sagol canım bilmiyodum birkere geçtim ikincide radyosyon var dediler geçmedim çok korktum ama....... eeee ozaman niye her yerde var yazıda yok olsageçmeyiz
canlar cuma günü dr. kontrolümüz vardı şeker yüklemesi yapıldı çok şükür temiz çıktı bide ayrıntılı ultrason o da çok şükür iyi bi sorun yok şu ana kadar herşey yolundafotomuzu aldık geldik şimdiden dolu fotoğrafımız oldu bi albüm yaptım 3 seferdir yüzünün fotoğrafını veriyor çok tatlı ya bi tekmeliyo oğlum hatta artık rahatsız ediyor hafiften gece sağa dönüyorum sağdan sola dönüyorum soldan tekmeliyor:))) 25 gün sonra kontrolümüz var bugünde tetanoz aşımın ikinci dozunu oldum kolum ağrıyor, sıcakları zaten biliyorsunuz bide uykusuzluk var bacak krampları bi türlü rahat edememe gibi bi misafirlikler akraba ziyaretleri derken çok yoğunum bunada şükür 1,5 ayım kaldı ondan sonra evdeyim çalışmıcam inş. benden bu kadar şimdilik öpüyorum herkesi
canım bende şimdi gidip şeker alıcam sabah içip 1 sat sonra saglık ocagına gidicem kan vericem işlh benimde güzel çıkar .güneşin gitmesini bekliyom çok sıcak......İZMİRDE..CANIM seninle aramda 2 hafta var heralde bende 25 haftalıgım dogum için doktor bişe diyomu sezeryan normal diye
telaş yapma bir daha dikkat et canım burası türkiye kuzum trafik tabelaları bile eksik duyarlı olmak sana kalıyor. sen nasılsın kızın nasıl canım umarım herşey yolundadır?
inş. Canım, evet burası da çok sıcak ....k. Maraş.canım bende 25+6 yım yarın 26. Haftalık olucaz aynıyız sat ne zaman canım? Doktorum muayene etmedi ama normal dedi bende rabbim nasip ederse normal istiyorum seninki sezeryan okuduğum kadarıyla allah kurtarsın canım hepimizi inş.
benim24+5 günlüğüm ultrasyona göre sayıyom çünkü sezeryan olcagı için ultrasyona göre alcaklar
Merhabalar, Haziran ayında bebeğim 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtajla alındı. Doktor korunmama gerek olmadığını söyledi ama genelde 3 aylık bir süre verildiğinden sebep bekliyorum. Kürtajdan sonra ilk adetimi oldum yeni bitti. Kürtajdan sonra ne kadar beklediniz? Ben korkuyorum açıkçası, ya vücudum toparlanamaz ve hamile kalırsam tekrar düşük olursa diye. Genellikle ne kadar süre korunuyorsunuz?
o zaman aramızda bir hafta var, sezeryan tarihin belli mi canım?
merhabalar, haziran ayında bebeğim 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtajla alındı. Doktor korunmama gerek olmadığını söyledi ama genelde 3 aylık bir süre verildiğinden sebep bekliyorum. Kürtajdan sonra ilk adetimi oldum yeni bitti. Kürtajdan sonra ne kadar beklediniz? Ben korkuyorum açıkçası, ya vücudum toparlanamaz ve hamile kalırsam tekrar düşük olursa diye. Genellikle ne kadar süre korunuyorsunuz?
doktorum bişe demedi bende sormadım benimki biraz hani son zamanlar neyi gösterir hesabı olcak heralde diğeri 8 ay doldu öldüya karnımda belki bunuda o sebepden 8 ay dolunca alırlar belki sezeryan yerim yeni o sebep olur ondan beli olmaz diye düşünüyom ama eşim izine çıkcak işdeagustosun ilk haftası gitcem doktora bu sefer sorcam dogumu bu güne kadar korktum bu haftalara gelmek bile mucizeydi benim için işlh sonuna kadar saglıkla giderim canım
canım işlh yoktur yazını görünce kagıdımı elime aldım benim kagıdımda işaretlenen yerler şu heterozigot taşıyıcı benimkindede hetezorigot mutasyon saptanmıştır yazıyo doktorum işaretledi bana gösterdi bebek kaybına sebep oluyo aramıza hoş geldin canım kan pıltılaşması var heralde ama sebbin bulunması daha iyi canını sıkdıysam özür dilerim işlh yokdur yanılmışımdırkızlar mthfr testlerim çıktı sanırım pıhtılaşma var nolur biri yorumlasın
test adı :mthfr mutasyonu (c677t).**
genetik tanı merkezi
moleküler genetik laboratuvarı
endikasyon: Trombofili? Analiz yöntemi: Real-time pcr
numune: Periferik kan
hastaya ait periferik kan örneğinden dna ekstraksiyonunu takiben uygulanan real time pcr
yöntemi ile snp (single nucleotide polymorphism) analiz sonuçları;
mthfr geni c677t mutasyonu: Heterozigot taşıyıcı
not: Mutasyon taşıyıcısı olan bireylerde toplum ortalamasına göre artmış kardiyovasküler
hastalık riski mevcuttur.
kızlar mthfr testlerim çıktı sanırım pıhtılaşma var nolur biri yorumlasın
Test Adı :MTHFR Mutasyonu (C677T).**
GENETİK TANI MERKEZİ
MOLEKÜLER GENETİK LABORATUVARI
Endikasyon: Trombofili? Analiz Yöntemi: Real-Time PCR
Numune: Periferik Kan
Hastaya ait periferik kan örneğinden DNA ekstraksiyonunu takiben uygulanan Real Time PCR
yöntemi ile SNP (Single Nucleotide Polymorphism) analiz sonuçları;
MTHFR geni C677T mutasyonu: Heterozigot Taşıyıcı
NOT: Mutasyon taşıyıcısı olan bireylerde toplum ortalamasına göre artmış kardiyovasküler
hastalık riski mevcuttur.
malesef hg. canım çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inş. canım doktorun sana nasıl korunma demiş anlamadım ve kürtaj olmuşsun ben düşükle kaybettim bebeğimi 3 ay korundum canım ilk adeti olmuşsun bir kez daha adet ol ondan sonra korunma bence bende 3 ay korunmuştum 2 ay korunsaymışım dedim sonra zaten gebelik olursada korkma vücut toparlamadan gebe kalamazsın sağlıklı hayırlı bebişlerin olur inş.
Merhabalar, Haziran ayında bebeğim 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtajla alındı. Doktor korunmama gerek olmadığını söyledi ama genelde 3 aylık bir süre verildiğinden sebep bekliyorum. Kürtajdan sonra ilk adetimi oldum yeni bitti. Kürtajdan sonra ne kadar beklediniz? Ben korkuyorum açıkçası, ya vücudum toparlanamaz ve hamile kalırsam tekrar düşük olursa diye. Genellikle ne kadar süre korunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?