amin kuzum rica ederim
birde ben inannabilsem keşke hep içimde bir korku var canım ya:18::18::18:herzamanki gibi işimiz allaha kaldı o lütfedicekki olucek allahım affetsin kardeşlerim benden sonra evlendiler onların bebeklerini seviyorum erkek kardeşim yanımda bile sevmiyor ban çok üzülüyo ban acımalarıda canımı acıtıyor
bende dedim görmedi beni kız eşim format attı pc bütün girdikelrim yerler nanay oldu ay ne sinir oldun kaç zamandır evim doluydu ablam memleketten geldi annem gelin ablam vs epey kaldık sonra ben gittim geldim en sonunda herkez gitti ben evimdeyim ben eymenimi çok özledim ya dün sesi geliyordu telefonda gelin abla eymen halasını özledi deyince bende bir aglama varmış kız dediginede pişman oldumeyerse okadar alışmısım sıpama
amin işşallah hepimizde kavuşalım emllerimize kardeşim inanın hep dua ediyorum hepimize namazlarımda
tabiki önce O lütfedecek sonra olacak ..ama olumlu düşün inşaallah bu kez kucağına kendi çocuğunu alıp seveceksin ne yapalım bizde bunları yaşayacakmışız demekki...
kızlar ne var ne yok görüşmeyeli 5 gibi pazara gidicem arkadaşla yeşilligim kalmamış gelin sizleride götürüyümkaratayada başladım bugün 3 gün bakalım kilomu vericem kilomu alıcem 10 kilo var dedi doktor ama 70 düşssem ne güzel olur o mikrop eltimde geçen çok üzdü beni gene geçen piknige gittik kayanamlar vs kaldırdı eşimin yanında o elti tekerlek gibi olmuşun dedi sinirlerim oynadı o benden peter kilo almış eski halim eşimde kızdı dediki kusura bakma be ne yapsa paşa sana yetişemez dedi oda şeyyyy dedi uzatarak kilo almış sen benden dahamı iyi bilicen kilo almasını dedi ben onun vucudunun her karışını bilirim sen kendine bak hem aldıysa sanamı aldı bana aldı dedi suratını görmeniz lazımdı dedim neden öle dedin dedim aman dedi agzının payını aldı dedi kırılmıştır deyince o seni kırıyorya dedi dedim olsun öyle lafa böyle cevap alır dedi eşim eltimi çok severde birde dayısının kızı elinde gelse 1 kaşık suda bogacak allahım eline üdşürmesin der hep çok bencil kibirli kendiside ben kilo verdikçe o kuduruyo nasıl verdin diye
yaz mutlaka canım merak ederiz..kolay gelsin sana benimde çıkmam lazım..randevu almak için gece 12den sonra arıcam pzt salıya randevu alabilsem de hemen gitsem keşke sonuçları yazarım canım ben şimdi kaçayım çok işim var
amin canım hepimiz birbirimize dua ediyoruz kimin duası kabul olacak bi tek Allah bilir hamilelerimizde dua ediyo hep bizlere inşallah sağ salim sağlıklı hayırlı evlat gelsin bebelerimiz
rabbim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine bizimde yüzümüzü güldür mevlamsana duacıyız aciziz bizde anneligi tadalım vermedigine sual olunmaz vardır bir sebebi bizi gör rabbim cenneteki yavrularımız bizlere şefaaçci olsun rabbim bizleri kimseye imrendirme günahada girmeyelim amin
cnm ortak artık tek bi hat ya gece 12 yi bekleme intten alsana hemenrandevu almak için gece 12den sonra arıcam pzt salıya randevu alabilsem de hemen gitsem keşke sonuçları yazarım canım ben şimdi kaçayım çok işim var
amin canım hepimiz birbirimize dua ediyoruz kimin duası kabul olacak bi tek Allah bilir hamilelerimizde dua ediyo hep bizlere inşallah sağ salim sağlıklı hayırlı evlat gelsin bebelerimiz
rabbim bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine bizimde yüzümüzü güldür mevlamsana duacıyız aciziz bizde anneligi tadalım vermedigine sual olunmaz vardır bir sebebi bizi gör rabbim cenneteki yavrularımız bizlere şefaaçci olsun rabbim bizleri kimseye imrendirme günahada girmeyelim amin
bendeeeeeee bamya manyağıyım ya eşim sevmez diye korkuyodum ama oda çok seviyoo :)))
yok kuzum yaa ben zaten 20 haftaya kadar hissetmem diye düşünüyorum ama kısmet sen kaçıncı haftada hissetmiştin bide benimki şuan hep uyuyo galiba ne zaman ultrasona gitsek uyuyo çok hareketli diil yanee :))
aynen öle cnm bende öle düşünüyorum eger öle olmasaydı biz artık hamileyiz diyip bidaha gelmezdik ama hiç birimiz ayrılamıyoruz birbirimizden :))
inşallah kuzum hayırlısıyla sağlıklı sıhatli gelsin inşallahhhh :))
yeni evine alıştın mı canım....
