valla Allah sabır versin Semracım, yaşlılığına cahilliğine verip kendini rahatlatmaya çalış artık bebeğini düşün sen...kardeşin kuzenin vs. yok mu seninle kalsın biraz, en azından bir dayanak olur gerçi senin kaynana akraba var demeyip edepsizliği yapacağa da benziyor..bi de kaynanan biraz kendi zamanlarını düşünüp imkanları vs. karşılaştırıyor,azıcık da seni ve imkanlarını, içinde bulunduğun şartları kıskanıyor galiba. Sonuçta o kendi çocuklarına, ona çocukluğunda tanınandan daha fazla imkan sağlamıştır ve çocukları da daha iyi hayatlar yaşamıştır. Onun eşini büyüttüğü gibi değil, daha fazla imkanla çocuğunuzu büyüteceğinizi, çocuğun da sizlerden daha iyi bir hayat yaşayacağını fln anlatmaya çalış (tabi şu gerginlik bitince) bakalım nasıl karşılayacakettım kıss sen gormemısın :)
kıs genelde esım olmuokı gunduz sabahın korunde bı gelıo kocası gelene kadar dır dır dırrrr basımda zor tutuom zaten artık takmıom sureklı cevap verıom memeyıde sakladım zaten ıstemıorum dedım bız tarlada dogurduk hıc basını beklemedık bu nasıl ıs dıo bana basını beklıomusum beklemıcekmısım ole dıo tabı bebegı beklersem onun pislıklerını temızleyemeyecegım yaa onu dusunuıo o neyse daha neler neler bı gorsenız aklınız durur
bıde benı dusun lohusa lohusa zaten bırbırımıze gırdık mahvettı benı gerzekalı bıde benı tebrıke akrabalarım gelıo kaynanada bas koseye koruluo asıo suratını mıllet hep yalnıs anlıo madem surat asacaksın nıe gelıon demı ama ılla moral bozacak yaaa pislik bı akrabam gelıo bunun antenler ınanılmaz calısıo hemen damlıo ne konusturuo ne bısey yapıo asıo suratını gelen de rahatsız oluo allahım bana sabır versın ne dıım
kızlar bu vurldugum kan pıltılaşma iğnesi claxasine adını dogru yazmışımdır heralde siz anladınız demi .hergün aynı satte vuruluyom bu gün 3 sat önce vurulursam sakıncası varmı cvp bekliyom gören cvp atsın
canım sayfayı yenilememiş olabilir misin?
sayfanın sol üst köşesinde daire şeklindeki oka tıkla veya f5'e bas canımanladım peki sayfa nasıl yenileniyor ???
canım benim sağolasın aminnn...
sen nslsn bebiş napıyo:)
canım hg:)nasılsın kızımız nasıl? hamilelik güzel şey ama biraz şikayetler oluyor buna da şükür senin kız o zaman bir pozisyonda duruyor bendede oluyor gögsümün altında hareket ediyor ama acıtmıyor sağ tarafa toplanıyor bebeğim böyle karnımı geriyor itiyor ozman tek şikayetimiz:) geçen hafta doktor kontrolümüz vardı detalıya girdim saat 11 makat gelişiydi pozisyonu sonra 14 te yan uzanmıştı kuzum daha yeri var dönüyor herhalde:)) canım bende uyurken rahat edemiyorum sağa dönüyorum sağdan sola dönüyorum solda tekmeliyo uyanıyorum hep bi de sıcaklar mahvetti hiç tadm kalmadı
canım bende mide ekşimesi yanması var ilaç kullanıyorum çok rahatsız olursam, yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. çok oturunca bende aynı şekilde ağrı oluyor geçen akşam gülmemle kasığıma ağrı girmesi bir oldu sanki bıçak saplandı böyle nefesim kesildi:18:
geçen hafta yaptırdım şeker yüklemesini çok şükür canım bi sorun yok. bende bu arada 9 kilo almışım üzülüyorum walla moralim bozuluyor kimse o kadar kilo aldığımı fark etmiyor ama işte size göre çok almışımbide benim ayaklarım çok şişti bilek kemiklerim gözükmüyor yumurta koymuşlar gibi şiş çenem düştü ayy ne çok yazmışım
canlar herkesin ramazanı hayırlı olsun inş.
