içiyorum tatlım kız bu sferde tuvaletten çıkmaz oldum
olsun kzuum bu arada bak 2 şeyi birada yapmış oluyosun hem için hemde idrar yolların temizliyo :))))
inşaallah canım..eee sen ne yapıyosun bakalım,tuğba geçen gün senin menüyü pilav haricinde bende yaptım..
malesef hosgeldin aramiza
yasadiklarin son olsun canim
saglikla gelsin bebegin yeniden
korunma surecin bitti mi
napim kuzum bende göbüşümü büyütüyorum :)) ama sıcaklar benide vurdu halsiz bıraktı bide bacaklarım çok sisyo bileklerim ayaklarım fena iş yerinde terlik giyiyorum parmak arası o bile dün ayaklarımı sıktı bide tabanlarım yanıyo onun dışında iyiym Allaha şükür :)) yaaa varya benim kociş geç geldi ben yapamadım biliyomusun(
malesef hosgeldin aramiza
yasadiklarin son olsun canim
saglikla gelsin bebegin yeniden
korunma surecin bitti mi
beydağlı allah razı olsun sizden inşallah sıkıntılarım son bulur sizlerle
aşk olsun masal, aranıza girebilecek miyim ne demek? biz burda kader arkadaşlarıyız. kaldı ki birlikte yola başladığımız birçok kişi bebeklerini kucağına aldılar çok şükür. yerlerini yeni arkadaşlara bırakıyorlar. geçmiş olsun sana da...keşke yolun bu topiclere düşmeseydi ama madem ki düştü hoş geldin...
rica edrim canım..inşaallah sıkıntıların son bulur ee sen ev hatunumusun bakalım..
evet ben ev hatunuyum kocacım izin vermiyo çalışmama
daha yeni blgsyr aldık eve alındığı ilk akşam hemen açtım kdnlr kulübünü biçok topik var ama en yakın en samimi sizler geldiniz ve işte burdayım
dün saat 5 gibi midem çok bulandı 3 kez çıkardım oruçtanmı bilmiyorum,şiddetli bir baş ağrısı, sonra gözlerimde bulanık görmeye başlayınca,eşim geldi üstüne hemen acile gittik vücudum aşırı derecede susuz kalmış ve kum döküyormuşum..orucum da bozuldu ya en çok ona üzüldüm bugün tutamadım ama yarın tekrar başlamayı düşünüyorum burası çok sıcak ondan da fenalaşıyor insan..inşaallah tutablirim ben 7 yaşından beri hiç bırakmadım orucu hamilelik dışında ve malum günler dışında o yüzden kendimi suçlu gibi hissediyorum..
canım hg:)nasılsın kızımız nasıl? hamilelik güzel şey ama biraz şikayetler oluyor buna da şükür senin kız o zaman bir pozisyonda duruyor bendede oluyor gögsümün altında hareket ediyor ama acıtmıyor sağ tarafa toplanıyor bebeğim böyle karnımı geriyor itiyor ozman tek şikayetimiz:) geçen hafta doktor kontrolümüz vardı detalıya girdim saat 11 makat gelişiydi pozisyonu sonra 14 te yan uzanmıştı kuzum daha yeri var dönüyor herhalde:)) canım bende uyurken rahat edemiyorum sağa dönüyorum sağdan sola dönüyorum solda tekmeliyo uyanıyorum hep bi de sıcaklar mahvetti hiç tadm kalmadı
canım bende mide ekşimesi yanması var ilaç kullanıyorum çok rahatsız olursam, yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. çok oturunca bende aynı şekilde ağrı oluyor geçen akşam gülmemle kasığıma ağrı girmesi bir oldu sanki bıçak saplandı böyle nefesim kesildi:18:
geçen hafta yaptırdım şeker yüklemesini çok şükür canım bi sorun yok. bende bu arada 9 kilo almışım üzülüyorum walla moralim bozuluyor kimse o kadar kilo aldığımı fark etmiyor ama işte size göre çok almışımbide benim ayaklarım çok şişti bilek kemiklerim gözükmüyor yumurta koymuşlar gibi şiş çenem düştü ayy ne çok yazmışım
semra kaynana her zaman sinir oluyorum walla ne istiyor bu kadın senden allah yardımcın olsun bebişle ve lohusa halinle senle uğraşıyo bu kadında hiç vicdan yok elinden geldiğince üzülmemeye çalış canım inş. herşey düzelir
malesef hg çok geçmiş olsun sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin rabbim inş.
