Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım pardon benim corasprine degil ecopirin beninimki kan sulandırıcıymış............bu arada herkeze GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRR

günaydın kızlarrr

kızlar herkes iyidir umarım geçmişe bakamadım ben dün gee çok kötü bi rüya gördüm annem anlatma der böle rüyaları uykusuzum huzursuzum felaket gece 3 falandı korkudan zorla uyudum eşimi uyandırdım okudu falan tuvalete gidemedim rabbi hayırlara çıkarsın bide sıcaktn yanıyos ramazanda allah yardımcımız olsun

tek tek yazamadım kusura bakmayın herkesi kocaman öpüyom bu ara bunalım takılıorum:)geçcek inşallahh

duman ben herkesin bebeğinin cinsiyetini tahmin ettim biliosun sana da hep kız geçti içimden bakalım yanılcammmı :)

günaydın hanımlarr

yasemin kuzum özletiyosun kendini çık artık şu bunalımdan bak ne güzel ramazan geliyor...ben eski yasemini çok özledim yaaa..

kardelyaa canım ecoprinde,corasprinde aynı görevi görüyor yani ikiside kanı sulandırıyor...

nazlım! buraya 40 yılın başı uğradığın için kabuslar görüyosun. sürekli gelio olsan görmiycenn...:)) Allah hayır etsin, sıcaktan olmuştur canım ya, gece uyunmuyor sabah da kalkılmıyor sıcaktan...

nazlim bence de sicaklardan olmustur, cok bunaliyorsunuz turkiyede bu yaz biliyorum. Allah yardimciniz olsun.
biz de seni opuyoruz

ay canım sıcaklardan filan gerildim ben iyice bu ara nefes alınmıyo hafta sonu ramazanda uğraşamam diye camları sildim bütün perdeleri yıkadım evde fenalaşıos resmen sen nasılsın adana nasıldır kimbilir allah yardım etsin valla

deli:)gece çok zor uydum hep dua etti öyle uyuyakalmışım fenaydı be bayadır kabus görmüodum kuzum baya etkilendim sabah ellerim titriyodu uyandıımda

nazlim bence de sicaklardan olmustur, cok bunaliyorsunuz turkiyede bu yaz biliyorum. Allah yardimciniz olsun.
biz de seni opuyoruz
amin kuuzm bu hafta serinlicekmiş sanırım rabbim ramazan geliyo diye bizi düşünüyo ateşime yorumun içinde saol canım yarın büyük gün düşcek gibi geliyo hayırlısı bence sen 2 kez yumurtladın inşallah bu ay tutar canım

benim de yarın regl olmam lazım normal düzene göre. inşallah değişik bir durum oluşmaz. önümüzdeki 2 ayın regl düzeni tedaviye başlama günümü etkiliyceği için çok önemli benim için...kafayı yiycem ya, bir regl olayım diye bekliyorum, öte yandan olmayayım diye bekliyorum :))

umarim yarin adetin gelir canim
dedigin gibi adet gelsin diye bekledigimiz gelmesin diye bekledigimiz zamanlar oluyor :)
umarim zamaninda olursun da hersey planladiginiz gibi gelisir

umarim yarin adetin gelir canim
dedigin gibi adet gelsin diye bekledigimiz gelmesin diye bekledigimiz zamanlar oluyor :)
umarim zamaninda olursun da hersey planladiginiz gibi gelisir

inşallah canım saolasın. ya ben nedense keep'le seni hep birbirinize karıştırıyorum. :)) niye anlamadım. ikinizin nicki de uzun diye mi acaba??

iki uzun isimli hatun var. biri keep biri every, ama hangisi yurt dışındaydı hangisi yurtiçindeydi arada gidio...Yaşlandım artık şekerim kafa mı kaldı?

