Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Canım kızın olcakmış inşallah. Allah gönlüne göre verdi annesi.

Sağlıklı güzel bir kızın olsun inşallah canikom...

hoşgeldin kuzum...kızınla aranızın iyi olmasına sewindim:))

Canım ben biraz dertliyim, benim kız sol alt kaburgamı çürüttü sanırım. Hep tekmeliyor ve yan yatamıyorum. Mide ekşimesi başladı. Bi de çok oturunca kuyruk sokumu ağrım var. Sen de var mı tatlım.

Bu arada 5 kilo almışım. Sen ne alemdesin? Şeker yüklemesi yaptırdın mı?

canım bana sormadın ama cvp vereyim bende 26 haftalıgım aynı midem uzanınca bogazıma kadar yanıyo bende 4 kilo almışım şeker yüklemesi iyi çıkdı 76 ama kansızım benim kız kasıgımdan çık vuryo sanki gelcek

günaydın kızlar ben dün adet oldum ama 1 pedi bil doldurmadı akşam hiç bişey gelmedi ve hala gelen giden yok sanırım sökülemedim
dün akşam ateşim 38 e dayandı üşüme titreme halsizlik sürekli ağlama modu eşim ıslak havlu filan koydu ateşimi düşürdük gece sahura kalktık ben oruçlu diilim yiyipyattık felaket uykum var hep şikayet hep şikayet

kızlar hepinizin yazdıklarını okuyorum sırıtarak şükür yarabbim diyerek ama itiraf ediyorum ki bi yandan da içim acıyo kendime çok acımaya başladım bu ararlar yazık bana modundayım nolcak benim bu halim gidip aşılama falan yaptırasım 9 ay pamuklarda yatasım var herkesi kocaman öpüyorum

günaydın kızlar hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar..RABBİM bu güzel günlerin hürmetine tüm dilek ve dualarımızı kabul eylesin

kuzum peki şimdi de öylemi hala gelmiyormu...geçmiş olsun,ama bu kadar üzme kendini ne olur yasemin RABBİM büyük ne varsa önümüzde onu yaşayacağız..eşinide düşün seni öyle gördükçe oda üzülüyodur...inşaallah bu güzel günlerde hyüzün tez zamanda güler kuzum bebeğin gecikmez...

canim gecmis olsun
insallah normal adetin degildir
eger sokulurse de hayirlisi olsun canim
gonlumuz seninle

çok geçmiş olsun NAZLIM, kendine acımaya başladığında şöyle bir temiz ağlamak bana hala iyi geliyor ama bilmem sana nasıl gelir..umarım kısa zamanda iyi olursun

gelmez annesi inşallah vaktinden evel. Şekerin iyi çıkmış, kansızlık da zaten artık problem değil. Mide sorunumuz da geçer de güzel güzel atlatırız umarım. Hay maşallah sen de az kilo almışsın canım, eeeeeee zamane anneleri:)

günaydınnn aminn kuzuum inşallahh

günaydın kızlar hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar..RABBİM bu güzel günlerin hürmetine tüm dilek ve dualarımızı kabul eylesin

günaydın fıstıklar,

Nazlım dikkat et tatlım kendine, malum şu sıralar fiziki ve psikolojik risk kıştan daha fazla, iyi düşün canım...

canımneden bu kadar karamsarsınki herşeyin zamanı var bekle bizde elbet günün birinde mutlu olucez zamanı var

günaydın beydaglı ne var ne yok kızlar herkeze hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar pc sorunvardı eşim format atmıştı burdayım artık ne var ne yok semra faceye bebegin resmini koymuş ben göremedim nasıl bir bebek ki ya hanginize kayıtlıysa özelime adını yazın buluyum semrayı

emrah deryacım nasılsın bebem görüşmelei hamilelik nasıl gidiyor ben adet oldum çarşambaya anca tutarım orucu heryerim agrıyo diyetimede sagdıgım şükür kilo veriyorum bebegime kavuşmam 10 kilo lkaldı eylülde adet oluyum stratı vericem dagada erken olabilir belkim heran süpriz yapabiliirm rabbim hayırlısındanversin işşallah
bu arada hepinizi özledim

ya kızlar bugün böyle pek sıkıntılı bir gün müdür benden midir bilmem işler birikti, hiç çalışasım yok ööyle boş boş duruyorum..

canlarım hepimizin ramazanı hayırlı olsun,tuttugunuz oruçlar, dualarımız kabul olsun inşallahhhh....

canım ben ekli diilmiyim sende face de ?
bende var semra ordan bulursun bakarsın çok tatlı bebişşş

nazlım biliyorum neler yaşadığını. ama sabret, sakin ol... en kötü ihtimalle tedaviyle çözüyorlar bu işi. türlü çeşit zorluk çekiliyor ama olmayan olmuyor. benim gözümün önünde geçenlerde doğum yapan arkadaşım var. birkaç düşük, aşılama, tüp bebek...sonra normal yolla hamile kaldı en son da öyle doğurdu 4 senenin sonunda...olacak, bizim de olacak. o kadar da şanssız olamayız bu devirde çocuk sahibi olamayacak kadar. Allah bize de yardım edecek inşallah...

canım bırsen den ekle benı ama ısmım burda gecmesın dıkkat edın:)buraya gırdıgımı bılıolar alah muhafaza bı aıle facıası yasanabılır her gun gırıyorum okuyorum ama pek yazamıyorum moralım dersenız sıfır kızlar yaaa kaynanam sagolsun bu sevıncımıde kursagımda bırakmayı basardı kuranımı yapacaktım onun yuzunden ıptal ettık daha sonra yapacagım allah ona gun yuzu gostermesın ıns kımseye ah etmedım ama bu kadın benı cıldırttı lohusa lohusa kaç kez aglattı sutume bısey olacak dıe cok korkuyorummırage ve nazlımmm lutfen umutlarınızı yıtırmeyın olmadı tup bebek yaparsınızzz rabbım hayırlısı ıle sızınde yuzunuzu guldurur ınss
paşammm hadı basla sende calısmalara sureklı dualarımdasınız ıns hersey cok guzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…