Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

kız adam grip oldu diye çemkirilirmi:):):)alem kadınsın vesselam napsın adamcaaz yaz ortası nerden kapmış aman erkekler öyle biz her derdi çekelim kendileri bi kez gidiyo doktora hemen moda giriyolar kuzum rabbim herşeyi öyle kararlamış ki biz ne desek napsak boş o yüzden napıyotuz hayatı kendimize zindan etmiyoruz 3 ay çok kısa bi süre inan ömrümüzü kısa daha ne diyeyim:)

kızzzzzzz ben kilo veremiommm 2 kilo verebildim sadece sanırım sporla beraber diyet yapmak daha mantıklı akşamları yemeyerek sadece 3 haftada 2 kilo verebildim kendime 40 beden pantolon alkadım ağlıcaktım alırken dilekkk ben 36 beden bol gelen insandım ne hallere düştüm dana yasemin danaaaa

kız niye bağırıyosun adama onlar olmazsa ne yaparız biz...sanki isteyerekmi hasta olmuş zaten erkekler hasta olduğunda pek bir nazlı oluyolar yani benimki öyledir..kuzum bebek fikrinden uzak kocanla kafan raht bir şekilde yaşa ne yaşıcaksan 3 ay işte biraz rahatlamış olursunuz..kocişinin gönlünü al mutlaka..

bilmiyorum canim psikolojim cok bozuk, soyle kendime gelip onume bakmam lazim sonrasi gelir de su an icin garip duygular icindeyim.ama toparlarim birkac gun icinde
internetten arastirdim da dusuk yaptirir falan demiyor hic, cildiyeci de oyle sey olmaz dedi de benim jinekolog tedbir almak istedi sanirim en kotusunu dusunup, zaten asil onemli olan belki spermlerin yasamasi icin uygun ortam olmuyor bunun yuzunden ve bebek de olsa ona da bulasabilir..ufff insallah kurtuluruz da dinc bir sekilde ekim ayinda baslariz calismalara, kasim da bebisim gelse tam 1 sene sonra yeniden bebegim gelmis olur.
haklisin eger bir engel cikiyorsa var zamani demek ki canim tesekkur ederim desteginiz icin

ne demek yavrum bizi bizden başkası anlamıoki dün kk da bi yazı okudum kadının 2 kızı varmış dioki kıbrısda cinsiyet seçimi yaparak erkek bebeğe hamile kalabilirmiyim:)kayınpederi baskı yapıomuş onun derdide bu işte herkesn derdi başka:)herkes elinde olmayanı istiyo rabbim dermansız dertler vermesin sen kendini bişilere ver spora git pasta kursuna git ne bileyim içinden ne geliosa onu yap

oyle ya onra da uzuldum
dun sustu beni dinledi ben de agzima geleni saymisim yemek sirasinda bir de
neyse bugun toparliycaz durumu :)

kocalarımızı üzmeyelim lütfen:)
düşünsene dün bi arkadaşla konuştum dioki evladın bile olsa bi süre sonra kendi hayatını kurcak ve sen yine kocana kalcaksın adamlara iyi bakalım erken yaşta gçmesinler:)

kesinlikle oyle kari koca arasindaki huzur en basta geliyor
agzimizin tadi bozulmasin bebis de gelir birgun elbet :)

kız ben sana danaaaaaaaaaa yaseminnn demicem bak sen ecük tombiş olmuşsun o kadar canım onuda werirsin biliyorum...bende 34 veya 36 giyordum ama şimdi 38 giyiniyorum canım ne yapalım..

oyle ya onra da uzuldum
dun sustu beni dinledi ben de agzima geleni saymisim yemek sirasinda bir de
neyse bugun toparliycaz durumu :)

toparla mutlaka tamam..insanın kocası canının yarısı

ben iyiyim canım yaa. 3 kilo verdim, söylemiş miydim? 3 haftada verdim 3 kiloyu, çok yavaş gidio ya. yaşım küçükken daha hızlı veriyordum. ohh ne güzel izne çıkıyormuşsun. ben de 9 ağustosta gidicem tatile kısmetse.

benim artık hiç umudum yok doğal yolla hamile kalabileceğime dair. hiç inanmıyorum yani öyle birşey olacağına. oturmuş tedavi için gün sayıyorum. 69 gün kaldı tüp bebek tedavisine başlamamıza :) temmuza girdiğimizden beri bir heyecan sardı beni. zaman yaklaştı diye. 2 ay nasıl geçecek bilmiyorum. aşılama için para kaybı diolar nazlım. benim doktorum da öyle demişti hatırlarsan. normal ilişkiden çok farkı yok diyor, sadece mesafeyi kısaltıyoruz diyor. keçiboynuzu kürü yap, kendin de incir falan ye, biraz daha dene bence.

