Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

slm arkadaşlar.geçen hafta çarşamba günü sürekli gittiğim doktora gittim ve bebeğin kalbinin durduğunu kürtaj gerektiğini söyledi.bende başka bir doktora gittim emin olmak için ve 2. gittiğim doktor yaşıyor kalp atışı var bebek 6 hafta 3 günlük dedi.aynı gün başka bir şehirde başka bir doktora gittim ve o da yaşdığını söyledi.bende yaşıyor diye eve sevinçle geldim.
bugün hepsinden farklı bir doktora gittim ve yine bebekte kalp atışı yok dedi.beni radyoloji uzmanına gönderdi oda ultrasonda baktı ve bebek 6 hafta 5 günlük kalp atışı yok dedi.kafam karma karışık hangisine inanmalı bilmiyorum.

merhaba kizlar

ben 3 ay korunmak zorundayim ilac tedavisi olacak esimle bana virus icin
uzgunum ama bir yonden de her iste hayir vardir diyorum
bakalim ne olacak

gecmis olsun
umarim saglikla yeniden hamile kalirsin
benim esim korunacak prezervatif ile
geri cekme yontemi var ama ilkel bir yontem, bir de risk var tabi koruyuculugu cok yuksek degil ama biz uzun sure kullandik birsey olmamisti

eger sadece 2 ay icin korunmak soz konusuysa dedgin gibi hap kullanmaya gerek yok, spiral anlamsiz olur zaten bebek dusunuyorsun sonra, en guzeli ya esinin ya da senin kondom kullanmaniz

bilmiyorum ama umarim bebegin seninledir ve saglikla devam eder hamileligin

hadi ya lahana yemegi kisin bizim vazgecilmezimizdir ve cok fazla tuketiriz, oyle bir yonu oldugunu bilmiyordum ogrenmis oldum saol

biz de seni opuyoruz duman umarim saglikla rahatlikla surer hamileligin geri kalan zamanlar ve bir an once bebisini kucagini alirsin

ben 3 ay uzagim bu konulardan uzgunummm ama ne yapayim bari 3 ay sonra sip diye gelse bebis de o kadar bekleyince biraz da beklemek zorunda kalmasam amin

kızlar sağolun güzel dikleriniz için.akşam dr la konuştum öncekilerde yaşadığımız senarya yeniden canlanıyo gibi dedi,hazırlamaya çalışıyo sanki beni en kötüsüne.. iğne dozum 2 kat arttı... iyi olmaya çalışıyorum elimden geleni yapıcam ama yine buruk geçiyo günlerim...aklım hep bebeğimde.. dualarınızı eksik etmeyin bizden,kiminduası kabul olur belli olmaz.öpüyorum sizi.

günaydınlar .gece giriyom gündüz giriyon nerdesiniz.nazlımmmmmmmmmmmmmmmmm sabah kuşum yoksunnnnnnn dumanım.paşşşşşşşşşşşşa zaten gözükmüyo tugba ismini sayamadıklarım uyonuzmu bende yaz geldi uyku giti iyisinizdir heralde biraz yazın bişeler bakıyom bakıyom yoksunuzzzzzzzzzzz canlarım özledim SEMRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAdogdumu kız bebişin bu gün son gündü heralde bildim kadarıyla

lahana haricinde de bir sürü şey var canım..3 ay ara vereceksin diye bizden de uzaklaşma canım yaa...

canım benim inşaallah bu iğne dozu işe yarar ve herşey yolunda gider dualarım seninle canını çok sıkma ne olur bebişini kucağına alırsın inşaallah:))

günaydın...ya hep ben gelirdim kimse olmazdı ne kötü oluyo dimi nasılsın canım bebiş nasıl??
Günaydın kızlarrr...napıyosunuz? nerdesiniz? semra doğum yaptı mı acaba??

sanada günaydın kuzum ,semra bugün doğuruyomukiay nasıl haber alıcazki ondan...

geçmiş olsun canım seninki çok karmaşık bir durum olmuş..yani bir yerde görünüp bir yerde görünmemesi ilginç bence bir doktora daha git ve ona göre ver kararını...

kızlaaar nerdesiniz yaaa? daha sık gelin de eski sohbet ortamımızı yeniden yaratalım şurdaa...gittim tüp bebekte başlık açtım, eylülde tedaviye başlayacak olanlar gelsin diye kimse gelmedi (( kaldı topiğim orda öksüz öksüz :))))

ben de topic acsam kime cevap vermiyor bakiyorum bakiyorum 0 cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…