Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

inşaallah canım..eee sen ne yapıyosun bakalım,tuğba geçen gün senin menüyü pilav haricinde bende yaptım..

napim kuzum bende göbüşümü büyütüyorum :)) ama sıcaklar benide vurdu halsiz bıraktı bide bacaklarım çok sisyo bileklerim ayaklarım fena iş yerinde terlik giyiyorum parmak arası o bile dün ayaklarımı sıktı bide tabanlarım yanıyo onun dışında iyiym Allaha şükür :)) yaaa varya benim kociş geç geldi ben yapamadım biliyomusun (

amanda büyümüş göbüşü göbekli marulum benim..kız o kadar canın çekti yapmadınmı inşaallah oğlan köfteli doğmazşaka,şaka..çok tuzlu falanmı yiyorsunki kuzum baharat ,acı falan mayalı gıdalar onlarda şişirirmiş dikkat et..havalar zaten sıcak hamileler iki kat hissederler şimdi o sıcağı..

o zaman merhaba kader arkadaşım hoşbulduk kızma ya ne bileyim öyle yazdım işte

daha yeni blgsyr aldık eve alındığı ilk akşam hemen açtım kdnlr kulübünü biçok topik var ama en yakın en samimi sizler geldiniz ve işte burdayım

canııııım burdayım çok geçmiş olsun hemen iyileşir sapasağlam olursun inşallah :)

amin canım bebişin ve sen çok iyisinizdir umarım maşallah kocamaaan oldunuz :)

bizde seni özlediiiik hakkında hayırlısı olsun hasretin hemen dinsin inşallah

canlarım hepimizin ramazanı hayırlı olsun,tuttugunuz oruçlar, dualarımız kabul olsun inşallahhhh....

birseeen Allah gönlüne göre vermiş canımıniçi çok çok çok sevindim çok mutlu oldum. Allah büyük dualarımız seninle hep dilimdesiniz

semracım oğluna ve sana sağlıklı MUTLU ve uzun bir ömür diliyorum ayrıca kaynanana merhamet sana da sabır diliyorum canım

bende öyleyim yasemin ya bi çok iyi oluyorum içim umut doluyo sonra her ay hüsran oluyo diye bi bunalım ki görmen lazım en azından sen sorunun ne olduğunu buldun. bende şu pıhtılaşma testini yaptırmak istiyorum aslında :S bişey sorcam senle ben kolay hamile kalamadık ya acaba pıhtılaşmanın etkisi varmıdır bunda merak ettim sadece :)

soranlara teşekkür ederim bu arada ben bi iyi bi bunalım gidiyorum bi gün öbek atıyorum bi gün gözümde yaş kalmıyo. Ramazan geldide biraz daha huzurluyum okuyorum gücüm yettiğince hamileler bebek isteyenler hep dualarımdasınız. Benim göğüslerim çok kötü oldu bu ay 12 gündür falan hem şiş hem ağrıyolar adetime 5 gün var. Acaba bi hastalık belirtisi falan mıdır bilen varmı? Hamilelikten olduğunu hiç sanmıyorum çünkü tembellik yaptım bu ay

ayyy kuzum varya karşındaki insanları öle seviyosunki bayılıyorum göbekl marula bayıldım :)) yaa evet cnm çekmişti ama o geç gelince iştahım kaçtı ayyy oğluşum köfteli doğmaz inşallah :)) yok kuzum tuzla hiç aram yoktur cnm baharatlada ama poğça falan yiyorum mayalı omu yaptı acaba onada dikkat edim ben :)) evet kuzum gerçekten öleymiş bazen sıcaktan nefes alamıyorum şu bikaç gündür esiyo biraz daha iyiyim :))
çok inşallah en kısa zamanda kavuşurum bebeğime ve bekleyen isteyen herkeste korunma süreci bitti çok şükür 5aydır korunmuyoruz

cnm en kısa zamnda kolların kolar inşallah bende korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra kimyasal düşük yaşadım 6 ayımdada hamile oldugumu öğrendim seninde 5 ay olmuş inşallah sende bu ay hamiş olursun :))

sağol kuzum hoşgeldin..yalnızca siz değil bizde öyleyiz ama ne yapalım burda birbirimize moral veriyoruz böyle...söyle bakiiimmm ne püşürücen ben bugün hastayım gelinde arkadaşınıza yemek yapın

kuzum hoşgeldinn böle deme kısmet tembelliik yapsanda tek bir kez bile hamiş bırakabilir hakkında hayırlısı kuzum en ksa zamanda sanada nazlımada sağlıklı sıhatli bebişler inşallahh

ewet ben sevdimmi tam severim..benim kociş göbeklendi yaa ona böyle diyordum ordan kaldı..kız yine sizin oralar esiyo burası hiiçççç nerdee..sen mayalı gıdaları fazla tüketme bakalım ne olacak..

sağol kuzum hoşgeldin..yalnızca siz değil bizde öyleyiz ama ne yapalım burda birbirimize moral veriyoruz böyle...söyle bakiiimmm ne püşürücen ben bugün hastayım gelinde arkadaşınıza yemek yapın

yaaa deme öyle üzülüyorum elden gelse koşa koşa gelirim ben sana bakmaya menüde ne var bende bilmiyorum doğaçlama yapılacak :) dünden fırın makarnam var yanına ne yapsam ki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…