Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

KIZIM oluyor teyzeleriiiiii dr kesin dedi ama yinede daha erken belki değişir diyorum :) ikili testimizde güzel başka teste gerek yok 3 lü 4 lü filan yapmıcam risk yok gibi bişey dedi
tebrikler çok sevindim inşallah minik kızımız ve sonrasında da topiğimizin diğer minik bebişleri sağlıkla dünyaya gelir

canım, ben bu senaryoyu daha önce çok yaşadım onun için öyle heyecanlara kapılmıyorum artık. uslu uslu tedavimi bekliyorum. elim kolum bağlı. hayata dair hiçbirşey yapamıyorum tedavinin ne kadar süre sonra sonuç vereceğini bilmediğimden. 98 model bir arabam var mesela, artık arabayla çevreyoluna çıkmaya korkuyoruz. değiştirelim desek ne mümkün. kenarda biriktirdiğimiz paramız tedaviye gidecek çünkü. Neyse bunlar önemli değil tabi. Hayırlısıyla sağlıkla bebişimiz gelsin, yüzümüz gülsün, bunlar sonra elbet hallolur. yaşımız genç çalışıyoruz. Allah sağlık versin herşey olur...

haklısın canım, test yap demek kolay sonrası sıkıntı olabilir...eminim bu laftan da gına gelmiştir ama "hayırlısı"na bağlayayım ben de, inşallah "hayırlısı" çabucak olur

kızlar, size bişi söyleyeceğim ama hemen kızmayın...bi ton değişik yerden değişik yorumlar alınca biz eşimle 1 ay kadar beklemeye karar vermiştik amma eşim (şaşılacak şey, hiç onun tarzı değildir, normalde 6 ay korunalım fln derdi) dün gördüğü rüyanında etkisi ile olabilir ya da belki içine doğdu bilmiyorum böyle şeylerde hissiyatı çok kuvvetlidir onun..neyse, korunmayalım dedi. İşte şimdi hayırlısı demenin tam zamanıdır sanırım...

gonlunuze gore olsun canim
bizim de 3ay korunmamiz gerekiyordu bu ay ama esim caydi ve olagan gelisti sonra biz de korunmadik :)

dumanıııım çok sevindim canım benim... :)) Allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.

ben hala regl olamadım. her tarafım ağrıyoo
sağol canımmm Allah isteyen herkese nasip etsin, bugünleri görebilmek bile çok güzel inş.hepimiz sonuna kadar götürürüz...
test yapmayı düşünmüyomuşsun cnm yapma bencede biraz daha bekle, gelmezse zaten hamişsindir..ne güzel olur ama sen tedaviyi beklerken kendiliğinden hamile kalsan dimi

tubişim sağol cnm, valla bebiş bacak bacak üstüne atmıştı ondan dolayı ikna olamıyo benimki dr nasıl anladı diyo hala:) ka pıhtılaşmasıyla ilgili artık benim için yapılabilecek bişey yok,o değeri kontrol altına alamıyoruz, bu günleri görebildiğime şükrediyorum,,, çok az rezervle kendiliğimden hamile kaldığımda dr ben açıklayamıyorum bu durumu demişti, Allah ım ol dedi olacak inşallah ona inanmak istiyorum artık fazla kurcalamıyorum bende pıhtıymış filan :)
çizelge konusunda emin diilim hala, yapmasam daha iyi sanki... ben söleyim sana 13+1 oldu bugün :)

tebrikler çok sevindim inşallah minik kızımız ve sonrasında da topiğimizin diğer minik bebişleri sağlıkla dünyaya gelir
inşallah canımm teker teker hepiniz hamile kalırsınız en kısa zamanda inşallahhhh:)

ee hadi hayırlı olsun o zaman :) ilk denemede sağlıklı bebişi bulursunuz inş...

doğru sölüyosun kuzum Allahım ol diyo ve oluyo inşallah sağ sağlim kucağımızada alıcaz inşallah :)) benimkide geçen gittiğimizde bacaklarını çarpaz yapmış yatıyodu sıpa :)) anladım kuzum nasıl istersen sen ara ara hatırlat ne kadarlık oldugunuda takip edelim :))

ılgımmm kuzum hoşgeldinnn nerelersesin sen napıyo kuzun ???

KIZIM oluyor teyzeleriiiiii dr kesin dedi ama yinede daha erken belki değişir diyorum :) ikili testimizde güzel başka teste gerek yok 3 lü 4 lü filan yapmıcam risk yok gibi bişey dedi

birsen canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. yerim seni kızını şimdiden ayyyy çok tatlıya gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inş. cimcime

hem de ne güzel olurdu, hayali bile güzel ama zaten mevzu orda bitiyo mu ki? onu orda sapasağlam tutup sapasağlam doğurması var. yoksa ben daha önce hamile kalıp sevinmeyi tecrübe etmiştim. yanlış anlarda sevinmemem lazım artık tecrübe etmiş biri olarak. ne kadar yükseğe çıkarsam sonra o kadar yüksekten düşüyo oluyorum.

çok şükür buldum eşim format attı silindi hepsi aklımada gelmedi kayıtlı oldugu buranın canım inan senin adına çok sevindim he

Son düzenleme:
çok tatlı oluyolar öyle dimi canım yaa hele dr tam bakıyodu bizimki hop tepetaklak döndü biz koptuk orda, 2 dk görüyoruz ama hayran kalıyoruz inş.kucagımıza aldıgımız günleride görürüz..
benimki senden 1 hafta küçük işte canım anla sen :)
birsen canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. yerim seni kızını şimdiden ayyyy çok tatlıya gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inş. cimcime
:)) sağol canımm sizinkilere arkadaş geliyo işte:)

aynen öyle canım ben hala yarım seviniyorum ya bişey olursa diye, doğurana kadar gitmez bu burukluk...ama inşallah hamilesindir..
çok şükür buldum eşim format attı silindi hepsi aklımada gelmedi kayıtlı oldugu buranın canım patlıcan kurun inan senin adına çok sevindim he
paşamm hoşgeldin.çok sağol cnmm benim..

kızıma tokalarda lır teyzesi valli kendim gibi sevindim yeminle benimde sytartı vermeme 2 ayım var eylülde adet oluyum bırakıcam benim askerlerisonbrası allah kerim 10 kilo var bebegime kavuşmama

evet cnm yaaaa çok tatlılar maşşallah kuzularımıza genelde bizimki uyuyo ama doktor azcık sallıyo poposunu dönüyo sonra uykuya devam :)) 1 haftadan fazla var kuzum aramızda nerdeyse 2 haftamış :))

ben malum giremyrum pek kaynanamlar daha gitmeddi. Hep aklımdasınız, geçmşi üstün körü okudum, umarım hepiniz iyisiniz. Yeni gelen arkadaşlar geçmiş olsun.

Biz iyiyiz teyzeleri kızımla aramız pek iyi, tekme tokat gidioz bakalım...

Hepinizi kocaman öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…