Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canımsınız :) hep bunalım takılınca aramızda hamilelerde çok olunca sizi bebişleri üzmek istemiyorum ister istemez negatif enerji yayıyorum çünkü ama sizi hep okuyorum takip ediyorum kopamam ben burdan zaten arada kaçıp geliyorum gene :)

inşallah sende bende hamileyizdir öyle deme ya üzme kendini allahım herşeyin en hayırlısını nasip ediyo asla ümidini kesme bi yolu bulunuyo tıp çok ilerledi ya

amin canım benim canım çok yandı artık ümit etmiyorum gelirse kırmızılar gelir bebiş gelirse de başımın üstünde yeri var gelsin :) eşim kiracı alıcaz orta kata diyo hep hamile kalmam için :) 2 ay önce oldu galiba dedim test yaptım ikinci çizgi önce silikti sonra kıpkırmızı oldu kan testi yaptırdı8m hiçbişey yokmuş ümitlenmiyorum artık ne kadar ümitlenirsem o kadar yıkıcı oluyo benim için son çare aşılama

işte benimde öle cnm yaaa bende ara ara ayagımın altıına dosya kağıdı seriyom basıyom yere sonra bilg kasasına yağımı uzatıyom falan filan ama dün çok kötüydü ilk kez öle gördüm bildiğin normal bacağımın 2 katı olmuştu bide bileklerimde yeşil kırmızı damarlar çıktı ( ayyy evet yaaa keşke böle bişi yapabilseydik ama olsun gönüllerimiz bir :))
yapcam bugün cnm kocişede dedim zaten :)) yaaa olmasın kuzum haritaaaa çok saol kuzummm :))

baya bişiler yapmışsın kuzum sende ozaman hamile kalamamanın nedeni psikolojik olabilirmi ? muayene 190 peki aşılama için ne kadar isticek ki acaba ? nese kuzum hayırlısı ozamn inşallah bu çabaların en kısa zamanda sonuç veriri :))
sağol canım..kız ben sizlere kıyamam..ama yakın olup toplansak harika olurdu bir gülerdik,bir ağlardık...

keşkeeeeeeeeee

amin canım benim canım çok yandı artık ümit etmiyorum gelirse kırmızılar gelir bebiş gelirse de başımın üstünde yeri var gelsin :) eşim kiracı alıcaz orta kata diyo hep hamile kalmam için :) 2 ay önce oldu galiba dedim test yaptım ikinci çizgi önce silikti sonra kıpkırmızı oldu kan testi yaptırdı8m hiçbişey yokmuş ümitlenmiyorum artık ne kadar ümitlenirsem o kadar yıkıcı oluyo benim için son çare aşılama [/QUOTE]

bende geçen ay ovülasyon testi aldım yaptım bu test ovulasyon gününde iki çizgide kırmızı oluyomuş ovulasyon günün geçince ikinci çizgi silinerek yavaş yavaş kayboluyomuş eğer hamile kaldıysan ikinci çizgi silikte olsa çıkıyomuş benim çizgiler hiç silinmedi aksine dahada koyulaştı ben kesin hamileyim diye ümitlendim eşim iş yaptırmıyo yat dinlen diyo etrafımda fır dönüyo ama sonuç olarak adet oldum sebebi kistim vardı yanlış sonucun sebebi oymuş doktora gittim kontrole kist yokolmuş şükür perşembeyi bekliyorum ama benimde hiç ümidim yok sanki adet olcakmışım gb hissediyorum hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

canım o ne demek öyle aşk olsun bizim sevinçlerimizde bir üzüntülerimizde her zaman arkadaşız biz aynı duyguları bizde yaşadık o acıyla benimde yüreğim yandı burdaki bütün herkeste eminim öyle düşünüyordur canım benim birbirmize ilaç oluruz moral oluruz üzüntü değil

tubacım psikolojik olduğunu da sanmıyorum çünkü ilk bir sene hiç takmadım olur dedim sonra yavaştan endişe etmeye başladım sonra 2,5 senenin sonunda hamile kaldım kalp atışı durdu ve bebek gelişmedi ondan sonra kayış koptu bende hep böyle değildim Allah nasip etmedi şimdiye kadar alnıma ne zaman nasıl yazdıysa bana düşen beklemek ve doktor aşılama yada tüp derse yaptırmak inşallah en güzel zamanda gelir çabuk gelir :)

mugecim kalp atışı durmuş dedin ya sen pıhtılaşma testlerini yaptırdınmı canım??