canım ben tam olarak böyle belirgin 21. haftamın ilk günü hissettim ama sana diyorum ya çalıştığım için geç hissettim yoksa daha erken fark ederdim, tubişim demekki öyle denk geliyo benimki sabah usg hareketli ama öğlene doğru gittiğimde uyuyor oluyordu dr. randevun aynı saatlerdeyse öyle denk geliyordur
evet canım alıştım çok şükür bu evim bana daha güzel geliyor önceki 3. kattı buda zeminkat sadece balkon manzaram yok onun dışında güzel, mutfağım çok güzel kocişle yemek yiyiyoruz sonra oturuyoruz:) önceki batıya bakıyordu tam olarak tezgahta bişey yapamıyordum güneşten şimdiki daha güzel 2+1 yeter bize çok şükür kafam da rahat valla pişman olmadım taşındığıma o daha güzel:)))
müge canım testleri yaptırmaya karar vermişsin inş. temiz çıkar hayırlısı ile kuzum.
cnm ortak artık tek bi hat ya gece 12 yi bekleme intten alsana hemen
aminn kuzuummmmm
kız bayıldım eşinin cevabınahak etmiş oda hepimizin çevresinde böyle dengesizler var demek..
anladım cnm inşallah ben daha önce hissederim :)) zaten 20yi gözümden çıkarmıştım :)) ben hep sabah saati gidiyorum cnm eşimde görsün diye birlikte gidiyoruz o ordan işe gidiyo demekki benimki 8 buçukta hala uyuyo oluyo :)) ne güzel cnm yaaa bizde ev almak istiyoruz bikaç kez niyetlendik ama olmadı Allahım nasip eder bizede inşallahcanım ben tam olarak böyle belirgin 21. haftamın ilk günü hissettim ama sana diyorum ya çalıştığım için geç hissettim yoksa daha erken fark ederdim, tubişim demekki öyle denk geliyo benimki sabah usg hareketli ama öğlene doğru gittiğimde uyuyor oluyordu dr. randevun aynı saatlerdeyse öyle denk geliyordur
evet canım alıştım çok şükür bu evim bana daha güzel geliyor önceki 3. kattı buda zeminkat sadece balkon manzaram yok onun dışında güzel, mutfağım çok güzel kocişle yemek yiyiyoruz sonra oturuyoruz:) önceki batıya bakıyordu tam olarak tezgahta bişey yapamıyordum güneşten şimdiki daha güzel 2+1 yeter bize çok şükür kafam da rahat valla pişman olmadım taşındığıma o daha güzel:)))
müge canım testleri yaptırmaya karar vermişsin inş. temiz çıkar hayırlısı ile kuzum.
inşallah canım bakalım bi yaptırayım da
ya sitesine girdim ama numara alınacak site yok 182 den de cerrahpaşa çapaya numara vermiyorlar :S sendeki site adresini yollarmısın bana bi bakayım
anladım cnm inşallah ben daha önce hissederim :)) zaten 20yi gözümden çıkarmıştım :)) ben hep sabah saati gidiyorum cnm eşimde görsün diye birlikte gidiyoruz o ordan işe gidiyo demekki benimki 8 buçukta hala uyuyo oluyo :)) ne güzel cnm yaaa bizde ev almak istiyoruz bikaç kez niyetlendik ama olmadı Allahım nasip eder bizede inşallah
MERKEZİ HASTANE RANDEVU SİSTEMİ burdanmı denedin sen kuzum :)
canım ev almadık inş. o da olur hayırlısı, hani siz düşünüyordunuz noldu uygun biyer bulamadınız mı?
