bence yeni denemeni kendi kendine yapma artık. muhakak doktor kontrolünde ol.
adanada yine yeni bir dizi çekiliyormuş bu arada "kötü yol" diye. bunlar da deli midir nedir bu sıcakta gidip orda dizi çekiyolar.
yok canım söylemesen önceki mesajı görmemeiştim daha yeni gördümhaklısın arada kafayı yiyor site muhabbeti çekemediklerinde oluyor sanırım iyi olmaya çalışıyorum ben de canım saol,yine boğazım ağrımaya başladı ve bugün öksürükde geliyor,sanırım soğuk aldım ben hem de bu havada:44: ben de antepteyim canım,komşu sayılırız
anladım görmediğini..ay sıcakta hasta olmak çok zor bende geçenlerde yaşadım aman dikkat et...demek anteptesin ben çok merak ediyorum antepi...
canım çık gel şunun şurası kaç saatlik mesafe,gel misafirim ol,ben seni gezdiririm büyük bir zevkle
selam kızlar nasılsınız????? tuğbaemrah nerelerde gözükmüyo bu aralar... ben bugünde çok yorgun hissediyorum kendiim artık işe sürüne sürüne geliyorum resmen bi tuhaf oldum sıcaklarında etkisiyle sanırım... sürekli şikayet eder bi hale geldim eşimde kızıyo ne uyuzsun diye:) ama valla iyi hissetmiyorum yaaa..şu bulantı geçmiycekmi hala anlamadım, karnım acıktıgında bulanıyo midem,şimdi yemek yedim yine bulanıyo çok yedim galibaayyyyy nolcak benim bu halim kızlaaaarrrrr
kızlar yarın doktora gideceğiz, güzel şeyler çıksın şans dileyin lütfen...bu arada düşükten sonra adet döngüsü değişiyor mu?
kızlar yarın doktora gideceğiz, güzel şeyler çıksın şans dileyin lütfen...bu arada düşükten sonra adet döngüsü değişiyor mu?
umarim yolundadir hersey
kimisinde degisiyor kimisinde normal geliyor
benim 29 gun sonra geldi
ama 40 gun sonra gelen de var
bu beklemek yok mu...hep bir bekleyiş, yumurtayı bekle, adetin gelmemesini bekle, bilmem kaç hafta bekle, adetin gelmesini bekle,sonra yine yumurtayı bekle...kimdi hatırlamıyorum birisi "bilmem kaç gün bekle demesin bana" demişti sinirle, nasıl hislerime tercüman oluyor...
mirage, yumrta takibi ne ola ki 6 ay bekleniyor? cehalet!
cnm evet haklısın buünleri görmeyi çok istiyodum ama zor yaaaaaaa..sen genede hayırlısı rahat bi gebelik dileduman dayak isteme otur şükret miden bulandığı ve yorgunluk çöktüğü için. kızıyorum haaa. aylardır bu anı yaşamayı beklemiyor muydun? bak ben hala bekliyorum, keşke hamile kalsam da midem bulansa diye :) tugbaemrah bebişini göbişine koydu buralara uğramıyo artık...
beklemek zor gercekten
sabir kizlar
guzel gunler hepsini unutturacak
bebisimizin kokusunu icimize cektigimizde hepsi aklimizdan ucup gidecek
günaydın kızlarrrrrrr
every nsber canım doktoramı gidion ben böle ara ara giriyom kaçırdım yumurta takibimi yapılcak
merhaba canim
ben kendim istedm bir utrasona goreyim yeniden
adtein 6.gunu gttim normaldi hersey
simdi yumurtlama durumuna bakicam adetin 18.gunu
atese gore catliyorum ama kaliteli mi yumurtluyorum hersey yolunda mi ne bileyim o yuzden gideyim dedim
normal sartlarda bugun gidicem doktorum arayacak beni zamani soylemek icin
ama icimden bir ses unutacak beni diyor
oyle de olursa problem degil
günaydın kızlarr...hayırlı cumalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?