canim saat farki var ben yurt disindayim ondan oyleeverythingwillbegreat, benden de önce kalkmışsın uykusuzluk mu iş güç fln mı?
iyi haftasonlari canim sana da gunaydingünaydınlarrr günaydınlarrrr...iyi hafta sonları hepinize...
cnm pıhtılaşma zamanı diye bi test pt ptt diye bişe bi iğne vurulurken bide bırakınca yaptırıcam ordanda anlaşılabilirmiş bi tanıdık söledi :)) bu senin yaptıgın neyi gösteriyo onuda yaptırabilirim aslında nekadara yaptırıyosun ?? ayyy birsen erkekse sölüyo doktor kız biraz zor görünüyomuş ama erkek belli oluyo :)) bana 12+3 de erkek dedi :))yok cnm benimki di-dimer diye bişey... sen neden yaptıracaksın? cinsiyetinide söler belki yarın dr dimeee
kuzummmm meleğimm bende seni özledim yaaaa :)) sen benden daha pozitifsin bitanem bak neleri atlattın ne kadar pozitifsin Allahım yüzünü güldürsün inşallahhhhh :)))tubişşş çok özledik seniii. pozitif insannn. gel arada da yükle pozitifi yine...
günaydın herkese
kıyamam uyusun yaakızlarr bugün doktora gittim aslında randevum 1 eylüldü ama bu hafta ağrım çok oldu bide mantar ve idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi düşündüğüm için randevumu bugüne aldım iyide oldu oğluşumu gördüm :)) doktor baktı krem ve tek saferlik bi toz verdi herşey yolunda Allaha şükür ama bizimki çok uykucu yaaa hep uyuyo doktor sallıyo dönsün diye bi dönüyo sonra uyumaya devam inşallah doğuncada uyku sorunu yaşamayız sıpadan :)) bu arada doktor kesin erkek dedi oğluşum oluyo benim :)) aklımdaki bütün soruları sordum iyiki gitmişim içim rahatladı bi sonraki randevum 18 agustosta bayramdan önce görüp oğluşumu tatile gidicem inşallah bide 4 lü testi yapıcak doktorum he bu arada 2 li testinde sonucunu götürdüm herşey normal Allaha şükürrr :))
cnm pıhtılaşma zamanı diye bi test pt ptt diye bişe bi iğne vurulurken bide bırakınca yaptırıcam ordanda anlaşılabilirmiş bi tanıdık söledi :)) bu senin yaptıgın neyi gösteriyo onuda yaptırabilirim aslında nekadara yaptırıyosun ?? ayyy birsen erkekse sölüyo doktor kız biraz zor görünüyomuş ama erkek belli oluyo :)) bana 12+3 de erkek dedi :))
kuzummmm meleğimm bende seni özledim yaaaa :)) sen benden daha pozitifsin bitanem bak neleri atlattın ne kadar pozitifsin Allahım yüzünü güldürsün inşallahhhhh :)))
günaydınnn :)
kızlar belki görmüşsünüzdür, görmeyenler için paylaşayım dedim, bakın nette dolaşırken ne gördüm; DK RSKN AZALTAN YNTEM: HASSAS SEVG GSTERM
Düşük yaşayan anneler için "hassas sevgi gösterimi" diye bir yöntemde, anneyi sık sık ultrasona sokup bebeğini gösteriyorlar ve psikolojik destek veriyorlar ve böylece düşük riski azalıyor. Yani yazıda "sevgi bağı kurulmasına yarar" vs. diyor ama bence daha çok iç rahatlamasına yarar ve o da bize lazım sonuçta.
Aaaaa bilmiyordum duman bundan sonra yazarim burda ruyalarimi
bugun de grdum ama hic hatirlayamiyorum simdi
inşallah güzel haberlerle gelirsinkızlaaaar dua edin bana akşam güzel haberlerle geleyimmm... sabah erkenden uyandım uyku tutmadı temizlik yapıyorum 8 den beri2 de dr randevum var...
ya uyusun büyüsünde biz bakarken azcık kıpırdasa bari yaaa :)) uykucuu benim oğluş yaaa :)) aminn kuzum inşallahhh Allahım en kısa zamanda sağlıklı sıhatli bi bebiş nasip etsin sizede inşallahhh :))kıyamam uyusun yaaherşeyin normal olmasına çok sevindim, siz bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah, bize de moral olsun
hımm bide onu yaptırım bakim sen nekadara yaptırıyosun tl olarak ? merak etme cnm sen herşey normal çıkıcak bebeişinde içerde kıpır kıpır güzel pozlar vericek annesine :))benimkide pıhtılaşma oranını gösteren bişey.500 ün üzerine çıkmaması lazım çıkınca dr çok panik oluyo:) benim 900 lerdeydi geçen hafta bugünde yaptırıcaz bakalım düşmüşmü... 2 haftada bir yaptırıyodum normalde ama bu aralar arttıgı için her hafta yapıyoruz...