bende ilk başlarda işten önce gidip görüyordum, canım şimdi büyümesi çok hızlı onun için çok uyuyo uyusunda büyüsün
Kızlar ne dıım bu kadın benı oldurecek kuranımızı yaparız dedık konu kendılıgınden gelıstı madem su gun yapalım dedık neymıs ondan ızın almamısız ona danısmamısız kendı basımıza buyrukmusuz evde bır suru ınsan var cogu bnım taraf dogum yaptıgım ıcın gelmıslerdı bu basladı saymaya bende cevap verdım tabı bıde hastahaneden geldık cocuk olmus arılık canım sıkkın zaten bende cevap verdım bır ton rezıllık ıste sonra en fenalastım kendıme engel olamadım basladım aglamaya bıde sezeryan zaten dıkısler ım var onlar zaten canımı yakıo ıc cektıkce mahvoldum bır gorseydınız nasıl aglattı benı ama hakkımı helal etmıorum o kadına ahırette ıkı elım yakasında her sevıncımı kursagımda bıraktı yapmadım bende kuranı ıstegım gıttı ne dusuncelerım vardı herseyım hazırdı her gun de sabahın korunde damlıo sureklı herseyıme karısıo ne yapacam sasırdım kucagıma aldırmıo cocugu alısırmıs kucaga cocuk katılıo almıcakmısım kucagıma sallıom besıgınde sallamıcakmısım salllamaya alısırmıs yalancı meme verecekmısım alısmazsa hep benım mememı ıstermıs ısımı yapamazmısım hep meme ıstermıs cocugu alıo kucagına zorla memeyı tıkıo agzına kıvranıo cocuk kucagında ama orda el koydum aldım memeyı sakladım naylonu emecegıne benı emsın benım ısım gucum ne dedım bı yudum bıle emse kerdır dedım aldım cocugu akşama kadar basımda dır dır bı gorsenız benım sutum yetmıomus cocuk acmıs parmagını agzına sokuo cocugun bak ac dıo senın sutun az dıo sen parmagını sokarsan tabı yalar cocuk sonra dururo duruo senın sutun yaramıo dıo kafayı yıcem yaaaa bı gorsenızzzz halımızı
ayy okurken sinir oldum valla, semracım kusura bakma ama kaynanan hem cahil hem çirkefmiş. Hiçbir aklı başında doktor emzik tavsiye etmiyor artık, bebek her istediğinde anne sütü diyorlar. Sonra çocuğun seninle bağ kurması ve kendini güvende hissetmesi için bebekken ağladığında yanında olman çok önemli. Sanırım kaynananı da kendi annesi yeterince kucağına almamışKızlar ne dıım bu kadın benı oldurecek kuranımızı yaparız dedık konu kendılıgınden gelıstı madem su gun yapalım dedık neymıs ondan ızın almamısız ona danısmamısız kendı basımıza buyrukmusuz evde bır suru ınsan var cogu bnım taraf dogum yaptıgım ıcın gelmıslerdı bu basladı saymaya bende cevap verdım tabı bıde hastahaneden geldık cocuk olmus arılık canım sıkkın zaten bende cevap verdım bır ton rezıllık ıste sonra en fenalastım kendıme engel olamadım basladım aglamaya bıde sezeryan zaten dıkısler ım var onlar zaten canımı yakıo ıc cektıkce mahvoldum bır gorseydınız nasıl aglattı benı ama hakkımı helal etmıorum o kadına ahırette ıkı elım yakasında her sevıncımı kursagımda bıraktı yapmadım bende kuranı ıstegım gıttı ne dusuncelerım vardı herseyım hazırdı her gun de sabahın korunde damlıo sureklı herseyıme karısıo ne yapacam sasırdım kucagıma aldırmıo cocugu alısırmıs kucaga cocuk katılıo almıcakmısım kucagıma sallıom besıgınde sallamıcakmısım salllamaya alısırmıs yalancı meme verecekmısım alısmazsa hep benım mememı ıstermıs ısımı yapamazmısım hep meme ıstermıs cocugu alıo kucagına zorla memeyı tıkıo agzına kıvranıo cocuk kucagında ama orda el koydum aldım memeyı sakladım naylonu emecegıne benı emsın benım ısım gucum ne dedım bı yudum bıle emse kerdır dedım aldım cocugu akşama kadar basımda dır dır bı gorsenız benım sutum yetmıomus cocuk acmıs parmagını agzına sokuo cocugun bak ac dıo senın sutun az dıo sen parmagını sokarsan tabı yalar cocuk sonra dururo duruo senın sutun yaramıo dıo kafayı yıcem yaaaa bı gorsenızzzz halımızı
