Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

ya inşallah zamanında regl olurum da günleri kaymaz. tedavi başlangıç günü, yani reglimin 2. günü pazartesi gününe geliyor 10 eylülde. 1 gün önceye gelse pazar günü. 1 y daha beklemek zorunda kalabilirim.

inşallah olmaz öyle birşey de beklemek zorunda kalmazsın canım, beklemek konusu malum...

gittik doktora, bir sıra bir sıra..sıra no 63...test sonucum bir ay sonra çıkacakmış, artık ne yapacaklarsa bir ay o numuneyle... doktor epikrizimi yazmamış...etrafta bir sürü hamiş, mutlu mutlu salınıyor...Doktorun yanına girebilmeyi başardım, ultrasonla baktı-rahmin iyi görünüyor dedi. Akşama epikrizimi alacağım sonra ver elini başka bir doktor, başka bir hastane.

canım butun bunlar saglıklı bı gebelık gecırdıgını gosterır sıkma sen canını ne kadarlık oldun bu arada resımlerınıızı gordum facede esınle çok yakısıosunuz rabbım ayırmasın sızı

canım hoşgeldinnnn.evet bende öyle diyorum çok şükür normal bi hamilenin yaşadığı sıkıntıları yaşar hale geldim.12+2 bugün cnm... yarın ikili test için gidicez bakalım... sen nslsn? bebişin çoook tatlı maşallahh Allah nazarlardan saklasın... nasıl huzuru filan yerindemi çok ağlamıyo dimi:) resimler içinde tşkkr ederim

kızlarrrrr hayırlı cumalar,hepimizin duaları kabul olsun bu mübarek günde..

kızlar bi rüya gördüm, bişey de yok ama bi etkilenmiş kalktım...Rüyamda dayımı gördüm, uzak oturuyoruz öyle 3-4 senede bir görüşürüz, elinde bir oyuncak var garip yoyo ile masa tenisi arası birşey, topu atıp tutuyor. İlk seferinde bana çarpıyor, canım acıyor. Sonra bana kocaman gri bir oturma minderi getirmiş. Üstünde "sports" fln yazıyor, toplar fln var. Sonra da (iki oğlu var, özellikle küçüğü e.yi çok severim), e. çok iyi, derslerini birincilikle geçiyor diyor. Sonra da uyandım, ne yani bu şimdi...

semracım nasılsın taze anne nasıl gidiyor bebişle hayat..bebeğin adını ne koymuştun sen ayrıca resmini koysanda görsek yaaa...

ay mirage cim senin adına çok heyecanlanıyorum merak etme kuzum günler su gibi akıyor bir bakmışsın eylül gelmiş..inşaallah gününde de adet olursun stres yapma..

ALLAH hayra çıkarsın canım insanın aklında hep çocuk olunca ona dair rüyalar görebiliyor..inşaallah o sewdiğin çocuk gibi bir tanede senin olur..

kuzumm buralardayım aslında ara ara girip bakıyorum takip ediyorum sizi ama yazıcak vakit bulamıyorum aynı senin gibiyim sürünerek işe gidiyorum bide ben sabah 6 da kalkıyorum akşam olmuo eve gelincede yemek yiyip uyuya kalıyorum :)) yoksa unuturmuyum hiç sizi

aşk olsun kuzumm bu mide ağrısı ve sıcaklar vurdu benii o yuzden gelemiyorm ama takipteyim şurda eylüle ne kaldı ki :))

kızlarr yarın doktora gidicem aslında 1 eylüldeydi randevum ama bu hafta kasıklarımda çok ağrı oldu idrar yollarından enfeksiyon kapmış olabilirm bide kaşıntım var mantar oldum galiba bi görünim hemde bahaneyle kuzumuda görürüm inşallah herşey yolundadır 8:45 de randevum herşey yolundaysa 10 kadar gelmiş olurum eve haber veririm :))
bide duman bişe dicem ben şu pt ptt diye bi test varmış kan pıhtılaşması ile ilgili onu yaptırıcam senin her hafta yaptırdıgın test bumuydu ?

yok cnm benimki di-dimer diye bişey... sen neden yaptıracaksın? cinsiyetinide söler belki yarın dr dimeee

rüya yorumlamayı severim ama ne desem bilemedim biraz karışık bi rüya olmuş:) dayını bi ara belki seni özlemiştir canımm

tubişşş çok özledik seniii. pozitif insannn. gel arada da yükle pozitifi yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…