çok sağol canım,Allah hepinimize sonuna kadar götürüp doğurabilmeyi nasip eder inş.tebrik ederim canimmmm
cok sevindim senin adina
saglikla buyusun kizin
darisi basimiza
yaaa kızıma erkek erkek deyip duruyodunuzyisin onu teyzesiii...kız tuğbayla nazda yanılmadım ama sende tutturamadım neyse kızımız olsun sen zaten öyle istiyordun,en önemlisi şükürler olsun ki sağlıklıymış...hadi gözünaydın bidenem
canım çok sevindim hayırlısı kızları çoğaltıyoz allahım bereketli ömrüyle kucagına nasip etsin işlh
evt yanlış anladım benim kızım bugün babaannesinde kalıyo dünden beri okudugumu anlamadım aklım onda ama benim hamilelik tahminlerimde dogru çıkar genelde
iyim sen napıyon canım duş alcam üşeniyom
çok sağol canım,Allah hepinimize sonuna kadar götürüp doğurabilmeyi nasip eder inş.
yaaa kızıma erkek erkek deyip duruyodunuzeşimde hala diyoki bu haftalarda yanılabiliyo dr bence 1 ay sonra gitcez erkek dicek:))
evet cnm geçen sene hep erkek olmuştu bu sene kızlardan açılacak sezon:)
hee şimdi anlaşıldı aklın kızında diyee.....bende sıcaktan buharlaşıp uçmadan biraz burda çene çalayım dedim..bende duş alıcam ama yatmaya yakın yoksa yine terliyorum sende öle yap..
bak eşininde hala umudu var bir bakarsın pipi görünürşaka yapıyorum kuzum senin sağlıklı bir bebeğin olsunda cinsiyet önemli değil..
bak eşininde hala umudu var bir bakarsın pipi görünürşaka yapıyorum kuzum senin sağlıklı bir bebeğin olsunda cinsiyet önemli değil..
iyi yine sizin orası esiyoooevt bende vakit geçsin diye oyalanıyom yatmaya yakın iyi oluyo.biraz esiyoda duruyo sürekli izmirin havası işte bi esiyo bi duruluyo
amin canım inşaallah,eminim mutlaka öyledir biz 4 kız 1 erkeğiz..şu anda annemin rahatsızlığıyla kızlar olarak hep biz ilgileniyoruz mesela..canım eli ayagı düzgün olsun evlat aynı ikiside ama kız da bi başka oluyo hele o mini pulu etekleri giydimi yersin onu rabbim hepimize hayırlısını versin işlh gerçekden arkadaşlar çok içten söylüyom kızım var rabbim onada hayırlı ömür versin annelik çok güzel bu mübarek günler hürmetine işlh hepimizin olur herkezi öptm by gelirim birazdan
valla adam resmen üüzldü yaaa ne kadar önemliymiş ilk çocugun erkek olması:) ama sağlıklı bi doğsunda ne olursa olsun hiç farketmez cnm, biz bunun kıymetini o kadar iiy anlarızki:)
iyi yine sizin orası esiyooo
amin canım inşaallah,eminim mutlaka öyledir biz 4 kız 1 erkeğiz..şu anda annemin rahatsızlığıyla kızlar olarak hep biz ilgileniyoruz mesela..
hemde nasıl kıymetini biliriz ama inşaallah onlarda kıymetten anlayan ve gösteren hayırlı evlat olurlar...ay benim kızım olsa kimselere veremem heralde...
sen vermezsin de o vakti geldiğinde seni dinlermi sanıyosun
nataliee,,,semraaaa hoşgeldiniz kızlar..
natalie cnm nerelerdesin sen?
semracım oğlucun nsl büyüdümü???
çok fenasınnnnnn...isterse iç güveyi alırız bizde ne yapalım....
