- 24 Ekim 2011
- 562
- 22
- 118
ben malum giremyrum pek kaynanamlar daha gitmeddi. Hep aklımdasınız, geçmşi üstün körü okudum, umarım hepiniz iyisiniz. Yeni gelen arkadaşlar geçmiş olsun.
Biz iyiyiz teyzeleri kızımla aramız pek iyi, tekme tokat gidioz bakalım...
Hepinizi kocaman öpüyorum...
Canım ben biraz dertliyim, benim kız sol alt kaburgamı çürüttü sanırım. Hep tekmeliyor ve yan yatamıyorum. Mide ekşimesi başladı. Bi de çok oturunca kuyruk sokumu ağrım var. Sen de var mı tatlım.
Bu arada 5 kilo almışım. Sen ne alemdesin? Şeker yüklemesi yaptırdın mı?
günaydın kızlar hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar..RABBİM bu güzel günlerin hürmetine tüm dilek ve dualarımızı kabul eylesin
günaydın kızlar ben dün adet oldum ama 1 pedi bil doldurmadı akşam hiç bişey gelmedi ve hala gelen giden yok sanırım sökülemedim
dün akşam ateşim 38 e dayandı üşüme titreme halsizlik sürekli ağlama modu eşim ıslak havlu filan koydu ateşimi düşürdük gece sahura kalktık ben oruçlu diilim yiyipyattık felaket uykum var hep şikayet hep şikayet
kızlar hepinizin yazdıklarını okuyorum sırıtarak şükür yarabbim diyerek ama itiraf ediyorum ki bi yandan da içim acıyo kendime çok acımaya başladım bu ararlar yazık bana modundayım nolcak benim bu halim gidip aşılama falan yaptırasım 9 ay pamuklarda yatasım var herkesi kocaman öpüyorum
günaydın kızlar ben dün adet oldum ama 1 pedi bil doldurmadı akşam hiç bişey gelmedi ve hala gelen giden yok sanırım sökülemedim
dün akşam ateşim 38 e dayandı üşüme titreme halsizlik sürekli ağlama modu eşim ıslak havlu filan koydu ateşimi düşürdük gece sahura kalktık ben oruçlu diilim yiyipyattık felaket uykum var hep şikayet hep şikayet
kızlar hepinizin yazdıklarını okuyorum sırıtarak şükür yarabbim diyerek ama itiraf ediyorum ki bi yandan da içim acıyo kendime çok acımaya başladım bu ararlar yazık bana modundayım nolcak benim bu halim gidip aşılama falan yaptırasım 9 ay pamuklarda yatasım var herkesi kocaman öpüyorum
çok geçmiş olsun NAZLIM, kendine acımaya başladığında şöyle bir temiz ağlamak bana hala iyi geliyor ama bilmem sana nasıl gelir..umarım kısa zamanda iyi olursungünaydın kızlar ben dün adet oldum ama 1 pedi bil doldurmadı akşam hiç bişey gelmedi ve hala gelen giden yok sanırım sökülemedim
canım bana sormadın ama cvp vereyim bende 26 haftalıgım aynı midem uzanınca bogazıma kadar yanıyo bende 4 kilo almışım şeker yüklemesi iyi çıkdı 76 ama kansızım benim kız kasıgımdan çık vuryo sanki gelcek
günaydınnn aminn kuzuum inşallahh
günaydın kızlar hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar..RABBİM bu güzel günlerin hürmetine tüm dilek ve dualarımızı kabul eylesin
canımneden bu kadar karamsarsınki herşeyin zamanı var bekle bizde elbet günün birinde mutlu olucez zamanı vargünaydın kızlar ben dün adet oldum ama 1 pedi bil doldurmadı akşam hiç bişey gelmedi ve hala gelen giden yok sanırım sökülemedim
ya kızlar bugün böyle pek sıkıntılı bir gün müdür benden midir bilmem işler birikti, hiç çalışasım yok ööyle boş boş duruyorum..
Canım kızın olcakmış inşallah. Allah gönlüne göre verdi annesi.
Sağlıklı güzel bir kızın olsun inşallah canikom...
canımneden bu kadar karamsarsınki herşeyin zamanı var bekle bizde elbet günün birinde mutlu olucez zamanı var
günaydın beydaglı ne var ne yok kızlar herkeze hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar pc sorunvardı eşim format atmıştı burdayım artık ne var ne yok semra faceye bebegin resmini koymuş ben göremedim nasıl bir bebek ki ya hanginize kayıtlıysa özelime adını yazın buluyum semrayı
emrah deryacım nasılsın bebem görüşmelei hamilelik nasıl gidiyor ben adet oldum çarşambaya anca tutarım orucu heryerim agrıyo diyetimede sagdıgım şükür kilo veriyorum bebegime kavuşmam 10 kilo lkaldı eylülde adet oluyum stratı vericem dagada erken olabilir belkim heran süpriz yapabiliirm rabbim hayırlısındanversin işşallah
bu arada hepinizi özledim
canımneden bu kadar karamsarsınki herşeyin zamanı var bekle bizde elbet günün birinde mutlu olucez zamanı var
günaydın beydaglı ne var ne yok kızlar herkeze hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar pc sorunvardı eşim format atmıştı burdayım artık ne var ne yok semra faceye bebegin resmini koymuş ben göremedim nasıl bir bebek ki ya hanginize kayıtlıysa özelime adını yazın buluyum semrayı
emrah deryacım nasılsın bebem görüşmelei hamilelik nasıl gidiyor ben adet oldum çarşambaya anca tutarım orucu heryerim agrıyo diyetimede sagdıgım şükür kilo veriyorum bebegime kavuşmam 10 kilo lkaldı eylülde adet oluyum stratı vericem dagada erken olabilir belkim heran süpriz yapabiliirm rabbim hayırlısındanversin işşallah
bu arada hepinizi özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?