Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

bence yeni denemeni kendi kendine yapma artık. muhakak doktor kontrolünde ol.

adanada yine yeni bir dizi çekiliyormuş bu arada "kötü yol" diye. bunlar da deli midir nedir bu sıcakta gidip orda dizi çekiyolar.

walla doğru söze ne denir akıllı olan yazın adanaya gelmez ama onlar muhakkak adanın köylerinde çekiyolardır yine..ben zaten hep doktor kontrolündeydim canım nerdeyse adım atarken bile soruyodum...

anladım görmediğini..ay sıcakta hasta olmak çok zor bende geçenlerde yaşadım aman dikkat et...demek anteptesin ben çok merak ediyorum antepi...

selam kızlar nasılsınız????? tuğbaemrah nerelerde gözükmüyo bu aralar... ben bugünde çok yorgun hissediyorum kendiim artık işe sürüne sürüne geliyorum resmen bi tuhaf oldum sıcaklarında etkisiyle sanırım... sürekli şikayet eder bi hale geldim eşimde kızıyo ne uyuzsun diye:) ama valla iyi hissetmiyorum yaaa..şu bulantı geçmiycekmi hala anlamadım, karnım acıktıgında bulanıyo midem,şimdi yemek yedim yine bulanıyo çok yedim galiba ayyyyy nolcak benim bu halim kızlaaaarrrrr

duman dayak isteme otur şükret miden bulandığı ve yorgunluk çöktüğü için. kızıyorum haaa. aylardır bu anı yaşamayı beklemiyor muydun? bak ben hala bekliyorum, keşke hamile kalsam da midem bulansa diye :) tugbaemrah bebişini göbişine koydu buralara uğramıyo artık...

kızlar yarın doktora gideceğiz, güzel şeyler çıksın şans dileyin lütfen...bu arada düşükten sonra adet döngüsü değişiyor mu?

umarim yolundadir hersey
kimisinde degisiyor kimisinde normal geliyor
benim 29 gun sonra geldi
ama 40 gun sonra gelen de var

bu beklemek yok mu...hep bir bekleyiş, yumurtayı bekle, adetin gelmemesini bekle, bilmem kaç hafta bekle, adetin gelmesini bekle,sonra yine yumurtayı bekle...kimdi hatırlamıyorum birisi "bilmem kaç gün bekle demesin bana" demişti sinirle, nasıl hislerime tercüman oluyor...

ben de sayayım canım çekti :) hamile kalabilmek için borcunun bitmesini bekle, işyerinden kovul depresyona gir depresyon ilacının bitmesini bekle, hamile kalmayı bekle, kalbinin atmasını bekle, kürtaj için sabahı bekle, regl olmayı bekle, 3 ay korunmayı bekle, regl olmamayı bekle, yumurta takibi için 6 ay bekle, yumurtanın çatlamasını bekle, spermiogram sonucunu bekle, poliplerin patolojisini bekle, tüp bebek tedavisi için eylülü bekle, embriyoların gelişmesini bekle, transferden test gününe kadar bekleeeeeeee
sanırım en zoru da transferden test gününe olan o 15 günlük bekleyiş olacak...

tespit doğru, Allahım bizim sabır gücümüzü yokluyor. bekleyen dervişler :)))

cnm evet haklısın buünleri görmeyi çok istiyodum ama zor yaaaaaaa..sen genede hayırlısı rahat bi gebelik dile bulantısız olsun ama olsun:) TUĞBAAA unutma biziiii....

kızlar yarın doktora gideceğiz, güzel şeyler çıksın şans dileyin lütfen...bu arada düşükten sonra adet döngüsü değişiyor mu?

güzel haberlerle gelirsin inşallah cnm... düşüğü yaşamadım ama kürtajdan sonra çok değişiyo:) düşükde etkiliyodur mutlaka...

günaydın kızlarrrrrrr

every nsber canım doktoramı gidion ben böle ara ara giriyom kaçırdım yumurta takibimi yapılcak

merhaba canim
ben kendim istedm bir utrasona goreyim yeniden
adtein 6.gunu gttim normaldi hersey
simdi yumurtlama durumuna bakicam adetin 18.gunu
atese gore catliyorum ama kaliteli mi yumurtluyorum hersey yolunda mi ne bileyim o yuzden gideyim dedim
normal sartlarda bugun gidicem doktorum arayacak beni zamani soylemek icin
ama icimden bir ses unutacak beni diyor
oyle de olursa problem degil

olmazsa sen ararsın canım git bakalım bi insan doktora gidince daha rahat hissediyo kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…