Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

sagol canım bilmiyodum birkere geçtim ikincide radyosyon var dediler geçmedim çok korktum ama....... eeee ozaman niye her yerde var yazıda yok olsageçmeyiz

telaş yapma bir daha dikkat et canım burası türkiye kuzum trafik tabelaları bile eksik duyarlı olmak sana kalıyor. sen nasılsın kızın nasıl canım umarım herşey yolundadır?

canım bende şimdi gidip şeker alıcam sabah içip 1 sat sonra saglık ocagına gidicem kan vericem işlh benimde güzel çıkar .güneşin gitmesini bekliyom çok sıcak......İZMİRDE..CANIM seninle aramda 2 hafta var heralde bende 25 haftalıgım dogum için doktor bişe diyomu sezeryan normal diye

inş. canım, evet burası da çok sıcak ....k. maraş.canım bende 25+6 yım yarın 26. haftalık olucaz aynıyız sat ne zaman canım? doktorum muayene etmedi ama normal dedi bende rabbim nasip ederse normal istiyorum seninki sezeryan okuduğum kadarıyla allah kurtarsın canım hepimizi inş.

telaş yapma bir daha dikkat et canım burası türkiye kuzum trafik tabelaları bile eksik duyarlı olmak sana kalıyor. sen nasılsın kızın nasıl canım umarım herşey yolundadır?

canım iyim çoksıcak ........ 2 gündür göbek deliğin etrafı acıyodu bu ğün şükür acımda yok bende günlük 1 tane iğnem varya ya o acıtıyo ya biraz vantıratör çarpdı dünde çok korktum evelsi günde acı vardiye benim birde geçen sene haziran sezeryanı varya bu günde radyosyon korkusu yani canım yüreyim azımda ......allahım hayırlısıyla bizide bebeklerimizide kurtarsın bereketli ömrüyle kucagımıza nasip etsin AAAAANELİK ZORMUŞ GERÇEKDEN KIZIMDAN BİLİYODUM AMA BU HAMİLELİĞİMDE ANNELİĞİ İYİ ANLADIM YİNEDE ŞÜKÜR ALLAHIM SAGLIKDAN AYIRMASIN HİÇ BİRİMİZİ ÖNEMLİ OLAN OOOOOOO

benim24+5 günlüğüm ultrasyona göre sayıyom çünkü sezeryan olcagı için ultrasyona göre alcaklar

Merhabalar, Haziran ayında bebeğim 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtajla alındı. Doktor korunmama gerek olmadığını söyledi ama genelde 3 aylık bir süre verildiğinden sebep bekliyorum. Kürtajdan sonra ilk adetimi oldum yeni bitti. Kürtajdan sonra ne kadar beklediniz? Ben korkuyorum açıkçası, ya vücudum toparlanamaz ve hamile kalırsam tekrar düşük olursa diye. Genellikle ne kadar süre korunuyorsunuz?

malesef hg. canım çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inş. canım doktorun sana nasıl korunma demiş anlamadım ve kürtaj olmuşsun ben düşükle kaybettim bebeğimi 3 ay korundum canım ilk adeti olmuşsun bir kez daha adet ol ondan sonra korunma bence bende 3 ay korunmuştum 2 ay korunsaymışım dedim sonra zaten gebelik olursada korkma vücut toparlamadan gebe kalamazsın sağlıklı hayırlı bebişlerin olur inş.

o zaman aramızda bir hafta var, sezeryan tarihin belli mi canım?

doktorum bişe demedi bende sormadım benimki biraz hani son zamanlar neyi gösterir hesabı olcak heralde diğeri 8 ay doldu öldüya karnımda belki bunuda o sebepden 8 ay dolunca alırlar belki sezeryan yerim yeni o sebep olur ondan beli olmaz diye düşünüyom ama eşim izine çıkcak işdeagustosun ilk haftası gitcem doktora bu sefer sorcam dogumu bu güne kadar korktum bu haftalara gelmek bile mucizeydi benim için işlh sonuna kadar saglıkla giderim canım

kızlar mthfr testlerim çıktı sanırım pıhtılaşma var nolur biri yorumlasın

Test Adı :MTHFR Mutasyonu (C677T).**

GENETİK TANI MERKEZİ
MOLEKÜLER GENETİK LABORATUVARI
Endikasyon: Trombofili? Analiz Yöntemi: Real-Time PCR
Numune: Periferik Kan
Hastaya ait periferik kan örneğinden DNA ekstraksiyonunu takiben uygulanan Real Time PCR
yöntemi ile SNP (Single Nucleotide Polymorphism) analiz sonuçları;
MTHFR geni C677T mutasyonu: Heterozigot Taşıyıcı
NOT: Mutasyon taşıyıcısı olan bireylerde toplum ortalamasına göre artmış kardiyovasküler
hastalık riski mevcuttur.