bende geçen ay ovülasyon testi aldım yaptım bu test ovulasyon gününde iki çizgide kırmızı oluyomuş ovulasyon günün geçince ikinci çizgi silinerek yavaş yavaş kayboluyomuş eğer hamile kaldıysan ikinci çizgi silikte olsa çıkıyomuş benim çizgiler hiç silinmedi aksine dahada koyulaştı ben kesin hamileyim diye ümitlendim eşim iş yaptırmıyo yat dinlen diyo etrafımda fır dönüyo ama sonuç olarak adet oldum sebebi kistim vardı yanlış sonucun sebebi oymuş doktora gittim kontrole kist yokolmuş şükür perşembeyi bekliyorum ama benimde hiç ümidim yok sanki adet olcakmışım gb hissediyorum hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin[/QUOTE]

geçen hafta doktora gittim bende hafiften kasık sancısı vardı baktı kist yok şükür idrar yolları için tahlil yaptı o da temiz ohh senin ki kendiliğinden gitmiş şükür Allah bu acıları hiç kimsenin başına vermesin başka acılara benzemiyo gerçekten inşallah sende hemen kavuşursun bebeğine

ne bileyim işte aslında böyle düşündüğünüzü biliyorum ama rahat edemiyorum yinede çok sağol canım güzel düşüncelerin için kaçmam artık bende o zaman :)

bendeeeeeee bamya manyağıyım ya eşim sevmez diye korkuyodum ama oda çok seviyoo :)))
yok kuzum yaa ben zaten 20 haftaya kadar hissetmem diye düşünüyorum ama kısmet sen kaçıncı haftada hissetmiştin bide benimki şuan hep uyuyo galiba ne zaman ultrasona gitsek uyuyo çok hareketli diil yanee :))

aynen öle cnm bende öle düşünüyorum eger öle olmasaydı biz artık hamileyiz diyip bidaha gelmezdik ama hiç birimiz ayrılamıyoruz birbirimizden :))

inşallah kuzum hayırlısıyla sağlıklı sıhatli gelsin inşallahhhh :))

mugecim kalp atışı durmuş dedin ya sen pıhtılaşma testlerini yaptırdınmı canım??

bir düşüğüm var benim istemediler onu aslında yaptırmak istiyorum çünkü bebek gelişmemişti 10 haftalıkken alındı ama büyüklüğü 6 haftalık kadardı. baştan anlatayım en iyisi çok karıştı şimdi önce 6 haftalıktı ben öğrendiğimde hiç ihtimal vermezken hatta ağrım var kesin bende kist falan bişey var derken günüm 9 gün geçmiş farkettiğimde test aldım yaptım 2 çizgi apar topar doktora gittim kese oluşmuş 6 haftalık dedi haftaya gel kalp atışına bakalım dedi her hafta gidiyorum kalp atışını duyamıyoruz sonra 8 haftalıkken gitti kalp atışı var ama zayıf haftaya tekrar gel dedi o doktordan çok memnun kalmadım değiştirdim doktoru 10 gün sonra gittiğim doktor kalp atışı yok alıcaz ama zaten bu bebek 6 haftalıkkken ölmüş dedi yani gelişmedi ve kalp atışı durdu tek düşüğüm olduğu için de pıhtılaşmayı istemediler benden

anladım canım..evet genelde 3 düşükten sonra yapıyolar üniversite ve araştırma hastaneleri yapıyor...testleri yaptırmak isteyenler 3 düşük yaptım diyolar sende öyle yap bence onlara göre hava hoş nasılsa canı yanan bizleriz..bence mutlaka tromboli paneli ve mthfr leri yaptır canım sakın ihmal etme zaten gebe olmadan bakılıyor bu testlere...