dün saat 5 gibi midem çok bulandı 3 kez çıkardım oruçtanmı bilmiyorum,şiddetli bir baş ağrısı, sonra gözlerimde bulanık görmeye başlayınca,eşim geldi üstüne hemen acile gittik vücudum aşırı derecede susuz kalmış ve kum döküyormuşum..orucum da bozuldu ya en çok ona üzüldüm bugün tutamadım ama yarın tekrar başlamayı düşünüyorum burası çok sıcak ondan da fenalaşıyor insan..inşaallah tutablirim ben 7 yaşından beri hiç bırakmadım orucu hamilelik dışında ve malum günler dışında o yüzden kendimi suçlu gibi hissediyorum..
kızlar ne var ne yok görüşmeyeli 5 gibi pazara gidicem arkadaşla yeşilligim kalmamış gelin sizleride götürüyümkaratayada başladım bugün 3 gün bakalım kilomu vericem kilomu alıcem 10 kilo var dedi doktor ama 70 düşssem ne güzel olur o mikrop eltimde geçen çok üzdü beni gene geçen piknige gittik kayanamlar vs kaldırdı eşimin yanında o elti tekerlek gibi olmuşun dedi sinirlerim oynadı o benden peter kilo almış eski halim eşimde kızdı dediki kusura bakma be ne yapsa paşa sana yetişemez dedi oda şeyyyy dedi uzatarak kilo almış sen benden dahamı iyi bilicen kilo almasını dedi ben onun vucudunun her karışını bilirim sen kendine bak hem aldıysa sanamı aldı bana aldı dedi suratını görmeniz lazımdı dedim neden öle dedin dedim aman dedi agzının payını aldı dedi kırılmıştır deyince o seni kırıyorya dedi dedim olsun öyle lafa böyle cevap alır dedi eşim eltimi çok severde birde dayısının kızı elinde gelse 1 kaşık suda bogacak allahım eline üdşürmesin der hep çok bencil kibirli kendiside ben kilo verdikçe o kuduruyo nasıl verdin diye
Kızlar ne dıım bu kadın benı oldurecek kuranımızı yaparız dedık konu kendılıgınden gelıstı madem su gun yapalım dedık neymıs ondan ızın almamısız ona danısmamısız kendı basımıza buyrukmusuz evde bır suru ınsan var cogu bnım taraf dogum yaptıgım ıcın gelmıslerdı bu basladı saymaya bende cevap verdım tabı bıde hastahaneden geldık cocuk olmus arılık canım sıkkın zaten bende cevap verdım bır ton rezıllık ıste sonra en fenalastım kendıme engel olamadım basladım aglamaya bıde sezeryan zaten dıkısler ım var onlar zaten canımı yakıo ıc cektıkce mahvoldum bır gorseydınız nasıl aglattı benı ama hakkımı helal etmıorum o kadına ahırette ıkı elım yakasında her sevıncımı kursagımda bıraktı yapmadım bende kuranı ıstegım gıttı ne dusuncelerım vardı herseyım hazırdı her gun de sabahın korunde damlıo sureklı herseyıme karısıo ne yapacam sasırdım kucagıma aldırmıo cocugu alısırmıs kucaga cocuk katılıo almıcakmısım kucagıma sallıom besıgınde sallamıcakmısım salllamaya alısırmıs yalancı meme verecekmısım alısmazsa hep benım mememı ıstermıs ısımı yapamazmısım hep meme ıstermıs cocugu alıo kucagına zorla memeyı tıkıo agzına kıvranıo cocuk kucagında ama orda el koydum aldım memeyı sakladım naylonu emecegıne benı emsın benım ısım gucum ne dedım bı yudum bıle emse kerdır dedım aldım cocugu akşama kadar basımda dır dır bı gorsenız benım sutum yetmıomus cocuk acmıs parmagını agzına sokuo cocugun bak ac dıo senın sutun az dıo sen parmagını sokarsan tabı yalar cocuk sonra dururo duruo senın sutun yaramıo dıo kafayı yıcem yaaaa bı gorsenızzzz halımızı
