ayy canım anlamadımki yaa pıhtılaşma topiğinde kimsenin haberi yokl böyle bi değerden ama bizim dr dilinden düşürmüyooo.... ama dediğin gibi çok şükür bebişim iyi.... sanada az kaldıııı tadını çıkar bu günlerinineverycim, geçmiş olsun canım. bu konuda bence burdakilerden hiç medet umma. bu tamamen senin kararın olmalı. şimdi biz sana korunma desek korunmayıp hamile kalsan, Allah korusun sonra işler ters gitse hem burda korunma diyenleri hem kendini suçlarsın. Sadece kendi jinekoloğunu dinle bence, o ne diyorsa onu yap, çünkü o kötü bir ihtimal varsa bu sorumluluğu almaz. gerçekten zararı yoksa korunma der. Sabretmek çok zor biliyorum. Ben de tedavime temmuzda başlayabileceğim yerde bayram vakti tedavi sekteye uğramasın diye eylüle erteledim. Çok çok zor geçiriyorum zamanı ama geçiyor en nihayetinde. Hakkında hayırlısı olsun canım...
Hoşgeldin gezegen :) Napıyosun?? Bu değerin cidden bu kadar önemi var mı ya? Değer yüksek ama bebişin de sağlıklı maşallah. Anlamadım gitti bu işi, niye yoruyorlar zihnini bu kadar?
kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım. 6 haftalık bebeğimi kaybettim, kanamam oldu sonra kürtajla aldılar. İlk gebeliğim, ilk kürtajım bu. Aylar öncesinden hazırlığa başlamıştım. Beslenme, doktor kontrolleri, vitamin destekleri vs. Herşey gayet iyi gidiyordu. Sonucumu öğrendiğimde ilk adetimden 32 gün geçmişti, bhcg131 idi. Doktor, herhalde biraz hafife alıp, iki hafta sonraya randevu vermişti, kese görmeye gidecektik. Dün kanamam oldu, acile gittik, doktor ultrasonda birşey göremedi, sonra bhcg200 çıktı ki bu 3000-4000lerde olmalıydı. Ne kürtajda ne de sonrasında hiç ağrım olmadı. Doktor 3 ay bekle dedi bana. Sanırım sakinleşmem için...
Kanamamın başlamasından itibaren şu ana kadar bazen insan içinde bazen tuvalete koşup ağlayıp durdum. Bugün hastaneden eve döndük. Annemler geldi, birazdan akrabalar gelecek, az önce iş arkadaşlarım buradaydı. Ağlamak istiyorum, o kadar insanın içinde olmuyor. Sanırım o kalabalığın amacı da bu. Ama için yanıyor!...Odama çekildim,eşim alışverişte, annemler içeride, ben bunları yazarken biraz daha ağlıyorum...Etrafımda herkes hayırlısı, yine yaparsın, ağlama, üzülme diyor.Doğru diyorlar, haklılar, bunları ben de biliyorum ama olmuyor..O kadar umutlanmıştım ki...
Lütfen yardım edin, bu acı geçer mi???
canım bende kan pıhtılaşması ve yine kanda olan anti kardiopilin m ve g değerlerimde sorun var ve tüm gerekli ilaçları kullanmama rağmen sorunum çözülmedi kısmet bakalım artık hayırlısı bende zaten şimdi hiç bebek falan düşünmüyorum...
kızlar hepimiz için mutlu ve güzel bir gün olsunn
kızlar merhaba
benı merak etmeyın dıye haber vereyım dedım persembe gecesı oglumu kucagıma aldım allahın ıznıyle detayları daha sonra yazarım sızlere
hepınızı çok optum
beklenen an geldi arkadaşlarım...
kanamam başladı...
gidiyokısmet böyleymiş
Kızlar, biz İzmir'de oturuyoruz. Gebelik öncesinde Alsancak devlete gitmiştik. Eşimin sperm sayısı, benim rahim kontrolüm yapılmış ve kan değerlerime bakılmıştı.İlk gittiğimiz doktor Buca'daydı (Can Postacı). Ne tahlil istedi ne bir şey, iki hafta sonraya randevu verip gönderdi. O zamana kadar da bebeğim gitti. Düşük pazar günü olduğundan Buca Kadın Doğum'a gittik, oradaki doktor da bir kan testi yaptı bir de kürtajın sonuçlarını tahlile göndermiş.
Sizin anlattığınız tahlilleri kimseler bizden istemedi. Eşim artık buralardaki doktorlara gitmeyelim diyor. Arkadaşlarından eşi hamile olanlar var, Çınarlı-Medikal Park vs. gidiyorlar.
İzmir'li olanlar, fikir verebilir misiniz? Nereye gitmek lazım, kime nasıl anlatmak lazım? Neden bu doktorlar bize hiçbir test yapmamış?
kanamam başladı...
gidiyokısmet böyleymiş
kardelya annen hakkinda srmussun hic duymadim ben
ama acil sifalar dilerim umarim onemsiz birseydir
kanamam başladı...
gidiyokısmet böyleymiş
bende izmirliyim çiğlide kordon kılınık var orda mete bey e gidiyorum .çok memnunum dedgin gibi bende tepecikde kadın dogumda 6 gün kaldım test yapıldı biliyodum ama kısıtlıymış aslı dogrusu nedir bilemem ama bu doktorum yazı yazarak beni ege ünüverstesine yoladı gerçekden doktorumun tahmini dogru çıkdı kan pıltılaşması varmış 24 haftalık hamileyim günlük iğne vuruluyom artık NASİP yapılcak herşeyi yaptık .benimde 8 aylık ölü dogumum birde 6 haftalık kürtaşım var dediğin gibi bana hiç bir test yapılcanı söylemediler bu doktorum sagolsun yapdırdı dedi tahmin ediyom kan pıltılaşması var dogruda çıkdı allah yardımcın olsun
biz baktıramıyor muyuz pıhtılaşma için, illa doktorun mu yazması gerekiyor?offf bu doktorların gamsızlığı,ona kolay tabi adam "düşer düşer tutar" diyor herhalde, bi düşükte insandan sadece "tıbbi atıklar" gitmiyor...benim yaşam sevincim gitti, umudum gitti, ruhum gitti...dolamışlar dillerine gereksiz test yaptırmayalım diye,olan bize oluyor......bu arada inşallah bebeğin sağlıkla tutunur sana, dua ediyorum hem kendim hem de buradaki herkes için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?