Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

günaydın kızlar kuzularım merakta edermiş benii
ateşim dştü henüz adet olmadım ama kasıklarımda feci ağrı var ve test yaptım negatif bu demek oluyorki ramazanın ilk günlerinde oruç tutamıcam

merhaba kizlar

duman senin icin ruyam var
dun aksam ucaktaydik esimle ben ama kucucuk bir ucak ve yolda gidiyor
havalanmiyor uzun bir sure en az 1 saat karadan normal trafik yolundan gidiyor
istanbul bogazindan falan geciyor
pilot degisimi var eski pilot kadin, rus, orta yaslarda ve yanimiza oturuyor ben muhabbet ediyorum baya
yeni pilot da biyikli esmer bir adam
esim de arkada arkadaslarinin yanina oturuyor mubabbet ediyor
ucagin camlari cok eskimis arada acikliklar var ve havalaninca oralarda sorun cikar diye koli bandiyla tamirata basliyoruz
esim ve ben aktif rol aliyoruz camlari tamir etmede
oyle iste yolcularla aramizda muhabbetler var
sonra esim yanima geliyor, koltuga degil de yere oturuyoruz sarilip, cok keyifli geliyor bu bize
kemerleri baglamamiz lazim herhalde diye dusunuyorum o ara
biraz gerginim bu eski ucak rahat ucabilecek mi diye, sonra havalaniyoruz ama gerisini hatirlamiyorum

ben burdayııım. benim de bugüm regl olmam lazımdır. olamadım, çatlıycamm.
reglidaşlar noluyo herkesin aynı anda bi regl olası geldi
günaydıınn kızlarrr

ya birsencim dün bizim net kafayı yedi yazdığım hiç bir şeyi göstermiyodu yoksa gördüm seni ama bişey yazamadım...yasemini bende merak ettim şimdi..
bende küsmüştüm sana bu kızın ışığı yanıyo ama bana pas vermiyo diye

günaydın kızlar kuzularım merakta edermiş benii
ateşim dştü henüz adet olmadım ama kasıklarımda feci ağrı var ve test yaptım negatif bu demek oluyorki ramazanın ilk günlerinde oruç tutamıcam
hayırlısı tatlım ramazan bitsin tedavine de başlar sağlıklı bi şekilde hamiş kalırsın inş.
canım hayır olsun, uçak gerçek hayatta bizi alıp biyerden başka bi yere götürdüğü için rüyada da hayatta olabilecek değişiklikleri işaret eder( açıklamalı yapayım sallıyo deme ) uçağın yerde gitmesi bence sizin bu bekleme sürecinizi gösteriyo bu kadar düşünüp duruyosunuz amaaa sonunda beklediğiniz olacak hayatınızda köklü bi değişiklik olacak diyorum ben :)

kızlaaar gelelim bana,ikili test sonuçlarım çıkmış sonuçlar güzelmişvee ben bugün cinsiyet ve sonuçları öğrenmek için dr a gidiyorum çok heyecanlıyım :) dün gece gördüm rüyamda kızım oluyodu herhalde tersi çıkacak oğlan dicek dr :) saat 6 da randevum nasıl hayanıcam o saate kadarrrr görüşürüz öptüm hepiniziii.

slm kızlar ben geldim bende dün şeker yüklemesi yapıldı iyi çıkdı şükür bu günde kansızlık için test yapıldı onu sonucunu alcam ....herkez iyidir işlh NAZLIMiyisin demi .....dumanım senin için hayırlısı neyse o olsun ben,mde içimden kız geçiyo hayırlısı ögren bakalım cinsiyetini beydagli canım iyisin herkez iyidir işlh hepinizi çok öptm

kuzum valla genelde erkek diye yorumlar alıyorum ben hiçbişey hissetmiyorum o yüzden de çok meraklıyım hayırlısı olsun sağlıklı olsun da yeter tabe.. senin sonuçlarında güzel çıkar inş.

dumanın yorumuna ek yapayım mı ben de..bu pilotlar da sizin hayatınızdaki doktorları simgeliyor derim ben.

benim de eşim rüya görmüş, oğlumuz olmuş bir tane, aynı kendine benziyormuş..sabah ben uyumaya çalışıyorken o da kalkmış anlatmaya çalışıyordu, kıyamam....

KIZIM oluyor teyzeleriiiiii dr kesin dedi ama yinede daha erken belki değişir diyorum :) ikili testimizde güzel başka teste gerek yok 3 lü 4 lü filan yapmıcam risk yok gibi bişey dedi

KIZIM oluyor teyzeleriiiiii dr kesin dedi ama yinede daha erken belki değişir diyorum :) ikili testimizde güzel başka teste gerek yok 3 lü 4 lü filan yapmıcam risk yok gibi bişey dedi

yisin onu teyzesiii...kız tuğbayla nazda yanılmadım ama sende tutturamadım neyse kızımız olsun sen zaten öyle istiyordun,en önemlisi şükürler olsun ki sağlıklıymış...hadi gözünaydın bidenem

canım çok sevindim hayırlısı kızları çoğaltıyoz allahım bereketli ömrüyle kucagına nasip etsin işlh

kız ben onu demedim tuğbayla,nazın oğlu olacak ya gerçi nazın oldu zaten de onlarda tahminim tutmuştu ama dumanda tutmadı..sen bildin yani...

evt yanlış anladım benim kızım bugün babaannesinde kalıyo dünden beri okudugumu anlamadım aklım onda ama benim hamilelik tahminlerimde dogru çıkar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…