Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

bende pazartesi bebeğimi kaybettim 11 haftalıktı.narkoza rağmen herşeyi hissetim ama en acısı ben kürtaj masasındayken yan odadaki doğumdu.o minik bebek ağladı ben yavruma kürtaj sonrasıda beni bebekli odaya koymalarıda bana çok acı verdi.şimdi toparlanıyorum ama dediğiniz gibi asla ilk 3 ay bundan sonra kimseye söylemycem.

bende pazartesi bebeğimi kaybettim 11 haftalıktı.narkoza rağmen herşeyi hissetim ama en acısı ben kürtaj masasındayken yan odadaki doğumdu.o minik bebek ağladı ben yavruma kürtaj sonrasıda beni bebekli odaya koymalarıda bana çok acı verdi.şimdi toparlanıyorum ama dediğiniz gibi asla ilk 3 ay bundan sonra kimseye söylemycem.

selam kızlarr bayadır giremedim bu ara bunalım takılıorum biraz sakinleşmeye ihtiyacım vardı herkes nasıl iyidi rumarım kocaman öptüm herkesi yeni arkadaşlara geçmiş olsun ben 1 sene de iki yavrumu kaybettim ama hala umudum var şükürler olsun umudunuz tükenmesin hiç

ah nazlım, insanlar gelip geçiyor bu topicten biz hep burdayız. kimse alınmasın gücenmesin ama ben de artık başka topiclere gitmek istiyorum. anlatabiliyorum de mi derdimi??

ah nazlım, insanlar gelip geçiyor bu topicten biz hep burdayız. kimse alınmasın gücenmesin ama ben de artık başka topiclere gitmek istiyorum. anlatabiliyorum de mi derdimi??

biz hamile de kalsak başka topiklere gitmeye cesaret edemeyiz be kuzum ben aralık annalerine hiç girmemiştim sanki hissedyomuş gibi ne bileyim valla senle ben kaldık bide dileğim bizim de gülsün yüzümüz nolur

burası bizim ilk göz ağrımız yine ne olursa olsun gözümüz hep burda olur canım merak etme akşam kulagımı çınlatmışsın,uyumuyodum o saatte ama misafirlerim vardı onlarla vakit geçirdiğim için gelemedim..bu akşama inşallah görüşürüz canım:)
nasılsınız canlarım? herşey yolundadır inşallah... ben son gelişmeleri söyledimmi bilmiyorum, hematolog aradı azalma olması güzel dedi... tekrar bu hafta aynı değere bakılacak... ama verebileceğimiz en yüksek dozu veriyoruz daha fazlasını veremeyiz dedi, inşallah artmaz diyorum.c.tesi günü randevum var, ikili tarama ve ultrasonla muayene..heyecanla bekliyorum artık...

kız doktora sorsaba taksitle bi ultrason cihazı kaç paraymış alalım topikçek kullanalım:)ah kuzum hayırlı haberlerini bekliorum inşallahhh şimdi kaç haftalık oldunuz cinsiyeti belli olurmu acaba aaaaa:=)

kız doktora sorsaba taksitle bi ultrason cihazı kaç paraymış alalım topikçek kullanalım:)ah kuzum hayırlı haberlerini bekliorum inşallahhh şimdi kaç haftalık oldunuz cinsiyeti belli olurmu acaba aaaaa:=)

valla yaaa süper olur şöyle kurardım yatak odasına yattığım yerde bakardım bebişe:)) ama el doplerimi ne diyolar ondan alıcam yasemincim kafama koydummm 12+0 olduk tam bugün cnm hala çok küçük dimi zaman geçmiyo sanki...

oy kuzummm kocaman olmuş ya doktorlar tam bu haftalarda anlıyo ama sölemiyolar işte cinsiyeti emin olamadıkları için ah sen cumartesi gitti bi nasıl kımıldıyo gör aklın almaz:)el dopleri alabilirsin sağlık ocaklarında filan onla dinliolar kalp atışlarını gg de var kız

20.haftalardan sonra duyulyomuş ama şimdi alsam işe yaramazki...geçende baya belliydi bebek şimdi kocaman olmuştur dimi... inşallah mutlu çıkarım bu haftada hastaneden yaaaaaaaaaaaa

kürtajın her hali çok kötü birde böyle yaşamış olman çok üzücü canım geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın..