önce geçmiş olsun canım okuyosundur benim haziran ölü doğum sezeryanım var kasım 9 da 6 haftalık düşük yapdım kürtaşım var 25 ocak son adet tarim son zaman korunmadık hamileyim 25 haftalıgım şimdi beni ister örnek al ister alma bi tavsiyede bulunamam ama bu kadarıda benim tecrübem şimdiiye kadar sorun olmadı nasıl beklleyiş içinde oldugunu anlıyom hayırlısı hayırlı zamanda olsun

canım allah yardımcın olsun büyük acı(( ne desem boş ama önceki böyle oldu diye bu da allah korusun öyle düşünme biliyorum sen bizden daha çok korkuyorsun acın daha büyük ama allah büyüktür kan pıhtılaşması var herhalde onun dışında bi sorun yoksa korkma inş. şekerde iyi çıkarsa dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok canım hiçbir gebeliğin garantisi yok sende elinden geldiğince olumlu düşün moral çok önemli hem kızında sağlıkla büyür gününe yakın gelir inş. allaha emanetiz canım allah sesimizi duysun yavrularımızı sağlıkla hayırlısı ile kollarımıza almayı nasip etsin inş.

canım işlh yoktur yazını görünce kagıdımı elime aldım benim kagıdımda işaretlenen yerler şu heterozigot taşıyıcı benimkindede hetezorigot mutasyon saptanmıştır yazıyo doktorum işaretledi bana gösterdi bebek kaybına sebep oluyo aramıza hoş geldin canım kan pıltılaşması var heralde ama sebbin bulunması daha iyi canını sıkdıysam özür dilerim işlh yokdur yanılmışımdır

canım ben hiç anlamıyorum duman beydağlı gelirlerse sana daha sağlıklı yorum yaparlar. canım eğer böyle bişey varsada üzülmemeye çalış en azından bundan sonra önlemini alırsaın tedavini olursun kuzum.

Teşekkür ederim yorumun için. Acaba biz çok istiyoruz diyemi korunmayın dedi bilmiyorumki? Rahimin kendini toparlaması diye birşey yok, beklemenizede gerek yok dedi. Belkide senin dediğin gibi zaten toparlanmadan hamile kalamicağımı düşündüğü için korunmanıza gerek yok dedi.

Ben zaten 2 kere adet olmadan korunmayı bırakmayı düşünmüyorum, eşimde benimle aynı fikirde. Sonuçta kendi sağlığımda söz konusu. Şuan beklemedeyim, gelecek ay tekrar oluncada ramazana denk geldiği için belki 1 ay daha beklerim. Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

canım çok geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın...doktorlar bana genelde 3 ay korunma süresi veriyolardı,ama sen kendini hazır hissediyorsan seçim senin tabii..

YASEMİİNNN canım maalesef sende de pıhtılaşma çıkmış,neyse hiç değilse sorununu buldun..bende aynı mutasyonu taşıyorum,yani hamile kaldığında iğne ve gerek görülürse corasprinde kullanacaksın..ben hamilelik öncesinde de korunmayı bırakınca hemen corasprine başlamıştım..mutlaka sor doktoruna çünkü sen korunmuyodun dimi..

DİRMİT hoşgeldin kuzum özlettin kendini..

yasemincim benim net yeni geldi dışarıya çıkdım aklım sende kaldı sakın üzülme her insanda ola bilen bişe hiç olmassa tedavi görcegin bildiğin ögrendiğin bi durum var.sesin çıkmayınca üzüldüm sen sakın üzülme ben de kan pıltılaşması çıkdıgında çok üzülmedim daha kötüsü genetiği düşünüyodum ....sendede şükür kötü degil .....üzülme canımmmmmmm

slm kızlar.ankara bugün çok sıcak eve zor attım kendimi yanıyorum yaaaa. nasılsınız?

yasemincim sendede pıhtılaşma var dediğim gibi ama ilk yaptırdığın testte neden çıkmadıki bu? bunu ayrımı yaptılar? hiç üzülme canım çaresiz diilsin,bundan sonra önleminin alacaksın bebeklerine bişey olmayacak inş..şimdi ilk işin bi hematolog bulmak olsun,bi git konuş ne yapılacak korrunma sürecinde asprine başlatacakmı filan..hamile kalınca iğne gerek görürrse de artık yapacaksın tatlım,alışıyo insan, biz tarif ederiz sana ilk duyduğunda insan bi garip oluyo ama alışıyosun sonra tatlım hiç canını sıkma sen ok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…