iyi haftasonlari kizlar
iyiy tatiller
Ruyamda bebek gordum cok tatli bir erkek bebek
ama benim degil bir sure sevmek icin bana veriyorlar
asiri bir bag oluyor aramizda nasil sariliyorum ama icten icten
bebek kucagimda ters sekilde duruyor ve yola bakiyor o zaman cok mutlu, cok huzurlu, guluyor falan
ama sonra bana dogru ceviriyorum yuzunu goreyeyim oyun yapayim diye, bana bakinca agliyor o sekilde mutlu degil
ben de yeniden obur turlu cevirip kucagimda tutuyor yine cok mutlu
baya ilgincti ama ozlemle sarildim bebege
sonra alarm caldi uyandim
kızlar merhaba
benı merak etmeyın dıye haber vereyım dedım persembe gecesı oglumu kucagıma aldım allahın ıznıyle detayları daha sonra yazarım sızlere
hepınızı çok optum
canıms enin adına çok sevindim darsı bizler olsun işşallah ne koydun ismini ay içim bir tuaf oldu hekızlar merhaba
benı merak etmeyın dıye haber vereyım dedım persembe gecesı oglumu kucagıma aldım allahın ıznıyle detayları daha sonra yazarım sızlere
hepınızı çok optum
en az 3 ay bekle bebem rahimbir kendine gelsin halinede şükret beterin beteri var bak bana 3 bebegimi kaybettim 5 aylıkken şimdi korunuyorummerhaba, ben de malesef aranıza yeni katıldım...
uzun denemeler sonunda nihayet ilk bebeğime hamile kaldım derken, bebeğimin gelişmediği fark edildi...
beta hcg değerlerim yükselmiyo...
bunu duyduğumda ne duruma geldiğimi en iyi sizler anlarsınız...
ağladım, zırladım ama en sonunda mecburen kabullendim...
bebeğim pazartesi 7 haftalık olacak... gelişmiyo ama beni de bırakmıyo...
kendiliğinden düşer dedi doktorum ama düşmezse mecburen kürtaj olucam..
ben operasyon geçirmek istemiyorum, doğal yollarla düşsün diye bekliyorum...
düşükten sonra 2 ay bekle dedi doktorum...
daha karnımdaki bile düşmemiş olmasına rağmen 2ay beklemek istemiyorum...
belki cahilce düşünüyorum ama psikolojim alt üst oldu...
düşük ya da kürtaj her neyse, üstüne 1 kere adet görüp tekrar deneme yapsam mahsuru olur mu sizce?
topiklerde gezerken hemen o ay tekrar hamile kalıp doğuranları okudum...
bi de doğal yoldan düşük yapmam için önerebileceğiniz yöntem var mı?
yoksa hiç uğraşmadan direkt kürtaja mı gideyim sizce?
çok soru sordum ama kafam öyle karışıkki, siz tecrübelerinizle belki bana bi çıkış yolu gösterirsinz...
kızlar merhaba
hepınızı çok optum
hoşgeldin canım ev şimdi bomboş gelir sana.....kızlar ben geldim bebeler ablamı anca yolladım memlekete annem gelin ablam bendeydi giremedim buraya ama artık sizinim
canım çok geçmiş olsun..ama inşaallah bir mucize olur ve bebeğin sağlıkla seninle kalır,bende 6 kürtaj ve 1ide evde olmak üzere 7 kayıp yaşadım eğer kendiliğinden düşerse daha iyi ama düşmezse mecbur kürtaj olursun..bana doktorlar kürtajdan sonra 3 ay korunma süresi veriyolardı ama evde düşünce o kadar korunmana gerek yok...birde sakın kendiliğinden düşsün diye yöntem filan uygulama içinde parça falan kalır yine kürtaj olmak zorunda kalırsın tehlikeli olabilir yani....merhaba, ben de malesef aranıza yeni katıldım...
uzun denemeler sonunda nihayet ilk bebeğime hamile kaldım derken, bebeğimin gelişmediği fark edildi...
düşük ya da kürtaj her neyse, üstüne 1 kere adet görüp tekrar deneme yapsam mahsuru olur mu sizce?
çok soru sordum ama kafam öyle karışıkki, siz tecrübelerinizle belki bana bi çıkış yolu gösterirsinz...
kızlar merhaba
hepınızı çok optum
selam kızlar allah hepinize yardımcı olsun insallah hepinizin kucagını hayırlı bebeklerle doldursun
umudunuzu hiç bi zaman yitirmeyin allah imtihanlarınızı boşa cıkarmasın
hosgeldin canim
tekrar gecmis olsun..
benim de doktorum bana 6 ay korunacaksin demisti burdaki kizlar sayesinde bu sureyi ben 1 aya indirmistim
1 ayda topaliyor insan bence tabi hormonlarin duzene girsin diye 1 ader gecsin beklemek iyi gibi geliyor bana
cunku ben de cok duydum hemen hamile kalip ikinciye saglikla hamile kalan
ama tabi senin kendini nasil hissettigin en onemlisi ve doktorunun ne diyecegi de
kizlar ykilic benim ates topicinden arkadasim
onu araniza alip ona yardimci olacaginizi bidigim icin bu topice yonlendirdim
canıms enin adına çok sevindim darsı bizler olsun işşallah ne koydun ismini ay içim bir tuaf oldu he
en az 3 ay bekle bebem rahimbir kendine gelsin halinede şükret beterin beteri var bak bana 3 bebegimi kaybettim 5 aylıkken şimdi korunuyorumbaşın sag olsun ne diyeyim gene sözön bittigi yerdeyim
hoşgeldin canım ev şimdi bomboş gelir sana.....
