canım bırsen den ekle benı ama ısmım burda gecmesın dıkkat edın:)buraya gırdıgımı bılıolar alah muhafaza bı aıle facıası yasanabılır her gun gırıyorum okuyorum ama pek yazamıyorum moralım dersenız sıfır kızlar yaaa kaynanam sagolsun bu sevıncımıde kursagımda bırakmayı basardı kuranımı yapacaktım onun yuzunden ıptal ettık daha sonra yapacagım allah ona gun yuzu gostermesın ıns kımseye ah etmedım ama bu kadın benı cıldırttı lohusa lohusa kaç kez aglattı sutume bısey olacak dıe cok korkuyorummırage ve nazlımmm lutfen umutlarınızı yıtırmeyın olmadı tup bebek yaparsınızzz rabbım hayırlısı ıle sızınde yuzunuzu guldurur ınss
paşammm hadı basla sende calısmalara sureklı dualarımdasınız ıns hersey cok guzel olacak
merhaba bende bebeğimi kaybettim hatta 2kere ama bilgisayarım yeni oldu bende dahil olmak istiyorum ama sizin arkdşlığınız epey ilerlemiş aranıza girebilecekmiyim???
merhaba bende bebeğimi kaybettim hatta 2kere ama bilgisayarım yeni oldu bende dahil olmak istiyorum ama sizin arkdşlığınız epey ilerlemiş aranıza girebilecekmiyim???
hoşgeldin canım, inşallah bir daha hiçbirimiz yaşadıklarımızı tekrar yaşamayız ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.merhaba bende bebeğimi kaybettim hatta 2kere ama bilgisayarım yeni oldu bende dahil olmak istiyorum ama sizin arkdşlığınız epey ilerlemiş aranıza girebilecekmiyim???
Canım ben biraz dertliyim, benim kız sol alt kaburgamı çürüttü sanırım. Hep tekmeliyor ve yan yatamıyorum. Mide ekşimesi başladı. Bi de çok oturunca kuyruk sokumu ağrım var. Sen de var mı tatlım.
Bu arada 5 kilo almışım. Sen ne alemdesin? Şeker yüklemesi yaptırdın mı?
canım bırsen den ekle benı ama ısmım burda gecmesın dıkkat edın:)buraya gırdıgımı bılıolar alah muhafaza bı aıle facıası yasanabılır her gun gırıyorum okuyorum ama pek yazamıyorum moralım dersenız sıfır kızlar yaaa kaynanam sagolsun bu sevıncımıde kursagımda bırakmayı basardı kuranımı yapacaktım onun yuzunden ıptal ettık daha sonra yapacagım allah ona gun yuzu gostermesın ıns kımseye ah etmedım ama bu kadın benı cıldırttı lohusa lohusa kaç kez aglattı sutume bısey olacak dıe cok korkuyorummırage ve nazlımmm lutfen umutlarınızı yıtırmeyın olmadı tup bebek yaparsınızzz rabbım hayırlısı ıle sızınde yuzunuzu guldurur ınss
paşammm hadı basla sende calısmalara sureklı dualarımdasınız ıns hersey cok guzel olacak
hoşgeldin kuzum özlettin kendini,inşaallah kiloların daha çabuk giderde hemen başlarsın çalışmalaracanımneden bu kadar karamsarsınki herşeyin zamanı var bekle bizde elbet günün birinde mutlu olucez zamanı var
günaydın beydaglı ne var ne yok kızlar herkeze hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar pc sorunvardı eşim format atmıştı burdayım artık ne var ne yok semra faceye bebegin resmini koymuş ben göremedim nasıl bir bebek ki ya hanginize kayıtlıysa özelime adını yazın buluyum semrayı
emrah deryacım nasılsın bebem görüşmelei hamilelik nasıl gidiyor ben adet oldum çarşambaya anca tutarım orucu heryerim agrıyo diyetimede sagdıgım şükür kilo veriyorum bebegime kavuşmam 10 kilo lkaldı eylülde adet oluyum stratı vericem dagada erken olabilir belkim heran süpriz yapabiliirm rabbim hayırlısındanversin işşallah
