tebriklerKIZIM oluyor teyzeleriiiiiidr kesin dedi ama yinede daha erken belki değişir diyorum :) ikili testimizde güzel başka teste gerek yok 3 lü 4 lü filan yapmıcam risk yok gibi bişey dedi
mirage79 test yapmadın mı hala?yapsana yapsanadumanıııım çok sevindim canım benim... :)) Allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.
ben hala regl olamadım. her tarafım ağrıyoo
haklısın canım, test yap demek kolay sonrası sıkıntı olabilir...eminim bu laftan da gına gelmiştir ama "hayırlısı"na bağlayayım ben de, inşallah "hayırlısı" çabucak olurcanım, ben bu senaryoyu daha önce çok yaşadım onun için öyle heyecanlara kapılmıyorum artık. uslu uslu tedavimi bekliyorum. elim kolum bağlı. hayata dair hiçbirşey yapamıyorum tedavinin ne kadar süre sonra sonuç vereceğini bilmediğimden. 98 model bir arabam var mesela, artık arabayla çevreyoluna çıkmaya korkuyoruz. değiştirelim desek ne mümkün. kenarda biriktirdiğimiz paramız tedaviye gidecek çünkü. Neyse bunlar önemli değil tabi. Hayırlısıyla sağlıkla bebişimiz gelsin, yüzümüz gülsün, bunlar sonra elbet hallolur. yaşımız genç çalışıyoruz. Allah sağlık versin herşey olur...
kızlar, size bişi söyleyeceğim ama hemen kızmayın...bi ton değişik yerden değişik yorumlar alınca biz eşimle 1 ay kadar beklemeye karar vermiştik amma eşim (şaşılacak şey, hiç onun tarzı değildir, normalde 6 ay korunalım fln derdi) dün gördüğü rüyanında etkisi ile olabilir ya da belki içine doğdu bilmiyorum böyle şeylerde hissiyatı çok kuvvetlidir onun..neyse, korunmayalım dedi. İşte şimdi hayırlısı demenin tam zamanıdır sanırım...
sağol canımmm Allah isteyen herkese nasip etsin, bugünleri görebilmek bile çok güzel inş.hepimiz sonuna kadar götürürüz...dumanıııım çok sevindim canım benim... :)) Allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.
ben hala regl olamadım. her tarafım ağrıyoo
tubişim sağol cnm, valla bebiş bacak bacak üstüne atmıştı ondan dolayı ikna olamıyo benimki dr nasıl anladı diyo hala:) ka pıhtılaşmasıyla ilgili artık benim için yapılabilecek bişey yok,o değeri kontrol altına alamıyoruz, bu günleri görebildiğime şükrediyorum,,, çok az rezervle kendiliğimden hamile kaldığımda dr ben açıklayamıyorum bu durumu demişti, Allah ım ol dedi olacak inşallah ona inanmak istiyorum artık fazla kurcalamıyorum bende pıhtıymış filan :)birsenn kuzummm çok sevindimmm :)) maşşallah kuzucuna Allahım sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah :)) kocişinin aklında hala erkek var hee hayırlısı bitanem :)) 2 testinede çok sevindim :)) kuzum kan pıhtılaşması ile ilgili ne dedi doktorun merak ettim oda yolunda dimi :)) eee birsenn artık çizelgeni yap yaa görelin ne kadarlık oldu :))
kuzummm yapcanmı test belkide tutmuştur :)) inşallahhhhhhh
inşallah canımm teker teker hepiniz hamile kalırsınız en kısa zamanda inşallahhhh:)tebriklerçok sevindim inşallah minik kızımız ve sonrasında da topiğimizin diğer minik bebişleri sağlıkla dünyaya gelir
ee hadi hayırlı olsun o zaman :) ilk denemede sağlıklı bebişi bulursunuz inş...kızlar, size bişi söyleyeceğim ama hemen kızmayın...bi ton değişik yerden değişik yorumlar alınca biz eşimle 1 ay kadar beklemeye karar vermiştik amma eşim (şaşılacak şey, hiç onun tarzı değildir, normalde 6 ay korunalım fln derdi) dün gördüğü rüyanında etkisi ile olabilir ya da belki içine doğdu bilmiyorum böyle şeylerde hissiyatı çok kuvvetlidir onun..neyse, korunmayalım dedi. İşte şimdi hayırlısı demenin tam zamanıdır sanırım...
sağol canımmm Allah isteyen herkese nasip etsin, bugünleri görebilmek bile çok güzel inş.hepimiz sonuna kadar götürürüz...
