Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

valla Allah sabır versin Semracım, yaşlılığına cahilliğine verip kendini rahatlatmaya çalış artık bebeğini düşün sen...kardeşin kuzenin vs. yok mu seninle kalsın biraz, en azından bir dayanak olur gerçi senin kaynana akraba var demeyip edepsizliği yapacağa da benziyor..bi de kaynanan biraz kendi zamanlarını düşünüp imkanları vs. karşılaştırıyor,azıcık da seni ve imkanlarını, içinde bulunduğun şartları kıskanıyor galiba. Sonuçta o kendi çocuklarına, ona çocukluğunda tanınandan daha fazla imkan sağlamıştır ve çocukları da daha iyi hayatlar yaşamıştır. Onun eşini büyüttüğü gibi değil, daha fazla imkanla çocuğunuzu büyüteceğinizi, çocuğun da sizlerden daha iyi bir hayat yaşayacağını fln anlatmaya çalış (tabi şu gerginlik bitince) bakalım nasıl karşılayacak

cnm bende onu kullanıyorum sağlık ocağında aynı saatlerde vurul demişti ama bençok kez ya uyuya kaldım yada dışardaydık evde unuttum falan 3 4 saat sonra vuruldugum oldu bişey olmaz yane cnm

canım benim sağolasın aminnn...

sen nslsn bebiş napıyo:)

iyiyim canım bebek de iyi. çok alıştım dumanım ya kızıma. daha koluma almadan benimsedim. Allah hiç bir anneye evlat acısı vermesin...

Hayırlı Ramazanlar tatlım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Benim kuzum da iyi teyzesi. Senin sorunların da biran evel biter inşallah. Napalım çekeceğiz biraz ama Allaha şükür öyle mutluyum ki karnım da bir can taşıdığım için. Ayaklarını mümkün olduğunca uzat. Ödem oluyordur. İnşallah geçer gidetr tatlım, hava sıcak vallah yapacak bişi yok...

Canım benim şu Adana gavurlara kalaydı da onlar yanaydı demiş eskiler. Kendine işkence yapma Allah razı olmaz. Baktın olmuyor zorlama. Sonuçta herşeyin iyisini O bilir. Canını sıkma tatlım...

Paşacaaaaaaaaaaaan, hadi bakalım kolaylıkla ver kilolarını. Kıskananlar çatlasın...

canım ya nolur üzme kendini. Eğer bu kadar meraklı ise bebek bakmaya kendi doğuracak ya da kızı varsa o doğursun. Lütfen müdahale ettirme. O senin bebeğin, tek tasarruf ve sorumluluk senin. Yarın ahirette kim se kaynana sormayacak bebeğin vebalini sana soracak çünkü o senin bebeğin. Lütfen şu cahil ve dar görüşlü kadınları müdahale ettirmeyin. Eğer üzüntüden strese girersen ve sütün giderse vebalini nasıl çekeceksin? Lütfen tatlım. Kimse sana bebeğin ile ilgili hiçbirşeyde karışma hakkıına sahip deeğil...

canım canını sıkma senin en kötü şansın aynı binadasınız boşver ne derse desin seni kırdımı de ben evladımı böyle yetiştirmek istiyorum karışma anne de

masal cnm sana yazdım ama yine bizim topikte yazdım başka topiklere pek girmiyorum ismini gördüm burda arkadaşlık kurmuşsun nerde rahat edersen yaz tabi ama bize de uğra bizim topik tatilde şuara pek yazan olmuyor o yüzden sık girmiyorum bende karşılaşamıyoruz bir türlü :)

sıkma canını kuzum sen çocuğunu düşün...aynı binadasınız diye çıkmaz bu karı gözünün içinden..

yaz mutlaka canım merak ederiz..kolay gelsin sana benimde çıkmam lazım..

amiiinnnnnnnnnn.......

yarın cerrahpaşaya gidiyorum Allah'ın izniyle 10:30 da randevum var ama anneminde hastane işleri var akşama anca dönerim merak etme kuzum inşallah doktor çok sıkıştırmaz beni :18:

baktım canım ama buradan cerrahpaşa yada çapaya numara verilmiyomuş hastane listesinde yok bunlar neyse hallettim gidiyorum yarın

Allah yardımcın olsun semra ne diyeyim bilemedim

günaydın kızlar

MÜGECİM inşaallah testlerini yaptırabilirsin haberlerini bekliyorum...

slm kızlar nasılsınız? haftasonu giremedim misafirim vardı, hepiniz iyisinizdir inşalalh...ben sıcaklardan şikayetçiyim bu aralar ,onun dışında sıkıntı yok çok şükür...

