canım benimde erkenden bacaklarım illede ayaklarım şişti çalışmaktan oluyo sende masanın altında uzatabiliyorsan uzat kuzum benimde yanıyordu valla çıplak ayakla yere basıyordum kirli mirli demeden bide sıcak
müge hoş geldin canım özletiyorsun kendini açma böyle arayı kuzumrabbim büyük kuzum inş. sağlıkla hayırlısı ile nasip eder zamanı vardır kuzum üzülme tamam mı
beydağlı geçmiş olsun canım allah biliyo sen kalbini ferah tut yakın olsak bende gelirdim walla oğlanla sana mamalar hazırlardık ayyy yakın olsak bu topik toplanırdık beraber ağlar sonra gülerdik:))
inşallah sende bende hamileyizdir öyle deme ya üzme kendini allahım herşeyin en hayırlısını nasip ediyo asla ümidini kesme bi yolu bulunuyo tıp çok ilerledi ya
işte benimde öle cnm yaaa bende ara ara ayagımın altıına dosya kağıdı seriyom basıyom yere sonra bilg kasasına yağımı uzatıyom falan filan ama dün çok kötüydü ilk kez öle gördüm bildiğin normal bacağımın 2 katı olmuştu bide bileklerimde yeşil kırmızı damarlar çıktıcanım benimde erkenden bacaklarım illede ayaklarım şişti çalışmaktan oluyo sende masanın altında uzatabiliyorsan uzat kuzum benimde yanıyordu valla çıplak ayakla yere basıyordum kirli mirli demeden bide sıcak
müge hoş geldin canım özletiyorsun kendini açma böyle arayı kuzumrabbim büyük kuzum inş. sağlıkla hayırlısı ile nasip eder zamanı vardır kuzum üzülme tamam mı
beydağlı geçmiş olsun canım allah biliyo sen kalbini ferah tut yakın olsak bende gelirdim walla oğlanla sana mamalar hazırlardık ayyy yakın olsak bu topik toplanırdık beraber ağlar sonra gülerdik:))
yapcam bugün cnm kocişede dedim zaten :)) yaaa olmasın kuzum haritaaaasağol canım..kız bu sefer yap canın istediyse çocuk harita gibi olzcak senin yüzündenben bamya yemeğini ekşili,domatesli yaparım sulu yemek yani o yüzden yanına çorba istemez...kesme makarnanada varmış oohh afiyet olsun
olmaz tabiii..rica ederim ni demek
hormon testlerimi yaptırdım tiroit falan bişey çıkmadı bi kere hamile kaldım diye doktorum rahim filmine gerek yok dedi sonra devlet hastanesine gittim o da rahim filmi istedi onu çektirmedim ama eşime zar zor spermiyogram yaptırttım varikosel var eşimde kendim sonucu üroloğa götürdüm sayısı 75.000.000 ama morfoloji %3 müş doktor sayı çok fazla o morfolojiyi telafi eder kocanda hiçbi problem yok dedi bende napıcamı şaşırdım canım süha bey ilk muayeneye 190 tl istiyo ama sonra aşılamadan düşüyomuş o muayene ücretini pahalı falan demicem gidicem artık canım hayırlısı ile bi hamile kalayım tehlikeli 3 ayı atlatırsam değiştiririm doktoru
amin canım benim hiç ümidim yok ama inşallah
sağol canım..kız ben sizlere kıyamam..ama yakın olup toplansak harika olurdu bir gülerdik,bir ağlardık...
