buraya yazdıktan sonra bir daha baktım ki iki kişi cevap yazmış. ay nasıl mutlu olduummm :))) reklamcı gibi vurucu bir cümleyle topic acmak lazım herhalde :))
geçmiş olsun mavi masal, Allah bir daha düşük yaşatmasın, bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Arkadaşım bana sorarsan ben derim ki şimdiki aklım olsa hiiiç korunmazdım. Koyver gitsin...
hadi gozun aydin :)) ugurlu gelsin topic sizlere
ne bileyim dr diyo en az 6 ay korun
okadar beklememde ama en azından bende diyorum 3 ay korunayım mayıs gibi doğayım boğa burcu olsun
selam kızlarsemradan ses yok dime..
miragecim topiğin hayırlı olsun,topik açanlar kısa bi süre sonra hamile kalıyo biliyomusuuuun... inşallah o şans sana da vurur
günaydın kızlar kandiliniz mubarek olsun
rabbim dualarımızı duysun inşallah
semroş naptı acaba kimsede cebide yok onun inşallah sağ salim almıştır bebeğini kucağına darısı bekleyenlerin başına inşalahh
nazlım nerelerdesin?? hoş geldin...
günaydın kızlarr. kandiliniz mübarek olsun...
offf canım size şöyle uzun uzun birşeyler anlatmak istiyor ama anlatacak birşeyim yok. yani bebek konusu olmasa da olur, herhangi birşey. çenem düşük kalktım bugün :)))
mirage burdayım kuzum ay işler pek yoğundu anam b taraflarımdan soludum kaç gündür napıon bakim iyimisin
every dilek günaydın kuzular napıonus bakim benim patronum tatile çıktı yuppiii bende 3 ağustosda izne çıkıom teee bayramdan sonra işe döncem ramazanda aldım izin evde bol bol ibadet ederim ders çalışırım dinlenirim kpss ye başvurcam
günaydın bebişim,oh ne güzel walla çık iznine kız senden mahrum mu olucaz yani özleriz seni ama ..belkide hamiş dönersin buraya..
kuzu ramazanda zor be iftar sahur bide biz ramazanda çok yoğun günler yaşıos şükürler olsun iftarda ya biz birilerinde ya birileri bizde arkadaşlar arasından tek evli benim hepsi sevgilieriyle nişanlılarıyla geliolar bize e sonra oturuyolar teraviye ulucamiye gidios ulucami bizim eve 10 dakika yat kalk bebek yapmaya fırsat kalmaz inan cumartesi günleri sahurda bile geliyo birileri her cumartesi iftardan sonra dıarı çıkıos sahura 2 saat kala eve gelios sonra sahuru yapıp yatıos hayırlısı rabbimden bakalım bu ay denedik kuzum fazla kasmadan inş yakalamışıszdır ateşime göre yumurtam çatladı akıntımda vardı
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com günlerimizi değerlendirdik kocam dün akşam bana istersen aşılama yaptıralım dedi:)ben seni mutlu edmiorum artık seni mutlu etcek tek şey bebek dedi çok üzüldüm neler düşünüomuş meğer bende gerek yok 6 ay deneriz olmazsa yaptırırız dedim
ben telefondan girerim kuzum okurum yazabildiim kadar yazarım merak tme sizleri 1 gün takip etmresem dayanamam burda yazamasam da hergün okuyorum
ay ne güzel yasemin ya keşke bienimde böyle çevrem olsa ramazanda bende çok sewerim böyle kalabalığı..demek eşin çok üzülüyor kuzum yaa sizde gerçekten hiç kasmayın ,konusunu daha az konuşun bence...kız gir tabi özletme kendini...
mirage burdayım kuzum ay işler pek yoğundu anam b taraflarımdan soludum kaç gündür napıon bakim iyimisin
every dilek günaydın kuzular napıonus bakim benim patronum tatile çıktı yuppiii bende 3 ağustosda izne çıkıom teee bayramdan sonra işe döncem ramazanda aldım izin evde bol bol ibadet ederim ders çalışırım dinlenirim kpss ye başvurcam
bende öyle yapmaya çalışıorum canım beni en iyi sen anlarsın birsen anlar paşam anlar tekrarlayan kayıp daha bi zormuş insanın her sferinde umudu daha kırılıyo sanırım hep duamdasınız hepiniz hakkımızda hayırlısı kuzumm keşke bursa da olsan seni de ağırlardım ama benim misafirlerim süper herşeyi kendileri yapıo:)ben salata ve sofra kuruyorum sadece gençer hünerlerini sergiliyo nişanlılarına sevgililierine bende faydalanıorum arada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?