Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ayy canım anlamadımki yaa pıhtılaşma topiğinde kimsenin haberi yokl böyle bi değerden ama bizim dr dilinden düşürmüyooo.... ama dediğin gibi çok şükür bebişim iyi.... sanada az kaldıııı tadını çıkar bu günlerinin

hoşgeldin cnm.... içinden geliyosa ağla tabiki ama yıpratma kendini gerçekten hepsi geçecek...

canım geçmiş olsun işlh hayırlısıyla olur allah büyük

Kızlar, biz İzmir'de oturuyoruz. Gebelik öncesinde Alsancak devlete gitmiştik. Eşimin sperm sayısı, benim rahim kontrolüm yapılmış ve kan değerlerime bakılmıştı.İlk gittiğimiz doktor Buca'daydı (Can Postacı). Ne tahlil istedi ne bir şey, iki hafta sonraya randevu verip gönderdi. O zamana kadar da bebeğim gitti. Düşük pazar günü olduğundan Buca Kadın Doğum'a gittik, oradaki doktor da bir kan testi yaptı bir de kürtajın sonuçlarını tahlile göndermiş.
Sizin anlattığınız tahlilleri kimseler bizden istemedi. Eşim artık buralardaki doktorlara gitmeyelim diyor. Arkadaşlarından eşi hamile olanlar var, Çınarlı-Medikal Park vs. gidiyorlar.
İzmir'li olanlar, fikir verebilir misiniz? Nereye gitmek lazım, kime nasıl anlatmak lazım? Neden bu doktorlar bize hiçbir test yapmamış?

kızlar merhaba

benı merak etmeyın dıye haber vereyım dedım persembe gecesı oglumu kucagıma aldım allahın ıznıyle detayları daha sonra yazarım sızlere

hepınızı çok optum

Allah analı babalı büyütsün canım. Sağlıklı bir ömrü olsun oğlunun. Allah sizi korusun...

Kızlar herkese selam.

Ben ve kızım çok iyiyiz. Kayınvaldemler geldi bir haftdır bizdeler ondan giremiyorum. Bir süre daha giremycem belli. :)

Yeni gelen arkadaşlar geçmiş olsun hepinize.

Kızlar hepinizi öpüyorum. Özleyin beni anacım...

bende izmirliyim çiğlide kordon kılınık var orda mete bey e gidiyorum .çok memnunum dedgin gibi bende tepecikde kadın dogumda 6 gün kaldım test yapıldı biliyodum ama kısıtlıymış aslı dogrusu nedir bilemem ama bu doktorum yazı yazarak beni ege ünüverstesine yoladı gerçekden doktorumun tahmini dogru çıkdı kan pıltılaşması varmış 24 haftalık hamileyim günlük iğne vuruluyom artık NASİP yapılcak herşeyi yaptık .benimde 8 aylık ölü dogumum birde 6 haftalık kürtaşım var dediğin gibi bana hiç bir test yapılcanı söylemediler bu doktorum sagolsun yapdırdı dedi tahmin ediyom kan pıltılaşması var dogruda çıkdı allah yardımcın olsun

beklenen an geldi arkadaşlarım...
kanamam başladı...
gidiyo kısmet böyleymiş

geçmiş olsun nasip degilmiş hayırlısıyla tekrar olur üzülme imtanım sabır de.. rabbim verir hayırlısını canım üzülme demesi kolay yaşayan bilir biliyom ama tekrar olur ..........üzüldüm kendi yaşadıklarım aklıma geldi ............BENİMDE BAZEN DÖKÜLÜYO GÖZÜMDEN YAŞLAR OGLUMMMMMMMMM DİYOM..sonra elimi karnıma koyyom kızım burda karnımda diyomoda vuruyo habire allahım hepimize işlh versin hayırlısıyla benim 8 yaşında kızım var annelik çooooooooooook güzel hepimiz tekrar olucaz işlh

biz baktıramıyor muyuz pıhtılaşma için, illa doktorun mu yazması gerekiyor?offf bu doktorların gamsızlığı,ona kolay tabi adam "düşer düşer tutar" diyor herhalde, bi düşükte insandan sadece "tıbbi atıklar" gitmiyor...benim yaşam sevincim gitti, umudum gitti, ruhum gitti...dolamışlar dillerine gereksiz test yaptırmayalım diye,olan bize oluyor......bu arada inşallah bebeğin sağlıkla tutunur sana, dua ediyorum hem kendim hem de buradaki herkes için

Son düzenleme:

benim kürtajımı yapan doktor da tutturmuştu testlerinizi yapalım kafamız rahat olsun diye. ben kaçmıştım ondan bu ruh haliyle daha testlerin peşinde mi koşacağım diye. yeni bulduğum doktorum da tek düşükle teste falan gerek yok uğraşmayalım demişti, olay buralara vardı. o zaman bir spermiogram yaptırsaymışız herşeye çok daha önceden başlayacaktık belki. ama hep diyorum ya, bence bizim müdahalemize bağlı değil bunlar. herşey olacağına varıyor. benim çok yakın bir arkadaşım ilk düşükten sonra testlerini yaptırdı. sonra hamile kaldı yine düşürdü. aşılama yaptı tutmadı, tüp bebek yaptı tuttu yine düştü. sonra ikinci tüp bebek denemesine hazırlanırken doğal yoldan hamile kaldı ve geçen ay doğurdu. neden??? çünkü vakti bu zamanmış. ne sperm azlığı vardı onlarda, ne tüp tıkanıklığı, ne kan pıhtılaşması yani...

bu arada keep, hep birkaç düşüklü örnekler verdim, sanma ki bu hep böyle oluyor. ilk düşükten sonra hemen hamile kalıp sağlıkla doğum yapan bir sürü arkadaşım da var. acı tazeyken söylenen her söz karamsarlığa sokar insanı. karamsarlığa kapılma yine hamile kalırsak biz de düşük yaparız yine diye birşey yok. her seçenek ihtimal dahilinde. ben bunları anlatsam da anlatmasam da her şartta yeniden hamile kaldığımızda aynı şeyi yaşamaktan korkuyor olacağız zaten.

dumanııım nerdesin gece kuşuuum?? uyku mu basıyo artık erkenden? :)) geliyorum kimse yook. sohbet edesim geldiydii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…