canımsınız :) hep bunalım takılınca aramızda hamilelerde çok olunca sizi bebişleri üzmek istemiyorum ister istemez negatif enerji yayıyorum çünkü ama sizi hep okuyorum takip ediyorum kopamam ben burdan zaten arada kaçıp geliyorum gene :)
amin canım benim canım çok yandı artık ümit etmiyorum gelirse kırmızılar gelir bebiş gelirse de başımın üstünde yeri var gelsin :) eşim kiracı alıcaz orta kata diyo hep hamile kalmam için :) 2 ay önce oldu galiba dedim test yaptım ikinci çizgi önce silikti sonra kıpkırmızı oldu kan testi yaptırdı8m hiçbişey yokmuş ümitlenmiyorum artık ne kadar ümitlenirsem o kadar yıkıcı oluyo benim için son çare aşılama
işte benimde öle cnm yaaa bende ara ara ayagımın altıına dosya kağıdı seriyom basıyom yere sonra bilg kasasına yağımı uzatıyom falan filan ama dün çok kötüydü ilk kez öle gördüm bildiğin normal bacağımın 2 katı olmuştu bide bileklerimde yeşil kırmızı damarlar çıktı( ayyy evet yaaa keşke böle bişi yapabilseydik ama olsun gönüllerimiz bir :))
yapcam bugün cnm kocişede dedim zaten :)) yaaa olmasın kuzum haritaaaaçok saol kuzummm :))
baya bişiler yapmışsın kuzum sende ozaman hamile kalamamanın nedeni psikolojik olabilirmi ? muayene 190 peki aşılama için ne kadar isticek ki acaba ? nese kuzum hayırlısı ozamn inşallah bu çabaların en kısa zamanda sonuç veriri :))
keşkeeeeeeeeee
tubacım psikolojik olduğunu da sanmıyorum çünkü ilk bir sene hiç takmadım olur dedim sonra yavaştan endişe etmeye başladım sonra 2,5 senenin sonunda hamile kaldım kalp atışı durdu ve bebek gelişmedi ondan sonra kayış koptu bende hep böyle değildim Allah nasip etmedi şimdiye kadar alnıma ne zaman nasıl yazdıysa bana düşen beklemek ve doktor aşılama yada tüp derse yaptırmak inşallah en güzel zamanda gelir çabuk gelir :)
amin canım benim canım çok yandı artık ümit etmiyorum gelirse kırmızılar gelir bebiş gelirse de başımın üstünde yeri var gelsin :) eşim kiracı alıcaz orta kata diyo hep hamile kalmam için :) 2 ay önce oldu galiba dedim test yaptım ikinci çizgi önce silikti sonra kıpkırmızı oldu kan testi yaptırdı8m hiçbişey yokmuş ümitlenmiyorum artık ne kadar ümitlenirsem o kadar yıkıcı oluyo benim için son çare aşılama
canım o ne demek öyle aşk olsun bizim sevinçlerimizde bir üzüntülerimizde her zaman arkadaşız biz aynı duyguları bizde yaşadık o acıyla benimde yüreğim yandı burdaki bütün herkeste eminim öyle düşünüyordur canım benim birbirmize ilaç oluruz moral oluruz üzüntü değil
bendeeeeeee bamya manyağıyım ya eşim sevmez diye korkuyodum ama oda çok seviyoo :)))benimkide bamyaya bayılırım
tubişim kuzum ben çalıştığım için bebeğimin hareketlerini geç hissettim yani çok iş yaparsan yorulursan öyle oluyor şimdiden merak etme aklında bulunsun diye yazmak istedim varmı bi kıpırtı gıdıklanma?
aynen öle cnm bende öle düşünüyorum eger öle olmasaydı biz artık hamileyiz diyip bidaha gelmezdik ama hiç birimiz ayrılamıyoruz birbirimizden :))canım o ne demek öyle aşk olsun bizim sevinçlerimizde bir üzüntülerimizde her zaman arkadaşız biz aynı duyguları bizde yaşadık o acıyla benimde yüreğim yandı burdaki bütün herkeste eminim öyle düşünüyordur canım benim birbirmize ilaç oluruz moral oluruz üzüntü değil
tubacım psikolojik olduğunu da sanmıyorum çünkü ilk bir sene hiç takmadım olur dedim sonra yavaştan endişe etmeye başladım sonra 2,5 senenin sonunda hamile kaldım kalp atışı durdu ve bebek gelişmedi ondan sonra kayış koptu bende hep böyle değildim Allah nasip etmedi şimdiye kadar alnıma ne zaman nasıl yazdıysa bana düşen beklemek ve doktor aşılama yada tüp derse yaptırmak inşallah en güzel zamanda gelir çabuk gelir :)
mugecim kalp atışı durmuş dedin ya sen pıhtılaşma testlerini yaptırdınmı canım??
