Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Ağlama Anneee,
henüz küçücüktüm elleri ayakları kucucuk bır bedendım ben kucuk bır bezelye tanesıydım. mucizevi bir seydim anne… senın gözlerinden görünüşüm kapkaranlık bır fotoğraf karesınde kucuk bır keseydim… mutlu muydun şaşkın mıydın ?bilmiyorum belki anıden karsına cıkmıştım belkide uzun süre beklenılmiştım .sana bu kocaman dünyada kucuk bır hedıyeydim.
Canım annem sana tutunmam gerekıyordu sımsıkı sarılmam gerekıyordu büyümelıydım karnında daha da buyuyup kucuk ayaklarımla kucuk tekmelerımı hıssetmeliydin. senı ve sevgılı babamı mutlu etmelıydım. Ellının sıcaklığını yuregının sevgısını hıssedıyorum anne cok kucuk olabılırım ama benım kalbım kocaman anne…
Uykularını kaçıran sorular var aklında şimdi . sürekli nedeni düşünüyorsun, kendinii suçluyorsun ,herkesin gözlerinden gözlerını kaçırıyorsun ne konuşmak geliyor ne de cıglık cıglıga kalmış yüreğinle susmak….gögüslerinin sızısı hala benı sana hatırlatıyor , gece anıden uyanıp artık bos kalan karnında elini gezdırıyorsun sonra derın bır nefes alıp göz yaslarına boğuluyorsun sessiz sessiz aglıyorsun gidişime. senın her göz yasın benım yüreğime damlayan bir ateş anne.yanağından süzülen gözyaşlarını kucucuk ellerımle siliyorum ve dualarına dualarımı ekliyorum güzel annem.
ağlama artık anne, üzülme senden kopuşuma.kucucuk meleğinim artık senın için dualar eden.cennetin kapısından birlikte huzurla girmek için seni bekleyen VUSLAT BEBEĞİNİM.yüregindeki acını bıtır artık anne. ben en savunmasız halimle en güvenli yerdeyim...ne olur artık ağlama tebessüm et bana anne.güçlü ol benim için, mutlu ol ve seni cok seven cennetteki bebegini unutma gülümse anne
melegin

bu nasıl güzel bir yazıdır

43 kilo da azmış ama hakkaten. 43 kilo kadın mı olur?? :)) elledin mi birşey gelmez ele :))))) konuşturuyosun şimdi beni. eylül...ben de hep çocuğumun ikizler burcu olmasından korkar istemezdim ikizler burcu olmasını. sanırım biraz da bu yüzden güveniyorum eylüle...Allah senin değil benim istediğim olur diyecek bana diye...eylülde tüp bebek tutarsa muhtemelen bebek mayıs-haziranda doğup ikizler burcu olacaktır ve ben şimdi gerçekten öyle bir haldeyim ki hiiiç umrumda değil ikizler falan olması. zor burçtur, balık burcuyla pek anlaşamaz ikizler...benim etrafımda da çok vardır aslında, annem babam bile ikizlerdir. nazlımmm, eylül hakkaten de güzel bir isim. inşallah denk gelir de dileğin olur. Allah hayırlısını nasip etsin tabi...

Bu arada son gönderdiğin yazıyı okumadığımı itiraf edeceğim :) Çünkü ağlatmalı bir yazıya benziyor, ki ben de şu an hiç ağlamak istemiyorum :)) ama bak dürüstüm itiraf ettim okumadığımı...