nazlım canım hayırlısı olsun inş. mirage senin içinde canım yeni ay yeni umutlar getirir zaman bizi kararsarlığa sürüklese güneş hergün doğur canlarım inş. bütün bu endişeler yerine sağlıklı kuzulara bırakır inş.
paşam hg canımnasılsın? kiloları ver kuzum hayırlısı ile olursun inş.
every, müge, keep tüm arkadaşlara sağlıklıdiliyorum şu mübarek ayda allahım sesinizi duysun
tubiş duman kardelya
beydağlı canımismini unuttuğum kimse varsa affedin kızlar herkese slm
canlar herkesin ramazanı hayırlı olsun inş.
canımneden bu kadar karamsarsınki herşeyin zamanı var bekle bizde elbet günün birinde mutlu olucez zamanı var
günaydın beydaglı ne var ne yok kızlar herkeze hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar pc sorunvardı eşim format atmıştı burdayım artık ne var ne yok semra faceye bebegin resmini koymuş ben göremedim nasıl bir bebek ki ya hanginize kayıtlıysa özelime adını yazın buluyum semrayı
emrah deryacım nasılsın bebem görüşmelei hamilelik nasıl gidiyor ben adet oldum çarşambaya anca tutarım orucu heryerim agrıyo diyetimede sagdıgım şükür kilo veriyorum bebegime kavuşmam 10 kilo lkaldı eylülde adet oluyum stratı vericem dagada erken olabilir belkim heran süpriz yapabiliirm rabbim hayırlısındanversin işşallah
bu arada hepinizi özledim
canlarım hepimizin ramazanı hayırlı olsun,tuttugunuz oruçlar, dualarımız kabul olsun inşallahhhh....
canım bırsen den ekle benı ama ısmım burda gecmesın dıkkat edın:)buraya gırdıgımı bılıolar alah muhafaza bı aıle facıası yasanabılır her gun gırıyorum okuyorum ama pek yazamıyorum moralım dersenız sıfır kızlar yaaa kaynanam sagolsun bu sevıncımıde kursagımda bırakmayı basardı kuranımı yapacaktım onun yuzunden ıptal ettık daha sonra yapacagım allah ona gun yuzu gostermesın ıns kımseye ah etmedım ama bu kadın benı cıldırttı lohusa lohusa kaç kez aglattı sutume bısey olacak dıe cok korkuyorummırage ve nazlımmm lutfen umutlarınızı yıtırmeyın olmadı tup bebek yaparsınızzz rabbım hayırlısı ıle sızınde yuzunuzu guldurur ınss
paşammm hadı basla sende calısmalara sureklı dualarımdasınız ıns hersey cok guzel olacak
günaydın kızlar ben dün adet oldum ama 1 pedi bil doldurmadı akşam hiç bişey gelmedi ve hala gelen giden yok sanırım sökülemedim
dün akşam ateşim 38 e dayandı üşüme titreme halsizlik sürekli ağlama modu eşim ıslak havlu filan koydu ateşimi düşürdük gece sahura kalktık ben oruçlu diilim yiyipyattık felaket uykum var hep şikayet hep şikayet
kızlar hepinizin yazdıklarını okuyorum sırıtarak şükür yarabbim diyerek ama itiraf ediyorum ki bi yandan da içim acıyo kendime çok acımaya başladım bu ararlar yazık bana modundayım nolcak benim bu halim gidip aşılama falan yaptırasım 9 ay pamuklarda yatasım var herkesi kocaman öpüyorum
ayyy kuzum varya karşındaki insanları öle seviyosunki bayılıyorum göbekl marula bayıldım :)) yaa evet cnm çekmişti ama o geç gelince iştahım kaçtı ayyy oğluşum köfteli doğmaz inşallah :)) yok kuzum tuzla hiç aram yoktur cnm baharatlada ama poğça falan yiyorum mayalı omu yaptı acaba onada dikkat edim ben :)) evet kuzum gerçekten öleymiş bazen sıcaktan nefes alamıyorum şu bikaç gündür esiyo biraz daha iyiyim :))amanda büyümüş göbüşü göbekli marulum benim..kız o kadar canın çekti yapmadınmı inşaallah oğlan köfteli doğmazşaka,şaka..çok tuzlu falanmı yiyorsunki kuzum baharat ,acı falan mayalı gıdalar onlarda şişirirmiş dikkat et..havalar zaten sıcak hamileler iki kat hissederler şimdi o sıcağı..