yok ya ne yaslanmasi aaaaa
deme oyleee gencsin
millet senin yasinda daha yeni evleniyor
var benim cevremde oyle cok
sabahin korunde topici aciyorum ya benim yurt disindan oldugumu ordan anlrsin diycem de keep de benden asagi kalmiyor erkenci baya

cnm ne bileyim corasprinin bazı yan etkleri var ondan istemiyorum... iğneyide günde 2 kere yapıyorum göbek deliğimin 5 parmak sağ ve solundan, sağ taraf mosmor oldu o yüzden bu ara sırf solu kullanıyorum,aşağı yukarıya yapmıyorum hiç sürekli damara denk geliyo çünkü,günlük 1 iğnemi sağ göbek,2.iğnemi de akşam koldan eşim yapıyo... allahtan eli hafif ordan yırtıyorum :) göbek büyüüynce sorlaşıyo dimi yaaa(
sen karninda tasiyorsun kiz erkek farketmez saglikli olsun diye dusunuyorsun ya canim o yuzden hissetmiyorsundur :) ama erken ogrenicen ya bana da kiz gibi geldi :)
hayırlısı cnm valla kız isterdim eskiden olsa ama şimdi cidden umrumda dil...benim olsun yeter:)

canım sıcaktandır allahtan uyuyabilmişsin bak rüya bile görmüşsün, ben hiç uyuyamadım bile:) korkma sen hiç yorumlamada rüyanı
kuşum valla kız diyen çok azaldı,ailem de kız diyo, hayırlısı cuma gidemiycem c.tesi inş.gidip öğrenirim...

KIZLARRRRRRRRRbugün şu devlet dairelerinde öten kapılar varya 1 kere ordan geçtim .radyosyon açısından bişe olmaz demi korktum sonrada cvp verin

slm kızlar nasılsınız? herkese sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum:)))

nazlım beydağlı mirage duman kardelya tubiş every penbetekir müge paşam semra naz yeni gelen arkadaşlar herkese merhaba tek tek soramadım kusura bakmayın ismini unuttuğum varsa affedin geçmişi okuyamadım slm vereyim dedim öncelikle

KIZLARRRRRRRRRbugün şu devlet dairelerinde öten kapılar varya 1 kere ordan geçtim .radyosyon açısından bişe olmaz demi korktum sonrada cvp verin

canım bir daha geçmemeye özen göster birkereden bişey olmaz bende geçmemeye çalışıyorum.

inş. sağlıklı düzeninde regl olursun ama psikolojiye çok bağlı bunu unutma canım moralini yüksek tutmaya çalış

çok şükür canım allah sağlıkla 40. haftaları göstersin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş. canım allah yardımcın olsun bebeğini korusun inş. ilaçlarla herşey normale döner üzülmemeye çalış canım allah büyüktür.canım bende kramp oluyo çok kötü hemde( magnezyum kullanıyorum ben sabah akşam, sende dr. konuş belki sanada kullanmanı tavsiye eder canım.

bu arada cumaya cinsiyeti söliycem dedi, büyük ihtimal belli oldu ama emin olmadan sölemek istemedi:)

geçmiş olsun canım tubişim gözün aydın kuzum hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir erkek olur inş. çok şükür canım güzel haberlerin devamı gelsin inş. istediğin gibi göbüşün kocaman olsun inş.

canlar cuma günü dr. kontrolümüz vardı şeker yüklemesi yapıldı çok şükür temiz çıktı bide ayrıntılı ultrason o da çok şükür iyi bi sorun yok şu ana kadar herşey yolunda fotomuzu aldık geldik şimdiden dolu fotoğrafımız oldu bi albüm yaptım 3 seferdir yüzünün fotoğrafını veriyor çok tatlı ya bi tekmeliyo oğlum hatta artık rahatsız ediyor hafiften gece sağa dönüyorum sağdan sola dönüyorum soldan tekmeliyor:))) 25 gün sonra kontrolümüz var bugünde tetanoz aşımın ikinci dozunu oldum kolum ağrıyor, sıcakları zaten biliyorsunuz bide uykusuzluk var bacak krampları bi türlü rahat edememe gibi bi misafirlikler akraba ziyaretleri derken çok yoğunum bunada şükür 1,5 ayım kaldı ondan sonra evdeyim çalışmıcam inş. benden bu kadar şimdilik öpüyorum herkesi

sagol canım bilmiyodum birkere geçtim ikincide radyosyon var dediler geçmedim çok korktum ama....... eeee ozaman niye her yerde var yazıda yok olsageçmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…