canım niye corasprine başlamak istemiyon ben içiyom korkuttun şimdi beni bide bişe sorcam benim iğne göbekten deliğin 4 parmak ilerisinden hergün sat gibi döne döne vurulcak dedi doktor ama yukarı kısımlara gelince hem iğne girmedi hem ben bagırdım çok acıdı doktora söyledim istediğin yere vur dedi şimdi göbegin alt kısmına vuruyom yani şöyle diyim sezeryan çizgimin az üstü oluyo etim mosmor oluyo ve ilaç içime gidiği an göbek deliğin etrafı yanıyo acıyo bu aralarda iğneden satler sonra bile agrı birden oluyo agrıda degil sancımı desem sızımı öyle bişe etlerimde aynı ilaç giriyo gibi olyo göbek deliğin etrafındada oluyo bu arada 7 . aya girdim göbek geriliyoda tabi gerildiğindenmi iğnedenmi anlamadım canım bilğin varsa yardım edermisin DUMANNNNNNNNNNNNN
günaydın kızlarrr
kızlar herkes iyidir umarım geçmişe bakamadım ben dün gee çok kötü bi rüya gördüm annem anlatma der böle rüyaları uykusuzum huzursuzum felaket gece 3 falandı korkudan zorla uyudum eşimi uyandırdım okudu falan tuvalete gidemedim rabbi hayırlara çıkarsın bide sıcaktn yanıyos ramazanda allah yardımcımız olsun
tek tek yazamadım kusura bakmayın herkesi kocaman öpüyom bu ara bunalım takılıorum:)geçcek inşallahh
duman ben herkesin bebeğinin cinsiyetini tahmin ettim biliosun sana da hep kız geçti içimden bakalım yanılcammmı :)
günaydın kızlarrr
kızlar herkes iyidir umarım geçmişe bakamadım ben dün gee çok kötü bi rüya gördüm annem anlatma der böle rüyaları uykusuzum huzursuzum felaket gece 3 falandı korkudan zorla uyudum eşimi uyandırdım okudu falan tuvalete gidemedim rabbi hayırlara çıkarsın bide sıcaktn yanıyos ramazanda allah yardımcımız olsun
tek tek yazamadım kusura bakmayın herkesi kocaman öpüyom bu ara bunalım takılıorum:)geçcek inşallahh
duman ben herkesin bebeğinin cinsiyetini tahmin ettim biliosun sana da hep kız geçti içimden bakalım yanılcammmı :)
günaydın hanımlarr
yasemin kuzum özletiyosun kendini çık artık şu bunalımdan bak ne güzel ramazan geliyor...ben eski yasemini çok özledim yaaa..
kardelyaa canım ecoprinde,corasprinde aynı görevi görüyor yani ikiside kanı sulandırıyor...
deli:)gece çok zor uydum hep dua etti öyle uyuyakalmışım fenaydı be bayadır kabus görmüodum kuzum baya etkilendim sabah ellerim titriyodu uyandıımdanazlım! buraya 40 yılın başı uğradığın için kabuslar görüyosun. sürekli gelio olsan görmiycenn...:)) Allah hayır etsin, sıcaktan olmuştur canım ya, gece uyunmuyor sabah da kalkılmıyor sıcaktan...
amin kuuzm bu hafta serinlicekmiş sanırım rabbim ramazan geliyo diye bizi düşünüyo ateşime yorumun içinde saol canım yarın büyük gün düşcek gibi geliyo hayırlısı bence sen 2 kez yumurtladın inşallah bu ay tutar canımnazlim bence de sicaklardan olmustur, cok bunaliyorsunuz turkiyede bu yaz biliyorum. Allah yardimciniz olsun.
biz de seni opuyoruz
benim de yarın regl olmam lazım normal düzene göre. inşallah değişik bir durum oluşmaz. önümüzdeki 2 ayın regl düzeni tedaviye başlama günümü etkiliyceği için çok önemli benim için...kafayı yiycem ya, bir regl olayım diye bekliyorum, öte yandan olmayayım diye bekliyorum :))
umarim yarin adetin gelir canim
dedigin gibi adet gelsin diye bekledigimiz gelmesin diye bekledigimiz zamanlar oluyor :)
umarim zamaninda olursun da hersey planladiginiz gibi gelisir
inşallah canım saolasın. ya ben nedense keep'le seni hep birbirinize karıştırıyorum. :)) niye anlamadım. ikinizin nicki de uzun diye mi acaba??
olabilir :)
benim gibi uzun nickli biri daha :)
sen bana every ona keep dyorsun en guzeli
iki uzun isimli hatun var. biri keep biri every, ama hangisi yurt dışındaydı hangisi yurtiçindeydi arada gidio...Yaşlandım artık şekerim kafa mı kaldı?