ayy okurken sinir oldum valla, semracım kusura bakma ama kaynanan hem cahil hem çirkefmiş. Hiçbir aklı başında doktor emzik tavsiye etmiyor artık, bebek her istediğinde anne sütü diyorlar. Sonra çocuğun seninle bağ kurması ve kendini güvende hissetmesi için bebekken ağladığında yanında olman çok önemli. Sanırım kaynananı da kendi annesi yeterince kucağına almamış...ayrıca bebeklerde emme refleksi vardır, dudağına değince emer ki bu da gelişiminin normal gittiğini gösteren şeylerden biri... Sen kendi bildiğini yap canım, aman ha dinleme ...Uygun bir dille de eşine açıkla, sonuçta o senin yanında olursa kaynanana susup oturmak düşer
ettım kıss sen gormemısın :)semra arkadaşlık yolladım beni kabul etmedin kız bu arada soy isinmlerimiz aynı
kıs genelde esım olmuokı gunduz sabahın korunde bı gelıo kocası gelene kadar dır dır dırrrr basımda zor tutuom zaten artık takmıom sureklı cevap verıom memeyıde sakladım zaten ıstemıorum dedım bız tarlada dogurduk hıc basını beklemedık bu nasıl ıs dıo bana basını beklıomusum beklemıcekmısım ole dıo tabı bebegı beklersem onun pislıklerını temızleyemeyecegım yaa onu dusunuıo o neyse daha neler neler bı gorsenız aklınız dururayyy semra yaaa kuzura bakma nolur da ne gerizekalı insan yaaaaa ne düşüncesiz onane bee çocuk senin çocugun ister kucağına alırsın ister sallarsın onanee ayy sinir oldum yaaaa senhiç takma kuzum ona sakın sen dinleme onu nekadar bekledim sen onu yaaaa koynuna bağlayıp gezsen yeridir yani sen dinleme onu yaaa bırak boş boş konuşsun eşin bişey demiyomu ???
bıde benı dusun lohusa lohusa zaten bırbırımıze gırdık mahvettı benı gerzekalı bıde benı tebrıke akrabalarım gelıo kaynanada bas koseye koruluo asıo suratını mıllet hep yalnıs anlıo madem surat asacaksın nıe gelıon demı ama ılla moral bozacak yaaa pislik bı akrabam gelıo bunun antenler ınanılmaz calısıo hemen damlıo ne konusturuo ne bısey yapıo asıo suratını gelen de rahatsız oluo allahım bana sabır versın ne dıımayy okurken sinir oldum valla, semracım kusura bakma ama kaynanan hem cahil hem çirkefmiş. Hiçbir aklı başında doktor emzik tavsiye etmiyor artık, bebek her istediğinde anne sütü diyorlar. Sonra çocuğun seninle bağ kurması ve kendini güvende hissetmesi için bebekken ağladığında yanında olman çok önemli. Sanırım kaynananı da kendi annesi yeterince kucağına almamış...ayrıca bebeklerde emme refleksi vardır, dudağına değince emer ki bu da gelişiminin normal gittiğini gösteren şeylerden biri... Sen kendi bildiğini yap canım, aman ha dinleme ...Uygun bir dille de eşine açıkla, sonuçta o senin yanında olursa kaynanana susup oturmak düşer
bişey sorcam siz başka biyerde dahamı konuşuyosunuz bu yazdıklarınızı şimdi görüyorum aslında benim sayfa 1 saat öncesine kadar açıktı ben yeni yeni çözmeye çalışıyorum bu bilgisayarı da o yüzden
canım sayfayı yenilememiş olabilir misin?bişey sorcam siz başka biyerde dahamı konuşuyosunuz bu yazdıklarınızı şimdi görüyorum aslında benim sayfa 1 saat öncesine kadar açıktı ben yeni yeni çözmeye çalışıyorum bu bilgisayarı da o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?