yaptıramıyorsanız da çok kafana takma. herşey olacağına varıyor sonunda. biraz daha deneyin bakalım ne oluyor. sonuçta gebeliklerin çoğunda da hakkaten sorun yokken düşük oluyor. çoğunlukla birşey olmadan düştüğü için doktorlar ilkinde tetkik istemiyorlar sonuçta. yaşın kaç bu arada?mirage oyle mi diyorsun(((
acaba zaman mi kaybediyoruz biz de
zaten ilkinde 7 ay sonra oldu
simdi yine 7.ay
koca seneyi bitirdik ya
ben de korkuyorum aslinda ama insallah birsye yoktur ya simdi yaptiramayiz
umarim sen de hamile kalirsin canim dedigin gibi tedavyle kalmayan yok
yaptıramıyorsanız da çok kafana takma. herşey olacağına varıyor sonunda. biraz daha deneyin bakalım ne oluyor. sonuçta gebeliklerin çoğunda da hakkaten sorun yokken düşük oluyor. çoğunlukla birşey olmadan düştüğü için doktorlar ilkinde tetkik istemiyorlar sonuçta. yaşın kaç bu arada?
yaptıramıyorsanız da çok kafana takma. herşey olacağına varıyor sonunda. biraz daha deneyin bakalım ne oluyor. sonuçta gebeliklerin çoğunda da hakkaten sorun yokken düşük oluyor. çoğunlukla birşey olmadan düştüğü için doktorlar ilkinde tetkik istemiyorlar sonuçta. yaşın kaç bu arada?
28
ya orda olsak belki bir ihtimal esimi ikna ederdim sonucta zaman geciyor ama burda cok zor ve yaptiramayiz burda hem de her bahsettigimde esim aliniyor ve kotu oluyor onu cok etkiliyorum, dolaysiyla ikimiz de stres olunca etkiliyor olabilir
zaten ben kendimdeki stresten de bazen olmuyor diyorum cunku soyle tamam ya olursa olsun dedigim bir ay bile yok akisina birakmak istiyorum ama ahstalik gibi olmuyor iste.
hic yok mu cevrede erkekte sperm sorunu olmadan degerler iyiyken, kadinda da yumurtlama sorunu yokken, yumurtlamayi kacirma ihtimali yokken hamile kalamamak ? bunu dusunyuorum bazen
kendimden eminim bircok kez bakildi hormonlara olsun yumurtlamaya olsun cok sukur yolunda hersey
ama eism konusunda hicbir sey yapmadik dogru
sadece hamle kalinca derin nefes aldim oh demek ki sorun yokmus cocugumuz olabilir diye
gel gelelim yumurtlama donemi iliski var ve kacirma sansi yoktur bu durumda diyorum
ama aylar geciyor gelmiyor
bazne dusunuyorum bir sorun olmali ki boyle oluyor :44: sonra diyorum ama sorun olmadan 7, 8. aylarda hamile kalanlar da cok :44:
bana herkes yaptır diyodu o zaman, ben de aynı senin gibi yaptırmak istemiyordum. bir kere hamile kaldım sonuçta ne sorun çıkıcak diyodum, bir de testle mi uğraşıcam bu sıkıntımın içinde diyodum. ama şimdi çok pişmanım çünkü çok zaman kaybettim bu inadım yüzünden. zaten o yüzden ben de sana şimdi en azından bir spermiogram yaptırın diyorum. sorun yoksa ne ala zaten. o kadar ihtimal vermiyoduk ki ikimiz de spermde sorun çıkmayacağına şok olmuştuk değerleri görünce. bir de çok kolay hamile kalmıştım üstelik. hala inanamıyorum yaşadıklarımıza...Allah daha büyük dert vermesin. bunlar çözülür Allahın izniyle. Tedaviyle sonunda bebek sahibi olamayan kaç kişi tanıyosun? ben hiç tanımıyorum. bakma böyle konuştuğuma, ben de çok tedirginim anne olabilecek miyim diye ama işin mantığı böyle baksan.
selam canım...iyiyiz sen nasılsın? niye ceee deyip gidiyosun habire?
kız cee deyip gitmiyorum kaç saat kaldım ama kimsecikler olmuyo burda bende başka yerlerde geziyom napim:)) bende sıcakla boğuşuyorum napim hayat aynı gidiyor pek bir değişiklik yok
bak üçkağıtçıya demek bizi aldatıyosun. benim de tüp bebekte açtığım topic iş yapmaya başladı. büyük uğraşlar sonucu tablo bilemene yaptım. ayyy beydağlı burası böyle sıcaksa orayı gerçekten düşünmek bile istemiyorum.
yaa resmen yanıyorum,nefesim daralıyor, yakında buharlaşıp uçacam wallabana üçkağıtçı diyene bak topik bile açmış,hayırlı olsun kuzum inşaallah sana uğurlu gelir..
inşallah canım yaa. dumanım dedi ki topic açtıktan sonra hamile kalınıyormuş :))) ben de kızdım niye daha önce söylemedin bunu diye... sen de aç istersen bi topic :))
hoşbulduk canım,kusura bakma geçmişi okuyordum buraya kadar yeni gelebildimnasılsın canım ne var ne yok?
hoşgeldin canım
inşaallah canım en kısa zamanda yüzün güler inşaallah...yok ya mirage ben şimdilik bebek filan düşünmüyorum aslında,ben arsızım bu konuda bana kalsa belki bir anlık fikir değişikliğiyle kazaya kurban giderim ama eşim hiç taraftar değil artık..başka konular konuşuyorum hep kendimi güyaa uzaklaştırıyorum bu konudan..
beni mi kandırıyosun kendini mi? bebek düşünmüyo olsan niye buraya gelip yazıyor olasın...iyi olması için dua et sadece. çok haklısın, defalarca kötü tecrübe yaşadığın için korkuyorsun ama biliyorsun umut hiç bitmiyor. Allahın izniye bir gün olacak beydağlım, canımm...
ya dün haberlerde adanayı gösteriyorlardı, hissedilen sıcaklık 50 derece diyordu.aklıma sen geldin allah yardımcınız olsun valla.gerçi burası da pek uzak sayılmaz size ama sizde nem olması işi biraz daha zorlaştırıyor sanırım,hiç dışarı çıkmayın siz en iyisi mi
bilmeemmm:44:kız yok ne kandırması,hem ben sizden ayrılamamki, bazen diyorum tamam bitti bu iş,bazende bir kez daha denicem ne doktora gidecem nede ilaç kullanacam diyorum...ne bileyim yaa amann kapatayım ben bu konuyu,ama gerçekten umut herzaman var azalsada var..ben RABBİM e havale ettim herşeyin hayırlısı artık..beni en çok düşündüren zamanın geçmesi...
walla öyle canım ben yazın bu memeleketi terketmek istiyorum yada buraya hiç yaz gelmesin diyorum...sıcağa hiç dayanamıyorum,mecbur kalmadıkça çıkmıyorum dışarıya...sen nerdeydin canım...bu arada kk kafayı yedi yine mesajları tersten gidiyo ben az önceki mesajına cevap vermiştim gördünmü??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?