Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Arkadaşlar adetim perşambe ama ben dayanamadım test aldım yaptım 2.çizgi var tam koyu değil ama görünüyo çok heyecanlandım napmalıyım akıl verin bana

hemen sabah kanda baktır kuzum eğer varsa kesin çıkar inşaallah da vardır

canım ben 2 ay önce rahim filmimi çektirdim, 2 tane polip çıktı ve operasyonla alındı. coraspin'e gelince zaten kafama göre içmiyorum, öyle birşey asla yapmam. ben doktoruma çok güveniyorum ve o ne derse onu yapıyorum. tek düşükle testlere bakılmadığını söyledi bana, çok istersen yaparız dedi. ben de pıhtılaşma olmasından korktuğumu birçok kadından bunu yaşadığını duyduğumu söyledim. bana her gün bir tane coraspin almam o söyledi. hiç zararı olmaz, ben bile her gün bir tane alıyorum merak etme dedi. öyle yani...zaten sürekli doktor kontrolündeyim bir şekilde. şunun şurasında da tedaviye 2 aydan az bir süre kaldı zaten. hakkımda hayırlısı...

canımya ben okadar bilmiyorum bu bilgisayarı teste 2. çizgi var ama net değil toz pembe gb sabah yapsaydım daha net çıkardı

sabah tekrar dene mutlaka bize de yaz hadi hayırlısı inşallah müjde verirsin bize :)

amin canım hepimizin hakkında hayırlısı ben sen zarar görme diye korktum doktor kontrolünde yapıyosan sorun yok tabi bende şimdi rahim filmimide çektiricem inşallah aşılmaya falan gerek kalmaz

Arkadaşlar adetim perşambe ama ben dayanamadım test aldım yaptım 2.çizgi var tam koyu değil ama görünüyo çok heyecanlandım napmalıyım akıl verin bana
canım ikinci çizgi varsa çoook yüksek ihtimalle hamilesin, tebrikler Allah tamamına erdirsin aman kontrolleri düzgün yaptır, kendine dikkat et.

canım umarım önemli bir şey yoktur, bize de haber et.

herşey yolunda olacak merak etme keep! Allah beraberinde olsun...
sağol canım cümlemizin, eşim zombi oldun dedi az önce, zaten uyku sorunum var..bu gece bana uyku yok galiba, oturup 3 sayfa kendi epikrizimi yazmıştım, ona yeni şeyler ekledim. Sanki doktor okuyacak da, laf olsun işte. Kadın "deli" dicek yarın bana, inşallah içinden söyler

kızlar, hani düşükten sonra ya da korunma sürecinden sonra bu durumları yaşamamış insanlar illa da kendilerini bir şey söylemek zorunda hisseder ve garip ya da klişe laflarla bizi bizden alırlar ya...onları paylaşalım mı?

işte benimkilerden ilk aklıma gelenler,düşükten sonraki yorumlardan bazıları;

"belkide böylesi daha hayırlı olmuştur"

"hayat devam ediyor"

"bu çağımızın sorunu galiba"

canım ikinci çizgi varsa çoook yüksek ihtimalle hamilesin, tebrikler Allah tamamına erdirsin aman kontrolleri düzgün yaptır, kendine dikkat et.

valla şimdi yine yaptım eşim beraber yapalım dedi yine çift çizgi çıktı çok mutluyuz şuan yarın kan tahlili yaptırcam sağlık ocağında bi yanlışlık yoktur dimi günüm geçmeden test yaptımya

yok canım, yanlış pozitif çıkma olasılığı neredeyse yok gibi. İki çizgi varsa vardır yani ilk betahcg 5'ten büyükse tamamdır bu iş. Ama 500'e fln gelinceye kadar düzenli ölçtürüp takip edin, iki günde bir iki katına çıkması lazım o değerin topikimizdeki bebiş sayısı artıyor, hepimize nasip olur inşallah

selam kızlaaarrrr.... yaa burda birsürü yorum vardı nolmuş böyle??? bi hamiş haberi okudum bi ara sanki...masal dı dimi??? tebrik ederim cnm Allah tamamına erdirsin... yasemincim özletiyosun canım kendini...
eee nasılsınız kimsecikler yok nedenki

üfff yazdığım msjlar gitmiş...kızlar bugün gittim doktora, her şey güzel çok şükür doktor korunmaya gerek yok dedi,rahim duvarımın kalınlığı normal çıktı ve bi de yeni çatlamış yumişim varmış

oo ne güzel o zaman en kısa zamanda güzel haberlerle gelirsin bize inş.

müge,birsen,yasemin,keep,masal,ya kızlar hepinize birsürü cevap yazmıştım ama hepsi silinmiş

sıkma canını kuzum sen çocuğunu düşün...aynı binadasınız diye çıkmaz bu karı gözünün içinden..

terslemekten de anlamıo kı yuzsuz bısey yaaa delı edıo benı bez baglamama bıle laf sokuo herseye ya herseye elım ayagıma dolanıo hepten sınırden sutumde gıttı galıba sımdı bakcam sut yapan seylee re delı oldum delı kızlar yaa

bu arada masal ıns hamılesındırr benımde persembe adetımdı salıdan cıft cızgımı gormustummmm

canım yaa kıyamam kadın sewincini kursağında bıraktı..boşwer dicem ama ,elinden geldiğince takma kafana canım bak olan sana ve bebeğine oluyo..bol su tüket,beyaz üzüm,dereotu bunlar süt yapan şeylermiş şimdilik aklıma gelen bunlar..ewet canım masal hamile bugün yazmıştı ama hepsi silindi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…