bu arada hepinizi özledim
ne istiyormuş ki derdi neymiş....anlamıyorum ben bu erkek taraflarını yaa...canım bırsen den ekle benı ama ısmım burda gecmesın dıkkat edın:)buraya gırdıgımı bılıolar alah muhafaza bı aıle facıası yasanabılır her gun gırıyorum okuyorum ama pek yazamıyorum moralım dersenız sıfır kızlar yaaa kaynanam sagolsun bu sevıncımıde kursagımda bırakmayı basardı kuranımı yapacaktım onun yuzunden ıptal ettık daha sonra yapacagım allah ona gun yuzu gostermesın ıns kımseye ah etmedım ama bu kadın benı cıldırttı lohusa lohusa kaç kez aglattı sutume bısey olacak dıe cok korkuyorummırage ve nazlımmm lutfen umutlarınızı yıtırmeyın olmadı tup bebek yaparsınızzz rabbım hayırlısı ıle sızınde yuzunuzu guldurur ınss
offf geçmiş olsun canım, ağrın olmadı mı, bildiğim kadarı ile kum dökme işi epey ağrılı bir şey..kendini de kötü hissetme, insanlık hali hastalık bu sonuçtadün saat 5 gibi midem çok bulandı 3 kez çıkardım oruçtanmı bilmiyorum,şiddetli bir baş ağrısı, sonra gözlerimde bulanık görmeye başlayınca,eşim geldi üstüne hemen acile gittik vücudum aşırı derecede susuz kalmış ve kum döküyormuşum..orucum da bozuldu ya en çok ona üzüldüm bugün tutamadım ama yarın tekrar başlamayı düşünüyorum burası çok sıcak ondan da fenalaşıyor insan..inşaallah tutablirim ben 7 yaşından beri hiç bırakmadım orucu hamilelik dışında ve malum günler dışında o yüzden kendimi suçlu gibi hissediyorum..
diyetim çok güzel gidiyor bebem maşşallah seninde hamileligin güzel gidiyor 40 haftaları görmen dilegiylecanım hg:)nasılsın kızımız nasıl? hamilelik güzel şey ama biraz şikayetler oluyor buna da şükür senin kız o zaman bir pozisyonda duruyor bendede oluyor gögsümün altında hareket ediyor ama acıtmıyor sağ tarafa toplanıyor bebeğim böyle karnımı geriyor itiyor ozman tek şikayetimiz:) geçen hafta doktor kontrolümüz vardı detalıya girdim saat 11 makat gelişiydi pozisyonu sonra 14 te yan uzanmıştı kuzum daha yeri var dönüyor herhalde:)) canım bende uyurken rahat edemiyorum sağa dönüyorum sağdan sola dönüyorum solda tekmeliyo uyanıyorum hep bi de sıcaklar mahvetti hiç tadm kalmadı
canım bende mide ekşimesi yanması var ilaç kullanıyorum çok rahatsız olursam, yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. çok oturunca bende aynı şekilde ağrı oluyor geçen akşam gülmemle kasığıma ağrı girmesi bir oldu sanki bıçak saplandı böyle nefesim kesildi:18:
geçen hafta yaptırdım şeker yüklemesini çok şükür canım bi sorun yok. bende bu arada 9 kilo almışım üzülüyorum walla moralim bozuluyor kimse o kadar kilo aldığımı fark etmiyor ama işte size göre çok almışımbide benim ayaklarım çok şişti bilek kemiklerim gözükmüyor yumurta koymuşlar gibi şiş çenem düştü ayy ne çok yazmışım
semra kaynana her zaman sinir oluyorum walla ne istiyor bu kadın senden allah yardımcın olsun bebişle ve lohusa halinle senle uğraşıyo bu kadında hiç vicdan yok elinden geldiğince üzülmemeye çalış canım inş. herşey düzelir
malesef hg çok geçmiş olsun sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin rabbim inş.