çok inşallah en kısa zamanda kavuşurum bebeğime ve bekleyen isteyen herkeste korunma süreci bitti çok şükür 5aydır korunmuyoruz
canııııım burdayım çok geçmiş olsun hemen iyileşir sapasağlam olursun inşallah :)
amin canım bebişin ve sen çok iyisinizdir umarım maşallah kocamaaan oldunuz :)
bizde seni özlediiiik hakkında hayırlısı olsun hasretin hemen dinsin inşallah
birseeen Allah gönlüne göre vermiş canımıniçi çok çok çok sevindim çok mutlu oldum. Allah büyük dualarımız seninle hep dilimdesiniz
semracım oğluna ve sana sağlıklı MUTLU ve uzun bir ömür diliyorum ayrıca kaynanana merhamet sana da sabır diliyorum canım
bende öyleyim yasemin ya bi çok iyi oluyorum içim umut doluyo sonra her ay hüsran oluyo diye bi bunalım ki görmen lazım en azından sen sorunun ne olduğunu buldun. bende şu pıhtılaşma testini yaptırmak istiyorum aslında :S bişey sorcam senle ben kolay hamile kalamadık ya acaba pıhtılaşmanın etkisi varmıdır bunda merak ettim sadece :)
soranlara teşekkür ederim bu arada ben bi iyi bi bunalım gidiyorum bi gün öbek atıyorum bi gün gözümde yaş kalmıyo. Ramazan geldide biraz daha huzurluyum okuyorum gücüm yettiğince hamileler bebek isteyenler hep dualarımdasınız. Benim göğüslerim çok kötü oldu bu ay 12 gündür falan hem şiş hem ağrıyolar adetime 5 gün var. Acaba bi hastalık belirtisi falan mıdır bilen varmı? Hamilelikten olduğunu hiç sanmıyorum çünkü tembellik yaptım bu ay
canııııım burdayım çok geçmiş olsun hemen iyileşir sapasağlam olursun inşallah :)
amin canım bebişin ve sen çok iyisinizdir umarım maşallah kocamaaan oldunuz :)
bizde seni özlediiiik hakkında hayırlısı olsun hasretin hemen dinsin inşallah
birseeen Allah gönlüne göre vermiş canımıniçi çok çok çok sevindim çok mutlu oldum. Allah büyük dualarımız seninle hep dilimdesiniz
semracım oğluna ve sana sağlıklı MUTLU ve uzun bir ömür diliyorum ayrıca kaynanana merhamet sana da sabır diliyorum canım
bende öyleyim yasemin ya bi çok iyi oluyorum içim umut doluyo sonra her ay hüsran oluyo diye bi bunalım ki görmen lazım en azından sen sorunun ne olduğunu buldun. bende şu pıhtılaşma testini yaptırmak istiyorum aslında :S bişey sorcam senle ben kolay hamile kalamadık ya acaba pıhtılaşmanın etkisi varmıdır bunda merak ettim sadece :)
soranlara teşekkür ederim bu arada ben bi iyi bi bunalım gidiyorum bi gün öbek atıyorum bi gün gözümde yaş kalmıyo. Ramazan geldide biraz daha huzurluyum okuyorum gücüm yettiğince hamileler bebek isteyenler hep dualarımdasınız. Benim göğüslerim çok kötü oldu bu ay 12 gündür falan hem şiş hem ağrıyolar adetime 5 gün var. Acaba bi hastalık belirtisi falan mıdır bilen varmı? Hamilelikten olduğunu hiç sanmıyorum çünkü tembellik yaptım bu ay
ayyy kuzum varya karşındaki insanları öle seviyosunki bayılıyorum göbekl marula bayıldım :)) yaa evet cnm çekmişti ama o geç gelince iştahım kaçtı ayyy oğluşum köfteli doğmaz inşallah :)) yok kuzum tuzla hiç aram yoktur cnm baharatlada ama poğça falan yiyorum mayalı omu yaptı acaba onada dikkat edim ben :)) evet kuzum gerçekten öleymiş bazen sıcaktan nefes alamıyorum şu bikaç gündür esiyo biraz daha iyiyim :))
cnm en kısa zamnda kolların kolar inşallah bende korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra kimyasal düşük yaşadım 6 ayımdada hamile oldugumu öğrendim seninde 5 ay olmuş inşallah sende bu ay hamiş olursun :))
sağol kuzum hoşgeldin..yalnızca siz değil bizde öyleyiz ama ne yapalım burda birbirimize moral veriyoruz böyle...söyle bakiiimmm ne püşürücen ben bugün hastayım gelinde arkadaşınıza yemek yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?