olabilirinşallah canım saolasın. ya ben nedense keep'le seni hep birbirinize karıştırıyorum. :)) niye anlamadım. ikinizin nicki de uzun diye mi acaba??
Teşekkür ederim yorumun için. Acaba biz çok istiyoruz diyemi korunmayın dedi bilmiyorumki? Rahimin kendini toparlaması diye birşey yok, beklemenizede gerek yok dedi. Belkide senin dediğin gibi zaten toparlanmadan hamile kalamicağımı düşündüğü için korunmanıza gerek yok dedi.
Ben zaten 2 kere adet olmadan korunmayı bırakmayı düşünmüyorum, eşimde benimle aynı fikirde. Sonuçta kendi sağlığımda söz konusu. Şuan beklemedeyim, gelecek ay tekrar oluncada ramazana denk geldiği için belki 1 ay daha beklerim. Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Merhabalar, Haziran ayında bebeğim 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtajla alındı. Doktor korunmama gerek olmadığını söyledi ama genelde 3 aylık bir süre verildiğinden sebep bekliyorum. Kürtajdan sonra ilk adetimi oldum yeni bitti. Kürtajdan sonra ne kadar beklediniz? Ben korkuyorum açıkçası, ya vücudum toparlanamaz ve hamile kalırsam tekrar düşük olursa diye. Genellikle ne kadar süre korunuyorsunuz?
slm kızlar.ankara bugün çok sıcak eve zor attım kendimi yanıyorum yaaaa. nasılsınız?
yasemincim sendede pıhtılaşma var dediğim gibi ama ilk yaptırdığın testte neden çıkmadıki bu? bunu ayrımı yaptılar? hiç üzülme canım çaresiz diilsin,bundan sonra önleminin alacaksın bebeklerine bişey olmayacak inş..şimdi ilk işin bi hematolog bulmak olsun,bi git konuş ne yapılacak korrunma sürecinde asprine başlatacakmı filan..hamile kalınca iğne gerek görürrse de artık yapacaksın tatlım,alışıyo insan, biz tarif ederiz sanailk duyduğunda insan bi garip oluyo ama alışıyosun sonra tatlım hiç canını sıkma sen ok.
kızlar ya bugün iş yerine birisi bebeğini getirmiş..bu fiziksel özellikleri de eşime fln benziyor, sarışın, renkli gözlü..herkesler başına toplaştı bebeğin, normalde ilk koşan ben olurdum ama ne çocuğun yanına gidebildim, ne bakabildim. Gözlerim fln da doldu, iş yerindekiler de aksi gibi fark ettiler. Rezil bir durumdu anlayacağınız, bu duruma alışmak için bebek resimlerine fln mı baksam ne yapsam..Spora başladım rahatlamak için, belki o fayda verir pıffff
kızlar ya bugün iş yerine birisi bebeğini getirmiş..bu fiziksel özellikleri de eşime fln benziyor, sarışın, renkli gözlü..herkesler başına toplaştı bebeğin, normalde ilk koşan ben olurdum ama ne çocuğun yanına gidebildim, ne bakabildim. Gözlerim fln da doldu, iş yerindekiler de aksi gibi fark ettiler. Rezil bir durumdu anlayacağınız, bu duruma alışmak için bebek resimlerine fln mı baksam ne yapsam..Spora başladım rahatlamak için, belki o fayda verir pıffff
kuzum sen ankaradan şikayet ediyorsun ya burayı görsen orası sana yayla gelir:) ben nefes bile zor aldım bugün..ewet yasemin korkmasın burda dağ gibi pıhtılı bacıları var
anlasınlar cnm boşver..bu duygu sanırım bebek sahibi olana kadar geçmiycek, hafifler zamanla gözlerin filan daha az dolar:) ama o üzülme hissi kolay kolay geçmiyo...
tam geçeceğini ben de düşünmüyorum ama hafiflediği kesin, günlük ağlama turları yerini yavaş yavaş göz dolmalarına bırakıyor,bu da bişey... spor doğal antidepresancanım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki yaşadıklarımız hep aynı..bizler birinin bebeğini sewrken bile aklımızda yüzlerce soru oluyor..ama geçecek yada hafifleyecek diyeyim çünkü tamamen geçiyor desem yalan olur,hem spora başlaman çok iyi olmuş bedeninle birlikte kafanda dağılır...
tam geçeceğini ben de düşünmüyorum ama hafiflediği kesin, günlük ağlama turları yerini yavaş yavaş göz dolmalarına bırakıyor,bu da bişey... spor doğal antidepresan
tam geçeceğini ben de düşünmüyorum ama hafiflediği kesin, günlük ağlama turları yerini yavaş yavaş göz dolmalarına bırakıyor,bu da bişey... spor doğal antidepresan
every, sen biliyorsundur, ne diyosun bu konuda? bir de ateşölçme için lazerli cihazlardan mı gerekiyor şu ucu metal olanlar da iş görüyor mu yoksa?ateş ölçmede bilgili arkadaşlara bir sorum olacaktı, idrardan evde yapılan ovulasyon testleri epey kolay ve pratik..neden ateş ölçme yöntemi kullanılıyor, onun avantajı ne,daha mı hassas vs? onu öğrenmek daha zormuş gibi geldi bana ama bu kadar çok yapan kişi var...
every, sen biliyorsundur, ne diyosun bu konuda? bir de ateşölçme için lazerli cihazlardan mı gerekiyor şu ucu metal olanlar da iş görüyor mu yoksa?
peki ovulasyon testlerini neden kullanmıyoruz..çatlamak fln benim için yeni terimler bunlarklasik bir dijital ates olcer yeterli canim
soyle bir sey olabilir netten bldum ornek resmi:
Eki Görüntüle 466161
tavsiye ederim etkili yontem
ben ne zaman catladigimi bu yontem sayesinde net buluyorum ve beklenen adet ne zaman biliyorum
cunku benim adetlerim dusukten sonra cok duzensizlesti
eger duzenli olarak olcersen ve saglikli olcumler yaparsan etkili yontem cogu kiside tutuyor
topice gel istersen
peki ovulasyon testlerini neden kullanmıyoruz..çatlamak fln benim için yeni terimler bunlaryumurtlamayı biliyordum bi de çatlıyor muyuz? ohooo çok şey var öğrenilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?