every, ben de yapmıştım bir kez buna benzer birşey. o zaman bebek için çalışma yapıyorduk, hastalandı diye kızmıştım. kendine iyi bakmıyorsun, bak bu ayı da değerlendiremiyoruz diye. off çok zor günler geçirdik ya düşününce hepimiz. Allah daha büyük dert vermesin, hastalık vermesin en önemlisi. alnımızda yazılıysa çocuk sahibi olmak olur zaten...kendini suçlama, tek bu çeşit tepkiler veren sen değilsin ama hatanı da anla, tekrarlamamaya çalış. yani daha doğrusu şöyle diyeyim: duygularını kontrol altına almaya çalış.

ya hızlı kilo aldım ama hızlı veremicem sanırım aman sağlığımız yerinde olsunda (hep bunun arkasına sığınıos zaten)

16.gun gibi duruyor ama birkac gun daha olcmeden kesin birsey diyemeyiz canim
ölçelim bakalım kuzum neler olcak ff biliyo herşeyi valla:)

kız ben yaptırmam şimdi aşılama filan kocamın lafı o dediğin gibi oda zamanı kısaltmak için söledi ama gerek yok inşallah kalmaz kuzum 69 gün neki bak kaç yaşımıza geldik ne anladık zaman hızla akıp gidiyo 1 senedir yaşadıklarımı biri bana sölese inanmazdım bende 3 haftada 2 kilo verebilidm :)sen sporada gidiomusun peki ben gidemiorum ramazan bi geçsin sonra gitces eşimle inşallah senin kaç hafta iznin nereye gitceksiniz

ben hiç sevmiyorum spor yapmayı ya. elimden geldiğince yürümeye çalışıyorum sadece. ben daha önce diyetisyene gitmiştim ve 7 kilo vermiştim. şimdi aynı diyeti uyguluyorum. evlenirken 49'dum, daha doğurmadan 60 gördüm ben, inanamıyorum gerçekten. şimdi 57'yim. ben yine bodruma gidicem Allahın izniyle. 6 gün kalıcam.

tüp bebek öncesi moral olur sizede ben evlenirken 57ydim şimdi 67 oldum dana gibiyim danaaaaa

tüp bebek öncesi moral olur sizede ben evlenirken 57ydim şimdi 67 oldum dana gibiyim danaaaaa

senin 10 kilo fazla olmus
benim 20 kilo :))) neyseki boyum var gostermiyorum kimse kilolu demez ama eskiden giydigim pantolonlarimin icine bacagim bile girmiyor :)

iyi fikir bu 3 ay bende kendimle ilgilenicem
oncelikle vucudumu sekillendireyim

senin 10 kilo fazla olmus
benim 20 kilo :))) neyseki boyum var gostermiyorum kimse kilolu demez ama eskiden giydigim pantolonlarimin icine bacagim bile girmiyor :)

iyi fikir bu 3 ay bende kendimle ilgilenicem
oncelikle vucudumu sekillendireyim

bencede spora filan yazıl kocanla ilgilen adamlara da az çektirmioruz yani iyi bize katlanıolar:)

dogru diyorsun eger simdi korunmayacak olsaydim bir de oyle bagirir cagirirdim
tam yumurtlama donemim geliyor sen grip oluyorsun spermleri yok ediyorsun koca ayimizi ziyan ediyorsun diye yapmadim degil hani daha onceleri de :)

ama cok pismanim bugun gonlunu almak icin planlar yapip duruyorum :)

zaten moralli olalım diye tedaviyi eylüle ertelemiştim. inşallah herşey güzel olur. aynı danalıktayızdır canım muhtemelen :))) çünkü benim boyum epeyce kısa, 1,55 mi ne...

zaten moralli olalım diye tedaviyi eylüle ertelemiştim. inşallah herşey güzel olur. aynı danalıktayızdır canım muhtemelen :))) çünkü benim boyum epeyce kısa, 1,55 mi ne...

hehehe benimde 158 boydan kurtarsaydık iyiydi benim annem şişmanları çok seviyo bana zayıfsın diyo ben bi ara 43 kiloydum balık hapı filan yediriyodu bana hep annemin yüzünde:)eylül güzel ay severim eylülü hep eylül ayında doğan bi kızım olsun istemişimdir adınıda yağmur yada eylül koymak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…