Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

çok sağol canım, aydınlandım resmen inşallah hepimiz istediğimiz zaman kalıveririz

kızlar cancaazlarım hepinizden allah razı olsun siz olmasanız ben o testi yaptırmazdım dün biraz şoka girdim ama şimdi iyiyim tek tek yazamıom iş dolu malesef kusura bakmayın doktoruma mail attım bakalım ne dicek iğne verirse hamile klaınca öğretirsiniz artık:):)iğneden de tırsan biri değilim şükür zorlanmam ya yeterki sağlıkla evladımı alayım kucağıma herşeye razıyım herkesi kucaklıyorum bağrıma basıyorum

ever geldim canım adet olmdım henüz tablom da ahanda bu
353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com

hadi inşallah

5 temmuzda kürtaj oldum.doktora korunmama gerek var mı dedim gerek yok dedi.siz nasıl bir yol izlediniz?
korunmak zorunda mıyız bir zararını gören var mı?

5 temmuzda kürtaj oldum.doktora korunmama gerek var mı dedim gerek yok dedi.siz nasıl bir yol izlediniz?
geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın...Ben de 8 Temmuz'da oldum, bana doktor 3 ay korun dedi. Bu konu doktorların ekollerine göre değişiyor sanırım. Bir kısım da bu sürelerin psikoloji için de önemli olduğunu, çiftlerin hazır oldukları zaman denemeye başlamaları gerektiğini söylüyor. Biz eşimle 1 ay diye kararlaştırdık ama bu sürede de nedenini bulmak için testler yapılıyor ve gerekirse bu süre uzayabilr..

geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın...Ben de 8 Temmuz'da oldum, bana doktor 3 ay korun dedi. Bu konu doktorların ekollerine göre değişiyor sanırım. Bir kısım da bu sürelerin psikoloji için de önemli olduğunu, çiftlerin hazır oldukları zaman denemeye başlamaları gerektiğini söylüyor. Biz eşimle 1 ay diye kararlaştırdık ama bu sürede de nedenini bulmak için testler yapılıyor ve gerekirse bu süre uzayabilr..

tşk ederim.aslında bende korunmak istememe sebebim zaten hamile kalamıyorum ilaç kullanmadan korunmak gereksiz gibi.hani olurya hamile kalsam bi zararı olur mu diye merak ediyorum.

tşk ederim.aslında bende korunmak istememe sebebim zaten hamile kalamıyorum ilaç kullanmadan korunmak gereksiz gibi.hani olurya hamile kalsam bi zararı olur mu diye merak ediyorum.
canım işte düşüğün nedeni önemli, misal bazı arkadaşlarda pıhtılaşma, rahim, hormon sorunları vb. var. Eğer öyle birşey varsa, tekrardan düşük yapma ihtimali var, olmaması için iğne-ilaç vs. kullanmak gerekli ama bunu öğrenmek için de doktorlar 2-3düşük yapmanı bekliyorlar, ilk düşüğü pek sallamıyorlar. bilmiyorum ne yapacağız...

ben de ilk dusugumu sallamiyorum umutsuzluk yaratmiyor bende ya
arastirmadik da bakalim ne olucak

gecmis olsun
umarim yeniden hamile kalirsin saglikla
ban doktorum 6 ay dedi
ama ben 1 ay korundum zaten uzerinden 6 ay gecti hamile kalamadim
iyki korunmamisim diyorum

ben de ilk dusugumu sallamiyorum umutsuzluk yaratmiyor bende ya
arastirmadik da bakalim ne olucak
canım zaten araştırmak lazım deyip deyip kalcak benimki de gibi bir his var içimde, patolojiye giden sonuçlar 1 ay sonra gelcek, yeni gideceğimiz doktor tatile çıkmış 1 hafta sonra gelecek, o da testleri yapacak mı belli değil. Ben bir kısım gebelik öncesinde test yaptırmıştım, onları bir dosyaya topladım güzelce. Bir de en azından kısa zamanda yapılabilecek kan testleri, rahim muayenesi vs. yaptıralım dedik. Hergün internetten bunlara bakıyorum ben, sıyıracağım galiba düşüğün haftası, spontan olup olmayışı fln hep etkiliyormuş hangi testler olacağını (bunu bir tezden okudum). Bir dünya test var zaten, ne ömür yeter ne para..Ama bikaç test sonucunu ben şu "gebelik" dosyama koyarsam bi rahatlıcam gibi geliyor, ne yapayım ben de böyleyim

canım çok geçmiş olsun RABBİM bir daha yaşatmasın...
amin..hemde nasılsıcak ve nem gerçekten nefes zor alıyorum dirmitçim..annemde çok şükür diyeyim ama pek bir değişiklik yok canım sağol sorduğun için:))
sizinki daha zor vallaaaa.... erirsin kız sen dikkat et şekerrr:)
evet yaseminin en büyük destekçileri olcaz biz...

kız bu gidişle ericem zaten...inşaallah yasemin hamile olsun oda bu kez sağlıkla kucağına alır inşaallah:))

huhuuuu gececileeeerrrr nerelerdesiniz??? yaseminin merak ediyorum adeti gelmişmi gelmemişmi diye bu saattede rahatsız etmim dimi:)

huhuuuu gececileeeerrrr nerelerdesiniz??? yaseminin merak ediyorum adeti gelmişmi gelmemişmi diye bu saattede rahatsız etmim dimi:)

günaydıınn kızlarrr

ya birsencim dün bizim net kafayı yedi yazdığım hiç bir şeyi göstermiyodu yoksa gördüm seni ama bişey yazamadım...yasemini bende merak ettim şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…