cnm ne bileyim corasprinin bazı yan etkleri var ondan istemiyorum... iğneyide günde 2 kere yapıyorum göbek deliğimin 5 parmak sağ ve solundan, sağ taraf mosmor oldu o yüzden bu ara sırf solu kullanıyorum,aşağı yukarıya yapmıyorum hiç sürekli damara denk geliyo çünkü,günlük 1 iğnemi sağ göbek,2.iğnemi de akşam koldan eşim yapıyo... allahtan eli hafif ordan yırtıyorum :) göbek büyüüynce sorlaşıyo dimi yaaacanım niye corasprine başlamak istemiyon ben içiyom korkuttun şimdi beni bide bişe sorcam benim iğne göbekten deliğin 4 parmak ilerisinden hergün sat gibi döne döne vurulcak dedi doktor ama yukarı kısımlara gelince hem iğne girmedi hem ben bagırdım çok acıdı doktora söyledim istediğin yere vur dedi şimdi göbegin alt kısmına vuruyom yani şöyle diyim sezeryan çizgimin az üstü oluyo etim mosmor oluyo ve ilaç içime gidiği an göbek deliğin etrafı yanıyo acıyo bu aralarda iğneden satler sonra bile agrı birden oluyo agrıda degil sancımı desem sızımı öyle bişe etlerimde aynı ilaç giriyo gibi olyo göbek deliğin etrafındada oluyo bu arada 7 . aya girdim göbek geriliyoda tabi gerildiğindenmi iğnedenmi anlamadım canım bilğin varsa yardım edermisin DUMANNNNNNNNNNNNN
hayırlısı cnm valla kız isterdim eskiden olsa ama şimdi cidden umrumda dil...benim olsun yeter:)sen karninda tasiyorsun kiz erkek farketmez saglikli olsun diye dusunuyorsun ya canim o yuzden hissetmiyorsundur :) ama erken ogrenicen ya bana da kiz gibi geldi :)
canım sıcaktandır allahtan uyuyabilmişsin bak rüya bile görmüşsün, ben hiç uyuyamadım bile:) korkma sen hiç yorumlamada rüyanıgünaydın kızlarrr
günaydın hanımlarr
yasemin kuzum özletiyosun kendini çık artık şu bunalımdan bak ne güzel ramazan geliyor...ben eski yasemini çok özledim yaaa..
kardelyaa canım ecoprinde,corasprinde aynı görevi görüyor yani ikiside kanı sulandırıyor...
KIZLARRRRRRRRRbugün şu devlet dairelerinde öten kapılar varya 1 kere ordan geçtim .radyosyon açısından bişe olmaz demi korktum sonrada cvp verin
benim de yarın regl olmam lazım normal düzene göre. inşallah değişik bir durum oluşmaz. önümüzdeki 2 ayın regl düzeni tedaviye başlama günümü etkiliyceği için çok önemli benim için...kafayı yiycem ya, bir regl olayım diye bekliyorum, öte yandan olmayayım diye bekliyorum :))
slm kızlar... dr kontrolüm iyiydi ense kalınlığı filan herşey normaluyuyodu dr uyandırdı fazla rahatsız etmedik baktı ellerine ayaklarına filan herşey yolunda maşallah..fakat pıhtı sonuçlarım beni gene üzdü, 1 hafta düşmüştü şimdi 1000 lerinde üstüne çıkmış... doğuma yakın 1200 olması gereken değer bende suanda 1088 e çıktı..napcam bilmiyorum,bikaç gündür gece uyurken bacaklarıma kramp giriyo topallayarak geziyorum resmen acaba bu yüzdenmi diye düşünmeye başladım.henüz hematologla görüşmedik bakalım o ne dicek...görüşürüz öpüyorum sizi.
bu arada cumaya cinsiyeti söliycem dedi, büyük ihtimal belli oldu ama emin olmadan sölemek istemedi:)
kızlarr bugün doktora gittim aslında randevum 1 eylüldü ama bu hafta ağrım çok oldu bide mantar ve idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi düşündüğüm için randevumu bugüne aldım iyide oldu oğluşumu gördüm :)) doktor baktı krem ve tek saferlik bi toz verdi herşey yolunda Allaha şükür ama bizimki çok uykucu yaaa hep uyuyo doktor sallıyo dönsün diye bi dönüyo sonra uyumaya devam inşallah doğuncada uyku sorunu yaşamayız sıpadan :)) bu arada doktor kesin erkek dedi oğluşum oluyo benim :)) aklımdaki bütün soruları sordum iyiki gitmişim içim rahatladı bi sonraki randevum 18 agustosta bayramdan önce görüp oğluşumu tatile gidicem inşallah bide 4 lü testi yapıcak doktorum he bu arada 2 li testinde sonucunu götürdüm herşey normal Allaha şükürrr :))
canım bir daha geçmemeye özen göster birkereden bişey olmaz bende geçmemeye çalışıyorum.
inş. sağlıklı düzeninde regl olursun ama psikolojiye çok bağlı bunu unutma canım moralini yüksek tutmaya çalış
çok şükür canım allah sağlıkla 40. haftaları göstersin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş.canım allah yardımcın olsun bebeğini korusun inş. ilaçlarla herşey normale döner üzülmemeye çalış canım allah büyüktür.canım bende kramp oluyo çok kötü hemde ( magnezyum kullanıyorum ben sabah akşam, sende dr. konuş belki sanada kullanmanı tavsiye eder canım.
geçmiş olsun canım tubişim gözün aydın kuzum hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir erkek olur inş.çok şükür canım güzel haberlerin devamı gelsin inş. istediğin gibi göbüşün kocaman olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?