Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım çok geçmiş olsun, doktorunuz beklemeyin demiş ama o bekleme biraz da psikolojik olarak hazır olmak ile ilgili imiş. Hem eşin hem de sen zaten beklemek konusunda karara varmışsınız. İnşallah gönlünüzce olur. Bu bekleme işi doktorların ekollerine göre değişiyor sanırım. Ben geçen hafta kaybettim (ilk hamilelik ilk düşük) bana da doktorun biri 3 ay bekle dedi ama düşük kendiliğinden başladı, kürtaj sorunsuz&ağrısız, bir hafta sonraki incelemede herşey temiz. Bu yüzden biz bir ay beklemeye karar verdik. Bu süre içinde de olabildiğince nedenini bulmaya çalışmak için plan yaptık. O sürede testlerde birşey çıkarsa mecbur uzayacak, çıkmazsa artık bakalım...

kızlar ya bugün iş yerine birisi bebeğini getirmiş..bu fiziksel özellikleri de eşime fln benziyor, sarışın, renkli gözlü..herkesler başına toplaştı bebeğin, normalde ilk koşan ben olurdum ama ne çocuğun yanına gidebildim, ne bakabildim. Gözlerim fln da doldu, iş yerindekiler de aksi gibi fark ettiler. Rezil bir durumdu anlayacağınız, bu duruma alışmak için bebek resimlerine fln mı baksam ne yapsam..Spora başladım rahatlamak için, belki o fayda verir pıffff

gecmis olsun
umarim yeniden kisa zamanda saglikla hamile kalirsin
kimisi hic korunmadan ertesi ay hamile kaliyor
ikimisi birkac ay bekliyor
karar senin
ne zaman kendini hazir hissedersen o zaman yeniden dene bence
ben 1 ay korunmustum 6 haftalikti

kuzum sen ankaradan şikayet ediyorsun ya burayı görsen orası sana yayla gelir:) ben nefes bile zor aldım bugün..ewet yasemin korkmasın burda dağ gibi pıhtılı bacıları var

canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki yaşadıklarımız hep aynı..bizler birinin bebeğini sewrken bile aklımızda yüzlerce soru oluyor..ama geçecek yada hafifleyecek diyeyim çünkü tamamen geçiyor desem yalan olur,hem spora başlaman çok iyi olmuş bedeninle birlikte kafanda dağılır...

otomatikmen yoldan gecerken bir yerlerde gezerken coluklu cocuklu ailelere gozumuz takiliyor esim ve benim
algida secicilik ya sadece hamileler ve bebekliler cocuklular
insallah onlardan biri olmamiz yakindir da etraftakileri gordukce duygusallasmayiz daha fazla

anlasınlar cnm boşver..bu duygu sanırım bebek sahibi olana kadar geçmiycek, hafifler zamanla gözlerin filan daha az dolar:) ama o üzülme hissi kolay kolay geçmiyo...

kuzum sen ankaradan şikayet ediyorsun ya burayı görsen orası sana yayla gelir:) ben nefes bile zor aldım bugün..ewet yasemin korkmasın burda dağ gibi pıhtılı bacıları var

sizinki daha zor vallaaaa.... erirsin kız sen dikkat et şekerrr:)
evet yaseminin en büyük destekçileri olcaz biz...

anlasınlar cnm boşver..bu duygu sanırım bebek sahibi olana kadar geçmiycek, hafifler zamanla gözlerin filan daha az dolar:) ama o üzülme hissi kolay kolay geçmiyo...

canım hayatına devam ediliyo. ama evlat her biri ayrı derlerya aynen öyle.yanımda kızım var karnımda kızım var çok şükür rabbim hayırlı bereketli ömür versin hepimize.. ama oglumda ne kalbimden ne beynimden çıkmıyo erkek çocugu gördüm mü allah biliyoya içim gidiyo benimkide böylemi olcakdı diyom sonra allah büyük sabır diyom

ateş ölçmede bilgili arkadaşlara bir sorum olacaktı, idrardan evde yapılan ovulasyon testleri epey kolay ve pratik..neden ateş ölçme yöntemi kullanılıyor, onun avantajı ne,daha mı hassas vs? onu öğrenmek daha zormuş gibi geldi bana ama bu kadar çok yapan kişi var...

