Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

anammmmm biyeri şişmesin köfte patates çıkmasın yapimde yedirim bari inşallah kuzum yaa inşallah öle olur gece uyusun günüdüz istediğini yapabilir :))

inşaallah canımm..yaa birsen gelmedi neyaptı acaba,benim şimdi çıkmama lazım kuzum eşim istiyo pc yi, sonra görüşürüz tatlım

inşaallah canımm..yaa birsen gelmedi neyaptı acaba,benim şimdi çıkmama lazım kuzum eşim istiyo pc yi, sonra görüşürüz tatlım

inşallahh... evet yaaa bende merak ettim onun için girdim ama gelmedi ... tamam kuzum bende kaçıyorum zaten görüşürüzzz

canım benim göbek çok büyümedi benim zaten sezeryan göbeyim bi 5 aylık gibi vardı zaten şimdi 7 aya girdim25 haftalıgım bide benim ilk kızımda göbek ful çatlak olmuşdu 2 . oglumdada etlerim acıyodu şimdi daha zor sezeryan girdi işe

slm kızlar... dr kontrolüm iyiydi ense kalınlığı filan herşey normaluyuyodu dr uyandırdı fazla rahatsız etmedik baktı ellerine ayaklarına filan herşey yolunda maşallah..fakat pıhtı sonuçlarım beni gene üzdü, 1 hafta düşmüştü şimdi 1000 lerinde üstüne çıkmış... doğuma yakın 1200 olması gereken değer bende suanda 1088 e çıktı..napcam bilmiyorum,bikaç gündür gece uyurken bacaklarıma kramp giriyo topallayarak geziyorum resmen acaba bu yüzdenmi diye düşünmeye başladım.henüz hematologla görüşmedik bakalım o ne dicek...görüşürüz öpüyorum sizi.

bu arada cumaya cinsiyeti söliycem dedi, büyük ihtimal belli oldu ama emin olmadan sölemek istemedi:)

maşallah, pıhtı için iğne-ilaç fln yok muydu, inşallah kısa zamanda hallolur

kızlar, merakımdan soruyorum, kürtaj sonrası korunma sürecinde olan var mıydı burada? ben yeniyim ya bi tek ben varım galiba, inşallah başkası da gelmek zorunda kalmaz...

bu arada cumaya cinsiyeti söliycem dedi, büyük ihtimal belli oldu ama emin olmadan sölemek istemedi:)

maaşallah kuzum çok sewindim bebişin iyi olmasına..inşaallah pıhtı oranında düşer,sen iğneyle birlikte corasprin içmiyormuydun dumanım...ha birde benim içime oğlan doğuyor gerçi daha öncede söylemiştim ama tabiki RABBİM bilir....

kızlar, merakımdan soruyorum, kürtaj sonrası korunma sürecinde olan var mıydı burada? ben yeniyim ya bi tek ben varım galiba, inşallah başkası da gelmek zorunda kalmaz...

ben hep kürtaj sonraları korundum canım...yenimi oldun diye soruyorsan benim uzun zaman oldu...

anammm seninkidemi uyuyodu bu bizimkiler rahatlarına pek düşkün çıktılar :)) ense kalınlıgının iyi çıkmasına çok sevindim kuzum peki değerler nie bu kadar çıkıyo yani bi sabebi varmı acaba sıcaklar falan etkiliyo olabilirmi ya iğnenin dozunu yükseltseler azıcık o etkili olmazmı acaba sen içini ferah tut kuzum ban bebeğin gününde de büyüyo demekki bu kan pıhtılaşması bebeği etkilemiyo herşey daha güzel olucak merak etme sen ... şimdi cuma günü bidahamı gitcen hematologa mı ? iyi haberlerle gel inşallahhh

ayy hadi bakalım bence bi paşa daha geliyo :))

canım herşey çok güzel olacak ben inanıyorum bu arada sanırım seninki şehzade beydağlı ile aynı fikirdeyim

noluyo leeeeennn herkes erkek diyooo:)) ben hala kız olabilir diye düşünüyorum gibi ama neyiseee bakıcaz artık hayırlısı olsun :)

maşallah, pıhtı için iğne-ilaç fln yok muydu, inşallah kısa zamanda hallolur

cnm iğne kullanıyorum günde 2 kere en yüksek dozları... ona rağmen böyle çıkıyo analmadım bende bişey..

beydağlıcım istemeyerekde olsa corasprinede başlıcam sanırm cnm...

tubişim cuma kadın doğumcuya gidicem bakıcaz bebişe ikili test sonucumda çıkmış olurmuş o güne...

ben hep kürtaj sonraları korundum canım...yenimi oldun diye soruyorsan benim uzun zaman oldu...
evet onu soruyordum, hani yakın zamanda olan var mı diye..şikayetçi olduğumdan değil, hepinizin deneyimleri benden fazla, ben de faydalanıyorum misal olumlu olmanın önemini siz olmasanız daha uzun zamanda anlardım ama benim vukuat daha yeni olduğundan (geçen hafta bugün) siz benim geçtiğim yolları geçip kenara koymuşsunuz..neyse, ben de öyle olmak istiyorum, hedefim umutlu ve mutlu olmak..
off sabah sabah yine pek bi duygusalım.. şunu da söylemeden geçmeyeyim burası benim için sanki terapi oluyor, ne kadar yardımı olduğunu anlatamam, hepinize çok teşekkürler

canım gerekliyse başlıcaksın mecbur...

ah kuzum yaa ben tam 6 kez kürtaj oldum 1 taneside kendiliğinden düştü...yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorumki..ama ne yapalım ki yaşadıklarımız elimizde olan şeyler değil,şimdi ben uzuuncaa bir süre çocuk düşünmüyorum..kürtaj olalıda az olmadı tam 9 ay...

canım niye corasprine başlamak istemiyon ben içiyom korkuttun şimdi beni bide bişe sorcam benim iğne göbekten deliğin 4 parmak ilerisinden hergün sat gibi döne döne vurulcak dedi doktor ama yukarı kısımlara gelince hem iğne girmedi hem ben bagırdım çok acıdı doktora söyledim istediğin yere vur dedi şimdi göbegin alt kısmına vuruyom yani şöyle diyim sezeryan çizgimin az üstü oluyo etim mosmor oluyo ve ilaç içime gidiği an göbek deliğin etrafı yanıyo acıyo bu aralarda iğneden satler sonra bile agrı birden oluyo agrıda degil sancımı desem sızımı öyle bişe etlerimde aynı ilaç giriyo gibi olyo göbek deliğin etrafındada oluyo bu arada 7 . aya girdim göbek geriliyoda tabi gerildiğindenmi iğnedenmi anlamadım canım bilğin varsa yardım edermisin DUMANNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…