya anne olmak için geldiğimizi düşünüyorum. Allah hepimizin doğmuş olan yolda olan ve doğacak bebeklerini korusun...

ben de erkek dediydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim....
Allahım inşallah sağlıkla kocağına versin tatlım bebişini...

oyyy kuzum yaaa valla bende olsam kıyardım görmek için ki bugün öle yaptık uyuyodu hareket etmiyodu korktum zaten doktor oynattı döndü falan için rahatladı :))) maşşallah kuzuna bitanemmm Allahım bundan sonrası için sağlıklı doğum inşallah önce size sonra bizee :))
ben de erkek dediydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim....
Allahım inşallah sağlıkla kocağına versin tatlım bebişini...

ahh evet kuzum sende demiştin unuttum ben :)) aminn kuzum inşallahhhh

Canım tugbacımmm
erkeklerı cogalttık desene hayırlı ugurlu olsun rabbım kucagına almayı nasıp etsın

aminn kuzum inşallahhh evet erkekler çoğaldı :)) ay ne güzel yaa bikaç güne alcan bebeğini kucağına Allahım bizede nasip etsin inşallahh

selam kızlar nasılsınız bakalım? tuğbacım canım demek seninde oğluşun olacak ne güzel Allah tamamına erdirsin.... pempetekir cnm sağol ayrıntılı ultrasonu ayrıntısıyla öğrendim sayende,inşallah bizde yaşarız o heyecanı
kızlar ben bugün yine kan verdim,500 ün altına düşmesini beklediğimiz değer 930 civarı bişey olmuş...dr hamileliğin son haftalarında 1200 lere çıkar demişti en yüksek..ne demek oluyo bu gerçekten anlamıyorum daha yeni gördüm bebeğimi herşey yolundaydı ama pıhtılaşmam artıyosa damarlarım tıkanıyo ve bebeğimde beslenemiyo demektir.inşallah olumsuz etkilenmez üzülmemeye çalışıyorum daha kötü olmasın diye ama bebeğime rahat bi ortam sağlayamadığım içinde kahroluyorum artık oturup beklemekten başka bişey gelmiyo elimden gerçekten tüm bunların sonunda hayat bana neler yaşatıcak onu sağlıklı kucağıma alabilecekmiyim çok merak ediyorum.

DUMANCIM canım sıkma canınnı allah büyük rıskı varsa 2 taşın arasındada olsa gelir .ama nasip olmayınca olmaz.ham bak gelişim gerili yokmuş bebişin iyiymiş.sende kahrolma elinden geleni yaptıgını bebeğin biliyo üzülme allah büyük dua et canım

kızlar tabiki sözüm size direk değil kendimi kötu hisettim umutsuzsunuz demiyorum böyle olanlarda var ben yazımda daha ileri boylarda kaybedenlerde var tabiki demiştim ama bazıları yıllarca kendine gelemeyennlerde var bi kaç okudumda onları hitaben genel yazdım zaten öleki bende sizlerden ilham alarak kolay atlattım ... 1 günde düşük yapmak bende duymadım araştıırodum ama bulamadım değerim düşmese yerleşiordur derdim üstüne görme derdim ama değil sanırım ya ama işte ne bileyim özele randavum haftaya .. ama adet 1 gün surdu 5 gun sonrası değerim 6.37 di. bugun 1. hafta oldu tam ve 2 gundur normal akıntım var sarı akıntı var neden bilmiırum

canım sadece dua et. Allah rızkını verdiyse o bebek gelir, ne olursa olsun sen kendini suçlama ya da isyan etme. Elinden geleni yap gerisini tevekküle bırak tatlım. Muhakkak en hayırlısını O bilir...

günaydın kızlar

ben bu ara giremiom fabrikada ortalık fena karıştı işten çıkarılanlar şikayet edilenler patron barut gibi herşeyimiz batıyo tatile çıksada rahatlasak tek tek yazamıom kusura bakmayın
herkesi öptüm

geçm,ş olsun şirinege. Allah en kısa zamanda yeni bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah. Allah sabırlar versin...Zor bir süreç...

Geçmiş olsun yasemeny. Kimyasal gebelik olabilir belki ama benim sana şu an tek tavsiyem doktorunu değiştirmen olabilir. Bu işte doktorun seni iyi hissettirmesi çok etkili ve önemli. Kendini iyi hissettirecek, merakını giderebilecek bir doktor edin, ona hemen muayene ol. Hem herşeyin yolunda olduğuna emin olursun, kafan da rahat eder, yoluna öyle devam edersin...

Çoook zor bir süreç, sonradan daha da koymaya başlayan bir süreç. Umudu yeniden yakalamak zor, içimizdeki duygularla mücadele etmek zor...Ama umut hiç bitmez, umutsuz yaşanmaz zaten...

Canım öncelikle geçmiş olsun. Bana da doktor adetliyken gel dememişti. Sorun olacağını sanmıyorum...O işini biliyodur.

TUBİŞİM güzel haberlerinin devamını bekliyorum canımm, yoldaşımmm :))

DUMANIM dua et. Başka da yapılacak hiçbirşey yok zaten. Herşey sonunda olacağına varıyor. Güzel olacak Allahın izniyle...

Ben hafta sonu yazlığa gittim, denize girdim, yüzdüm eğlendim. Bu aralar iyiyim çok şükür. Temmuz ayına girdik, Eylüle gün sayıyorum tedavi için...

ben gecen hafta 10 haftalık bebebğimi kalbi durduğu için kaybettim
kürtajla aldılar
şimdi en az bir iki ay korunup sonra tekrar hamile kalmak istiyorum..spiral takmak istemiyom
iki üç ay için ..hap alamıyorum
başka bi korunma yöntemi bilen varsa bana yardımcı olurmusunuz
aile hekimi tatile çıkmış bu gün ona sorayım dedim
şimdiden sağolun

geçmiş olsun mavi masal, Allah bir daha düşük yaşatmasın, bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Arkadaşım bana sorarsan ben derim ki şimdiki aklım olsa hiiiç korunmazdım. Koyver gitsin...

ne yapıyosunuz nasılsınız??
DUMAN kuzum sıkma canını bebiş iyiymiş bak endişelerini çok iyi anlıyorum canım,inşaallah bebeğini kucağına alacaksın bu kez..aklıma geçen ne geldi bak ama unuttum sana yazmayı sen rizeye gittin ya orda lahana yemeği falan çok yaparlar sana sakın lahana yeme dicektim unuttunm lahanada acayip pıhtılaşmayı arttırıyor..

NAZLIM sana işlerinde kolaylıklar diliyorum canımm..
MİRAGE,TUĞBA,SEMRA,EWERY,PENPETEKİR,DİRMİT,MUGE,PAŞAM unuttuğum varmı acaba:44:hepinizi öpüyorum kızlar
ayrıca yeni gelen arkadaşlarada geçmiş olsun diyorum....

iyileştin mi beydağlım?? napıyosuuun? biz de seni öpüyoruz...Bugün yine kimsecikler yok burda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…