Son düzenleme:

çoook normal bir insansın emin ol...

tam geçeceğini ben de düşünmüyorum ama hafiflediği kesin, günlük ağlama turları yerini yavaş yavaş göz dolmalarına bırakıyor,bu da bişey... spor doğal antidepresan

tam geçeceğini ben de düşünmüyorum ama hafiflediği kesin, günlük ağlama turları yerini yavaş yavaş göz dolmalarına bırakıyor,bu da bişey... spor doğal antidepresan

sporrrrr superrrrr bir seyy
hamilelik dusundugumden beri yapamiyorum iste ya hareketler zararli olursa ya iyi olmazsa falan derken aylar hatta koca bir yil gecti
cok ozluyorum

günaydın kızlar:)))

nazlım canım moralini bozma tamam bundan sonra bebişlerine bişey olmayacak allahın izniyle buna da şükür kuzum.

beydağlı canım bende sizleri özledim nasılsın annen nasıl oldu? havalardan nefes alınmıyor adananın nemide cabası allah yardımcın olsun canım

Canım çok geçmiş olsun, zor bir süreç yeni olduğu için şu sıralar zor geçebilir. Ben anlatmaya çalışırken başlıyordum ağlamaya. Birde ağlayınca kendimi kötü hissederdim, sanki Allaha isyanmış gibi. Ama öle değildi, Rabbimin hayırlısını verdiğini biliyordum ama neden ağlıyordum neden geçmiyordu? Sora bir arkadaş geldi, saolsun konuştuk ben yine ağladım ama geçecek dedi, üzüntüsü kalır ama bu ağlamaların hormonlardan da kaynaklanıyor dedi. Hormonların düzene binsin, ozaman bukadar çok ağlamicaksın dedi. Sora dikkat ettim evet hala bazen ağlayacak gibi oluyorum ama eskisi gibi değil.

Ablamın bebeği oldu geçen hafta, onu görmeye gittik, bu sefer mutluluktan ağladım

every, sen biliyorsundur, ne diyosun bu konuda? bir de ateşölçme için lazerli cihazlardan mı gerekiyor şu ucu metal olanlar da iş görüyor mu yoksa?

every, sen biliyorsundur, ne diyosun bu konuda? bir de ateşölçme için lazerli cihazlardan mı gerekiyor şu ucu metal olanlar da iş görüyor mu yoksa?

klasik bir dijital ates olcer yeterli canim
soyle bir sey olabilir netten bldum ornek resmi:

tavsiye ederim etkili yontem
ben ne zaman catladigimi bu yontem sayesinde net buluyorum ve beklenen adet ne zaman biliyorum
cunku benim adetlerim dusukten sonra cok duzensizlesti
eger duzenli olarak olcersen ve saglikli olcumler yaparsan etkili yontem cogu kiside tutuyor
topice gel istersen

peki ovulasyon testlerini neden kullanmıyoruz..çatlamak fln benim için yeni terimler bunlaryumurtlamayı biliyordum bi de çatlıyor muyuz? ohooo çok şey var öğrenilecek

peki ovulasyon testlerini neden kullanmıyoruz..çatlamak fln benim için yeni terimler bunlaryumurtlamayı biliyordum bi de çatlıyor muyuz? ohooo çok şey var öğrenilecek

yok iyisi ayni sey :)
yumurtlama donemi birkac gun suruyor ya hani
yumurtanin catladigi gun yani yumurtladigin gun oluyor
biz ates tablolari yorumlarken bugun senin yumurtan catlamis, yani yumurtlama gunun, seklinde yorumluyoruz ya ondan
ayni seyler
ya sen hemen hamiel kalirsin bence ilk ayda kalmissin beklemezsin eminim

ovulasyon testi burda cok pahalli yurt disindayim ben ondan almiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…