günaydın kızlarr...hayırlı cumalar...
inşallah olmaz öyle birşey de beklemek zorunda kalmazsın canım, beklemek konusu malum...ya inşallah zamanında regl olurum da günleri kaymaz. tedavi başlangıç günü, yani reglimin 2. günü pazartesi gününe geliyor 10 eylülde. 1 gün önceye gelse pazar günü. 1 y daha beklemek zorunda kalabilirim.
selam kızlar nasılsınız????? Tuğbaemrah nerelerde gözükmüyo bu aralar... Ben bugünde çok yorgun hissediyorum kendiim artık işe sürüne sürüne geliyorum resmen bi tuhaf oldum sıcaklarında etkisiyle sanırım... Sürekli şikayet eder bi hale geldim eşimde kızıyo ne uyuzsun diye:) ama valla iyi hissetmiyorum yaaa..şu bulantı geçmiycekmi hala anlamadım, karnım acıktıgında bulanıyo midem,şimdi yemek yedim yine bulanıyo çok yedim galibaAyyyyy nolcak benim bu halim kızlaaaarrrrr
canım butun bunlar saglıklı bı gebelık gecırdıgını gosterır sıkma sen canını ne kadarlık oldun bu arada resımlerınıızı gordum facede esınle çok yakısıosunuz rabbım ayırmasın sızı
canım butun bunlar saglıklı bı gebelık gecırdıgını gosterır sıkma sen canını ne kadarlık oldun bu arada resımlerınıızı gordum facede esınle çok yakısıosunuz rabbım ayırmasın sızı
ya inşallah zamanında regl olurum da günleri kaymaz. tedavi başlangıç günü, yani reglimin 2. günü pazartesi gününe geliyor 10 eylülde. 1 gün önceye gelse pazar günü. 1 y daha beklemek zorunda kalabilirim.
kızlar bi rüya gördüm, bişey de yok ama bi etkilenmiş kalktım...Rüyamda dayımı gördüm, uzak oturuyoruz öyle 3-4 senede bir görüşürüz, elinde bir oyuncak var garip yoyo ile masa tenisi arası birşey, topu atıp tutuyor. İlk seferinde bana çarpıyor, canım acıyor. Sonra bana kocaman gri bir oturma minderi getirmiş. Üstünde "sports" fln yazıyor, toplar fln var. Sonra da (iki oğlu var, özellikle küçüğü e.yi çok severim), e. çok iyi, derslerini birincilikle geçiyor diyor. Sonra da uyandım, ne yani bu şimdi...
ay mirage cim senin adına çok heyecanlanıyorum merak etme kuzum günler su gibi akıyor bir bakmışsın eylül gelmiş..inşaallah gününde de adet olursun stres yapma..
kuzumm buralardayım aslında ara ara girip bakıyorum takip ediyorum sizi ama yazıcak vakit bulamıyorum aynı senin gibiyim sürünerek işe gidiyorum bide ben sabah 6 da kalkıyorum akşam olmuo eve gelincede yemek yiyip uyuya kalıyorum :)) yoksa unuturmuyum hiç siziselam kızlar nasılsınız????? tuğbaemrah nerelerde gözükmüyo bu aralar... ben bugünde çok yorgun hissediyorum kendiim artık işe sürüne sürüne geliyorum resmen bi tuhaf oldum sıcaklarında etkisiyle sanırım... sürekli şikayet eder bi hale geldim eşimde kızıyo ne uyuzsun diye:) ama valla iyi hissetmiyorum yaaa..şu bulantı geçmiycekmi hala anlamadım, karnım acıktıgında bulanıyo midem,şimdi yemek yedim yine bulanıyo çok yedim galibaayyyyy nolcak benim bu halim kızlaaaarrrrr
duman dayak isteme otur şükret miden bulandığı ve yorgunluk çöktüğü için. kızıyorum haaa. aylardır bu anı yaşamayı beklemiyor muydun? bak ben hala bekliyorum, keşke hamile kalsam da midem bulansa diye :) tugbaemrah bebişini göbişine koydu buralara uğramıyo artık...
çok sağol, hepimizin olur inşallah...eşimin yorumu; spor yap daha iyi hissedersin demek istiyor :)ALLAH hayra çıkarsın canım insanın aklında hep çocuk olunca ona dair rüyalar görebiliyor..inşaallah o sewdiğin çocuk gibi bir tanede senin olur..
kızlarr yarın doktora gidicem aslında 1 eylüldeydi randevum ama bu hafta kasıklarımda çok ağrı oldu idrar yollarından enfeksiyon kapmış olabilirm bide kaşıntım var mantar oldum galiba bi görünim hemde bahaneyle kuzumuda görürüm inşallah herşey yolundadır 8:45 de randevum herşey yolundaysa 10 kadar gelmiş olurum eve haber veririm :))
bide duman bişe dicem ben şu pt ptt diye bi test varmış kan pıhtılaşması ile ilgili onu yaptırıcam senin her hafta yaptırdıgın test bumuydu ?
kızlar bi rüya gördüm, bişey de yok ama bi etkilenmiş kalktım...Rüyamda dayımı gördüm, uzak oturuyoruz öyle 3-4 senede bir görüşürüz, elinde bir oyuncak var garip yoyo ile masa tenisi arası birşey, topu atıp tutuyor. İlk seferinde bana çarpıyor, canım acıyor. Sonra bana kocaman gri bir oturma minderi getirmiş. Üstünde "sports" fln yazıyor, toplar fln var. Sonra da (iki oğlu var, özellikle küçüğü e.yi çok severim), e. çok iyi, derslerini birincilikle geçiyor diyor. Sonra da uyandım, ne yani bu şimdi...
o da olabilir :) ama malum olayı söylemedik onlara, benim ağzımda bakla ıslanmaz diye aramadımrüya yorumlamayı severim ama ne desem bilemedim biraz karışık bi rüya olmuş:) dayını bi ara belki seni özlemiştir canımm
kuzumm buralardayım aslında ara ara girip bakıyorum takip ediyorum sizi ama yazıcak vakit bulamıyorum aynı senin gibiyim sürünerek işe gidiyorum bide ben sabah 6 da kalkıyorum akşam olmuo eve gelincede yemek yiyip uyuya kalıyorum :)) yoksa unuturmuyum hiç sizi
aşk olsun kuzumm bu mide ağrısı ve sıcaklar vurdu benii o yuzden gelemiyorm ama takipteyim şurda eylüle ne kaldı ki :))
rüya yorumlamayı severim ama ne desem bilemedim biraz karışık bi rüya olmuş:) dayını bi ara belki seni özlemiştir canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?