tubişim heyecanlandırdın şimdi beni:) bizde tam 12+3 olduk belki görür dr bişiler:) yada göremez o da ayrı bi sevinç kız olma ihtimali yüksek demektir:) neyse gene lafı sağlıklı olsunda diye bağlayım ben :)
kızlaaaar dua edin bana akşam güzel haberlerle geleyimmm... sabah erkenden uyandım uyku tutmadı temizlik yapıyorum 8 den beri2 de dr randevum var...
kızlarr bugün doktora gittim aslında randevum 1 eylüldü ama bu hafta ağrım çok oldu bide mantar ve idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi düşündüğüm için randevumu bugüne aldım iyide oldu oğluşumu gördüm :)) doktor baktı krem ve tek saferlik bi toz verdi herşey yolunda Allaha şükür ama bizimki çok uykucu yaaa hep uyuyo doktor sallıyo dönsün diye bi dönüyo sonra uyumaya devam inşallah doğuncada uyku sorunu yaşamayız sıpadan :)) bu arada doktor kesin erkek dedi oğluşum oluyo benim :)) aklımdaki bütün soruları sordum iyiki gitmişim içim rahatladı bi sonraki randevum 18 agustosta bayramdan önce görüp oğluşumu tatile gidicem inşallah bide 4 lü testi yapıcak doktorum he bu arada 2 li testinde sonucunu götürdüm herşey normal Allaha şükürrr :))
ben bu adet gelecek lafını şöyle yorumladım; yani herşey yolunda, eğer dllnme olmazsa sağlıklı bir şekilde adetin gelecek demek istemiş. Paylaşım için sağol, o testler, ateş ölçme vs. 3'er öne arkaya sarkabiliyor. O yüzden 3 önden 3 sonradan günleri de katmak garantili oluyor. İnşallah olur canımKizlar Selam
Ben doktordan geldim. Oncelikle size sunu soyliycem, ben gecen de esime dedm, yoruldum artik akisina birakalim korunma korunmama muhabbet yapmayalim. sen nasil davranmak istersen oyle davran ve bana caktirma, ccuk mocuk deme, olursa olsun dedim! neyse dun catladigimi dusunuyordum ve esim benim sozlerimden etkilenmis olmali ki korunmadi iliski sonrasi ve ben de sasirdim :) ama benim akilsiz kafam bu durumdan etkilenip oleyyy dedi ve yine bebek bebek tutturmalarina basladi! neyse atesimi de olctum ve benim bugun atese gore yumurtam catlamis..
sabah doktorum arayinca ben doktora gittim kadin is cikisi diye beni detayli inceledi. bana sen cok zeki birisin arastirmacisin ve herseyi biliyorsun surekli soru sorup ogrenmeye calisiyorsun dedi ve herseyimin cok normal oldugunu kendimi incelemeyi birakmami soyledi ve su an ovulasyon donemindesin dedi. ben de yumurtam catladi bugun 19.gunum dedim, o da bakti ve hayir onumuzdeki 3 guns enin en en onemli verimli gunlerin dedi. sok oldum ! yumurtan 16 mm dedi bana gosterdi. anlamiyorum kizlar bu ne demekyardim edin bana! kadin 3 gun icinde catlayacak ve hamile kalmak icin en onemli gunlerin dedi. eeeee bu durumda atese gore ben onceden catladim kesin ve ben genelde yumurtlama oncesi ve bu donemde esimi asiri yorup surekli iliskiye girip catladigimi dusundugum an 3 gun mola veriyorum :) ve bu durumda zaten mola verecektim ve bu gunleri kacirmis olacaktim eger doktora gitmesem, ya da ne bileyim iliskimiz sonrasi hemen ayaga kalkicam onemsemiycem oyle birseyler olacakti.. oysaki ben en onemli gunlerdeyim.