bir düşüğüm var benim istemediler onu aslında yaptırmak istiyorum çünkü bebek gelişmemişti 10 haftalıkken alındı ama büyüklüğü 6 haftalık kadardı. baştan anlatayım en iyisi çok karıştı şimdi önce 6 haftalıktı ben öğrendiğimde hiç ihtimal vermezken hatta ağrım var kesin bende kist falan bişey var derken günüm 9 gün geçmiş farkettiğimde test aldım yaptım 2 çizgi apar topar doktora gittim kese oluşmuş 6 haftalık dedi haftaya gel kalp atışına bakalım dedi her hafta gidiyorum kalp atışını duyamıyoruz sonra 8 haftalıkken gitti kalp atışı var ama zayıf haftaya tekrar gel dedi o doktordan çok memnun kalmadım değiştirdim doktoru 10 gün sonra gittiğim doktor kalp atışı yok alıcaz ama zaten bu bebek 6 haftalıkkken ölmüş dedi yani gelişmedi ve kalp atışı durdu tek düşüğüm olduğu için de pıhtılaşmayı istemediler benden
anladım canım..evet genelde 3 düşükten sonra yapıyolar üniversite ve araştırma hastaneleri yapıyor...testleri yaptırmak isteyenler 3 düşük yaptım diyolar sende öyle yap bence onlara göre hava hoş nasılsa canı yanan bizleriz..bence mutlaka tromboli paneli ve mthfr leri yaptır canım sakın ihmal etme zaten gebe olmadan bakılıyor bu testlere...
cerrahpaşa yada çapada yaparlar herhalde bu testleri o zaman ben gideyim önümüzdeki hafta tekrar hamile kalırsam aklımda kalmasın bariücreti ne kadardır bilen varmı
sağol tatlım bugün tam 40 gün oldu
hala tık yok
10 gündür her türlü belirtisi var
karın ve gögüs şişliği bel ağrısı vs ama gelmiyor işte beni böyle gerim gerim geriyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sigortan varsa devlet karşılıyor canım üzme kendini herşeyi araştırıp öyle hamile kalman daha iyi zaten..bak iyiki geldin işte testleri yaptırmaya ikna ettim seni...nazlım da yaptırdı bak hiç değilse sorunun ne olduğunu anladı..
haklısın ihmal edipte benim yüzümden bir kayıp daha yaşarsam affetmem kendimi ama doktora nasıl söylicem 3 düşük diye korkarım ben :S nasıl anladın hamile olduğunu düşük yaptığını derse ne dicem akıl ver banaaa evde test yaptım dersem o testler yanlış çıkabiliyo derse ne derim rezil olmayım oralarda
bak eğer önce doktora gideceksen yeni bir doktora git ve 3 kayıp yaşadığını bu testleri mutlaka yaptırmak istediğini söyle..bazen hastaneyede direk gidip aynı şeyleri söyleyip yaptırabiliyosun..eğer kendi doktoruna gideceksen rica et mutlaka bu testleri yaptımak istiyorum aklımda soru işareti kalmasın de ve mutlaka yaptır canım zaten onlar san bir tek istediğin tahlilleri yazacaklar sende hastanede yaptıracaksın..hastanede sorarlarsa mutlaka 3 dersin..ne yapalım ALLAH bilyor ya ne için yalan söylediğimizi..
