Arkadaşlar adetim perşambe ama ben dayanamadım test aldım yaptım 2.çizgi var tam koyu değil ama görünüyo çok heyecanlandım napmalıyım akıl verin bana
fotoğrafını çekip yükleyebilirmisin yorumlayalım hepimiz ama önce sakin ol deriiin deriiin nefes al :)
benim artık kaybedecek zamanım yok iyiki uyardı beni hemen gittim yaptırdım gerçi 2 ay sonra çıkacak sonucum ama olsun en azından rahim filmimi de çektirmiş olucam önceki doktor bozuntuları rahim filmine gerek yok dediler kesinlikle gitmem artık özele hamile kalana kadar cerrahpaşanın ultrasonları bile çok farklı... bugün kan aldırırken yolda yürürken çok ağladım ama en azından artık yoluma nasıl devam edeceğimi bilicem. sende yaptırsan keşke geç kalmadan önemsemiyoruz ihmal ediyoruz bazı şeyleri hamile kalırsan coraspinin zararı olurmu yani eğer pıhtılaşman yoksa zararı olurmu
canımya ben okadar bilmiyorum bu bilgisayarı teste 2. çizgi var ama net değil toz pembe gb sabah yapsaydım daha net çıkardı
canım ben 2 ay önce rahim filmimi çektirdim, 2 tane polip çıktı ve operasyonla alındı. coraspin'e gelince zaten kafama göre içmiyorum, öyle birşey asla yapmam. ben doktoruma çok güveniyorum ve o ne derse onu yapıyorum. tek düşükle testlere bakılmadığını söyledi bana, çok istersen yaparız dedi. ben de pıhtılaşma olmasından korktuğumu birçok kadından bunu yaşadığını duyduğumu söyledim. bana her gün bir tane coraspin almam o söyledi. hiç zararı olmaz, ben bile her gün bir tane alıyorum merak etme dedi. öyle yani...zaten sürekli doktor kontrolündeyim bir şekilde. şunun şurasında da tedaviye 2 aydan az bir süre kaldı zaten. hakkımda hayırlısı...
canım ikinci çizgi varsa çoook yüksek ihtimalle hamilesin, tebriklerArkadaşlar adetim perşambe ama ben dayanamadım test aldım yaptım 2.çizgi var tam koyu değil ama görünüyo çok heyecanlandım napmalıyım akıl verin bana
kızlar yarın doktor randevusu var, sınava girecek gibi heyecanlıyım, uyuyamıyorum
canım umarım önemli bir şey yoktur, bize de haber et.Kızlar merhaba; hayırlı ramazanlar;
Benim bir sorum olacak, 5 haziranda kürtaj oldum, 1 ay sonra 5 temmuzda adet oldum benim 10 gün sürer geçen hafta ctesi günü temizlendim, 3 gün hiçbişi gelmedi ama çarşamba günü az bi kan geldi, perşembe günü arttı, doktora gittim. Muayene etti alttan baktı, yumurta gözüküyor dedi, büyük bir tane. Rahim duvarın biraz ince kalmış dedi, bir parça falan kalmamış sıkıntı yok dedi. Ama cumadan sonra dahada arttı. Başka bir doktor arkadaşıma sordum, o yumurta çatlamış, tekrar adet görüyor olabilirsin yada rahim duvarının ince olmasıyla ilgili bir sıkıntı olabilir ozaman ilaç tedavisine başlaman gerekir, tekrar doktora git dedi.
Ben yarın tekrar doktora gidicem zatende, acaba böyle bir durumla karşılaşan oldu. Açıkçası biraz stres yaptım, neden oluyor diye.
sağol canım cümlemizin, eşim zombi oldun dedi az önce, zaten uyku sorunum varherşey yolunda olacak merak etme keep! Allah beraberinde olsun...
canım ikinci çizgi varsa çoook yüksek ihtimalle hamilesin, tebriklerAllah tamamına erdirsin aman kontrolleri düzgün yaptır, kendine dikkat et.
yok canım, yanlış pozitif çıkma olasılığı neredeyse yok gibi. İki çizgi varsa vardır yanivalla şimdi yine yaptım eşim beraber yapalım dedi yine çift çizgi çıktı çok mutluyuz şuan yarın kan tahlili yaptırcam sağlık ocağında bi yanlışlık yoktur dimi günüm geçmeden test yaptımya
üfff yazdığım msjlar gitmiş...kızlar bugün gittim doktora, her şey güzel çok şükürdoktor korunmaya gerek yok dedi,rahim duvarımın kalınlığı normal çıktı ve bi de yeni çatlamış yumişim varmış
sıkma canını kuzum sen çocuğunu düşün...aynı binadasınız diye çıkmaz bu karı gözünün içinden..
müge,birsen,yasemin,keep,masal,ya kızlar hepinize birsürü cevap yazmıştım ama hepsi silinmiş
terslemekten de anlamıo kı yuzsuz bısey yaaa delı edıo benı bez baglamama bıle laf sokuo herseye ya herseye elım ayagıma dolanıo hepten sınırden sutumde gıttı galıba sımdı bakcam sut yapan seylee re delı oldum delı kızlar yaa
bu arada masal ıns hamılesındırr benımde persembe adetımdı salıdan cıft cızgımı gormustummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?