Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

yok canım, ben öyle birşey demedim ki..benim acilde gittiğim doktor 3 ay demişti ama biz 1 aya indirdik onu eşimle kararlaştırıp...yumrta takibi nedir bilmiyorum, yumurtlama zamanı takibini biliyorum, evde kendim yapmıştım...kim sabırsız değil ki, bir önceki yazdığım msj benim sabır düzeyimi anlatıyor sanırım :)

o da sana "hayır, bu doğal seleksyon" diyecek, ben sana önceden diyeyim :))

canım yumurta takibi şu, reglinin üstünden 8-10 gün geçtikten sonra doktoruna gitmeye başlıyorsun, yumurtlama gününe kadar önce gün aşırı sonra da her gün doktoruna gidiyorsun. doktorun sürekli büyüyen yumurtanı ölçüyor ve eşinle ilişkiye girmen günleri söylüyor sana. sen eve gidip çalışıyosun :))))) sonra bir daha doktora gidiyosun, doktor bakıyo yumurta çatlamış mı diye. heh çatlamış şimdi ne yaparsanız yapın diyor :)) yani özel hayatının son derece ayyuka çıktığı sürece yumurta takibi süreci denir :)))

güzel bişeymiş bence ama eşim pek hoşlanmayabilir şu doğal seleksiyon lafına da gıcığım yani herşeyin bir nedeni vardır, doğal seleksiyonsa da neden zayıf kalmış onu söyleseler bari...şu sıra pek ideal tipte bir hasta sayılmam Allah doktoruma sabır versin

saol canim
bilmiyorum ya olur ded zaman vermedi kafaya takma dedi
esin icin isterseniz gidin dedi ama gidemem ben bir sure daha
simdi ona dersem de ters tepki yapar moral bozuklugundan iliskimz cok etkilenir
en iyisi ben 4 ay daha zaman taniyim kendime kismet ne yapayim insallah olur da gerek kalmaz

tabiki bitanem hatta 11 haftada falan ellerini oynatmaya zıplamaya başlıyo :)) şuanda dahada gelişti tabi bildiğin minyatür bebek :))
dumaaan dönmedin mi hala hatunum??

yaaa bende merak ettimmm birsennn nerdesin yaaaa

kızlarr ne var ne yok..ben sıcaktan bayılmak üzereyim bugün biraz temizlik yaptım ama sıcaktan mahvoldum..ramazanda napıcaz bakalım...

BİRSENNN gelmedinmi daha kuzum bugün doktora gidecektin hanii,merak ettim...

TUĞBACIM seninde olişin iyiymiş sewindim hadi gözünaydın kuzum:))

kardelyaa,,keepp sana böyle diyorum ismin uzun diye aşağıda sizin isimlerinizi gördüm ne haber kızlarr

nasılsınız kızlar bende sıcakdan napcagımı bilmiyom kilom var hamilelik sıcak .......bu gün karnımın etleri acıyo yaa 4 aylıkkende olmuşdu 2 gün sürmüştü bu günde agrıyo zeytin yagladım biraz dün vantıratörü açtım .o mu agrı yapdı anlamadım kılımada çarpıyo allahım yardım etsin banada hepimizede . hepinizi öptm

amin canım gerçekten çok sıcak sen hamilesin diye şimdi iki katı hissediyorsundur terli,terli durma klima karşısında...vantilatörde ağrı yapabiliyor ama insan açmadan da duramıyor..

amin canım gerçekten çok sıcak sen hamilesin diye şimdi iki katı hissediyorsundur terli,terli durma klima karşısında...vantilatörde ağrı yapabiliyor ama insan açmadan da duramıyor..

evt canım hayırlısıyla bi kurtulup dogursam sag saglim bebegimde bende artık korkmaya başlıyom çünkü benim sezeryan ya dikişler korkutyo

evt canım hayırlısıyla bi kurtulup dogursam sag saglim bebegimde bende artık korkmaya başlıyom çünkü benim sezeryan ya dikişler korkutyo

inşaallah hayırlısıyla alırsın kucağına canım...korkma ya çevremde 3 tane üst üste sezeryan la doğum yapanlar var bişey olmaz inşaallah...bana demesi kolay tabii dimi

ayyy bu sıcaklar benide öldürücek bayadır ertelediğim ütü artık başa çıkılmaz bi hal alınca malesef bu sıcakta ütü yapmak zorunda kaldım ben ütülendim valla üzerine bide evi süpür sil kendimi duşa zor attım valla :))
çok saol cnm oğluşum maşşallah çok iyi azcıkta haraket etse sıpa uyuyo boyna :))

ayy kuzum yaa bizim göbek daha normal ölçülerde seninki büyümüştür baya ayy yerim kuzuyu ben büyüyo annesi sıgamıyo oraya o yuzden azcık itiyo oda biraz acıtıyodur :)) bol bol yağla kendini ama klima ve vantilatörden uzak dur :))

kız ne yapsın çocuk sıcaktan mayışmış uyuyodur bozma paşanın keyfini annesi...sen niye o kadar işin hepsini birden yapıyosun kuzum yaa yarısınıda yarın yapsaydın,dikkat et kendine...
yemekte yaptın mı bari menü bildir bakalım

doğru haklısın ama azcık oynasın bi görim istiyorum napim şimdi ben onu uyutmuyorum bikaç ay sonra oda beni uyutmicak öcünü alcak yane :))) yaaa ütüyü başladımmı bitirmem lazımdı bide zaten 2 gün önce süpürüp silmiştim şimdide üstten yaptım temizdi camlar açık diye tozlanıyo ev çok yormadım kendimi yani :)) amaaa yemeğe gelince malesef cnm hiç bişi yapmadım ama cnm köfte patates kızartma ve pilav istiyo muhtemelen menü bu :))

hımmm patates,köfteyi bende çok sewerim,canın istiyosa yap tabii...bencede olişin öcü kötü olacak bu sefer ne olur oğlum uyu diye yalvarırsın çocuğa amaa

hımmm patates,köfteyi bende çok sewerim,canın istiyosa yap tabii...bencede olişin öcü kötü olacak bu sefer ne olur oğlum uyu diye yalvarırsın çocuğa amaa

ayyy yazınca daha çok cnm çekti zaten menü kesinleşti artık yanınada koa bardak ayrann ohhhh :)) ayyy öle yapcak valla bunun öcünü kötü alıcak biliyorum hatta doğunca gece bana uyku uyutmicak sıpam :))

ayyy yazınca daha çok cnm çekti zaten menü kesinleşti artık yanınada koa bardak ayrann ohhhh :)) ayyy öle yapcak valla bunun öcünü kötü alıcak biliyorum hatta doğunca gece bana uyku uyutmicak sıpam :))

belli olmaz bir bakarsın mışıl,mışıl uyur geceleri,inşaallah ta öyle olur...kız bak bu kadar canın çekti yap mutlaka oğlanın bir yerlerinde köfte,patates çıkmasınn

belli olmaz bir bakarsın mışıl,mışıl uyur geceleri,inşaallah ta öyle olur...kız bak bu kadar canın çekti yap mutlaka oğlanın bir yerlerinde köfte,patates çıkmasınn

anammmmm biyeri şişmesin köfte patates çıkmasın yapimde yedirim bari inşallah kuzum yaa inşallah öle olur gece uyusun günüdüz istediğini yapabilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…