Kızlar merhaba; hayırlı ramazanlar;

Benim bir sorum olacak, 5 haziranda kürtaj oldum, 1 ay sonra 5 temmuzda adet oldum benim 10 gün sürer geçen hafta ctesi günü temizlendim, 3 gün hiçbişi gelmedi ama çarşamba günü az bi kan geldi, perşembe günü arttı, doktora gittim. Muayene etti alttan baktı, yumurta gözüküyor dedi, büyük bir tane. Rahim duvarın biraz ince kalmış dedi, bir parça falan kalmamış sıkıntı yok dedi. Ama cumadan sonra dahada arttı. Başka bir doktor arkadaşıma sordum, o yumurta çatlamış, tekrar adet görüyor olabilirsin yada rahim duvarının ince olmasıyla ilgili bir sıkıntı olabilir ozaman ilaç tedavisine başlaman gerekir, tekrar doktora git dedi.

Ben yarın tekrar doktora gidicem zatende, acaba böyle bir durumla karşılaşan oldu. Açıkçası biraz stres yaptım, neden oluyor diye.

günaydın kızlar

MÜGECİM inşaallah testlerini yaptırabilirsin haberlerini bekliyorum...

dilekim gittim geldim verdim kanları 7 tüp iki koldan da aldılar delik deşik oldum doktor bi sürü test yazdı senin yazdıkların da var içinde ama MTHFR 2 ay sonra çıkacakmış ona üzüldüm biraz adetin 3. günü tekrar gidip kan vericem sonra da hafif bi yapışıklık var sanki emin olamadım dedi rahim filmi istedi işte böyle neler çıktı böyle başıma ya keşke özeli falan bırakıp direkt cerrahpaşaya daha önce gitseymişim bu testler şimdiye hazırdı

çok yorgunum çok bitkin düşmüşüm yatayım biraz canım iyiki gönderdin beni en azından sorun varsa ne olduğu çıkacak çok sağol

Son düzenleme:

beydağlı beni testlere göndermek için de çok uğraşmıştı vakti zamanında ama ben dinlememiştim. aslına bakarsan hala da kendi testlerimi yaptırmış değilim ama coraspin kullanıyorum her gün...

beydağlı beni testlere göndermek için de çok uğraşmıştı vakti zamanında ama ben dinlememiştim. aslına bakarsan hala da kendi testlerimi yaptırmış değilim ama coraspin kullanıyorum her gün...

benim artık kaybedecek zamanım yok iyiki uyardı beni hemen gittim yaptırdım gerçi 2 ay sonra çıkacak sonucum ama olsun en azından rahim filmimi de çektirmiş olucam önceki doktor bozuntuları rahim filmine gerek yok dediler kesinlikle gitmem artık özele hamile kalana kadar cerrahpaşanın ultrasonları bile çok farklı... bugün kan aldırırken yolda yürürken çok ağladım ama en azından artık yoluma nasıl devam edeceğimi bilicem. sende yaptırsan keşke geç kalmadan önemsemiyoruz ihmal ediyoruz bazı şeyleri hamile kalırsan coraspinin zararı olurmu yani eğer pıhtılaşman yoksa zararı olurmu

Arkadaşlar adetim perşambe ama ben dayanamadım test aldım yaptım 2.çizgi var tam koyu değil ama görünüyo çok heyecanlandım napmalıyım akıl verin bana

slm kızlar nasılsınız? haftasonu giremedim misafirim vardı, hepiniz iyisinizdir inşalalh...ben sıcaklardan şikayetçiyim bu aralar ,onun dışında sıkıntı yok çok şükür...
kuzum dikkat et kendine sen şimdi sıcağı iki kat hissedersin...
müge çok sewindim testlerini yaptırdığına inşaallah bişey çıkmaz ama çıkarsada sorunun ne olduğunu anlarsın..hem rahim filmide çekilecekmişsin ne güzel kafanda soru işareti kalmaz..canın acımış ama bebişin için değer sen büyüyünce unutursun..herşeyin bir zamanı var canım üzülme bayağı uzun tarih vermişler ama olsun geç olsun güç olmasın...

ben sana dedim amaaaaa geç kalmış sayılmazsın kuzum yapptırabilirsin transferden önce..hem kan pıhtılaşması olup olmadığını bilmeden corasprin kullanma sakın kan çok sulanırsada bebek hiç tutunamaz tutunsada düşük olur aklında olsun içme artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…