cerrahpaşa yada çapada yaparlar herhalde bu testleri o zaman ben gideyim önümüzdeki hafta tekrar hamile kalırsam aklımda kalmasın bari ücreti ne kadardır bilen varmı

cerrahpaşa yada çapada yaparlar herhalde bu testleri o zaman ben gideyim önümüzdeki hafta tekrar hamile kalırsam aklımda kalmasın bari ücreti ne kadardır bilen varmı

sigortan varsa devlet karşılıyor canım üzme kendini herşeyi araştırıp öyle hamile kalman daha iyi zaten..bak iyiki geldin işte testleri yaptırmaya ikna ettim seni...nazlım da yaptırdı bak hiç değilse sorunun ne olduğunu anladı..

endişelenme benim tam 60 gün sürmüştü adet görmemem doktorum normal demişti adet söktürüçü hap kullandım hapın 2. günü adet görmeye başladım

haklısın ihmal edipte benim yüzümden bir kayıp daha yaşarsam affetmem kendimi ama doktora nasıl söylicem 3 düşük diye korkarım ben :S nasıl anladın hamile olduğunu düşük yaptığını derse ne dicem akıl ver banaaa evde test yaptım dersem o testler yanlış çıkabiliyo derse ne derim rezil olmayım oralarda

bak eğer önce doktora gideceksen yeni bir doktora git ve 3 kayıp yaşadığını bu testleri mutlaka yaptırmak istediğini söyle..bazen hastaneyede direk gidip aynı şeyleri söyleyip yaptırabiliyosun..eğer kendi doktoruna gideceksen rica et mutlaka bu testleri yaptımak istiyorum aklımda soru işareti kalmasın de ve mutlaka yaptır canım zaten onlar san bir tek istediğin tahlilleri yazacaklar sende hastanede yaptıracaksın..hastanede sorarlarsa mutlaka 3 dersin..ne yapalım ALLAH bilyor ya ne için yalan söylediğimizi..

cerrahpaşa yada çapaya hiç gitmedim randevu alayım önümüzdeki hafta için hemen Allah yardımcımız olsun çok teşekkür ederim canım muck

sağol kuzum ewet çok sıcak burası,bende toparlanmadan tutamam heralde RABBİM biliyor dediğin gibi...

tabiki başaracaksın ben inanıyorum..
birde ben inannabilsem keşke hep içimde bir korku var canım ya:18::18::18:herzamanki gibi işimiz allaha kaldı o lütfedicekki olucek allahım affetsin kardeşlerim benden sonra evlendiler onların bebeklerini seviyorum erkek kardeşim yanımda bile sevmiyor ban çok üzülüyo ban acımalarıda canımı acıtıyor
bende dedim görmedi beni kız eşim format attı pc bütün girdikelrim yerler nanay oldu ay ne sinir oldun kaç zamandır evim doluydu ablam memleketten geldi annem gelin ablam vs epey kaldık sonra ben gittim geldim en sonunda herkez gitti ben evimdeyim ben eymenimi çok özledim ya dün sesi geliyordu telefonda gelin abla eymen halasını özledi deyince bende bir aglama varmış kız dediginede pişman oldumeyerse okadar alışmısım sıpama
amin işşallah hepimizde kavuşalım emllerimize kardeşim inanın hep dua ediyorum hepimize namazlarımda

tabiki önce O lütfedecek sonra olacak ..ama olumlu düşün inşaallah bu kez kucağına kendi çocuğunu alıp seveceksin ne yapalım bizde bunları yaşayacakmışız demekki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…