Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

yaaa deme öyle üzülüyorum elden gelse koşa koşa gelirim ben sana bakmaya menüde ne var bende bilmiyorum doğaçlama yapılacak :) dünden fırın makarnam var yanına ne yapsam ki :44:

sağol canım benim...hımm fırında makarna varsa yanına sebze yemeği,yada köfte ve cacıııkkk yapabilirsin...

yaaa deme öyle üzülüyorum elden gelse koşa koşa gelirim ben sana bakmaya menüde ne var bende bilmiyorum doğaçlama yapılacak :) dünden fırın makarnam var yanına ne yapsam ki :44:

sağol canım benim...hımm fırında makarna varsa yanına sebze yemeği,yada köfte ve cacıııkkk yapabilirsin...

kuzum hoşgeldinn böle deme kısmet tembelliik yapsanda tek bir kez bile hamiş bırakabilir hakkında hayırlısı kuzum en ksa zamanda sanada nazlımada sağlıklı sıhatli bebişler inşallahh

tubişşş sana yazacaktım bende şimdi bebiş kocaman oldu maşallah :) hoşbulduk canııım amiin inşallah tabi ama ben 4 yıla yakındır korunmuyorum 1 kez hamile kalabildim iş arıyorum şu anda girdiğim zman aşılama yaptırıcam başka çıkış yol gözükmüyor bana. benim odun anca yola geldi 4 senede bana çektirdi doğal yoldan olur bizim diye diye bende kafayı yedim şimdiye kadar ümidim yok yani doğal yoldan sen ist. daydın dimi tubiş medicanaya mı gidiyodun ben mi yanlış hatırlıyorum işe girdiğimde süha beye gidicem ben o aşılamaya o yüzden sordum

desene seninkide benimki gibiymiş...bende ev hatunuyum,ve 7 kez bebeğimi kaybettim 6 kürtaj 1 taneside evde düştü(

ay ay çok çok geçmiş olsun benim bi evde düşüğüm oldu bide 8 hafta 6 günlükken kalbi durdu diye kürtaj oldum kontrolde kürtaj olduğum doktor temizlenmişsin dedi ama ben bi doktorla kalmadım başka bi dktora daha gittim bakalım ikiside aynı şeyleri söylicekmi diye 2. gittiğim doktor parça kalmış dedi gebelik testi yaptılar hala gebe görünüyorum napıyım el mahkum yattım yine kürtaja 6ay korundum 5 aydır korunmuyorum bu ayki adetim perşembe inşallah bebiş vardır

sağol kuzum hoşgeldin..yalnızca siz değil bizde öyleyiz ama ne yapalım burda birbirimize moral veriyoruz böyle...söyle bakiiimmm ne püşürücen ben bugün hastayım gelinde arkadaşınıza yemek yapın
kuzum yakın olsak gelir yapardım valla canın ne çektiyse bakardım sana benn kuzummm :)))
ewet ben sevdimmi tam severim..benim kociş göbeklendi yaa ona böyle diyordum ordan kaldı..kız yine sizin oralar esiyo burası hiiçççç nerdee..sen mayalı gıdaları fazla tüketme bakalım ne olacak..

ayyy çok tatlı çok beğendim ama sende var böle değişik şeylerr :)) ayy evet cnm yaa az az esiyo yoksa napardım bilmiyorum bide şirkette her odada klima var kimse kapamıyo baya serin ben kapatıyom üşüdüm diye evdede vantilatör idare ediyoruz :))
evet kuzum dikkat edim şu mayaya ben :))

sağol kuzum hoşgeldin..yalnızca siz değil bizde öyleyiz ama ne yapalım burda birbirimize moral veriyoruz böyle...söyle bakiiimmm ne püşürücen ben bugün hastayım gelinde arkadaşınıza yemek yapın
kuzum yakın olsak gelir yapardım valla canın ne çektiyse bakardım sana benn kuzummm :)))
ewet ben sevdimmi tam severim..benim kociş göbeklendi yaa ona böyle diyordum ordan kaldı..kız yine sizin oralar esiyo burası hiiçççç nerdee..sen mayalı gıdaları fazla tüketme bakalım ne olacak..

ayyy çok tatlı çok beğendim ama sende var böle değişik şeylerr :)) ayy evet cnm yaa az az esiyo yoksa napardım bilmiyorum bide şirkette her odada klima var kimse kapamıyo baya serin ben kapatıyom üşüdüm diye evdede vantilatör idare ediyoruz :))
evet kuzum dikkat edim şu mayaya ben :))

geçmiş olsun canım iyiki gitmişsin başka doktora benimde kırmızılar perşembe gelecek İnşallah sen hamilesindir