nazlım canım hayırlısı olsun inş. mirage senin içinde canım yeni ay yeni umutlar getirir zaman bizi kararsarlığa sürüklese güneş hergün doğur canlarım inş. bütün bu endişeler yerine sağlıklı kuzulara bırakır inş.
paşam hg canımnasılsın? kiloları ver kuzum hayırlısı ile olursun inş.
every, müge, keep tüm arkadaşlara sağlıklıdiliyorum şu mübarek ayda allahım sesinizi duysun
tubiş duman kardelya
beydağlı canımismini unuttuğum kimse varsa affedin kızlar herkese slm
canlar herkesin ramazanı hayırlı olsun inş.
günaydın kızlar
ağrım olmazmı canım şimdi tekrar başlıyo hafiften,,sağol canım..offf geçmiş olsun canım, ağrın olmadı mı, bildiğim kadarı ile kum dökme işi epey ağrılı bir şey..kendini de kötü hissetme, insanlık hali hastalık bu sonuçta
diyetim çok güzel gidiyor bebem maşşallah seninde hamileligin güzel gidiyor 40 haftaları görmen dilegiyle
canım öncelikle geçmiş olsun bebembakalım karataya başladım ne olucekeger 10 kiloyu eylülden önce veirrisem eylülü bile beklemem hamile kalmak önemli degil biliyosun gerisini getirmek önemli
dün saat 5 gibi midem çok bulandı 3 kez çıkardım oruçtanmı bilmiyorum,şiddetli bir baş ağrısı, sonra gözlerimde bulanık görmeye başlayınca,eşim geldi üstüne hemen acile gittik vücudum aşırı derecede susuz kalmış ve kum döküyormuşum..orucum da bozuldu ya en çok ona üzüldüm bugün tutamadım ama yarın tekrar başlamayı düşünüyorum burası çok sıcak ondan da fenalaşıyor insan..inşaallah tutablirim ben 7 yaşından beri hiç bırakmadım orucu hamilelik dışında ve malum günler dışında o yüzden kendimi suçlu gibi hissediyorum..
canım hayali bile bile güzel acaba başarabilirmiyizağrım olmazmı canım şimdi tekrar başlıyo hafiften,,sağol canım..
sağol canım,ewet canım gerisini getirmek önemli ama inşaallah bu sefer geriside gelecek..
kuzum çok çok geçmiş olsunn dikkat et kendine havalar çok sıcaksa susuz kalmıştır vucudun oda tetikledi galiba... kuzum isteyerek bozmadınki öle düşünme kazasını yaparsın bugün bol bol su iç kuzum toparlansın vücudun :))
sağol kuzum ewet çok sıcak burası,bende toparlanmadan tutamam heralde RABBİM biliyor dediğin gibi...kuzum çok çok geçmiş olsunn dikkat et kendine havalar çok sıcaksa susuz kalmıştır vucudun oda tetikledi galiba... kuzum isteyerek bozmadınki öle düşünme kazasını yaparsın bugün bol bol su iç kuzum toparlansın vücudun :))
canım hayali bile bile güzel acaba başarabilirmiyiz
ses verdim görmedim canım benim küsmüyüz
aşkk olsun bitanemmm olurmu öle şeyyy görmedimkii kuzum benim ama bakıyorum sana kiloların gidiyo karatay ada başladın şu 10 kiloyuda verirsen gelsin bebişş :))canım hayali bile bile güzel acaba başarabilirmiyiz
ses verdim görmedim canım benim küsmüyüz
sağol kuzum ewet çok sıcak burası,bende toparlanmadan tutamam heralde RABBİM biliyor dediğin gibi...
tabiki başaracaksın ben inanıyorum..
aşkk olsun bitanemmm olurmu öle şeyyy görmedimkii kuzum benim ama bakıyorum sana kiloların gidiyo karatay ada başladın şu 10 kiloyuda verirsen gelsin bebişş :))
aynen öle kuzum :)) orası çok sıcak susuz bırakma sakın kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?