canım çok geçmiş olsun..ama inşaallah bir mucize olur ve bebeğin sağlıkla seninle kalır,bende 6 kürtaj ve 1ide evde olmak üzere 7 kayıp yaşadım eğer kendiliğinden düşerse daha iyi ama düşmezse mecbur kürtaj olursun..bana doktorlar kürtajdan sonra 3 ay korunma süresi veriyolardı ama evde düşünce o kadar korunmana gerek yok...birde sakın kendiliğinden düşsün diye yöntem filan uygulama içinde parça falan kalır yine kürtaj olmak zorunda kalırsın tehlikeli olabilir yani....
semraaaaaaaaaaaçok sewindim kuzum gözünaydın ALLAH analı,babalı sağlıkla büyütsün
everycim canım çok teşekkür ederim, iyiki yönlendirdin beni...
damdan düşenin halinden,yine damdan düşen anlıyo...
inşallah ben de sizlerin tecrübelerinizden faydalanarak atlatıcam bu süreci...
ilk zamanlara göre daha iyiyim... ağlama, zırlama fazlı bitti.. kabullendim...
o süre doktordan doktora değişiyo...
3 kez düşük yapan bi arkadaşım bu süreyi psikolojinin düzelmesi için söylüyo doktorlar dedi...
yeni bi hamileliğe fiziksel olarak değil de ruhsal olarak hazır olmak için... bilmiyorum ben...
oysaki insan bu acı tecrübeyi yaşayınca değil 6 ay, 6gün beklemeden çocuk yapacak bi psikolojide oluyo...
hemen olsa diye bekliyo...
ikinize de çok geçmiş olsun...
gerçekten çok zorlu süreçler yaşamışsınız...
ben yeni yeni anlıyorum bunun ne demek olduğunu, insanı nasıl sarstığını...
peş peşe kayıplar yaşamak daha da yıpratıcıdır, tahmin ediyorum...
rabbim en yakın zamanda sağlıklı bebeklerle doldursun kucağınızı inşallah
ve bu acıyı bi daha göstermesin...
canım sorma ev bomboş kaldı bende ölehoşgeldin canım ev şimdi bomboş gelir sana.....
canım çok geçmiş olsun..ama inşaallah bir mucize olur ve bebeğin sağlıkla seninle kalır,bende 6 kürtaj ve 1ide evde olmak üzere 7 kayıp yaşadım eğer kendiliğinden düşerse daha iyi ama düşmezse mecbur kürtaj olursun..bana doktorlar kürtajdan sonra 3 ay korunma süresi veriyolardı ama evde düşünce o kadar korunmana gerek yok...birde sakın kendiliğinden düşsün diye yöntem filan uygulama içinde parça falan kalır yine kürtaj olmak zorunda kalırsın tehlikeli olabilir yani....
semraaaaaaaaaaaçok sewindim kuzum gözünaydın ALLAH analı,babalı sağlıkla büyütsün
canım ne zorlu sorma 5 aya kadar taşı tekmelerini hisset ve cennete gitsineverycim canım çok teşekkür ederim, iyiki yönlendirdin beni...
damdan düşenin halinden,yine damdan düşen anlıyo...
inşallah ben de sizlerin tecrübelerinizden faydalanarak atlatıcam bu süreci...
ilk zamanlara göre daha iyiyim... ağlama, zırlama fazlı bitti.. kabullendim...
o süre doktordan doktora değişiyo...
3 kez düşük yapan bi arkadaşım bu süreyi psikolojinin düzelmesi için söylüyo doktorlar dedi...
yeni bi hamileliğe fiziksel olarak değil de ruhsal olarak hazır olmak için... bilmiyorum ben...
oysaki insan bu acı tecrübeyi yaşayınca değil 6 ay, 6gün beklemeden çocuk yapacak bi psikolojide oluyo...
hemen olsa diye bekliyo...
ikinize de çok geçmiş olsun...
gerçekten çok zorlu süreçler yaşamışsınız...
ben yeni yeni anlıyorum bunun ne demek olduğunu, insanı nasıl sarstığını...
peş peşe kayıplar yaşamak daha da yıpratıcıdır, tahmin ediyorum...
rabbim en yakın zamanda sağlıklı bebeklerle doldursun kucağınızı inşallah
ve bu acıyı bi daha göstermesin...
merhaba, ben de malesef aranıza yeni katıldım...
kızlar merhaba
hepınızı çok optum
selam kızlar allah hepinize yardımcı olsun insallah hepinizin kucagını hayırlı bebeklerle doldursun
umudunuzu hiç bi zaman yitirmeyin allah imtihanlarınızı boşa cıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?