kızlar ne dıım bu kadın benı oldurecek kuranımızı yaparız dedık konu kendılıgınden gelıstı madem su gun yapalım dedık neymıs ondan ızın almamısız ona danısmamısız kendı basımıza buyrukmusuz evde bır suru ınsan var cogu bnım taraf dogum yaptıgım ıcın gelmıslerdı bu basladı saymaya bende cevap verdım tabı bıde hastahaneden geldık cocuk olmus arılık canım sıkkın zaten bende cevap verdım bır ton rezıllık ıste sonra en fenalastım kendıme engel olamadım basladım aglamaya bıde sezeryan zaten dıkısler ım var onlar zaten canımı yakıo ıc cektıkce mahvoldum bır gorseydınız nasıl aglattı benı ama hakkımı helal etmıorum o kadına ahırette ıkı elım yakasında her sevıncımı kursagımda bıraktı yapmadım bende kuranı ıstegım gıttı ne dusuncelerım vardı herseyım hazırdı her gun de sabahın korunde damlıo sureklı herseyıme karısıo ne yapacam sasırdım kucagıma aldırmıo cocugu alısırmıs kucaga cocuk katılıo almıcakmısım kucagıma sallıom besıgınde sallamıcakmısım salllamaya alısırmıs yalancı meme verecekmısım alısmazsa hep benım mememı ıstermıs ısımı yapamazmısım hep meme ıstermıs cocugu alıo kucagına zorla memeyı tıkıo agzına kıvranıo cocuk kucagında ama orda el koydum aldım memeyı sakladım naylonu emecegıne benı emsın benım ısım gucum ne dedım bı yudum bıle emse kerdır dedım aldım cocugu akşama kadar basımda dır dır bı gorsenız benım sutum yetmıomus cocuk acmıs parmagını agzına sokuo cocugun bak ac dıo senın sutun az dıo sen parmagını sokarsan tabı yalar cocuk sonra dururo duruo senın sutun yaramıo dıo kafayı yıcem yaaaa bı gorsenızzzz halımızı
sayfanın sol üst köşesinde daire şeklindeki oka tıkla veya f5'e bas canım
yaz mutlaka canım merak ederiz..kolay gelsin sana benimde çıkmam lazım..
amiiinnnnnnnnnn.......
anladım cnm inşallah ben daha önce hissederim :)) zaten 20yi gözümden çıkarmıştım :)) ben hep sabah saati gidiyorum cnm eşimde görsün diye birlikte gidiyoruz o ordan işe gidiyo demekki benimki 8 buçukta hala uyuyo oluyo :)) ne güzel cnm yaaa bizde ev almak istiyoruz bikaç kez niyetlendik ama olmadı Allahım nasip eder bizede inşallah
MERKEZİ HASTANE RANDEVU SİSTEMİ burdanmı denedin sen kuzum :)
Kızlar ne dıım bu kadın benı oldurecek kuranımızı yaparız dedık konu kendılıgınden gelıstı madem su gun yapalım dedık neymıs ondan ızın almamısız ona danısmamısız kendı basımıza buyrukmusuz evde bır suru ınsan var cogu bnım taraf dogum yaptıgım ıcın gelmıslerdı bu basladı saymaya bende cevap verdım tabı bıde hastahaneden geldık cocuk olmus arılık canım sıkkın zaten bende cevap verdım bır ton rezıllık ıste sonra en fenalastım kendıme engel olamadım basladım aglamaya bıde sezeryan zaten dıkısler ım var onlar zaten canımı yakıo ıc cektıkce mahvoldum bır gorseydınız nasıl aglattı benı ama hakkımı helal etmıorum o kadına ahırette ıkı elım yakasında her sevıncımı kursagımda bıraktı yapmadım bende kuranı ıstegım gıttı ne dusuncelerım vardı herseyım hazırdı her gun de sabahın korunde damlıo sureklı herseyıme karısıo ne yapacam sasırdım kucagıma aldırmıo cocugu alısırmıs kucaga cocuk katılıo almıcakmısım kucagıma sallıom besıgınde sallamıcakmısım salllamaya alısırmıs yalancı meme verecekmısım alısmazsa hep benım mememı ıstermıs ısımı yapamazmısım hep meme ıstermıs cocugu alıo kucagına zorla memeyı tıkıo agzına kıvranıo cocuk kucagında ama orda el koydum aldım memeyı sakladım naylonu emecegıne benı emsın benım ısım gucum ne dedım bı yudum bıle emse kerdır dedım aldım cocugu akşama kadar basımda dır dır bı gorsenız benım sutum yetmıomus cocuk acmıs parmagını agzına sokuo cocugun bak ac dıo senın sutun az dıo sen parmagını sokarsan tabı yalar cocuk sonra dururo duruo senın sutun yaramıo dıo kafayı yıcem yaaaa bı gorsenızzzz halımızı
günaydın kızlar
MÜGECİM inşaallah testlerini yaptırabilirsin haberlerini bekliyorum...
