Kızlar bu düşükten sonra yapılması gereken testleri ve ne işe yaradıklarını sevabına bir özet geçebilir misiniz, eminim daha gerilerde vardır, bakındım ama çok bulamadım
bildiklerim kan pıhtılaşması, spermiogram bi de tiroid testi
canım 1.kayıptan sonra doktorlar çok ilgilenmiolar doğanın kanını olarak bakıolar benim 2.kaybım olmasına rağmen bazı testleri ben zorla yaptırdım
pıhtılaşma özellikle baktır eşinden de sperm testi olabilir ama ayrıntılı olsun kruger yöntemi denilio sanırım benden doktorum ıhtılaşma testi istedi bağışıklık sistemiyle ilgili bi kaç şey ayrıntılı rahim incelemesi rahimde bozukluk perde filan varmı diye birde genetik incelemeye gitti bebek hepsi temiz bide eşinle senin genetik testin olabilir bunları devlet hastanelerinde yapmıolar sanırım araştırma hastaneleri yapıo yada özel hastaneler de çok poahalı testler ben sadece pıhtılaşma için 450 verdim allah yardımcın olsun
benim 2 kaybım var bütün testleirm temiz :)
paylaşımın için sağol canım, çok faydalı oluyor, ilgilenmeyeceklerinin farkındayım..o yüzden soruyorum zaten, azcık birşeyler bileyim de isteyebileyim diye. ne güzel senin herşeyin temiz çıkmış, inşallah üçüncüde olur
inşallah her şey yolundadır,iyi haberler alırsınkizlar merhaba
ben bugun doktorumu aradim utrasona girmek istedim yumurta durumu icin
isi cokmus acmamisti simdi aradi
persembe gunu calistigini gidebilecegim soyledi
persembe gunu 18.gun ve muhtemelen benim yumurtlama bugun
olmadi yarin diyorum ben
ve 18.gun gittigimde doktor catlama olmus dun diyebiliyor mu baktiginda ?
ben dha onc yumurta takibi hic yaptirmadim o yuzden de merak ediyorum aslinda
hersye yolunda mi diye gideyimd edim
belki hormon testleri isteyebilirim cunku prolaktinimdek suphe duyuyorum
inşallah her şey yolundadır,iyi haberler alırsın
ovulasyon testi yapıyor musun yoksa kalitesine fln mı bakılcak?umarim canim
adetin 6.gunu gitmistim yolundaydi hersey
simdi yumurtlama durumuna bakmak icin gideyim diyorum
ovulasyon testi yapıyor musun yoksa kalitesine fln mı bakılcak?
hadi hayırlısı, bizle de paylaş deneyimlerini..biz de cumaya kontrole gideceğiz kürtajı yapan doktora..adamın yüzü gözümün önünden gitmiyor epikriz isteyeceğiz bizi başka doktora havale etsin diye...yeni doktorumuzu da belirledik sayılır...bu arada eşimin aklına cin bir fikir geldi...hani 1.düşüğü doktorlar pek takmıyorlar ya,desek ki bu 3., diğerleri ev de oldu fln diye acaba onu rahme fln bakıp anlarlar mı...daha once hic gitmedim meraktan gidicem
cunku ovulayson gunumu tutturmakta bir sIkInti yok ama hamile kalmakta zorlaniyorum
o yzuden dedigin gibi kalitesine bakilabilir belki
hadi hayırlısı, bizle de paylaş deneyimlerini..biz de cumaya kontrole gideceğiz kürtajı yapan doktora..adamın yüzü gözümün önünden gitmiyor epikriz isteyeceğiz bizi başka doktora havale etsin diye...yeni doktorumuzu da belirledik sayılır...bu arada eşimin aklına cin bir fikir geldi...hani 1.düşüğü doktorlar pek takmıyorlar ya,desek ki bu 3., diğerleri ev de oldu fln diye acaba onu rahme fln bakıp anlarlar mı...
sizin test işleri bitti mi,temiz mi çıktı?
kizlar merhaba
olmadi yarin diyorum ben
canım 1.kayıptan sonra doktorlar çok ilgilenmiolar doğanın kanını olarak bakıolar benim 2.kaybım olmasına rağmen bazı testleri ben zorla yaptırdım
pıhtılaşma özellikle baktır eşinden de sperm testi olabilir ama ayrıntılı olsun kruger yöntemi denilio sanırım benden doktorum ıhtılaşma testi istedi bağışıklık sistemiyle ilgili bi kaç şey ayrıntılı rahim incelemesi rahimde bozukluk perde filan varmı diye birde genetik incelemeye gitti bebek hepsi temiz bide eşinle senin genetik testin olabilir bunları devlet hastanelerinde yapmıolar sanırım araştırma hastaneleri yapıo yada özel hastaneler de çok poahalı testler ben sadece pıhtılaşma için 450 verdim allah yardımcın olsun
benim 2 kaybım var bütün testleirm temiz :)
mirage kuzuöm rabbim derdini veriyo al kulum yanında sana sabır derman selamette veriyorum diyo şükürşer olsun 1 gün umudumuzu kaybetmedik arada bunalımlar oluyo ama napalım o kadar da olacak bide olan kocalarımıza oluyo:):)
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kız ateşime baksana
kizlar merhaba
olmadi yarin diyorum ben
hadi hayırlısı, bizle de paylaş deneyimlerini..biz de cumaya kontrole gideceğiz kürtajı yapan doktora..adamın yüzü gözümün önünden gitmiyor epikriz isteyeceğiz bizi başka doktora havale etsin diye...yeni doktorumuzu da belirledik sayılır...bu arada eşimin aklına cin bir fikir geldi...hani 1.düşüğü doktorlar pek takmıyorlar ya,desek ki bu 3., diğerleri ev de oldu fln diye acaba onu rahme fln bakıp anlarlar mı...
sizin test işleri bitti mi,temiz mi çıktı?
offf bu sabahlar niye günün diğer saatlerinden daha zor oluyor kızlar yaa...sabahları hiç sevmiyorum artık
çok teşekkürler canım, sana da günaydın, hepimiz o sevinci yaşarız inşallahkendinle başbaşa kaldığın saatler hep zor...sabahlar ve geceler...geçecek merak etme. en azından azalacak...sonra bir gün gelecek, bebeğinin ağlamasıyla uyanacaksın, sabahların ve gecelerin dolacak...
günaydın kızlar...
cnm dr bakınca yumurtanın tahminen hangi günlerde çatlayacağını söylüyor.. bakıp da çatlayıp çatlamadığınıda anlar sanıırm diye düşünüyorum... hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
kızlarrrr nasılsınız???
sana da gunaydin canm
ben iyiyim
yarin doktora gidicem utrasona
biraz da fikir alicam neden bu bebis gelmiyor siz ruslar neler yapiyorsunuz da hemen cocuk oluyor diye
sonra sizinle de paylasirim o isin sirrini
sperm testini burda yaptirmak istemiyorum
o yuzden onu yaptiramam
zaten tatile de senede iki kere falan gidiyor zamna kisitli oluyor onda da eismi ikna edemiyorum
gerekiyo mu diyorsunuz? hala bilmiyoruz degerleri ama bir kere hamile kaldim hersye normaldir diyemez miyim acaba ????
kızlarrrr nasılsınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?