Dumancım cnm slm yaa benn cook uzakklardayım o yuzden hıcc gıremıyorum dogru durust ınternete daha doğrusu ben gırdıgımde sız uyuyorsunuz cunku ben amerıkadayım esımın ısı dolayısıyla buraya yerlestık.Bır gıreyım dedımkı arkadasımın bebişi buymus cınsıyetı bıle bellı olmus kız olcakmıs ne guzelya cok mutlu oldum sımdıden saglıklı dogumlar dılıyorumm...
çok fenasınnnnnn...
aaa ne ara yerleştiniz oralarahadi hayırlı olsun canım yepyeni biyer inş.herşey istediğiniz gibi gider... uzun süre girmemende belliydi zaten bişeyler olduğu sen şimdi birdaha doğum yaptım dediğimde girersin arayı fazla açma arada gel cnm çalışmıyosun orda dimi?
neyse zamanla yumuşarsın
çok fenasınnnnnn...
aaa ne ara yerleştiniz oralarahadi hayırlı olsun canım yepyeni biyer inş.herşey istediğiniz gibi gider... uzun süre girmemende belliydi zaten bişeyler olduğu sen şimdi birdaha doğum yaptım dediğimde girersin arayı fazla açma arada gel cnm çalışmıyosun orda dimi?[/QUOTE
:)yok o kadar arayı acmam ben cnm:))calısmıyorum sımdılık ama ıs bakıyorum yınede sıkılıyorum yabancı bir yer sonucta ve sımdı dısarı cıkıp bırseyler almam gerekıyor birsencim umarım yakında gorusuruz kendıne cok ıyı bak bebısede tabı bye bye
KIZIM oluyor teyzeleriiiiiidr kesin dedi ama yinede daha erken belki değişir diyorum :) ikili testimizde güzel başka teste gerek yok 3 lü 4 lü filan yapmıcam risk yok gibi bişey dedi
birsenn kuzummm çok sevindimmm :)) maşşallah kuzucuna Allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah :)) kocişinin aklında hala erkek var hee hayırlısı bitanem :)) 2 testinede çok sevindim :)) kuzum kan pıhtılaşması ile ilgili ne dedi doktorun merak ettim oda yolunda dimi :)) eee birsenn artık çizelgeni yap yaa görelin ne kadarlık oldu :))KIZIM oluyor teyzeleriiiiiidr kesin dedi ama yinede daha erken belki değişir diyorum :) ikili testimizde güzel başka teste gerek yok 3 lü 4 lü filan yapmıcam risk yok gibi bişey dedi
dumanıııım çok sevindim canım benim... :)) Allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.
ben hala regl olamadım. her tarafım ağrıyoo
birsenn kuzummm çok sevindimmm :)) maşşallah kuzucuna Allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah :)) kocişinin aklında hala erkek var hee hayırlısı bitanem :)) 2 testinede çok sevindim :)) kuzum kan pıhtılaşması ile ilgili ne dedi doktorun merak ettim oda yolunda dimi :)) eee birsenn artık çizelgeni yap yaa görelin ne kadarlık oldu :))
kuzummm yapcanmı test belkide tutmuştur :)) inşallahhhhhhh
yok yapmadım tuğbacım. ne kadar bu şekilde olmasından yana umudum kalmadı desem de içerilerde bir yerde hep var aslında bir umut. biraz daha bekleyeyim de olmazsam yaparım test. evde bir tane vardı. değil diye çok emin konuşuyorum çünkü çok bariz regl belirtilerim var son 1 haftadır. bir de hamilelik asabiyet yapmaz herhalde :) ben müthiş gerginim olamadım diye. pazar günü güneşin altından çok yattım, ondan gecikmiş olabilir mi acaba? bir de vaktinde olsaydım tatilin son 3 günü regl oluyor olacaktım. şimdiki hesaba göre tatilim rahat geçecek. belki bunun için gecikmiştir. :)) Bugün gecikmede 3. gün, ama benim geçen sene içinde 6 gün geciktiğim bile oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?