günaydın kızlar
MÜGECİM inşaallah testlerini yaptırabilirsin haberlerini bekliyorum...
dilekim gittim geldim verdim kanları 7 tüpiki koldan da aldılar delik deşik oldum doktor bi sürü test yazdı senin yazdıkların da var içinde ama MTHFR 2 ay sonra çıkacakmış ona üzüldüm biraz adetin 3. günü tekrar gidip kan vericem sonra da hafif bi yapışıklık var sanki emin olamadım dedi rahim filmi istedi işte böyle neler çıktı böyle başıma ya keşke özeli falan bırakıp direkt cerrahpaşaya daha önce gitseymişim bu testler şimdiye hazırdı
çok yorgunum çok bitkin düşmüşüm yatayım biraz canım iyiki gönderdin beni en azından sorun varsa ne olduğu çıkacak çok sağol
beydağlı beni testlere göndermek için de çok uğraşmıştı vakti zamanında ama ben dinlememiştim. aslına bakarsan hala da kendi testlerimi yaptırmış değilim ama coraspin kullanıyorum her gün...
Arkadaşlar adetim perşambe ama ben dayanamadım test aldım yaptım 2.çizgi var tam koyu değil ama görünüyo çok heyecanlandım napmalıyım akıl verin bana
kuzum dikkat et kendine sen şimdi sıcağı iki kat hissedersin...slm kızlar nasılsınız? haftasonu giremedim misafirim vardı, hepiniz iyisinizdir inşalalh...ben sıcaklardan şikayetçiyim bu aralar ,onun dışında sıkıntı yok çok şükür...
müge çok sewindim testlerini yaptırdığına inşaallah bişey çıkmaz ama çıkarsada sorunun ne olduğunu anlarsın..hem rahim filmide çekilecekmişsin ne güzel kafanda soru işareti kalmaz..canın acımış ama bebişin için değer sen büyüyünce unutursun..herşeyin bir zamanı var canım üzülme bayağı uzun tarih vermişler ama olsun geç olsun güç olmasın...dilekim gittim geldim verdim kanları 7 tüpiki koldan da aldılar delik deşik oldum doktor bi sürü test yazdı senin yazdıkların da var içinde ama MTHFR 2 ay sonra çıkacakmış ona üzüldüm biraz adetin 3. günü tekrar gidip kan vericem sonra da hafif bi yapışıklık var sanki emin olamadım dedi rahim filmi istedi işte böyle neler çıktı böyle başıma ya keşke özeli falan bırakıp direkt cerrahpaşaya daha önce gitseymişim bu testler şimdiye hazırdı
çok yorgunum çok bitkin düşmüşüm yatayım biraz canım iyiki gönderdin beni en azından sorun varsa ne olduğu çıkacak çok sağol
beydağlı beni testlere göndermek için de çok uğraşmıştı vakti zamanında ama ben dinlememiştim. aslına bakarsan hala da kendi testlerimi yaptırmış değilim ama coraspin kullanıyorum her gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?