cerrahpaşa yada çapaya hiç gitmedim randevu alayım önümüzdeki hafta için hemen Allah yardımcımız olsun çok teşekkür ederim canım muck
sağol kuzum ewet çok sıcak burası,bende toparlanmadan tutamam heralde RABBİM biliyor dediğin gibi...
tabiki başaracaksın ben inanıyorum..
bende dedim görmedi beni kız eşim format attı pc bütün girdikelrim yerler nanay oldu ay ne sinir oldun kaç zamandır evim doluydu ablam memleketten geldi annem gelin ablam vs epey kaldık sonra ben gittim geldim en sonunda herkez gitti ben evimdeyim ben eymenimi çok özledim ya dün sesi geliyordu telefonda gelin abla eymen halasını özledi deyince bende bir aglama varmış kız dediginede pişman olduaşkk olsun bitanemmm olurmu öle şeyyy görmedimkii kuzum benim ama bakıyorum sana kiloların gidiyo karatay ada başladın şu 10 kiloyuda verirsen gelsin bebişş :))
aynen öle kuzum :)) orası çok sıcak susuz bırakma sakın kendini
amin işşallah hepimizde kavuşalım emllerimize kardeşim inanın hep dua ediyorum hepimize namazlarımdacanııııım burdayım çok geçmiş olsun hemen iyileşir sapasağlam olursun inşallah :)
amin canım bebişin ve sen çok iyisinizdir umarım maşallah kocamaaan oldunuz :)
bizde seni özlediiiik hakkında hayırlısı olsun hasretin hemen dinsin inşallah
birseeen Allah gönlüne göre vermiş canımıniçi çok çok çok sevindim çok mutlu oldum. Allah büyük dualarımız seninle hep dilimdesiniz
semracım oğluna ve sana sağlıklı MUTLU ve uzun bir ömür diliyorum ayrıca kaynanana merhamet sana da sabır diliyorum canım
bende öyleyim yasemin ya bi çok iyi oluyorum içim umut doluyo sonra her ay hüsran oluyo diye bi bunalım ki görmen lazım en azından sen sorunun ne olduğunu buldun. bende şu pıhtılaşma testini yaptırmak istiyorum aslında :S bişey sorcam senle ben kolay hamile kalamadık ya acaba pıhtılaşmanın etkisi varmıdır bunda merak ettim sadece :)
soranlara teşekkür ederim bu arada ben bi iyi bi bunalım gidiyorum bi gün öbek atıyorum bi gün gözümde yaş kalmıyo. Ramazan geldide biraz daha huzurluyum okuyorum gücüm yettiğince hamileler bebek isteyenler hep dualarımdasınız. Benim göğüslerim çok kötü oldu bu ay 12 gündür falan hem şiş hem ağrıyolar adetime 5 gün var. Acaba bi hastalık belirtisi falan mıdır bilen varmı? Hamilelikten olduğunu hiç sanmıyorum çünkü tembellik yaptım bu ay
birde ben inannabilsem keşke hep içimde bir korku var canım ya:18::18::18:herzamanki gibi işimiz allaha kaldı o lütfedicekki olucek allahım affetsin kardeşlerim benden sonra evlendiler onların bebeklerini seviyorum erkek kardeşim yanımda bile sevmiyor ban çok üzülüyo ban acımalarıda canımı acıtıyor
bende dedim görmedi beni kız eşim format attı pc bütün girdikelrim yerler nanay oldu ay ne sinir oldun kaç zamandır evim doluydu ablam memleketten geldi annem gelin ablam vs epey kaldık sonra ben gittim geldim en sonunda herkez gitti ben evimdeyim ben eymenimi çok özledim ya dün sesi geliyordu telefonda gelin abla eymen halasını özledi deyince bende bir aglama varmış kız dediginede pişman oldumeyerse okadar alışmısım sıpama
amin işşallah hepimizde kavuşalım emllerimize kardeşim inanın hep dua ediyorum hepimize namazlarımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?