çok sağol canım,sanada çok geçmiş olsun kürtajdan nefret ediyorum sen bir de üst üste olmuşsun..inşaallah adet olmazsın bebişin seninledir..

oy ben sana kıyabilirmiyim hiç hamile halinle..bende vantilatör çalıştırıyorum ama o bile sıcak hava veriyor..

inşaallah senin kırmızılarda gelmez kuzuummm

ya sen canımsın benim inşallah diyeyim

çok çok saol kuzum büyütüyorum oğluşumu çok şükür :)) ahh cnm yaaa benim kocamda o kafada ben tahlil yaptırim onu yaptırim bunu yaptırim derken hiç destek olmadı bana boşa yaptırıyosun dedi ama ben yılmadım keşke sende bişiler yapsaydın nese zararın neresinden dönülürse kardır kuzum bundan sonrası için hiç bekletmez gelir inşallah bebişin :))
evet cnm medicalpark emine hnma gidiyosum ama muayene 100 tl olunca ve ben ayda 2 veya 3 kez gitmek zorunda kalınca fiyat çok geldi şimdi yakında bi hastaneye gidiyorum sen araştırdınmı nekadar istiyolar çok pahalı bi hastane çünkü

ayy kuzum aşk olsun sanki taş taşıttırcan 2 kap yemek elime yapışmaz ayy cnm bamya isitiyo ama bu sefer kesin yapcam kociş oruçlu çok sever bamyayı onun yanında tarana çorbası vee kesme makarnam var :)) ayyy kuzum yaaa oda sıcak hava veriyosa iş kötü...
geçmiş olsun canım iyiki gitmişsin başka doktora benimde kırmızılar perşembe gelecek İnşallah sen hamilesindir

inşallah ikiniizinkide gelmez inşallahhh onun yerine tosuncuklarınız gelir :))

inşallah sende bende hamileyizdir öyle deme ya üzme kendini allahım herşeyin en hayırlısını nasip ediyo asla ümidini kesme bi yolu bulunuyo tıp çok ilerledi ya

canım benimde erkenden bacaklarım illede ayaklarım şişti çalışmaktan oluyo sende masanın altında uzatabiliyorsan uzat kuzum benimde yanıyordu valla çıplak ayakla yere basıyordum kirli mirli demeden bide sıcak

müge hoş geldin canım özletiyorsun kendini açma böyle arayı kuzum rabbim büyük kuzum inş. sağlıkla hayırlısı ile nasip eder zamanı vardır kuzum üzülme tamam mı

beydağlı geçmiş olsun canım allah biliyo sen kalbini ferah tut yakın olsak bende gelirdim walla oğlanla sana mamalar hazırlardık ayyy yakın olsak bu topik toplanırdık beraber ağlar sonra gülerdik:))

sağol canım..kız bu sefer yap canın istediyse çocuk harita gibi olzcak senin yüzündenben bamya yemeğini ekşili,domatesli yaparım sulu yemek yani o yüzden yanına çorba istemez...kesme makarnanada varmış oohh afiyet olsun
cacıksız olmazzz köfte yapayım ben Allah razı olsun ne yapayım diye düşünüyodum bende kara kara muck

olmaz tabiii..rica ederim ni demek

hormon testlerimi yaptırdım tiroit falan bişey çıkmadı bi kere hamile kaldım diye doktorum rahim filmine gerek yok dedi sonra devlet hastanesine gittim o da rahim filmi istedi onu çektirmedim ama eşime zar zor spermiyogram yaptırttım varikosel var eşimde kendim sonucu üroloğa götürdüm sayısı 75.000.000 ama morfoloji %3 müş doktor sayı çok fazla o morfolojiyi telafi eder kocanda hiçbi problem yok dedi bende napıcamı şaşırdım canım süha bey ilk muayeneye 190 tl istiyo ama sonra aşılamadan düşüyomuş o muayene ücretini pahalı falan demicem gidicem artık canım hayırlısı ile bi hamile kalayım tehlikeli 3 ayı atlatırsam değiştiririm doktoru

amin canım benim hiç ümidim yok ama inşallah

sağol canım..kız ben sizlere kıyamam..ama yakın olup toplansak harika olurdu bir gülerdik,bir ağlardık...

benimkide bamyaya bayılırım

tubişim kuzum ben çalıştığım için bebeğimin hareketlerini geç hissettim yani çok iş yaparsan yorulursan öyle oluyor şimdiden merak etme aklında bulunsun diye yazmak istedim varmı bi kıpırtı gıdıklanma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…