20.haftalardan sonra duyulyomuş ama şimdi alsam işe yaramazki...geçende baya belliydi bebek şimdi kocaman olmuştur dimi... inşallah mutlu çıkarım bu haftada hastaneden yaaaaaaaaaaaa

riskli haftaları geçtin şükürler olsun kötü düşünme nolur nolur bolurrr bin defa söledim bunu saba bişi olmucak bebeğe inşallahhh dualarımız onunla kuzummm

riskli haftaları geçtin şükürler olsun kötü düşünme nolur nolur bolurrr bin defa söledim bunu saba bişi olmucak bebeğe inşallahhh dualarımız onunla kuzummm

keşke elimden gelse canım yaaaa valla bende iyi düşünmeye çalışıyorum sürekli.... sonuçta daha önce bu günleride görememiştimm.. yaa deneyimlerinize dayanarak bişey sormak istiyorum herkese bu sorum:) ben hiç bişey hissetmiyorum hamile olduguma dair, hani arada bir bulantım olmasa eskiden nasılsam öyleyim dicem.normalmi bu? karında bi canlı var sonuçta onu az da olsa hissetmem gerekmiyomu bu seyirme filan olarak?

ben 15.haftaya kadar geldim biliosun yinede hissetmedim ve hiç bi belirtimede yoktu normalde neysem öyleydim ne bulantı ne baş sönmedi onlar filmlerde oluyo galiba:)ilk gebeliklerde 20 haftada filan hissediliomuş sanırım daha 8 haftan varkuzumn:)

iyi hadi bakalım sabretmeyi öğrenmem lazım..8 haftada çok yaaaaaaaaaaaaa

çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın canım..O yan odadan gelen sesler içini yakmıştır eminim...
ben de pazar günü kaybettim 6 haftalık bebeğimi..kürtajdan çıktıktan sonra yanımdaki yatakta doğum yapmış bir kadın duruyordu, uyandı bebeğini sordu.Bebeğin iyi birazdan getireceğiz dediler. Heme kaçmak istedim oradan, hemşirelere en şirin halimi takınıp "ben iyiyim, beni odaya çıkartır mısınız" dedim çünkü bebek gelince anne ile bebeğin ilk buluşmasını ağlamalarım ile karşılamak istemedim. Odada da bir kızcağız varmış,şansıma, 6 haftalık bebeği çok midesini bulandırıyormuş. Bana neden geldiğimi sordu, söyledim..kim bilir ne rahatsız olmuştur, küçüktü bi de..o gece sabaha kadarki ağlamalarımı söylememe gerek bile yok..O kadar çok ağladım ki birkaç kere kızdan ve annesinden özür diledim, anlayışlı çıktılar sağolsunlar önemli değil dediler, teselli etmeye uğraştılar

biz hamile de kalsak başka topiklere gitmeye cesaret edemeyiz be kuzum ben aralık annalerine hiç girmemiştim sanki hissedyomuş gibi ne bileyim valla senle ben kaldık bide dileğim bizim de gülsün yüzümüz nolur

gerçi çok birşey de yapmadık yani, insanlar bizim kadar sabredip beklemiyor ki. peşpeşe aşılama, tüp bebek falan deniyorlar. sen de ben de aylarca hamile kalalılm diye bekledik. 9 ay ziyan zebil oldu bende bu şekilde. şimdi de hala daha erteliyorum. adam temmuzda başlayalım dedi yine erteledim eylüle. offf

burası da yine kalsın tamam ama başka topiclere de gidecek konumda olayım o zaman. akşamları çok sıcak uyunmuyor. ben de arada bakıyorum dumanım, ama kimse olmuyor genelde. iyi olacaksın sen canım, iyi olacaksıııın...

kendi fikrimi söyleyeyim: öyle dopplerlerle falan rahatsız etmeyin çocuğu. gerekenden fazlasını yapma dumanım. valla bak alma öyle şeyler...ben bu kadarını da göremediğim için birşey diyemiycem zamanın yavaş geçtiğine dair :)

normaldir. her kişide hamilelik belirtileri farklı olduğu gibi aynı kişide hamilelikten hamileliğe bile belirtiler farklı olabiliyor diyorlar. bence bunlar iyi günlerin, 2 hafta sonra bi mideni bulandırırsa görürsün. keşke hamile olsam da midem bulansa. hiç şikayet etmem valla...

Kızlar bu düşükten sonra yapılması gereken testleri ve ne işe yaradıklarını sevabına bir özet geçebilir misiniz, eminim daha gerilerde vardır, bakındım ama çok bulamadım
bildiklerim kan pıhtılaşması, spermiogram bi de tiroid testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…