neyse doktoruma sordum ilkinde 7.ayda oldu simdi yine 7.aya giriyoruz neden uzun suruyor dedim kadinin dedigi cevabi aynen yaziyorum: BAZI KADINLARIN hamile KALMALARI KOLAYDIR, HEMEN 1,AYDA 2.AYDA hamile KALABILIRLER.BAZI KADINLARINSA ZORDUR VE BIRKAC AY SUREBILIR. 1 SENE ICINDE OLMASI BEKLEMEK NORMALDIR, KIMISININ YILLAR SONRA DA OLABILIR. bugun gelen bir kizin hemen ilk ayda olmus sorna dusuk sonra yine hamile! baska bir hastasi da 1 bucuk senedir ugrasiyor olmuyormus! yani bana nazlim da demisti bazi kadinlar icin daha zordur diye gercekten oyleymis. diger aklima takilan da, senin hrsyein normal bebegin olacaktir sakin dusunme dedi, esim konusunda da emin olabilir miyim dedim snucta bir hamilelik gecirdim dedim. o da bana BIR COCUGU OLAN HASTAM VAR IKINCI cocuk ICIN COK UZUN ZAMANDIR UGRASIYOR OLMUYOR.esimin urolaga gitmesini onerdi ben de simdi olmasa olur mu dedim deneyin daha dedi ve en onemlisi esine folik asit ictir dedi. ruslar erkeklere de veriyorlar ve esini ikna et gunde 3mg alsin dedi, bugun agzina tkiycam zorlaaaaaa!!! peki dedim kolay hamile kalma yolu ne? o da KAFADA BITIYOR DUSUNME OLACAGINI DUSUN POZITIF AL, USTUNE DUSME COK STRES YAPMA dedi.tam adamina soyledi benim adetlerim hep duzenliydi simdi erken gec oluyor dedim, dusunun 19.gunumdeyim ve eger 3 gun sonra catlasa en erken adet 33 34 gunde gelecek. gecen ay 28 di. kadin 1 HAFTA ONCE YA DA 1 HAFTA SONRA GELMESI NORMAL ADET DONGUSUNUN. DEGISIKLER OLABILIR dedi.
onemli bir sorum var anlamadim cunku, bana bir sey gosterdi 6 mm ve adet gelecek dedi! ben de ne zaman dedim 2 hafta sonra falan mi dedim evet dedi.ee eger 16 mm yumurtam varsa ve 3 gun icinde catlarsa ve diyelim dllendi nasil simdden adet olucan diyor. herhalde endemetrum kalinligi o ama eger tutturursak biz bu ay, o zaman adet gelecek gorundu gelmiycek mi nasil oluyor bu is, sormadim orda aklima takildi. eger adet gelecek dediyse bana neden tehlikeli gunler diyor ayni zamanda?! ufff aklim cok karisti bu konuda. ozellikle sordum catliycak di mi kist olmaz di mi normal ovulasyon diye, o da evet dedi, ee o zaman adet nasil gorunuyor utrasonda. ee adte olacaksam dollenmiycek yani bu yumurta.bilen varsa cevplasin kizlar ya aklima cok takildi.
oyle kizlar silerle paylasmak istedim belki isinize yarayan bilgiler olur.
ben bu adet gelecek lafını şöyle yorumladım; yani herşey yolunda, eğer dllnme olmazsa sağlıklı bir şekilde adetin gelecek demek istemiş. Paylaşım için sağol, o testler, ateş ölçme vs. 3'er öne arkaya sarkabiliyor. O yüzden 3 önden 3 sonradan günleri de katmak garantili oluyor. İnşallah olur canım
ve saatlerce dusundum keepmeinformed
saol canim
senin dusundugun gibi oldugunu saniyorum ben de
baska topicten arkadaslar da aynen senin aciklamani yapti
sonucta mevzu su arkadaslar yumurtam var ve aslinda ben catlaidm saniyorum
oysaki onumdeki 3 gun benim icin cok daha onemliymis!
bu arada hani sen korunuyordun diyceksiniz bana ama
ivirusten kurtuldum ben
ve ictigim hap da vitamin ve bagisiklik sistemi dengeliyici yani hamilelige etki eden birsey degilmis
ustelik buna daha yeni karar verdik, esim saldi onemsemedi korunsak da olur korunmasak da tavri icinde ve durumlar degisti
simdi baska bir konu var aslinda aranizda tecrubeli olan vardir diye soruyorum
benim dongum hic bu kadar uzun olmaz eger bu yumurtaya goreyse
oncedne bir yumurtam catlamis olabilir mi
doktor bunu bugun baktiginda gorur muydu yumurtanin biri catlamis bu ikinci diyebiliyor mu
yoksa catlamis olani goremiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?