bilseydim ben sana daha önceden haber vermezmiydimm tühh:) semra doğru bugün yarın doğuracaktı,hayırlı haberlerini alırız inşallah.. kızlar hepimizin kanli mübarek dualarımız kabul olsun... ben de bildiğin gibi işte cnm iğne sayım arttı şimdi c.tesiyi bekliyorum inşallah değerim düşmüştür iğne işe yaramıştır diye... sonraki haftada ikili teste gidicem... ben böyle ağlayıp zırlarken bebeğim büyüyo aslında bu da güzel tabi inş.sağlıklıdır...
ohhhh yatarsın toto büyütürsün hayat sana güzel

oyle ya onra da uzuldum
dun sustu beni dinledi ben de agzima geleni saymisim yemek sirasinda bir de
neyse bugun toparliycaz durumu :)
yazık yaa kocişlere hasta olunca adam şevkat bekler sen azarlamışsın :) ben 1 gün önce yemek istiyo diye azarladım, dr la konuşmuşum darmadağın olmuşum bizimki boğaz derdinde, hayat garip:))
ağlamıycam ağlamıycam ağlamıycammmm çünkü geçen okuyup bol bol ağlamıştım..bide farid farjadın bi keman sesini buldum,hem bebişe klasik müzik iiy olur diye hemde çok dokunaklı diye dinleyip dinleyip ağlıyorum :)

kızlar çeneniz düşmüş bugün maşallahhhhh..akşam gelin yaaaaa...

gerçekten çok güzel Allahım hepimize sabır versin..inş bizde sağlıklı birşekilde bebeklerimizi kucağımoza alırız..

duman aksam gelin dedin sen yoksun

ben kocisle arayi duzelttim kandilde kirginlik olmaz dedim, ustune biraz da naz yaptim ama kucagina yattim saclarimi sevdi 5 dk falan :) iste benim de senden istedigim bu dedim, bana dk zaman ayirman :) benimle ilgilenmeyince agresiflesiyorum cunku
herkese iyi aksamlar dualariniz kabul olsun

geldim cnm geldimmm...çok sevindim eşinle aranızı düzeltmenize en güzeli tabiki uzatmak çook gereksiz

arayı düzeltmiş ama yine adamı kabahatli çıkarmış :))))) çok güldüm every yaaa :))

arayı düzeltmiş ama yine adamı kabahatli çıkarmış :))))) çok güldüm every yaaa :))

ya hasta masta dinlemedim yine yaptim yapacagimi :)
ama kiyamam gercekten ona neler saymisim dun cok utaniyorum
gucune gitmis onun da cok sakin bir de daha bir kotu olmustum
demek ki kocam sakin yapili biri olsaymis her ezermisim onu gicikliklarimla
neyseki oyle degil :)

Gunaydin Kizlar

Benim tablo paylasasim var kizlar ya 10.gun oldu artik korunmamaya baslamam gerek tehlikeli gunler basladi
simdilik garip bir durum

ne yapıyorsunuz?? bir bakayım iki çene çalayım dedim ama kimsecikler yokmuş

selam kızlaaaarrr nasılsınız??????? bugün pek bi sakin geçmişş.... yarın cumaaa çok mutluyummm...c.tesi test yaptırcam bakcaz pıhtılaşmam azalmışmı diye..sonrada basıp adapazarına gidicez,yakın bi arkadaşım evleniyo... güzel bi haftasonu beni bekliyodur umarımm:18::18: sizlerde iyisinizdir inşallah..beydağlıcım sorucam hep atlıyorum annen nasıl oldu canım?

kuzumm dualarım seninle biliosun inş herşey güzel olacak umarım test sonuçları güzel çıkar o moralle gesmeye gidersin

günaydın kızlarrrrrrrrrr saat 8 bile olmadı ben işteyimmmm

Merhaba canim
Guzel bir hafta sonu olsun senn icin eminim cok egleneceksin
test sonucunun da cok iyi cikmasini diliyorum dondugunde iyi haberler verirsin umarim canim

kuzumm dualarım seninle biliosun inş herşey güzel olacak umarım test sonuçları güzel çıkar o moralle gesmeye gidersin

günaydın kızlarrrrrrrrrr saat 8 bile olmadı ben işteyimmmm

iyi isler canim baya erkencisin gercekten
ben bugun yataktan kalkamadim bir turlu yeni yeni ayilmaya calisiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…