test yapmayı düşünmüyomuşsun cnm yapma bencede biraz daha bekle, gelmezse zaten hamişsindir..ne güzel olur ama sen tedaviyi beklerken kendiliğinden hamile kalsan dimi
tubişim sağol cnm, valla bebiş bacak bacak üstüne atmıştı ondan dolayı ikna olamıyo benimki dr nasıl anladı diyo hala:) ka pıhtılaşmasıyla ilgili artık benim için yapılabilecek bişey yok,o değeri kontrol altına alamıyoruz, bu günleri görebildiğime şükrediyorum,,, çok az rezervle kendiliğimden hamile kaldığımda dr ben açıklayamıyorum bu durumu demişti, Allah ım ol dedi olacak inşallah ona inanmak istiyorum artık fazla kurcalamıyorum bende pıhtıymış filan :)
çizelge konusunda emin diilim hala, yapmasam daha iyi sanki... ben söleyim sana 13+1 oldu bugün :)
inşallah canımm teker teker hepiniz hamile kalırsınız en kısa zamanda inşallahhhh:)
ee hadi hayırlı olsun o zaman :) ilk denemede sağlıklı bebişi bulursunuz inş...
KIZIM oluyor teyzeleriiiiiidr kesin dedi ama yinede daha erken belki değişir diyorum :) ikili testimizde güzel başka teste gerek yok 3 lü 4 lü filan yapmıcam risk yok gibi bişey dedi
sağol canımmm Allah isteyen herkese nasip etsin, bugünleri görebilmek bile çok güzel inş.hepimiz sonuna kadar götürürüz...
test yapmayı düşünmüyomuşsun cnm yapma bencede biraz daha bekle, gelmezse zaten hamişsindir..ne güzel olur ama sen tedaviyi beklerken kendiliğinden hamile kalsan dimi
çok tatlı oluyolar öyle dimi canım yaa hele dr tam bakıyodu bizimki hop tepetaklak döndü biz koptuk orda, 2 dk görüyoruz ama hayran kalıyoruz inş.kucagımıza aldıgımız günleride görürüz..doğru sölüyosun kuzum Allahım ol diyo ve oluyo inşallah sağ sağlim kucağımızada alıcaz inşallah :)) benimkide geçen gittiğimizde bacaklarını çarpaz yapmış yatıyodu sıpa :)) anladım kuzum nasıl istersen sen ara ara hatırlat ne kadarlık oldugunuda takip edelim :))
:)) sağol canımm sizinkilere arkadaş geliyo işte:)birsen canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. yerim seni kızını şimdiden ayyyy çok tatlıya gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inş. cimcime
aynen öyle canım ben hala yarım seviniyorum ya bişey olursa diye, doğurana kadar gitmez bu burukluk...ama inşallah hamilesindir..hem de ne güzel olurdu, hayali bile güzel ama zaten mevzu orda bitiyo mu ki? onu orda sapasağlam tutup sapasağlam doğurması var. yoksa ben daha önce hamile kalıp sevinmeyi tecrübe etmiştim. yanlış anlarda sevinmemem lazım artık tecrübe etmiş biri olarak. ne kadar yükseğe çıkarsam sonra o kadar yüksekten düşüyo oluyorum.
paşamm hoşgeldin.çok sağol cnmm benim..çok şükür buldum eşim format attı silindi hepsi aklımada gelmedi kayıtlı oldugu buranın canım patlıcan kurun inan senin adına çok sevindim he
çok tatlı oluyolar öyle dimi canım yaa hele dr tam bakıyodu bizimki hop tepetaklak döndü biz koptuk orda, 2 dk görüyoruz ama hayran kalıyoruz inş.kucagımıza aldıgımız günleride görürüz..
benimki senden 1 hafta küçük işte canım anla sen :)
:)) sağol canımm sizinkilere arkadaş geliyo işte:)
aynen öyle canım ben hala yarım seviniyorum ya bişey olursa diye, doğurana kadar gitmez bu burukluk...ama inşallah hamilesindir..
paşamm hoşgeldin.çok sağol cnmm benim..
çok tatlı oluyolar öyle dimi canım yaa hele dr tam bakıyodu bizimki hop tepetaklak döndü biz koptuk orda, 2 dk görüyoruz ama hayran kalıyoruz inş.kucagımıza aldıgımız günleride görürüz..
benimki senden 1 hafta küçük işte canım anla sen :)
:)) sağol canımm sizinkilere arkadaş geliyo işte:)
aynen öyle canım ben hala yarım seviniyorum ya bişey olursa diye, doğurana kadar gitmez bu burukluk...ama inşallah hamilesindir..
paşamm hoşgeldin.çok sağol cnmm benim..
yavaş yavaş gelmeye başladı kızlar kırmızılar...
hayirlisi olsun canim
peki bugun gelmesi tedavini olumsuz yonde etkilemiycek di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?